Speeltjes voor stelletjes

Speeltjes voor stellen

Verschillende soorten seksspeeltjes

Seksspeeltjes. Ze zijn er in honderden verschillende soorten en maten, en verschillende soorten toys zijn weer geschikt voor verschillende soorten seks. Zijn jij en je partner klaar om een seksspeeltje in jullie relatie te introduceren? Laat het stoute avontuur beginnen! Maar nu is de grote vraag: welke wordt het? Geen zorgen: Ladies Night to the rescue!

Beginners

Wanneer je zowel in- als buiten je relatie om nog helemaal virgin bent op het gebied van seksspeeltjes, zal je wellicht een beetje overdonderd zijn door het aanbod. De seksshop is toch een beetje spannend en een plaatje van het internet is vaak ook niet even duidelijk. Een leuke, toegankelijke manier om kennis te maken met speeltjes is een homeparty van Ladies Night. Een laagdrempelige avond bij jou (of bij één van je vriendinnen-) thuis waar je alles op je gemakje kan vasthouden, ruiken, proeven en proberen. Gezellig met de meiden onder elkaar. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op Ladiesnight.nl of boek direct een party via het online aanmeldformulier.

Wanneer je net begint zal een kleine, externe clitoris stimulator je helpen om te ondervinden welke soort trillingen jij lekker vindt. Daarbij kan een vibrator erg leuk zijn om te gebruiken tijdens het voorspel. Laat je partner toekijken terwijl jij jezelf verwent met de zachte oortjes van The Goddess (uitverkocht). Met haar tien hemelse standjes kom jij er gegarandeerd achter welke trillingen jou tot ongekende hoogtes kunnen brengen. Wil je hem verassen? Zet haar oortjes dan eens tegen zijn perineum (het stukje tussen zijn balzak en zijn anus) terwijl je hem oraal bevredigd. Succes gegarandeerd!

Op zoek naar een krachtig apparaatje die overal mee naartoe kan (zelfs mee in bad!)? Dan is de Cupido (uitverkocht) echt iets voor jou! Met haar handzame formaatje, 20 verschillende standjes en soft touch materiaal is zij een true gift to humanity. Nieuwsgierig? Dit (oplaadbare) prachtapparaatje is exclusief verkrijgbaar op een party van Ladies NightEen Ladies Night party is gratis en als gastvrouw krijg jij vele leuke extraatjes. Je boekt een party eenvoudig online.

Gevorderden

Hebben jullie al wat ervaring op het gebied van speeltjes tussen de lakens, maar zijn jullie op zoek naar een nieuwe manier van sharing pleasure? Wees eens creatief en beleef een seksueel avontuurtje buiten de slaapkamer (of nog beter: buiten het huis!). Beleef jouw eigen Vijftig Tinten verhaal met deze Ben-Wa Balls. Breng de balletjes zelf in, of laat je partner ze bij je inbrengen. Tipje: verwarm de balletjes met je handen of laat ze juist even in de koelkast verkoelen voor twee verschillende ervaringen! Geniet van de inwendige stimulatie van de balletjes en van het stiekeme geheimpje tussen jullie beiden. Durf jij een stapje verder te gaan en de controle van jouw genot in de handen van je partner te leggen? Probeer dan eens een vibrerend eitje met afstandsbediening. Breng het eitje in en ga romantische dineren, samen op stap of gezellig eten bij je schoonouders. Geef de afstandsbediening aan je partner en geef je aan hem over. Hoe lang zal het duren voor jullie omgeving achter jullie stoute geheimpje komt ;-)? Touch me, tease me, please me!

Jouw meneer in een levende vibrator veranderen? Probeer dan een vibrerende cockring. Een vibrerende cockring biedt niet alleen een plezierige trilling voor jullie beiden, daarbij zorgt het voor een hardere, langdurigere erectie. Winning!

Experts

Ben jij een avonturier die al het bovenstaande al een (of twee.. of drie..) keer heeft geprobeerd, maar nog steeds op zoek is naar meer? Lucky bastard: natuurlijk hebben wij de perfecte toy voor jou/jullie: een stelletjes vibrator.

Uvibe

De U-Vibe neemt jullie mee naar een nieuw level van intiem genot. Jij brengt de U-Vibe in, terwijl haar trillingen zorgen voor zowel clitorale- als G-spot stimulatie. Nu komt het mooiste: hij kan tegelijk met het speeltje naar binnen! Hierdoor genieten jullie samen van de vibraties én van de penetratie. Tipje: gebruik voor een soepeler verloop altijd een paar druppels Ladies Glide. De U-Vibe is exclusief op een Ladies Night party verkrijgbaar. Opzoek naar een vergelijkbaar exemplaar? Bekijk dan eens de Tiani 2 in onze webshop.

Natuurlijk is dit slechts een selectie van al het moois dat seksspeeltjes-land te bieden heeft. Meer bekijken? Ga dan naar onze webshop Nachtkastje.nl of boek een Ladies Night party en één van onze enthousiaste consulentes komt bij je thuis met het geweldige Ladies Night pakket!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!