Cadeautips voor een onvergetelijke huwelijksnacht

Cadeautips huwelijksnacht

Wist je dat… september de favoriete trouwmaand is van vele brides to be? Hét is natuurlijk de mooiste dag met meerdere hoogtepunten. Wil jij jouw huwelijksnacht of die van een toekomstig echtpaar onvergetelijk maken? Stop dan met zoeken, want wij hebben alle originele en intieme cadeaus voor koppels op een rijtje gezet!

De pre-party van de huwelijksnacht

Gun jij het echtpaar alvast wat voorpret tijdens het huwelijksfeest? Dan is Emily het perfecte cadeau. Emily is een fluisterstil eitje met zeven trilstandjes. Met de draadloze afstandsbediening kan de bruidegom de bruid teasen en pleasen! Als klapper op de vuurpijl kan de afstandsbediening tijdens de huwelijksnacht ook gebruikt worden als mini-vibrator. Deze trilt namelijk ook!

Massagekaars

Na een lange huwelijksdag is een ontspannende huwelijksnacht erg belangrijk. Maar hoe zorg je ervoor dat het echtpaar na een lange dag nog in de stemming raakt? Met The Flame Of Aphrodisia laat je, je geliefde genieten middels de unieke massageolie. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, geurige en hydraterende massageolie die direct op de huid kan worden aangebracht. The Flame Of Aphrodisia is pure verwennerij voor je lichaam. De massagekaars is verkrijgbaar in de geuren Bourbon en Bloodorange. Tip: check tussendoor wel even of degene die gemasseerd wordt niet in slaap is gevallen. Dan gaat er iets niet goed namelijk! 😉

Smaakvol voorspel

Wanneer het echtpaar tijdens de huwelijksdag nog niet genoeg champagne heeft gehad, raden we je de Oral Pleasures in de smaak Pink Champagne aan. Deze Oral Pleasures Pink Champagne is een ware aanrader voor een smaakvol voorspel. De Oral Pleasures is tevens een glijmiddel en kan dus ook gebruikt worden tijdens de penetratie. Oral Pleasures is ook verkrijgbaar in de smaken pina colada, likeur 43, rocket en warming caramel.

DailyKaat

De DailyKaat is ontwikkeld in samenwerking met seksuologe Kaat Bollen. De DailyKaat heeft ontelbaar veel mogelijkheden, zowel voor de bruid, de bruidegom als voor het echtpaar. Het revolutionaire speeltje kan tijdens de huwelijksnacht gebruikt worden om de clitoris rechtstreeks te stimuleren. Ondertussen worden ook de schaamlippen én de schacht van de man gestimuleerd. De DailyKaat heeft namelijk twee ‘benen’. Deze zijn goed voor extra zachte stimulatie van de schaamlippen. Ook zijn er aan het begin van de benen zeven ronde uitstulpingen toegevoegd voor extra intense stimulatie van de clitoris. Het zachte handvat zorgt ervoor dat je de DailyKaat eenvoudig op haar plek houdt tijdens het gebruik. Kortom, de Dailykaat is perfect voor koppels. Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de DailyKaat?
> Lees meer over de DailyKaat

Een vliegende start met Eva II

Met Eva II is het echtpaar verzekerd van een heftige huwelijksnacht. Met de drie krachtige standjes kan de bride genieten van clitorale stimulatie. De vibrator heeft een krachtige motor en is handsfree te gebruiken. Eva II is op verschillende manieren te gebruiken tijdens de penetratie. Daarnaast zorgen de vleugels van Eva II voor een intens vliegende start van het huwelijk!

Honeymoon Giftset

De Honeymoon Giftset geeft veel mogelijkheden voor een spannende huwelijksnacht. De set bestaat uit zeven doosjes waarin een leuk huwelijkscadeautje zit voor het bruidspaar. Van liquids tot trrrrrillers! De Honeymoon Giftset heeft een waarde van €165,50, maar is te koop voor €99,99!

 

Heb jij al een keuze gemaakt? Bekijk het gehele assortiment op Nachtkastje.nl. Wanneer je boven de €35,- bestelt, ontvang je de producten gratis thuis! Bestel voor 22:00 en ontvang jouw cadeau de volgende werkdag discreet in huis!

Ps. Laat je het ons even weten in de reacties of het cadeau in de smaak viel?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!