Befbeurt

Beffen. Het klinkt makkelijk; een beetje likken en een beetje spuug, maar niets is minder waar. Ten eerste: respect voor alle mannen (en dames uiteraard) die ervan houden, want jullie zijn zeldzaam. Daarbij zijn er velen die een poging wagen, maar toch niet helemaal weten wat ze aan het doen zijn. Normaal gesproken richten wij onze blogs op dames, maar omdat zij een voorsprong hebben op weten wat lekker is omdat het ons eigen roosje betreft, is deze voor jullie, boys!

15 stappen naar de perfecte bef-beurt

Wanneer een vrouw een man tegenkomt die goed kan beffen zal ze hem niet zomaar laten gaan. Dit is een zeldzaam fenomeen en dat weet ze. De meeste mannen zijn goed in bed, maar een man die kan beffen heeft het écht gemaakt. Om jullie een handje (hèhè) te helpen hebben wij daarom de 15 stappen naar de perfecte bef-beurt op een rijtje gezet. You’re welcome.

#1: Complimenteer haar

De meeste vrouwen zijn verlegen en/of onzeker over hun lichaam. Zelfs wanneer je met de mooiste vrouw ter wereld in bed ligt, zal ze zich druk maken over wat jij van haar lijf vindt. Vertel haar hoe prachtig ze is, welke delen van haar lijf je het meeste adoreert. Haar prachtige borsten, vrouwelijke vormen en grandioze billen. Vertel haar de dingen die haar het vertrouwen geven om jou toestemming te verschaffen om tussen haar benen te kruipen.

#2: Pracht-pareltje

Stop en kijk eens wat je ziet. Prachtig hé? Niets maakt een vrouw meer uniek dan haar schatkistje. Ze komen in verschillende maten, kleuren en vormen; sommige zijn een beetje verscholen, sommige hebben weelderige lippen die naar buiten steken om je te begroeten. Sommige zijn genesteld in bont terwijl anderen zacht en glad zijn. Waardeer de unieke kwaliteiten van jouw vrouwtje en het feit dat zij jou toelaat tot haar meest intieme plekje.

#3 Aanbiddelijke kreetjes worden gewaardeerd!

Dames zijn gevoeliger voor geluid dan mannen, zo ook tijdens het vrijen. Wanneer jij kreten van waardering maakt gaat zij hier heerlijk op. Wees dus niet bang om af en toe goedkeurend te zuchten of te kreunen wanneer je haar gleufje aait en streelt; she will love it.

#4 Plaag haar

Vrouwen houden ervan om geplaagd te worden. Een heel gevoelig plekje is de binnenkant van haar dijbenen. Lik daar, kus daar en streel haar met het puntje van je tong. Kom gevaarlijk dicht bij haar roosje, maar wend je vervolgens af. Maak haar gek van verlangen van jouw warme tong vlak langs haar lippen, maar don’t go there just yet.

#5 Verbreed je focus

Lik liefkozend haar buitenste schaamlippen en spreid deze zachtjes uit elkaar zodat haar binnenste lippen bloot liggen; deze mag je ook likken als je wilt. Blijf nog eventjes uit de buurt van haar clitoris. Opbouwen die spanning!

#6 Het kan nooit té nat

Zorg altijd dat je vinger(s) nat zijn wanneer je haar schatkistje streelt. Stop je vingers even in je mond (of die van haar) of maak ze nat met haar vaginavocht. Doe dit al helemaal wanneer je haar clitoris gaat verwennen. Deze is uiterst gevoelig en kan zichzelf niet bevochtigen. Je vingers kunnen blijven hangen wanneer ze droog zijn en dat doet pijn. Ga sowieso niet direct doelgericht op haar clitoris af. Voordat ze opgewonden raakt is haar clit te delicaat om aangeraakt te worden. Pas wanneer ze echt nat is zwelt deze en heb je groen licht. Heb dus heel even geduld!

#7 Speel met haar

Lik nu de plooi waar haar been overloopt naar haar vagina. Streel je neus over haar schede. Borstel je lippen zachtjes over haar spleetje zonder er druk achter te zetten om haar nog meer te prikkelen. Ze zal nu op een punt zijn dat ze zó naar je verlangt dat ze haar dijen tegen je aan begint te drukken om jouw lippen op zich te voelen. You’re good to go! Lik met een zachte, gespreide (vochtige!) tong langzaam van onder naar boven langs haar gehele gleufje. Heel langzaam.

#8 Take it slow

Kus haar roosje zachtjes, dan harder. Gebruik je tong om haar lippen te spreiden en lik met zachte tong op en neer tussen de verschillende laagjes van huid. Duw haar benen uit elkaar met je handen. Doe dit met beleid; wanneer je een vrouw benijdt is elke beweging zacht en voorzichtig. Treat her like a delicate flower.

#9 Tong-seks

Penetreer haar met je tong. Het klinkt misschien een beetje gek, maar dit voelt goddelijk. Daarbij plaag je haar hier enorm mee; ze wil onderhand dat je aandacht aan haar clitoris gaat besteden. Check maar even. Net als dat jullie mannen verschillen van maat, kan de clitoris ook verschillende groottes hebben. De grootte van haar clit heeft geen impact op haar vermogen om klaar te komen; wanneer deze kleiner is betekent dit dat hij gewoon ietsje dieper verscholen ligt onder haar voorhuid. Inmiddels is haar clitoris waarschijnlijk opgezwollen zodat hij een stukje uitsteekt. Als dat zo is: likken maar! Als je hem nog niet kunt zien kan het zijn dat hij nog onder zijn dekentje op je ligt te wachten. Lik dan met zachte tong het bovenste deel van haar vagina. Je voelt vaak nauwelijks dat ‘ie er zit. Maar zelfs als je haar pareltje niet kunt voelen, kan je hem laten groeien door de huid die hem bedekt. Er mag harder gelikt worden!

#10 Kronkel-o-clock

Spreid haar schaamlippen en lik haar clitoris met snelle halen. De één houdt ervan om van links naar rechts gelikt te worden, de ander van boven naar beneden. Kijk naar de reactie van haar lichaam; als je goed zit rillen haar benen. Als je voelt dat ze richting haar orgasme begint te komen, neem je haar clitoris tussen je lippen. Begin zachtjes met zuigen en kijk naar haar gezicht om haar reactie hierop te checken. Als ze geniet heb je goedkeuring om harder te zuigen. Ga met haar mee. Als ze haar bekken begint te liften vanwege de spanning die zich binnenin opbouwt, beweeg je met haar mee. Werk haar niet tegen door haar heupen terug in het matras te duwen; dit leidt haar af. Ga door en houdt je warme mond tegen haar clit. Stop niet. Dat is ook wat ze je zal zeggen: “ga door, niet stoppen. Nooit stoppen!”

#11 Vingeren doen we met TWEE vingers

Wil je haar nog naar een niveautje hoger brengen? Gebruik je vingers terwijl ze van jouw bef-kunsten aan het genieten is. Naast de erogene zones rond de clit hebben wij dames een extreem gevoelig gebied ín onze vagina. Hier wrijf je langs wanneer je haar aan het verwennen bent. Aangezien jouw penis te ver van je mond vandaan zit moeten je vingers dit klusje voor je oplossen. Finger-banging! Gebruik altijd twee vingers; één is te mager en drie zijn er te veel. Dan kan je niet diep genoeg. Weet je nog wat we net hebben gezegd over je vingers? Juist: nat maken! Breng ze langzaam naar binnen en versnel voorzichtig van tempo. Vinger haar met een vast ritme. Luister naar haar ademhaling. Versnelt deze? Dan mag jij dat ook. Door haar clit te zuigen terwijl je haar vingert, geef je haar veel meer stimulatie dan je haar met je penis alleen kunt geven, dus reken er maar op dat ze hier high van wordt.

#12 Body language

Om nóg beter te worden in het down-under-diner moet je haar orgastische symptomen gaan herkennen. Iedere vrouw is uniek. De één krijgt harde tepels wanneer ze geil wordt, de ander alleen wanneer ze klaarkomt. Sommige dames krijgen een rode blos op hun wangen, anderen beginnen te trillen of gaan met hun tenen wiebelen. Leer haar symptomen kennen zodat je hierop kan inspelen en wordt de koning van de clit!

#13 Multiply!

Als ze klaarkomt, NIET stoppen. Don’t let go of that clit! Zodra ze terug op aarde begint te landen druk je jouw tong langs de onderkant van haar clitoris waardoor je lippen zachtjes langs het topje strelen. Beweeg je tong in en uit haar schatkist. Als je vingers nog binnen zijn, beweeg ze een beetje, maar let er wel op dat je dit zachtjes doet; alles is momenteel super gevoelig. Als je je kaarten goed speelt kan ze meerdere orgasmes bereiken op deze manier. Een vrouw blijft een uur opgewonden nadat ze is klaargekomen. Realiseer je de impact van deze informatie? Het potentieel? Het record van de meeste orgasmes in één sessie is geklokt op 56. Zes-en-vijftig. Weet je wat het effect je zou hebben als je een vrouw 56 keer klaar laat komen? She’ll be yours forever.

#14 Het kersje op de ijstaart

Sommige dames vinden het fijn als je hun anus streelt terwijl ze gebeft worden. Dit is niet voor iedereen weggelegd, dus het is handig om dit eerst te polsen voordat je iets doet wat zij niet wilt.

#15 Voorkom een afterdiner-dip

Nu je haar de beste bef-beurt uit haar leven hebt gegeven ligt ze aan je voeten. Rol niet meteen van haar af maar blijf haar nog eventjes verwennen. Praat zachtjes tegen haar, aai haar lichaam, streel haar borsten. Blijf haar liefkozen totdat ze weer met beide voetjes op de aarde is geland. Een man kan zich na zijn climax omdraaien om meteen te gaan slapen, terwijl wij vrouwen van nature een beetje gevoeligheid van onze minnaar vereisen in die eerste momenten na de seks.
Orale seks kan de meest opwindende seksuele ervaring zijn die je kunt hebben, maar daar moet je zelf voor zorgen. Neem de tijd, oefen veel en vaak, let op de signalen van je lover en het allerbelangrijkste: geniet er van!

Zo, en ga er nu maar eens voor zorgen dat je vrouwtje voor altijd bij je zal blijven. Enjoy ;-)!

www.ladiesnight.nl

www.nachtkastje.nl

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!