OPLAAD-LOCKER

Oplaadbare toys GRATIS opladen met groene stroom!

Aanvraag overzicht gratis oplaadpunten:

 • Mijlpaal

  Vandaag hebben wij een volgende mijlpaal bereikt in de geschiedenis van Ladies Night. Al sinds 2004 proberen we zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Niet voor niets hebben wij papieren tassen i.p.v. plastic tasjes, leveren we in toy bags i.p.v. karton, scheiden we ons afval op kantoor, etc.

 • Oplaadbaar

  Een doorn in ons oog was al die tijd de producten op batterijen. Gelukkig hebben die inmiddels plaats gemaakt voor oplaadbare speeltjes.  Echter, ook oplaadbare speeltjes zijn natuurlijk niet echt milieu vriendelijk. Ook dan moeten we er maar op vertrouwen dat een klant gebruik maakt van groene energie.

 • Groene energie

  Wat hebben we vandaag weten te realiseren? 
In samenwerking met Installatiebedrijf 14ALL hebben we vandaag de allereerste oplaadzuil bij ons geplaatst op kantoor. Deze oplaadzuil wordt aangedreven door groene energie en biedt plek voor meerdere speeltjes om tegelijkertijd op te laden.


  Wat houdt dit in?

  
Klanten uit onze eigen regio kunnen voortaan GRATIS bij ons op komen laden. Tegen een kleine borg voor het sleuteltje van het kastje uiteraard.

 • In jouw omgeving

  Maar, er zijn zoveel klanten door heel Nederland en België die Duiven veel te ver zullen vinden als oplaadpunt. Vandaar dat we dus volgende week maandag gaan beginnen met het installeren van oplaadzuilen bij alle consulentes in Nederland en België, zodat er voor iedere klant altijd een plek in de buurt is om hun speeltje met groene energie op te laden.


 • Oplaadpunten

  Wat hebben wij nu van u nodig?
  Zoals vermeld gaat 14ALL installaties volgende week maandag beginnen met de landelijke installatie van de oplaadpunten. Wij willen u als klant op de hoogte brengen van het voor u dichtstbijzijnde oplaadpunt waar u vanaf volgende week maandag terecht kunt. 
U kunt zich middels het formulier opgeven voor het ontvangen van onze lijst met oplaadpunten.

  We zijn supertrots dit te hebben kunnen realiseren!