Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3819 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Cynthia uit Almere

  Het was een hele gezellige avond en hebben veel gelachen met de meiden. Larissa legde alles goed uit.Ook had zij een leuk welkomstdrankje gemaakt, super leuk! Larissa is een hele leuke spontane meid en echt geschikt voor dit werk. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar, een topper!

  Beantwoorden
 2. Jaimy uit BILTHOVEN

  Gisteren weer een super gezellige meidenavond gehad! Ook al was de opkomst niet groot, Astrid wist het even gezellig te maken zoals altijd. Top. Hartstikke bedankt en hopelijk weer tot snel!! Groetjes Jaimy

  Beantwoorden
 3. Marin uit Doesburg

  Super leuke en gezellige ladies night gehad en heel leuk geholpen door Debbie.

  Beantwoorden
 4. Rosalie van alfen uit Zetten

  Marilyn was gezellig en had zoveel geduld echt geweldig! Bij ons was het een gillend en giechelend kippenhok. Voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaarπŸŽ‰

  Beantwoorden
 5. R uit Zeist

  Gisteravond een super leuke en geslaagde Ladies Night avond gehad van Mascha! Mascha past zich makkelijk aan de groep aan, is grappig maar staat ook zeker open voor het geven van persoonlijk advies. Zeker een eerlijke en toffe consulente!

  Beantwoorden
 6. Marloes kat uit Assendelft

  Het was een super leuke en gezellige avond! Natascha had het weer goed voor elkaar met een lekker drankje, leuk spelletje en natuurlijk de goede uitleg en informatie over alle producten!

  Beantwoorden
 7. Lisa uit Coevorden

  Heel fijn dat Edith de Ladies Night gaf. Ik kende haar en wist gelijk: ”Dit wordt een topavond!”. Dit was ook zeker het geval, een topavond. Iedereen was erg te spreken en we hebben veel gelachen met elkaar!

  Beantwoorden
 8. Felicia uit Apeldoorn

  Super gezellige middag gehad. Kim deed het super!

  Beantwoorden
 9. Jolien uit Halle

  Het was een geslaagde avond. We hebben veel gelachen. We hebben leuke spelletjes gedaan en de handjob was een groot succes. Iedereen voelde zich op zijn gemak. Het voelde alsof we Debbie al jaren lang kennen terwijl ze voor de eerste keer kwam. Al met al een super geslaagde avond

  Beantwoorden
 10. Marieke uit Dalen

  Gister een party gehad verzorgd door Edith. Een enorm leuke spontane vrouw die de party leuk vormgaf! Lachen , gieren, brullen! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 11. Kelly uit Doesburg

  Hai Debbie, wat doe je het toch ontzettend leuk allemaal !! Supergezellige avond gehad en je legt het goed uit en brengt alles met veel humor. Je bent een topper! Je hebt er een superleuke persoonlijke draai aan gegeven.

  Beantwoorden
 12. Shari uit Emmeloord

  Echt een super party gehad! Was heel gezellig en heerlijk gelachen.
  Nicolet was top!!

  Beantwoorden
 13. Wilma Gerritsen uit Heteren

  Was een gezellige avond, veel gelachen en nieuwe dingen gezien.

  Beantwoorden
 14. Laura uit IJsselstein

  We hebben het onwijs leuk gehad met Claudia. Iedereen voelde zich op zijn gemak en heeft leuke spulletjes gescoord. Wij gaan dit zeker vaker doen. Onwijs leuk! Claudia leert je nuttige dingen, is open waardoor je dat zelf ook bent en brengt er ook echt humor in.

  Beantwoorden
 15. Maria uit Amsterdam

  We were with 17 Spanish and Latin American ladies so the party was in English. The party was really nice and classy. Marianne shared a lot of information and made it lots of fun. I will definitely do it again πŸ™‚

  Beantwoorden
 16. Mariska uit Tilburg

  Het was een top avond vol gezelligheid. Bibian wist de toon goed neer te zetten. De volgende party staat alweer gepland!

  Beantwoorden
 17. Christel uit Katwijk

  Annet!! Je was een topper.😁 Met een grote diverse groep heb je er echt wat van weten te maken en voelden we ons allemaal op ons gemak!! Volgende x zeker weer bij jou. 😁😁😘

  Beantwoorden
 18. Peggy uit Almere

  Ik heb een super leuke avond beleefd. De lieve, gezellige Claudia heeft deze leuke avond verzorgd. We hebben lekker kunnen lachen en alles werd goed uitgelegd. Ik zal het zeker aanbevelen aan vrienden en/of familie. Nogmaals bedankt Claudia, tot snel πŸ™‚

  Beantwoorden
 19. Dorett uit SINTANTHONIS

  Geweldige Ladies Night! Met Debbie als consulente is het altijd feest! Hele leuke spelletjes tussendoor, waardoor heel snel de dames loskomen. Alle dames waren enthousiast en hebben allemaal genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
« Oudere Reacties