Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4134 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Raveena uit Amersfoort

  De ladiesnight was erg gezellig. Astrid wist het leuk te brengen en de dames die eigenlijk erg ongemakkelijk waren hebben alsnog bepaalde dingen gekocht en het super naar hun zin gehad!

  Beantwoorden
 2. Tecla uit Amsterdam

  Het was echt een super leuke avond! Super verzorgd door Marsha, echt een hele leuke vrouw!

  Beantwoorden
 3. Johanna uit Sittard

  Supergezellige avond! Onze consulente Maartje was fantastisch, ze vertelde vol enthousiasme en legde alles goed uit! En de anecdotes tussendoor maakten het helemaal af!

  Beantwoorden
 4. Diana pelzer uit Venray

  We hadden een super gezellige avond. En wat is Leentje een super leuke consulente.

  Beantwoorden
 5. Anneke uit Amersfoort

  Was erg gezellig

  Beantwoorden
 6. Sybilla uit Amersfoort

  Ik vond het weer super de super. Astrid doet het echt leuk en legt alles uit waar nodig!! We hebben heerlijk zitten lachen:-) Op naar de volgende party!

  Beantwoorden
 7. Maricia Fernandes uit Rotterdam

  Het was een super leuke/geslaagde avond. Alle aanwezige dames en ik hebben enorm genoten en weer lekker gelachen. Bianca is een super leuke consulente van begin tot het eind hield zij het spannend en interessant.

  Beantwoorden
 8. Cynthia uit Zoetermeer

  8 dec β€˜17 met een klein groepje meiden een Ladies Night gehad en wat hebben we gelachen! Hele leuke gezellige avond gehad, alles is erg duidelijk en veel producten! En een groot compliment voor consulente Natascha! Super gedaan!

  Beantwoorden
 9. Kim Caffa uit Denhaag

  Ondanks dat de consulente ziek was, kwam er een collega (alleen iets later). Wat natuurlijk helemaal top was geregeld zo last minute, we hebben een hele gezellige avond gehad! En de consulente (Annet) is een topper! Heel erg bedankt! En op naar de volgende party! Groetjes Kim Caffa

  Beantwoorden
 10. Soyenne uit Zwolle

  Het was heel leuk en gezellig. Duidelijke informatie over de producten gegeven. Een top avond.

  Beantwoorden
 11. Jolanda uit Herkenbosch

  Op 30 nover 2017 heb ik een party gehouden het was SUPER gezellig en er waren mooie producten bij. Leentje heeft ons de producten super leuk gepresenteerd wat een top wijf is zij.

  Beantwoorden
 12. Desiree uit Eindhoven

  Mijn Ladies Night was super. Veel gelachen en veel geleerd. Al met al een gezellige en geslaagde avond!!!

  Beantwoorden
 13. Jasmin uit Almere

  Het was geweldig!! Zo gelachen.. En alweer dubbele avonden ingepland! We kunnen niet wachten.. Grt xx

  Beantwoorden
 14. Evi uit Eindhoven

  Vorige week vrijdag een super leuke ladiesnight gehad. Wordt door consulente Nicole echt super leuk gedaan zodat zelfs wat preutsere vriendinnen het erg leuk hebben. De avond was echt geslaagd!

  Beantwoorden
 15. Evelien uit Leiden

  Super leuke en gezellige avond gehad door consulente Natascha! Top consulente!

  Beantwoorden
 16. Naomi uit Amsterdam

  Vrijdag 1 december hadden wij een party samen met Claudia! Wat was het weer onwijs gezellig! Mochten als 1e de nieuwe collectie zien 😍!! Gelijk al een nieuwe party ingepland. Bedankt voor de leuke en gezellige avond Claudia!

  Beantwoorden
 17. Lisa uit Angerlo

  Debbie is echt een geweldige vrouw! Ze maakt er een ontzettend leuke, gezellige en spannende avond van! 😏 Wij hebben enorm gelachen en genoten deze avond. Het zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat wij een ladies night gaan hebben. Debbie Dankje wel!! 😘😘

  Beantwoorden
 18. Trudy uit Lelystad

  Vrijdag een top avond gehad veel gelachen en gehuild tot pijn in de buik πŸ˜‚πŸ˜‚veel gezien veel geleerd , geproefd ,geroken en gedaan 😜 het was een goed verzorgde avond met spelletjes tussen door al om al een top avond die ze ons niet meer afpakken mijn dank is zeer groot πŸ˜˜πŸ‘πŸ€—πŸŽ‰

  Beantwoorden
 19. Lotte Bolink uit Utrecht

  Wat was het een gezellige avond! Astrid nam ruim de tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Haar enthousiasme en humor waren aanstekelijk, waardoor (bijna) iedereen niet alleen met leuke nieuwe producten naar huis ging, maar ook met een top gevoel! Bedankt!

  Beantwoorden
 20. Petra uit Almere

  Altijd gezellig en leuk met EstherπŸ˜€

  Beantwoorden
 21. Sylvie uit Heerewaarden

  Hi guys, Afgelopen maandag mijn derde Ladiesnight gehad en wat een super leuke ervaring weer!!! Toch wel de beste consulente: Marilyn!😊Ondanks dat ik toch nog vragen had over bepaalde dingen die goed opgelost zijn, en mij een zetje in de goeie richting gegeven om als consulente aan de gang te willen, nu nog de sollicitatie afwachten aankomende vrijdag. Credits to deze super leuke enthousiaste en relaxte meid. β™₯️

  Beantwoorden
 22. De Schatberg uit Sevenum

  Leentje, bedankt voor de gezellige avond met veel humor! Het was een geslaagde bedoeling!

  Beantwoorden
 23. Kirsten uit Utrecht

  Afgelopen vrijdag weer een zeer geslaagde ladies night gehad! Astrid neemt altijd uitgebreid de tijd en is heel open over alles. Top consulente! Dankzij haar altijd weer een geweldige en hilarische avond met elkaar.

  Beantwoorden
 24. Cissy uit BerkelenRodenrijs

  Vrijdag Ladiesnight gehad…wat hebben we weet gelachen! Bianca deed het zo leuk en gaf goede uitleg! Gaan we zeker vaker doen!

  Beantwoorden
 25. Dolores uit Maarssen

  Afgelopen vrijdag de ladies night gehad, wat een leuke club bij elkaar. Claudia, ontzettend bedankt voor de leuke avond, je gezelligheid, openheid en geduld. We hebben wat afgelachen. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 26. jacquelina uit amsterdam

  was een geslaagde ladies night , Marjolein Oostendorp heeft alles leuk gepresenteerd!

  Beantwoorden
 27. Ashley uit Denhaag

  Vandaag voor het eerst een ladies night gehad, wat was het geweldig. We hebben het super gezellig gehad en veel gelachen! Bianca bedankt voor de super uitleg van alles en je gedult met al dat gegiegel van ons! Liefst ashley

  Beantwoorden
 28. Frouke uit Sittard

  Gister een leuke party gehad. Dit was mijn 2e thuis. Nadine was een hele leuke consulente, ze had ook spelletjes voor tussendoor. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 29. Amanda uit DenHaag

  Wederom een hele gezellige Ladies Night gehad georganiseerd door Bianca. Toppie wellicht tot snel.

  Beantwoorden
 30. Maureen uit Enter

  Het was super leuk! De uitleg was perfect en alle meiden zijn tevreden.. Dankjewel KimπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

  Beantwoorden
 31. Jessica Evers uit Deventer

  Dat was echt super leuk zo veel gelachen πŸ˜‚ en zeer interessant. Kim heeft t heel goed gedaan ze deed t heel leuk bedankt Kim. πŸ’‹

  Beantwoorden
 32. Charlie uit Amsterdam

  We hebben een geweldige avond gehad. Onze hostess Larissa was echt super leuk en wist heel veel over de spullen die ze mee had. Erg veel gelachen en geleerd, en uiteindelijk ook gekocht natuurlijk

  Beantwoorden
 33. Erika Lemmens uit Beek

  We hebben het erg leuk gehad! Was een top sfeer πŸ˜‰ Danke Maartje!!!

  Beantwoorden
 34. Cynthia uit Almere

  Het was een hele gezellige avond en hebben veel gelachen met de meiden. Larissa legde alles goed uit.Ook had zij een leuk welkomstdrankje gemaakt, super leuk! Larissa is een hele leuke spontane meid en echt geschikt voor dit werk. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar, een topper!

  Beantwoorden
 35. Jaimy uit BILTHOVEN

  Gisteren weer een super gezellige meidenavond gehad! Ook al was de opkomst niet groot, Astrid wist het even gezellig te maken zoals altijd. Top. Hartstikke bedankt en hopelijk weer tot snel!! Groetjes Jaimy

  Beantwoorden
 36. Marin uit Doesburg

  Super leuke en gezellige ladies night gehad en heel leuk geholpen door Debbie.

  Beantwoorden
 37. Rosalie van alfen uit Zetten

  Marilyn was gezellig en had zoveel geduld echt geweldig! Bij ons was het een gillend en giechelend kippenhok. Voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaarπŸŽ‰

  Beantwoorden
 38. R uit Zeist

  Gisteravond een super leuke en geslaagde Ladies Night avond gehad van Mascha! Mascha past zich makkelijk aan de groep aan, is grappig maar staat ook zeker open voor het geven van persoonlijk advies. Zeker een eerlijke en toffe consulente!

  Beantwoorden
 39. Marloes kat uit Assendelft

  Het was een super leuke en gezellige avond! Natascha had het weer goed voor elkaar met een lekker drankje, leuk spelletje en natuurlijk de goede uitleg en informatie over alle producten!

  Beantwoorden
 40. Lisa uit Coevorden

  Heel fijn dat Edith de Ladies Night gaf. Ik kende haar en wist gelijk: ”Dit wordt een topavond!”. Dit was ook zeker het geval, een topavond. Iedereen was erg te spreken en we hebben veel gelachen met elkaar!

  Beantwoorden
 41. Felicia uit Apeldoorn

  Super gezellige middag gehad. Kim deed het super!

  Beantwoorden
 42. Jolien uit Halle

  Het was een geslaagde avond. We hebben veel gelachen. We hebben leuke spelletjes gedaan en de handjob was een groot succes. Iedereen voelde zich op zijn gemak. Het voelde alsof we Debbie al jaren lang kennen terwijl ze voor de eerste keer kwam. Al met al een super geslaagde avond

  Beantwoorden
 43. Marieke uit Dalen

  Gister een party gehad verzorgd door Edith. Een enorm leuke spontane vrouw die de party leuk vormgaf! Lachen , gieren, brullen! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 44. Kelly uit Doesburg

  Hai Debbie, wat doe je het toch ontzettend leuk allemaal !! Supergezellige avond gehad en je legt het goed uit en brengt alles met veel humor. Je bent een topper! Je hebt er een superleuke persoonlijke draai aan gegeven.

  Beantwoorden
 45. Shari uit Emmeloord

  Echt een super party gehad! Was heel gezellig en heerlijk gelachen.
  Nicolet was top!!

  Beantwoorden
 46. Wilma Gerritsen uit Heteren

  Was een gezellige avond, veel gelachen en nieuwe dingen gezien.

  Beantwoorden
 47. Laura uit IJsselstein

  We hebben het onwijs leuk gehad met Claudia. Iedereen voelde zich op zijn gemak en heeft leuke spulletjes gescoord. Wij gaan dit zeker vaker doen. Onwijs leuk! Claudia leert je nuttige dingen, is open waardoor je dat zelf ook bent en brengt er ook echt humor in.

  Beantwoorden
 48. Maria uit Amsterdam

  We were with 17 Spanish and Latin American ladies so the party was in English. The party was really nice and classy. Marianne shared a lot of information and made it lots of fun. I will definitely do it again πŸ™‚

  Beantwoorden
 49. Mariska uit Tilburg

  Het was een top avond vol gezelligheid. Bibian wist de toon goed neer te zetten. De volgende party staat alweer gepland!

  Beantwoorden
 50. Christel uit Katwijk

  Annet!! Je was een topper.😁 Met een grote diverse groep heb je er echt wat van weten te maken en voelden we ons allemaal op ons gemak!! Volgende x zeker weer bij jou. 😁😁😘

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »