Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4184 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Ilke van de Valk uit Boekel

  Ik vond het heel erg leuk… Een gezellige avond!!! De volgende party staat al gepland.

  Beantwoorden
 2. Elsa uit Rotterdam

  Op 31-3-2018 had ik een Ladies Night. Wow super leuk! We hebben ons dood gelachen. Onze consulente Miranda is echt een top meid. Volgende keer moet zij er gewoon weer bij zijn, hahaha. Ze heeft ons alles goed en heel leuk uitgelegd. Het was echt top!!!

  Beantwoorden
 3. Louise uit Nieuwegein

  23 maart zat mijn huis vol met allemaal gezellige leuke meiden. Voor sommigen de eerste x en voor anderen die de Ladies Night kunnen dromen. Wat een gezellige avond met Astrid erbij. Keurig hoe ze alles uitstalt op tafel. Likken, ruiken en trillen, alles kwam aan bod.😉 We hebben enorm gelachen. En alle complimenten voor Astrid, super hoe ze alles rondom de party regelt!

  Beantwoorden
 4. Nicole uit Swifterbant

  Vrijdag een super Ladies Night gehad. Claudia (consulente) was weer bij ons! Wat een gezelligheid, onwijs veel gelachen. Ook de dames die nog niet eerder een party hadden gehad vonden het geweldig. Een gezellige luchtige sfeer! Tot de volgende Ladies Night Claudia!

  Beantwoorden
 5. Damaris uit Rotterdam

  TopTopTop!!! De manier van vertellen maakt het nog leuker en interessanter. De situatie en ervaringen nog leuker hahaha.. Consulente Danitia is een gezellige dame en weet het zo leuk te brengen. Ik kijk alweer uit naar de volgende Ladies Night. 😊

  Beantwoorden
 6. Robin de Rooij uit Dongen

  Op 30 maart 2018 hebben wij een fantastische avond gehad met alle vriendinnen! Kinea, de consulente van deze avond was geweldig. Ze wist enorm veel van de producten en heeft ons de tijd van ons leven gegeven. 3 andere meiden hebben zelfs opgegeven dat ze een party willen geven ( natuurlijk wel met Kinea!!! 😉 )! Het was een fantastische avond!

  Beantwoorden
 7. Brittania Liqui Lung uit Almere

  Gisteren (30-03-18) mijn Ladies Night party gehad met consulente Marianne. Ze heeft het super leuk gedaan! Het was een gezellige avond vol lachen, gieren, brullen. We zijn letterlijk met hoofdpijn van het lachen naar huis gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar! En misschien ook een lingerieparty!

  Beantwoorden
 8. Samantha verhoef uit Ulft

  Helemaal top. Debbie is echt een top vrouw, ze doet het zo leuk. ❤😍💋 Echt weer een avond gehad om niet te vergeten. 😎 Liefs Sam.

  Beantwoorden
 9. Amber uit Denhaag

  Wat een geweldige avond hebben wij gehad met consulente Bianca. Veel gelachen met de meiden! Bianca komt als een zeer bekwame consulente over en weet alles over de spulletjes goed en duidelijk uit te leggen. Heeft leuke tips en goede adviezen. En bovenal… een enorm gezellige dame.

  Beantwoorden
 10. Miranda Hoop uit Zoetermeer

  Super gezellig en goed georganiseerd. We hebben met alle dames een heel gezellige middag gehad! Ook dankzij Ginny de consulente.

  Beantwoorden
 11. Susanne uit Rijswijk

  Super leuk, relaxt en gezellig. Consulente Ginny kon een hoop vertellen!

  Beantwoorden
 12. Annabelle uit Zoetermeer

  Ginny was onze consulente en wat was het gezellig!! Erg gelachen en lol gehad. Zeker voor herhaling vatbaar! Liefs

  Beantwoorden
 13. Gwen uit Ede

  Kim heeft ons in Ede alweer(!!) een onvergetelijke avond bezorgd! De lieve gastvrouw heeft goed voor ons gezorgd, en wij ook voor haar. Ze heeft een super kado gekregen door onze koop-hebzucht, haha. De volgende Ladies Night staat weer gepland op 18 mei, yeeeh! Heel veel zin in!!

  Beantwoorden
 14. Jeanny uit Oss

  Pleun is een super toffe meid en heeft het voor de tweede keer echt super gedaan. Veel geduld en legt alles goed uit. Je ziet echt dat ze het met veel plezier doet!

  Beantwoorden
 15. Evelien uit Leiden

  Vanavond weer een gezellige party gehad. Dit is de tweede party die we van consulente Iris hebben gehad. Ze legt alles super goed uit en neemt alle schaamte die er (soms kan zijn) weg. Is erg open en heel erg fijn in de omgang!

  Beantwoorden
 16. Dewy uit Leiden

  Het was gezellig. Erg leuke consulente (Iris). Voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 17. Judith uit Leiderdorp

  Heel gezellig! Met veel humor en heldere uitleg. Bedankt consulente Iris!

  Beantwoorden
 18. Nansy uit Almere

  Claudia dankje wel voor een hele leuke een gezellige party. De dames hebben echt genoten. Is echt voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 19. Nadjesdha uit Veenendaal

  We hebben Dankzij Astrid een topavond gehad. Het was super gezellig en hebben veel gelachen. Tot volgend jaar!
  Groetjes Nadjesdha.

  Beantwoorden
 20. Kelly uit DenHaag

  Super leuke dag gehad dankzij onze consulente Iris! Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad, een hoop gelachen en geen vraag was haar teveel. Iris, nogmaals onwijs bedankt!

  Beantwoorden
 21. Helma Van de Pest uit Veenendaal

  Wat hebben wij een super leuke en leerzame avond gehad. Het was top. Debbie bedankt en tot de volgende party!

  Beantwoorden
 22. Wayne Amstelveen uit Rotterdam

  Mijn Ladies Night was hartstikke gezellig. De consulente Astrid is ook echt een topper. Ze heeft goede uitleg gegeven over alle producten en we hebben allemaal erg gelachen. Ik geef deze avond een dikke 10!

  Beantwoorden
 23. Suzan uit Arnhem

  Afgelopen zaterdag super gezellige party gehad bij een vriendin van mij. We hadden consulente Debbie. Je merkt echt dat ze passie heeft in haar werk! Ze geeft je ook persoonlijk advies. De spelletjes die ze bedacht heeft waren echt een ijsbreker. Zeker voor herhaling vatbaar 🙂

  Beantwoorden
 24. Diana uit Oss

  Superleuke avond gehad dankzij onze topdemostratice Caressa. Flink gelachen en genoten. Thanks Caressa!

  Beantwoorden
 25. Maaike uit Apeldoorn

  Ontzettend gezellig. Er is veel gelachen en vol bewondering gekeken, geroken, gevoelt en gelikt aan producten.😂 Kim gaf op een spontane, enthousiaste manier uitleg over alles. Alleen maar goede reacties gekregen van de meiden.

  Beantwoorden
 26. Ilon uit Voorthuizen

  Ik vond het samen met mijn gasten een verrassend, gezellige avond! Mascha, onze consulente, bracht het tot een ongedwongen sfeertje, er was ruimte voor humor maar ook voor feitelijke kennis. Dames, willen jullie een heerlijk ontspannen avondje met veel lol? Dan is een Ladies Night Partyavond echt een aanrader!!!

  Beantwoorden
 27. Angelique uit Almere

  Helemaal geweldig. Was de 2e keer dat Claudia er was en de derde zit ook alweer in de planning.

  Beantwoorden
 28. Shannen uit Rotterdam

  Woensdag avond een Ladies Night gehad. Wat een onwijs gezellige avond was dit. Een avond vol gezelligheid, lachen en spannende ondeugende dingen. Miranda, super bedankt voor deze TOP avond. Je bent een super gezellige vrouw die deze avond compleet heeft gemaakt! Super!!!!!

  Beantwoorden
 29. Danielle uit Woudenberg

  Weer een super leuke en gezellige avond gehad met onze vaste consulente Mascha. Na vele party’s blijft ze ons verassen en wordt het nooit saai! Op naar de volgende!!

  Beantwoorden
 30. Judith Voost uit Zeewolde

  Super leuke gezellige avond gehad met Claudia. Veel gelachen en veel geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de bestelde spullen waren er onwijs snel. Super party en super service! Bedankt voor de top avond!

  Beantwoorden
 31. Kaylee uit Purmerend

  Wat een top avond. Veel gelachen, zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 32. Melanthe van der kleij uit Landgraaf

  Zaterdag avond een erg leuke en gezellige party gehad. Onze consulente Maartje was zo leuk en gezellig! Zoveel lol gehad en weer veel geleerd. Gaan we zeker nog eens overdoen, daar waren alle aanwezigen het over eens. Bedankt voor een top avond!

  Beantwoorden
 33. Layla uit Utrecht

  Een super leuke, gezellige en grappige avond gehad! Een hele grote groep met 12 meiden en Wendy heeft het echt super gedaan. Heel erg bedankt voor de top avond nogmaals, Wendy!

  Beantwoorden
 34. Wendy uit Zwolle

  Het was een super gezellige avond. Veel gelachen en gezien. Kim je bent een top vrouw en je was super gezeĺlig en goeie uit leg zeker voor herhaaling vatbaar

  Beantwoorden
 35. Noëlla uit Zaamslag

  Gisteren avond een erg leuke en gezellige party gehad. Onze consulente Dunya was zo leuk en gezellig! Zoveel lol gehad en weer veel geleerd. Gaan we zeker nog eens overdoen, daar waren alle aanwezigen het over eens. Bedankt voor een top avond!

  Beantwoorden
 36. Marit uit Uitgeest

  Hartstikke gezellig! Lekker lachen,gieren,brullen! Veel lol gehad! En leuke producten. De gastvrouw Natascha was ook erg leuk!

  Beantwoorden
 37. Tessa uit Helmond

  Woensdag 7 maart een hele gezellige leuke party gehad. De consulente was Linda een hele gezellige dame, die ons een leuke avond bezorgd heeft. Iedereen had het naar haar zin en de spelletjes waren ook erg leuk! En de spulletjes natuurlijk ook ! Op naar de volgende party Bedankt !

  Beantwoorden
 38. Rylana uit Heerlen

  Joyce je bent een TOPPERTJE! Vanavond een onwijs gezellige, beetje chaotische party gehad! Ik als gastvrouw werd echt in het middelpunt gezet… En het dobbelspel was SUPER … Tuurlijk ook weer heel veel leuke dingen gekocht 🙂 Verheug me nu al op de volgende party 😉 Jij bent ons Toppertje en wij willen alleen maar jou Joyce (en dit zeg ik namens de hele groep)

  Beantwoorden
 39. Jeanine uit Joure

  Nicolet is de leukste!! Lekker gezellig en top informatie!!😁 heel blij met deze consulent

  Beantwoorden
 40. Yvonne uit 's-Hertogenbosch

  Zaterdag 3 Maart een party gegeven met consulente Kinea. Top wijffie😁 Was voor ons allemaal een eerste party. We hadden geen idee wat we “allemaal” precies konden verwachten. Maar wat een geslaagde top avond!!! Niks was te gek! Zeker voor herhaling vatbaar! Super snel en uitstekend geleverd!!! Nogmaals super bedankt!!!

  Beantwoorden
 41. Marieta uit Deventer

  Mijn tweede ladies night gehad met Sophia Huntink. Ze deed het heel erg leuk en we hebben erg veel gelachen. Ook kregen we goede uitleg over de producten. . Zeker een geslaagde avond!

  Beantwoorden
 42. celine uit AMSTERDAM

  Zondag 4 maart een geweldig gezellige party gehad. Claudia je bent echt een geweldige vrouw, wat heb ik een lol gehad. Iedereen deed lekker mee en de sfeer was erg gezellig. Er komt zeker nog een party! Heel erg bedankt voor deze top avond en tot de volgende keer!

  Beantwoorden
 43. Esmé uit Lelystad

  Gisteren een ontzettend leuke party gehad! Wat doe je het toch leuk Claudia! Hele ontspannen en super gezellig sfeer breng je in de groep! Zeker wil ik elk jaar bij jou een party boeken! Het is echt een aanrader! Leuke spelletjes tussen door gezellige vrouwen praat! En nog meer leuke verrassingen! Dankjewel voor deze leuke avond! Tot de volgende keer!

  Beantwoorden
 44. Alia uit Oldenzaal

  Een gezellige avond gehad met consulente Debbie en dames van 18 tot 62. Debbie had een leuke quiz voorbereid en ons veel geleerd wat in ons dagelijks (sex)leven nog goed van pas zal komen! Over twee maandjes ben ik er zeker weer bij, maar dan als gast.

  Beantwoorden
 45. Ruby uit Scherpenzeel

  Claudia, wat ben je een leuk mens! Natuurlijk veel te veel gekocht, maar wat regelde jij alles vlot. Snel binnen en ik kan er maar niet over uit wat die Womanizer doet… Neee, het is geen fabel! I’m in heaven. Thanks Claudia voor je eerlijke antwoorden en gezellige avond.

  Beantwoorden
 46. Femke uit Tilburg

  Super gezellige party gehad met consulente Linda. Ze voelde erg goed aan wat de groep wilde en paste de avond daar perfect op aan, net als ze deed in voorgaande partjes met andere groepen 😀 echt een aanrader!!

  Beantwoorden
 47. Jessy uit Maaskantje

  Hele gezellige avond gehad met vriendinnen! Yvonne heeft het heel erg leuk gedaan, hele leuke spontane consulente! Bedankt!😘😘

  Beantwoorden
 48. Leonie uit Lopik

  Afgelopen zaterdag een party gehad, het was een gezellige en geslaagde avond met mijn vriendinnen en consulente Astrid. We hebben veel gelachen!! Dankjewel, tot de volgende Ladies Night 😉

  Beantwoorden
 49. Lotte W uit Zelhem

  Vrijdag avondje kwam Sophia met een grote doos interessante dingen bij ons! Ze gaf hierover een leuke uitleg en we hadden veel lol met de meiden! Ook het contact dezelfde week was prettig. Zo wist ik wat ik in huis moest halen. Kortom geslaagde avond en leuk om eens met je vriendinnen te doen! Bedankt

  Beantwoorden
 50. Ruth uit ZELHEM

  Afgelopen vrijdag een héle leuke dildoparty gehad! Héél veel gelachen! Het werd door Sophia op een spontane manier gepresenteerd. En niet geheel onbelangrijk, we zijn met leuke dingen naar huis gegaan!

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »