Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3776 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Ellen ten Vaarwerk uit Hulsberg

  Het was echt een super gezellige avond!! Veel plezier😊. Consulente Maartje bedankt voor deze avond. Tot op een van de volgende avonden!

  Beantwoorden
 2. Linsey uit Apeldoorn

  Voor de tweede keer Consulente Kim gehad voor de party! Wederom een groot succes 🙂 Super veel leuke nieuwe producten en ontzettend interactief en wat hebben we gelachen. Bedankt weer voor deze super avond.

  Beantwoorden
 3. Robin Theunissen uit Rechtstraat21

  Mijn Ladies Night was in een woord: WOW! Super avond. Echt mega genoten van de avond en Maartje heeft alles met heel veel plezier, enthousiasme en humor uitgelegd. Vooral fijn dat Maartje open stond voor toevoegingen aan de avond, om de avond nog gezelliger te maken!

  Beantwoorden
 4. Stephanie uit Bussum

  Afgelopen vrijdag was het zover na maanden van een geschikte datum prikken dat we alle 8 konden. Voor iedereen de eerste keer zo’n party mee te maken. Het eerste telefonische contact met Marion was al meteen gezellig. De avond zelf was ze dat ook, veel kennis over de speeltjes en ook diverse andere nuttige tips en ohhhh wat hebben we veel gelachen met z’n allen. Het was een lange leuke en gezellige topavond en gelukkig is er ook genoeg besteld dus het bezoekje van Marion was niet voor niks ;). Mocht je twijfelen of het iets is voor jullie gewoon doen je hebt echt een leuke avond met veel humor en leuke tips!

  Beantwoorden
 5. Sue uit Tilburg

  Superrr gezellie. Met veel lol en respect. Een leuke avond met waardevolle vriendinnen. Dankbaar voor consulente Angelique, die op een warme gezellige manier de party heeft gegeven. Tot de volgende!

  Beantwoorden
 6. Wendy uit Delft

  Wat hebben we gelachen! Bianca is een topper! En er zijn genoeg leuke dingen in aantocht 😉

  Beantwoorden
 7. Lia steenkamp uit Oostzaan

  Mijn ladies night was super !!! Veel spulletjes gekocht en veel gezelligheid met de meiden. Natascha bedankt voor de gezellige avond!

  Beantwoorden
 8. Richelle uit Enschede

  Debbie was onze consulente. Ze heeft het echt leuk gedaan en het was super gezellig. 🙂 Zeker weer voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 9. Kim Eissing uit IJmuiden

  Natasja is een geweldig goede, gezellige en spontane gastvrouw. Het is net of ze gewoon een van de vriendinnen is en voelt zich gewoon thuis op haar gemak (of doet goed alsof ;-). Volgende party boek ik zeker weer Natasja.

  Beantwoorden
 10. joyce zeegers uit heesch

  Wat hebben wij een leuke avond gehad. dankjewel Monique jij bent echt een toppertje

  Beantwoorden
 11. Natacha uit Almere

  Wij hebben vrijdag 13 oktober een hele leuke party gehad consulente Claudia zo leuk en ze legt alles leuk uit. Veel gelachen. Claudia bedank voor de leuke avond

  Beantwoorden
 12. Miriam uit Almere

  Ik had een ladies middag! Was fantastisch! De uitleg, het laten zien van de producten werd op een leuke manier gedaan en vol humor. Veel gelachen! Esther je hebt het heel goed gedaan! Dank voor een gezellige, ondeugende en spannende middag!

  Beantwoorden
 13. Nicky uit Boskoop

  Hey Rosan, de girls en ik hebben een super gave, gezellige avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.. lieve groetjes Nicky Schellingerhout

  Beantwoorden
 14. els de vries uit raamsdonksveer

  vanavond een ladies night gehad met desiree ondanks de afzeggingen was het super gezellig .

  Beantwoorden
 15. Michelle uit DenHaag

  Super gezellige ladies night gehad bij me vriendinnetje dankzij de gezellige consulente Ginny, zeker voor herhaling vatbaar ! Xxx

  Beantwoorden
 16. Daisy uit DenBosch

  Het was super! Caressa speelde goed in op de groep en zorgde voor een ontspannen sfeer! Kon de vragen goed beantwoorden 🙂

  Beantwoorden
 17. Eline uit Deventer

  Wat een gezelligheid en hilariteit. Ingrid, de consulente, doet het erg netjes! Zeer prettige dame in omgang, is rustig, duidelijk en zorgt voor een goede afwisseling tussen vertellen, pauzeren en doen. Al met al een geslaagde avond gehad! Mercii 🤗

  Beantwoorden
 18. Renee uit AMSTERDAM

  Wij hebben een super leuke avond gehad! Wendy deed het hartstikke goed. Iedereen heeft zich vermaakt.

  Beantwoorden
 19. Daisy uit DenHaag

  Het was een hele gezellige en leerzame avond met mijn vriendinnen. De consulente Ginny was grappig, leuk en vooral heel eerlijk in omgang! Zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 20. Kim uit Stellendam

  Leuke, toffe, gezellige avond gehad met consulente Brenda. Alles ging lekker vlot en kregen daarna uitgebreid de tijd de producten te bekijken, voelen, ruiken en proeven 🙂 De quiz tussendoor was ook erg leuk.

  Beantwoorden
 21. Aysun uit CapelleAanDenIJssel

  Supertoffe avond gehad met onze consulente Rosan!! Echt een hele leuke avond, vol gelach en gegier! Ook erg goede begeleiding van onze consulente!

  Beantwoorden
 22. Désiré uit Lelystad

  Een hele leuke avond gehad met consulente Claudia! Zeker voor herhaling vatbaar heb ook gelijk een nieuwe party geboekt bij haar! Dankjewel!!

  Beantwoorden
 23. Cera uit Weesp

  Zaterdag avond een super gezellige party gehad! Claudia van de ladiesnight heeft alles goed uitgelegd en nam de tijd voor je! Super bedankt voor alles!!

  Beantwoorden
 24. Sher uit Amstelveen

  Natascha heeft de middag erg leuk begeleid. Mijn ‘ladies afternoon’ was daardoor super gezellig. We hadden een leuk groepje dames en hebben veel lol gehad.

  Beantwoorden
 25. Farida Adjiembaks uit Almere

  Het was super gezellig en erg leuk gedaan door Natascha. Gezellig .. ondeugend en .. leerzaam! Zeker de moeite waard. Dank je wel Natascha .. Super leuk!

  Beantwoorden
 26. Barbara uit Mijdrecht

  Hilarisch! Voor ons allen was het de eerste keer. Dus best wat nerveus voor die tijd! 🤗 Maar het was uiteindelijk een hele ontspannen avond, ontzettend gelachen met elkaar. Geproefd, geroken en gesmeerd! De flesjes op het toilet GEWELDIG! 🤣 Wij meiden hebben elkaar ook weer van een andere kant leren kennen! Erg leuk. Respect voor onze hostess Astrid! Geduldig, duidelijke uitleg, ontspannen sfeer! Bedankt Astrid voor de geweldige avond !! Tot volgende x Barbara

  Beantwoorden
« Oudere Reacties