Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4104 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Peggy uit Almere

  Ik heb een super leuke avond beleefd. De lieve, gezellige Claudia heeft deze leuke avond verzorgd. We hebben lekker kunnen lachen en alles werd goed uitgelegd. Ik zal het zeker aanbevelen aan vrienden en/of familie. Nogmaals bedankt Claudia, tot snel ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Dorett uit SINTANTHONIS

  Geweldige Ladies Night! Met Debbie als consulente is het altijd feest! Hele leuke spelletjes tussendoor, waardoor heel snel de dames loskomen. Alle dames waren enthousiast en hebben allemaal genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 3. Colinda uit Tilburg

  We hebben een spannende triggerende avond gehad. Dankjewel Bibian voor de leuke avond!

  Beantwoorden
 4. Erica uit Weert

  Afgelopen zondag een super gezellige party gehad. Goede uitleg en een hele vrolijke consulent. Super bedankt leentje!!

  Beantwoorden
 5. Danielle uit Zwijndrecht

  Afgelopen donderdag (26/10) een hele leuke party gehad. Onwijs gezellig en ook nog leerzaam. Dankjewel voor de hele gezellige avond Mijke!!!

  Beantwoorden
 6. Stefanie Van Der plaat uit Nieuw-lekkerland

  Super leuke en gezellige avond gehad! Letterlijk zitten gieren van de lach! Zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 7. Caroline schaap uit Nijmegen

  Dankje voor een hele gezellige Ladies Night. Was weer een zeer geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 8. Heike van Duijnhoven uit Cuijk

  Wat hebben we een leuke ochtend gehad! Super onder schooltijd en we hebben gelachen! Bedankt Linda voor deze superleuke start van de week! Nu geduld hebben voor onze aankopen hihi.

  Beantwoorden
 9. Ivianne uit Almere

  Ik heb gisteren een super leuke ladys night gehad. Voor de 2de keer dat Marianne ons en leuke avond heeft bezorgd. Goede uitleg en leuke spelletjes. Voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 10. Roxanne uit Hilversum

  Gisteravond een hele leuke ladiesnight gehad met Claudia!! 13 vrouwen een kamer vol was echt een kippenhok maar wat hebben we zo gelachen en Claudia heeft dit allemaal maar goed geregeld ze kreeg ons allemaal aan het lachen maar er waren ook momenten waar we alle 13 muisstil waren en sommige dames zelfs met hun oren aan het klapperen waren haha. Claudia is echt een topper, wil je een gezellig ladiesnight met veel lol dan ben je bij Claudia bij het goeie adres. Claudia nogmaals bedankt voor deze avond.

  Beantwoorden
 11. Rachelle uit Deventer

  Het was weer een zeer geslaagde avond. Kim deed het weer super leuk. Een leuke spontane meid die alles goed weet uit te leggen. Dit was voor mij de 2e keer dat Kim bij mij kwam. Als ik weer een ladies night zou organiseren, boek ik haar zeker weer !

  Beantwoorden
 12. Lisa koopman uit Gieten

  Het was weer super! Voor de 3de keer nu een party gehad en over 7 maand weer 1! Kan niet wachten! Ellen je was geweldig!! bedankt!! En bedankt iedereen van ladies night!

  Beantwoorden
 13. Tineke uit Zwijndrecht

  Superleuke avond gehad, bedankt Mijke !

  Beantwoorden
 14. Sandra uit Kootwijkerbroek

  Super leuke avond gehad dankzij Tanja. Alleen maar leuke reacties!

  Beantwoorden
 15. Chantal uit DenHaag

  Wat een super avond met een super consulente (Ginny). Ze heeft het top gedaan en heb een super avond gehad met de dames!

  Beantwoorden
 16. Rachel Griek uit Sittard

  Super gezellige Ladies Night gehad met Maartje. Goede uitleg en geweldige sfeer… Gewoon een topavond. ๐Ÿ˜Š Maartje bedankt voor alles! Ik heb GENOTEN!

  Beantwoorden
 17. Juul uit Schaijk

  Een hele leuke avond gehad! Super leuke meid die de party gaf en die er een hele leuke sfeer in brengt.:D Wij hebben het enorm naar onze zin gehad, zeker een aanrader dus!

  Beantwoorden
 18. Iris uit Nijmegen

  Het was een hele gezellige avond, Daisy je hebt het super goed gedaan!!!

  Beantwoorden
 19. Marja rutgers uit Nijmegen

  Het was een supergezellige avond. Daisy doet het ook leuk. Lekker ongedwongen en genoeg informatie over de speeltjes.๐Ÿ˜€ Tot de volgende keer Daisy, ik zal je vast nog ergens zien. Het was de 2e keer dat ik een party van je meemaakte, dus tot ziens!

  Beantwoorden
 20. Raquel uit Gaanderen

  Wederom een super gezellige humoristische avond met consulente Daisy!! Het was geweldig voor zowel degenen die al eens een party meegemaakt hadden maar ook voor iedereen voor wie het de eerste keer was! Wederom een groot succes dus! Bedankt voor deze super avond Daisy!

  Beantwoorden
 21. Michelle uit Schoonhoven

  Wat een leuke avond! We hebben gelachen, geleerd en vooral veel besteld na de leuke uitleg van Astrid! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 22. Frieda Riechelmann uit Almere

  We hebben een hele gezellige avond gehad. Marianne heeft het echt leuk gedaan iedereen was tevreden, bedankt!

  Beantwoorden
 23. Pien uit Bilthoven

  Claudia is een topper! Weet een stel luidruchtig meiden toch naar haar te laten luisteren. Veel gelachen en daardoor ook even buikspiertraining gehad met zijn alle. En het plezier stopt natuurlijk niet bij die avond, want als het goed is heb je ook mooie aandenken die je iedere keer weer gelukkig maken!

  Beantwoorden
 24. Lau uit OudeWetering

  Natasja heeft het super gedaan wat een geweldig leuke avond! Echt wat voor vriendinnen. Natasja heeft ons alles uitgelegd!

  Beantwoorden
 25. Yvonne penders uit Maastricht

  Een zeer geslaagde Ladies Night dankzij consulente Maartje die de avond met veel humor presenteerde… Ook had iedereen het idee met elke vraag terecht te kunnen en niks was haar te gek… Ben blij dat twee vriendinnnen ook een avond hebben geboekt want zulke gezellige avondjes kun je niet genoeg hebben in het leven…

  Beantwoorden
 26. Gerdienke Abma uit Genemuiden

  Kim was een super open, vriendelijk en gezellig vrouw!

  Beantwoorden
 27. Ellen ten Vaarwerk uit Hulsberg

  Het was echt een super gezellige avond!! Veel plezier๐Ÿ˜Š. Consulente Maartje bedankt voor deze avond. Tot op een van de volgende avonden!

  Beantwoorden
 28. Linsey uit Apeldoorn

  Voor de tweede keer Consulente Kim gehad voor de party! Wederom een groot succes ๐Ÿ™‚ Super veel leuke nieuwe producten en ontzettend interactief en wat hebben we gelachen. Bedankt weer voor deze super avond.

  Beantwoorden
 29. Robin Theunissen uit Rechtstraat21

  Mijn Ladies Night was in een woord: WOW! Super avond. Echt mega genoten van de avond en Maartje heeft alles met heel veel plezier, enthousiasme en humor uitgelegd. Vooral fijn dat Maartje open stond voor toevoegingen aan de avond, om de avond nog gezelliger te maken!

  Beantwoorden
 30. Stephanie uit Bussum

  Afgelopen vrijdag was het zover na maanden van een geschikte datum prikken dat we alle 8 konden. Voor iedereen de eerste keer zo’n party mee te maken. Het eerste telefonische contact met Marion was al meteen gezellig. De avond zelf was ze dat ook, veel kennis over de speeltjes en ook diverse andere nuttige tips en ohhhh wat hebben we veel gelachen met z’n allen. Het was een lange leuke en gezellige topavond en gelukkig is er ook genoeg besteld dus het bezoekje van Marion was niet voor niks ;). Mocht je twijfelen of het iets is voor jullie gewoon doen je hebt echt een leuke avond met veel humor en leuke tips!

  Beantwoorden
 31. Sue uit Tilburg

  Superrr gezellie. Met veel lol en respect. Een leuke avond met waardevolle vriendinnen. Dankbaar voor consulente Angelique, die op een warme gezellige manier de party heeft gegeven. Tot de volgende!

  Beantwoorden
 32. Wendy uit Delft

  Wat hebben we gelachen! Bianca is een topper! En er zijn genoeg leuke dingen in aantocht ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 33. Lia steenkamp uit Oostzaan

  Mijn ladies night was super !!! Veel spulletjes gekocht en veel gezelligheid met de meiden. Natascha bedankt voor de gezellige avond!

  Beantwoorden
 34. Richelle uit Enschede

  Debbie was onze consulente. Ze heeft het echt leuk gedaan en het was super gezellig. ๐Ÿ™‚ Zeker weer voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 35. Kim Eissing uit IJmuiden

  Natasja is een geweldig goede, gezellige en spontane gastvrouw. Het is net of ze gewoon een van de vriendinnen is en voelt zich gewoon thuis op haar gemak (of doet goed alsof ;-). Volgende party boek ik zeker weer Natasja.

  Beantwoorden
 36. joyce zeegers uit heesch

  Wat hebben wij een leuke avond gehad. dankjewel Monique jij bent echt een toppertje

  Beantwoorden
 37. Natacha uit Almere

  Wij hebben vrijdag 13 oktober een hele leuke party gehad consulente Claudia zo leuk en ze legt alles leuk uit. Veel gelachen. Claudia bedank voor de leuke avond

  Beantwoorden
 38. Miriam uit Almere

  Ik had een ladies middag! Was fantastisch! De uitleg, het laten zien van de producten werd op een leuke manier gedaan en vol humor. Veel gelachen! Esther je hebt het heel goed gedaan! Dank voor een gezellige, ondeugende en spannende middag!

  Beantwoorden
 39. Nicky uit Boskoop

  Hey Rosan, de girls en ik hebben een super gave, gezellige avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.. lieve groetjes Nicky Schellingerhout

  Beantwoorden
 40. els de vries uit raamsdonksveer

  vanavond een ladies night gehad met desiree ondanks de afzeggingen was het super gezellig .

  Beantwoorden
 41. Michelle uit DenHaag

  Super gezellige ladies night gehad bij me vriendinnetje dankzij de gezellige consulente Ginny, zeker voor herhaling vatbaar ! Xxx

  Beantwoorden
 42. Daisy uit DenBosch

  Het was super! Caressa speelde goed in op de groep en zorgde voor een ontspannen sfeer! Kon de vragen goed beantwoorden ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 43. Eline uit Deventer

  Wat een gezelligheid en hilariteit. Ingrid, de consulente, doet het erg netjes! Zeer prettige dame in omgang, is rustig, duidelijk en zorgt voor een goede afwisseling tussen vertellen, pauzeren en doen. Al met al een geslaagde avond gehad! Mercii ๐Ÿค—

  Beantwoorden
 44. Renee uit AMSTERDAM

  Wij hebben een super leuke avond gehad! Wendy deed het hartstikke goed. Iedereen heeft zich vermaakt.

  Beantwoorden
 45. Daisy uit DenHaag

  Het was een hele gezellige en leerzame avond met mijn vriendinnen. De consulente Ginny was grappig, leuk en vooral heel eerlijk in omgang! Zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 46. Kim uit Stellendam

  Leuke, toffe, gezellige avond gehad met consulente Brenda. Alles ging lekker vlot en kregen daarna uitgebreid de tijd de producten te bekijken, voelen, ruiken en proeven ๐Ÿ™‚ De quiz tussendoor was ook erg leuk.

  Beantwoorden
 47. Aysun uit CapelleAanDenIJssel

  Supertoffe avond gehad met onze consulente Rosan!! Echt een hele leuke avond, vol gelach en gegier! Ook erg goede begeleiding van onze consulente!

  Beantwoorden
 48. Dรฉsirรฉ uit Lelystad

  Een hele leuke avond gehad met consulente Claudia! Zeker voor herhaling vatbaar heb ook gelijk een nieuwe party geboekt bij haar! Dankjewel!!

  Beantwoorden
 49. Cera uit Weesp

  Zaterdag avond een super gezellige party gehad! Claudia van de ladiesnight heeft alles goed uitgelegd en nam de tijd voor je! Super bedankt voor alles!!

  Beantwoorden
 50. Sher uit Amstelveen

  Natascha heeft de middag erg leuk begeleid. Mijn ‘ladies afternoon’ was daardoor super gezellig. We hadden een leuk groepje dames en hebben veel lol gehad.

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »