Vijf(tig) Tinten Spannender

Vijftig tinten spannender

Ben jij al helemaal in de stemming voor ‘’Fifty Shades Darker’’? Wij kijken onwijs uit naar de komst van deze film! Reden genoeg om een aantal spannende items voor je op een rijtje te zetten die aansluiten bij de nieuwste release van Fifty Shades. Haal de spanning naar jouw/jullie eigen slaapkamer!

5 spannende items:

1. Amazing Pleasure Sex Toy Kit

Ontdek samen erotisch plezier, deze set bevat alles om samen een onwijs ondeugende avond te beleven: handboeien, een penis sleeve, tepelklemmen, een vibrator, een butt plug, een vibrerend eitje met afstandsbediening, vaginale balletjes, een vibrerende cockring, een plaagveertje en een blinddoek.
Amazing Pleasure Sex Toy Kit

Ontdek vanuit deze set wat jullie beiden bevalt om vanuit daar nieuwe artikelen te kiezen. Een makkelijkere manier om jullie erotische genot te ontdekken kunnen wij ons niet bedenken. 😉

2. Bed Straps

Is een complete set jullie iets te heftig? Of houden jullie het liever letterlijk fluweelzacht? Met deze fluweelzachte Bed Straps bind je jouw partner op een speelse, maar softe manier met handen vast aan het bed.

bedstraps

3. Control Freak

Willen jullie net zoals Mr Grey en Mrs Steele een spannend avondje uit beleven? Worden de etentjes buiten de deur wat saai? Spice up your sexlife met onze Control Freak! Met maar liefst een bereik van 10 meter zal dit trrrillende eitje jullie avonden absoluut heter maken. Deze topper heeft maar liefst 7 verschillende trrrilstandjes en tevens een zachte afwerking. Geef jij je partner de controle of houd jij toch liever zelf de touwtjes in handen? Dit is één van de favorieten van Christian Grey!
Control Freak

Control Freak €54,99

4. 50 Shades Deluxe Bedset

Deze topper is alleen te verkrijgen op jouw Ladies Night Lingerieparty en niet op de webshop (in tegenstelling tot de drie bovenstaande producten die juist wel online te verkrijgen zijn). Deze ondeugende set heeft een superchique look met kanten details. De set bestaat uit een masker en handboeien. Beide attributen zijn superzacht zodat het heerlijk aanvoelt op jouw huid terwijl jullie sexytime beleven. Mocht je nou echt dringend op zoek zijn naar zo’n set kun je toch altijd nog even een kijkje nemen op de webshop.

50 Shades Deluxe Bedset

5. 50 Shades Loveballs

Ook de 50 Shades Loveballs zijn niet online te bestellen maar op een Ladies Night Homeparty. Met deze balletjes train jij jouw bekkenbodemspieren. Je bekkenbodemspieren zijn je seksspieren. Door het trainen hiervan zal je intensere orgasmes ervaren. Daarnaast is het ook een must-have voor elke vrouw na een zwangerschap. Breng de balletjes in, probeer ze in te houden en train je spieren! Een echte aanrader voor elke vrouw. Het is trouwens ook echt onwijs opwindend om ze te dragen. 😉

50shadesloveballs

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!