Populaire producten 2018

Dit waren de populairste producten van 2018

2018 was een jaar vol met hoogtepunten, hopelijk ook voor jou! Afgelopen jaar hebben we veel trillers mogen verpakken en versturen. Echt heel veel! Ja, in dit kleine kikkerlandje zijn we op dreef! De speeltjes in deze blog vielen opvallend vaak in de ogen van onze inpakkers. Dus heb jij keuzestress en heb je een helpende hand nodig bij het kiezen van het juiste speeltje? Lees dan snel verder, want vrouwen gingen er vandoor met deze toys!?

Womanizer Pro

De Womanizer Pro is niet alleen het beste speeltje van 2018, maar ook van de eeuw. Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme. In plaats van te trillen tegen en op de clitoris, maakt de Womanizer Pro gebruik van luchtdruk. Wanneer je de opening vlak voor jouw clitoris plaatst, zal deze de clitoris zachtjes naar binnen zuigen. Daar kunnen onze partners nog een puntje aan zuigen!

“Een lange tijd getwijfeld over de aankoop van de Womanizer Pro, maar geen enkel moment spijt gehad! De Womanizer Pro geeft een intens gevoel en is stiekem ook best verslavend. Oja, hij heeft ook nog eens een langdurige accu en is simpel op te bergen ;).”

Womanizer Starlet

De Womanizer Starlet is het kleine doch heerlijke zusje van de originele Womanizer. Ze heeft een praktisch formaat. Je kan haar dus overal mee naar toe nemen! Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme. Neem jij haar mee in je handtas? Bekijk op Nachtkastje.nl

Zumio

De Zumio’s gaan nog steeds als zoete broodjes over de toonbank. Misschien komt dat wel omdat deze toy ontworpen is door vrouwen, voor vrouwen. Een korte introductie: Zumio is een clitorale stimulator en doet dit zoals geen enkel ander clitoraal speeltje. Zo bootst de Zumio de circulaire bewegingen van jouw eigen vingertop na, maar dan natuurlijk vele malen intenser. “Hoe ziet zoiets eruit dan?” Ja, dat is een goede! De Zumio ziet eruit als een tandenborstel. Bekijk hier de Zumio.

“Het is HET speeltje voor mij. Ik gebruik de Zumio het meeste. De orgasmes zijn intens en elke keer weer anders, soms trekt het tintelende gevoel helemaal door naar je lies. Het is zo intens en zo lekker en fijn. Ik raad de Zumio iedereen aan.”

Romance Sucker

Zoek jij een toy die aan jouw clitoris ‘zuigt’ terwijl ze tegelijkertijd jouw G-spot stimuleert? Yes, lucky you! Dan is deze Romance Sucker absoluut de ware voor jou! Pretty Love’s Romance Sucker is uniek en revolutionair. Een revolutionaire vorm van dubbele stimulatie. Nieuwsgierig? Check de Romance Sucker op Nachtkastje.nl.

HIKY

Ja, deze stimulator is toch echt een favoriet en vind je in menig nachtkastje terug. HIKY is een clitorale en G-spot stimulator in één. Dankzij de zachte mond wordt jouw clitoris gestimuleerd door een overweldigende zuigfunctie. Daarnaast is de onderkant van HIKY een zeer krachtige G-spot stimulator. Je zal intense trillingen beleven tot in de top! “Hebben, hebben, hebben! Ja, en waar koop je zoiets?” HIKY koop je makkelijk en discreet op Nachtkastje.nl.

Swan Sucker

Wat krijg je als je een wandvibrator combineert met een clitorale stimulator, voorzien van zuigfunctie? De Swan Sucker! Deze Sucker zuigt jouw clitoris maar al te graag ”naar binnen”, in wel 12 verschillende standen. En, wil je even wat anders? Dan is de andere kant van deze prachtige vibrator een wandvibrator. Daarnaast staat de Swan Sucker bekend om haar mooie design en kleurtje. Bekijk de Swan Sucker!

Soft Secret

De Soft Secret is een trrrillend eitje met draadloze afstandsbediening. “Ja inderdaad, makkelijk te bedienen met de afstandsbediening! Echt een eitje.”
Deze topper heeft maar liefst 7 verschillende trrrilstandjes en is waterproof. Ik ben benieuwd!

“Leuk product om je etentje wat intenser te maken, zeker een aanrader!”

Infinity Cockring

Een trrrrillende cockring voor hem en haar? De Infinity Cockring zorgt dat jullie samen komen! Zijn orgasme wordt uitgesteld en zij voelt aangename trrrillingen tegen haar clitoris. Twee vliegen in een klap. Bekijk ‘m hier maar eens!

Tulip

Tulip is een vibrator voor G-spot en clitorale stimulatie. Ze heeft een bolvormige top in de vorm van een tulp en het clitorale gedeelte is het blad. Tulip is gemaakt van siliconen en ABS met PU-coating, hierdoor is ze zeer flexibel, waardoor ze jouw G-spot perfect kan verwennen! Bestel de Tulip op Nachtkastje.nl.

Gevonden wat je zocht? Vind op Nachtkastje.nl een geselecteerd aanbod aan topproducten.

Voor 22:00 besteld = morgen discreet in huis!

Gratis verzending vanaf 35,-

Gratis extraatje vanaf 50,-

Waar wacht je nog op?

www.nachtkastje.nl