Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3866 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Kelley uit Hilversum

  Ik had mijn ladiesnight op 5 januari met een select groepje goede vriendinnen, we hebben een ontzettende leuke avond gehad dankzij onze leuke consulente Astrid ik heb haar nu twee keer gehad en ze doet het gewoon echt heel erg leuk. We hebben ons rot gelachen en lief en leed gedeeld het kon allemaal! Dankjewel ladiesnight een dikke 😉

  Beantwoorden
 2. Loraine uit Schijndel

  Samen met mijn vriendinnen genoten van een heerlijk avondje tijdens de ladysnight👌 we hebben ontzettend gelachen en zijn veel meer over elkaar te weten gekomen, wat zo’n avond al niet te weeg brengt in een vriendinnengroep! Het was goed georganiseerd, en we hebben er allemaal genoten🍀😄 complimenten aan onze consulent!

  Beantwoorden
 3. Simone uit Heerde

  Vanmiddag tijdens ons weekendje weg een ladysnight gehad van Claudia. Was een gezellige middag en zijn allemaal blij met onze nieuwe aankopen. Bedankt!!

  Beantwoorden
 4. Kim uit Maarssen

  Wij hebben echt een super gezellige avond gehad door Astrid. Je zag echt dat ze het met plezier doet! Goede uitleg en erg vriendelijk!! Staan al weer aantal in het vooruitzicht zelf in september weer ladies night!! Bedankt voor deze top avond 😘

  Beantwoorden
 5. Anne uit Zwolle

  Een erg gezellige avond met Yvette gehad. Ze vertelt duidelijk over de producten en maakt het gezellig

  Beantwoorden
 6. Ryanne uit Leeuwarden

  Gisteren weer een ontzettend leuke avond gehad met onze consulente Yvette, die ondanks een fikse voetblessure ons een geweldige avond heeft bezorgd. Yvette is een fijne consulente die heel eerlijk en open over het assortiment en haar ervaringen vertelt. Ze voelt de groep heel goed aan en doet gezellig met ons mee. De volgende keer hopen we zeker weer Yvette als consulente te hebben!

  Beantwoorden
 7. Evi uit Best

  Wat hebben we zitten lachen, gieren, brullen op de avond, zo gezellig en heel leuk gedaan. Nicole maakte er dan ook zeker een sfeervol event van! We hebben genoten!

  Beantwoorden
 8. Michelle uit Tilburg

  We hebben een hele leuke en gezellige avond gehad, mede dankzij Chantal die het echt heel leuk heeft gedaan. Bedankt voor de leuke avond!

  Beantwoorden
 9. Natasja van der Ham uit Zwartewaal

  Ik heb echt een super avond gehad!!! Brenda deed het heel erg leuk en enthousiast!!! We hebben gelachen en ons verbaasd over de hoeveelheid speeltjes… Uiteraard hebben de meeste lady’s ook iets gekocht waaronder ikzelf .. Met extraatje vanwege dat zijnde gastvrouw was!! Jaja .. een zeer geslaagde avond!! Voor herhaling vatbaar 😉

  Beantwoorden
 10. Juliette uit Leiderdorp

  Het was fantastisch! Mijn 2e ladiesnight die ik meegemaakt heb (1 als gast en 1 als gastvrouw). Miranda, op naar de volgende over 2 weken!

  Beantwoorden
 11. Tamara uit Venlo

  De party was ontzettend leuk verzorgd door Leentje! We vonden het geweldig en kunnen ons ook geen betere consulent voorstellen! Voortaan boeken we alle partys bij haar! Super bedankt voor de leuke avond! Xxx

  Beantwoorden
 12. Heleen

  Wat hebben we een gezellig avond gehad en veel gelachen. Goede uitleg gekregen van topconsulente Debbie en sommigen persoonlijke aanbevelingen. Bedankt voor de leuke avond!

  Beantwoorden
 13. Anne uit Utrecht

  Onze laatste ladies night was echt geweldig! Super goede gastvrouw, goede uitleg en enorm gezellig! Gelijk al een nieuwe party geboekt voor 2018! Trillend het nieuwe jaar in! Dank Claudia!

  Beantwoorden
 14. Simone v hirtum uit OSS

  Het was geweldig leuk lachen gieren maar ook open en eerlijk dat was fijn. Caressa was een top consulente!

  Beantwoorden
 15. Carlijn uit Wijchen

  Een super leuke avond gehad met de meiden! Top gedaan Caressa!

  Beantwoorden
 16. Raveena uit Amersfoort

  De ladiesnight was erg gezellig. Astrid wist het leuk te brengen en de dames die eigenlijk erg ongemakkelijk waren hebben alsnog bepaalde dingen gekocht en het super naar hun zin gehad!

  Beantwoorden
« Oudere Reacties