Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4204 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Odil uit Amersfoort

  Mijn ladies night was super gezellig!! Alles was goed geregeld. Eed afleggen ging vlekkeloos, we hebben gelachen en in shock gezeten soms. En ik denk dat we achteraf de party nog heel vaak lol eraan gaan beleven! Dank je wel! 😁

  Beantwoorden
 2. Joke uit Velp

  Als ik terug kijk naar gisteravond, kijk ik naar een avond vol plezier en ontdekkingen. Kim die het ook onwijs leuk deed en alles goed uitlegde en dat de dames een goede aankoop konden doen. Het spel was hilarisch. We konden wel even zo’n avond gebruiken! Gewoon TOP!

  Beantwoorden
 3. Saskia Dekker uit Amsterdam

  Wat hebben we een super leuke ladiesnight gehad. We hebben echt gelachen, Natascha je hebt er echt een feestje van gemaakt. Je bent een toppertje.

  Beantwoorden
 4. Mercedes uit DeMeern

  Fantastisch! Genoten! Hilarisch! De beste studie avond ever. 😍

  Beantwoorden
 5. Rashmaine uit Almere

  Afgelopen vrijdag heb ik een super leuke en zeker een gezellig party gehad! Bedankt Marianne hier heb jij helemaal voor gezorgd. Tot de volgende keer πŸ€—

  Beantwoorden
 6. Suus uit Woerden

  Gisteravond super avond gehad met de meiden!! Hoop gelachen! πŸ˜€ Weer eens wat anders dan een tupperware party. πŸ˜‰ Dankjewel Claudia, was top!!

  Beantwoorden
 7. Stan uit Wormerveer

  Afgelopen woensdag is Wendy bij mij thuis geweest en heeft ervoor gezorgd dat ik en mijn vriendinnen een echte gezellige/gierende/maar ook zeker leerzame avond hebben gehad alle producten werden speciafieks toegelicht !
  Het was geweldig !

  Beantwoorden
 8. Susan uit Almere

  Zo’n gezellige avond gehad door Marianne. We hebben erg gelachen!
  Er komen nog meer leuke avonden aan 😁😁

  Beantwoorden
 9. Melanie uit Swalmen

  Beste Lady’s, mijn party was mega gezellig! Ik had een behoorlijke rotdag achter de rug en de Ladies Night liet me alles vergeten! Wat heb ik me geamuseerd en mijn vriendinnen ook! Het was echt mega gezellig en zeker voor herhaling vatbaar! Leentje, wat ben jij een geweldige vrouw! Je hebt onze avond onvergetelijk gemaakt. Het was echt GEWELDIG! β™‘β™‘β™‘

  Beantwoorden
 10. Meike uit Luyksgestel

  Erg leuke en gezellige avond gehad dankzij consulente Kim, het was haar eerste party maar daar was absoluut niks van te merken! Super bedankt en tot de volgende keer!

  Beantwoorden
 11. Anna uit Westerhoven

  Het was een avond om nooit te vergeten! Gelachen en geleerd! Mede een top avond dankzij de goede consulente Yvonne! Heel erg bedankt voor jouw gezelligheid!

  Beantwoorden
 12. Sanne uit Maarssen

  Was wederom super gezellig, Claudia heeft er echt weer een top avond van gemaakt!! Veel gelachen en ook weer onder de indruk geweest van een paar nieuwe dingen. πŸ˜‰ Heb nu al weer zin in de volgende keer!

  Beantwoorden
 13. Trijntje uit Munnekeburen

  Er ging een wereld voor me open πŸ˜‰ Erg leuke avond gehad en veel gelachen. Bedankt Nicolet en tot de volgende keer!

  Beantwoorden
 14. Rachelle uit Sittard

  Het was echt een hele leuke en gezellig avond. Een leuke consulente die er voor zorgde dat het een geslaagde avond was. Het was lachen, gieren en brullen. Een en al gezelligheid. De ideale actitiveit voor een geslaagde vrouwenavond!

  Beantwoorden
 15. Sanne Both uit Lopik

  We hebben echt een super leuke avond gehad!! Astrid heeft de avond leuk in elkaar gezet! Zeker voor herhaling vatbaar!!

  Beantwoorden
 16. marvienne uit Rotterdam

  Ik vond het heel gezellig en ook heel goed uitgelegd. Ik zou het zo weer doen.

  Beantwoorden
 17. Rianne uit DeWilgen

  Lachen, gieren, brullen en heel veel plezier beleefd aan de ladies night homeparty van afgelopen vrijdag! Stefanie had echt verstand van zaken en kon de producten op een geweldig leuke manier presenteren. Een party die je niet snel weer vergeet. Tof om eens mee te maken met vriendinnen, een leuke ervaring! Ik ben erg benieuwd naar de producten die ik op mijn lijstje heb geschreven πŸ™‚

  Beantwoorden
 18. Renate uit Spijkenisse

  Leuke gezellige avond met genoeg keuze en prima informatie.

  Beantwoorden
 19. Danielle uit denHaag

  We hebben een enorm leuke avond gehad en ontzettend gelachen. Aan het einde van de avond allemaal blij met onze aankopen. De volgende party bij een andere vriendin staat al weer gepland!

  Beantwoorden
 20. Maria uit Sneek

  Stefanie… heerlijke spontane… leuke meid.. open en eerlijk, ik zeg hou der van! Groetjes Maria uit sneek

  Beantwoorden
 21. Gabriella uit Sneek

  Super leuke avond gehad! Stefanie is een super leuke meid! Houd van gezelligheid! En paste zich helemaal op ons aan! Super leuke dingen besteld! Zeker een aanrader 🎊

  Beantwoorden
 22. Renske uit Sneek

  Leuke spontane meid, ik ga haar zeker nog eens bellen. Wat een super avond, hou ervan. Groetjes vanuit Sneek.

  Beantwoorden
 23. Miranda boersma uit Sneek

  Vanavond een super leuke party gehad met Stefanie, was zeer geslaagd!

  Beantwoorden
 24. Nancy uit Sneek

  Geweldig. Stefanie was in 1 woord amazing. Paste zich aan ons aan terwijl wij heel luidruchtig zijn. Was echt top leuke avond en gehad en leuke spulletjes besteld.

  Beantwoorden
 25. Jinan uit Leiden

  Super leuk!!

  Beantwoorden
 26. Awa uit Rijsenhout

  Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad met Suzanne! Er werd veel gelachen en er kwamen ontzettend leuke gesprekken met elkaar, hoewel veel dames elkaar niet kenden! Suzanne wist het ijs heel snel te breken!

  Beantwoorden
 27. Lois uit Velserbroek

  Wij hebben een erg gezellige avond gehad met een grote groep meiden. Ik ben erg benieuwd naar de volgende party die gaat komen!

  Beantwoorden
 28. Marianne uit Vaassen

  Super gezellige avond gehad. Kim deed het super leuk, we hebben veel gelachen. Kim bedankt voor de gezellige avond.

  Beantwoorden
 29. Petra uit Brummen

  Hij was super gezellig. Ze deed alles goed uitleggen en heeft veel gevoel voor humor, ze paste echt bij de groep.

  Beantwoorden
 30. Mandy uit Dieren

  Super leuke avond gehad en veel gelachen samen met Debbie. Echt een aanrader voor een gezellige avond met vriendinnen.

  Beantwoorden
 31. Nikita uit Jaarsveld

  Wat een gezellige avond heb ik gehad met de dames! We hebben echt gelachen en een hele avond kunnen genieten. Astrid heeft heel leuk verteld en ga ons ook ruim de tijd om alles te kunnen bekijken.

  Beantwoorden
 32. Anne uit Haarlem

  Superleuke avond gehad met Claudia! Tweede party nu met Claudia als consulente, en beide avonden waren een groot succes!

  Beantwoorden
 33. Bobby uit Oostzaan

  Super leuke avond gehad en top georganiseerd! Dankjewel Wendy!!

  Beantwoorden
 34. Ciska uit Utrecht

  Superleuke avond gehad! Onzettend veel gelachen en heel veel gezelligheid! Wendy is een topper!

  Beantwoorden
 35. Denise uit Zutphen

  Wil je een gezellige en leuke avond samen met je vriendinnen, dan is Ladies Night Homeparties een echte aanrader! Ik had een grote gezellige groep en een professionele/humoristische consulente genaamd Daisy waardoor het een hele leuke avond werd! Daisy is een consulente die ik iedereen wil aanraden! Ze is professioneel, humoristisch en erg gezellig! Ze zorgt ervoor dat de party goed verloopt. Vooral doen!

  Beantwoorden
 36. Allisha uit Heemskerk

  Het was een leuke en gezellige party. We hebben onderling erg veel kunnen lachen en gieren. En de consulente MaCherie was ook heel leuk en gezellig. Zou haar zeker aanraden als consulente.

  Beantwoorden
 37. Claudia Janssen uit KoogaandeZaan.

  6 april 2018 was Wendy Noom onze consulente, hoewel we het haar met onze grote groep soms erg moeilijk maakte, bleef ze heerlijk humoristisch in haar rol. Geweldig gezellige avond gehad gaan we zeker nogmaals doen.

  Beantwoorden
 38. Lisa Kappetijn uit Utrecht

  Ontzettend leuke avond gehad! Hilarisch en leerzaam tegelijk.

  Beantwoorden
 39. Amanda uit Voorburg

  Ik heb het echt onwijs leuk gehad en mijn vriendinnen ook!

  Beantwoorden
 40. Bo Bouwmeester uit Oss

  Ik vond het erg leuk en gezellig met de meiden onderling, heb al vaker een party gehad en het blijft leuk! Caressa verzorgt het ook erg leuk.

  Beantwoorden
 41. Marjolijn uit Uithoorn

  Beste Ladies Night, ik en mijn vriendinnen hebben ontzettend genoten van de geweldig leuke spelletjes. En van Marianne die het onzettend goed heeft gedaan. We hebben veel gelachen en genoten. Gr, Marjolijn Boom.

  Beantwoorden
 42. Wendy uit Poeldijk

  Wij hebben voor het eerst een Ladies Night georganiseerd en hadden Ginny als consulente. Ze legde alles echt supergoed uit op een hele leuke manier, en het is ook echt een supergezellige consulente!

  Beantwoorden
 43. Naomi uit Apeldoorn

  Afgelopen zaterdag een party gegeven met Mirjam als consulente, super gezellige avond! Mirjam wist goed de sfeer te geven aan een wat sceptische groep vrouwen! Toen iedereen los was hebben we met z’n alle de grootste lol gehad! Echt top! πŸŽ‰β€οΈ

  Beantwoorden
 44. Fiona uit Utrecht

  Het was ontzettend gezellig. Astrid weet er echt een feestje van te maken. Vaker een party bijgewoond, nu voor de eerste keer een party gegeven. Was super leuk en je hebt een ontzettend leuk meidenavondje!

  Beantwoorden
 45. Hayley uit Venray

  Gister een super gezellige Ladies Night gehad. Nogmaals dank je wel Kelly! De manier waarop je verteld en uitlegt maak je het erg leuk en spannend! Ook omdat de helft jou en Ladies Night al kende van een vorige party. We hadden geen betere consulente kunnen wensen. Je deed het echt top! Op naar de volgende Ladies Night. Nu al zin in!

  Beantwoorden
 46. Cynthia uit Nieuwegein

  Gisteren avond een geweldig gezellige avond gehad met mijn vriendinnen. Astrid is een fantastische consulente. Ik had haar al eens eerder op een party gezien. Wat een super leuke enthousiaste vrouw die de producten die ze verkoopt goed kent. Terugdenkend aan een enorm geslaagd samen zijn.

  Beantwoorden
 47. brenda uit Hilversum

  De party, gegeven door Astrid, was weer super. πŸŽ‰πŸŽ‰ We hebben een top avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 48. Raiza uit Almere

  We hebben gisteren met vriendinnen en collega’s een Ladies Night gehad en het was echt een top avond!! Larissa heeft ons avondje helemaal top gemaakt! We hebben veel van haar kunnen leren en we zijn zelfs achter dingetjes gekomen, wat we nog niet wisten hihi.. Larissa, je bent echt een top vrouw! We hebben zoveel gelachen!! Nogmaaaals heel erg bedankt!

  Beantwoorden
 49. FΓ© uit Grashoek

  Super leuke Ladies Night gehad! We hebben ons allemaal kapot gelachen en natuurlijk leuke speeltjes gekocht! Zou het iedereen aanbevelen!

  Beantwoorden
 50. Inez uit Duiven

  Super gezellige avond gehad en enorm hard gelachen met alle meiden. Bedankt Debbie (consulente)!

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »