Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4665 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. jonica uit nijmegen

  Ik ben zelf consulente bij ladies night. Ik kwam met het leuke idee om zelf een party te geven voor collega’s van mijn werk bij mij.
  Ik vond het spannend en leuk tegelijk. Mijn collega’s staan dicht bij mij omdat ik ze bijna elke dag zie. Maar wat was het leuk, gezellig en leerzaam zeiden mijn collega’s. Ze zeiden dat ze niet wisten dat er zoveel toys op markt zijn en het design van sommige er zo uit zag. En ze vonden het fijn dat ik zo makkelijk praatte over sex. Daarom ben ik blij dat ik dit mag doen. Ik voel het niet als werk. Maar gewoon als een avondje uit in je eigen huis met vriendinnen, collega’s met een vleugje ondeugend. Als de gasten met een glimlach naar huis gaan dan heb ik ook een glimlach!

  Beantwoorden
 2. Tessa uit Almere

  Het was erg gezellig. We hebben een leuke avond gehad, dankzij Esther. Ze doet het heel leuk en het is een lieve vrouw. Als je iemand zoekt voor je party, is Esther de aangewezen persoon, hihi. Dankjewel. Xx.

  Beantwoorden
 3. Liselore uit Hoorn

  Esther heeft er een hele leuke avond van gemaakt. Leuke producten, gezelligheid en veel lachen. Gaan we vast nog een keer doen.

  Beantwoorden
 4. Sylvia Bevers uit Lieshout

  Wat een top avond was dat, wat hebben we gelachen!! Mede door mijn leuke vriendinnetjes en door de gezellige consulente Kim!! Met haar geduld, enthousiasme en kundigheid.. Bedankt Kim en tot binnenkort bij een vriendinnetje van mij.

  Beantwoorden
 5. Michelle uit Enschede

  Echt een super gezellige avond gehad, met openheid, eerlijkheid en heeeeel veeel lachen! Heel erg genoten, niet alleen door mijn eigen vriendinnen die er waren, maar met name ook door onze consulente Jill! Een super gezellige, chille meid, die lekker meelachte en ons ondertussen nog van alles leerde! Nogmaals super geslaagd!

  Beantwoorden
 6. Kristel uit Delft

  We hebben een super leuke avond gehad! Sophie deed het erg leuk en ze nam ruim de tijd voor ons. We hebben flink gelachen en inspiratie opgedaan uiteraard 😉

  Beantwoorden
 7. Lizette uit Tilburg

  Wat hebben we een leuke avond gehad. Je doet het echt super leuk Samantha!!

  Beantwoorden
 8. Nicole uit Tilburg

  Wat hebben wij een leuke avond gehad. Alles kon gevraagd en gezegd worden. Tips en trucks werden gedeeld maar ook zo gelachen. Dank je wel Samantha.

  Beantwoorden
 9. Linda hendriks uit Tilburg

  Het was een gezellige spontane avond
  Met een goede duidelijke consulente
  Petje af Samantha je doet het super goed

  Beantwoorden
 10. Sascha uit Delft

  Al de 3e keer een Ladies Night van Bianca gehad en elke keer was het weer een super avond! Een en al gezelligheid, goede uitleg en fijne tips. Bianca beantwoorde al onze vragen en zorgde voor een fijne sfeer waarin iedereen gelijk openlijk over van alleen kon vertellen. We hebben er hele leuke speeltjes aan overgehouden 🙂

  Beantwoorden
 11. Gabrielle uit Almere

  Super bedankt voor de leuke avond Marianne. We hebben allemaal onwijs genoten van je duidelijke uitleg en je toppresentatie en jouw gevoel voor humor . Dat heb je heel goed gedaan. Hardstikke bedankt Marianne!!!

  Beantwoorden
 12. Joyce uit Arnhem

  Onze Ladies Night was echt super! Linda gaf goede uitleg en kon ons goed advies geven. Wat hebben we gelachen!! Echt een hele leuke avond. Zeker voor herhaling vatbaar!!

  Beantwoorden
 13. Michèlle Porton uit Lelystad

  Wij waren met een groep van 9 vrouwen, we hebben ons kostelijk vermaakt! Marianne had alle geduld met ons en we hebben erg gelachen!

  Beantwoorden
 14. Genevieve uit DenHaag

  Mijn Ladies Night was super gezellig! Ondanks het feit dat de meeste dames elkaar niet zo goed kenden was er mede dankzij consulente Bianca een hele veilige ontspannen sfeer. De dames zijn heel open geweest en we hebben onwijs kunnen lachen en van elkaar genoten. Bianca was heel duidelijk en eerlijk in haar uitleg en sloot goed aan op de groep. Zo heeft ze een hoop bespreekbaar kunnen maken. Een aanrader dus! Bianca, bedankt voor je goede zorg en geduld!

  Beantwoorden
 15. Chaimaa uit Zwijndrecht

  Een geweldige avond gehad, en wat een top vrouw die Astrid! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt.

  Beantwoorden
 16. marloes uit huizen

  Ik heb een Ladies Night gehad met consulente Marianne. Dit was oprecht een feestje! Naast goede en duidelijke uitleg heeft ze mijn vriendinnen en mij een goed en persoonlijk advies gegeven! Daarnaast hebben we allemaal hysterisch hard gelachen!

  Beantwoorden
 17. Jan uit Rijswijk

  Tweede party die wij hebben gehad, de eerste bij een vriendin en dit keer gezellig bij m’n vriend en mij. Fijn dat de producten steeds veranderen! We hebben weer een hilarische en vooral geslaagde avond gehad! Bedankt Astrid!

  Beantwoorden
 18. Lyn uit Zeeland(Noord-Brabant)

  Hartstikke bedankt Vera, voor de gezellige, leerzame maar vooral ook leuke ladies night! Ik spreek namens alle dames, wat hebben we gelachen! Groetjes!

  Beantwoorden
 19. Noes uit Doetinchem

  Super gezellige avond gehad we hebben onze lachspieren goed gebruikt die avond op na de volgende party 😀 En om niet tevergeten Megan super bedankt

  Beantwoorden
 20. Judith uit Tilburg

  Wij hebben een leuke avond gehad met de Ladies Night. Alles is goed geregeld en als je uiteindelijk iets besteld heb je het super snel in huis, en bedankt voor alles onze consulte Priscille, een topper!!

  Beantwoorden
 21. Jessica uit Voorthuizen

  Bedankt voor de geweldige party Inge! We hebben genoten. En je gaf ons geweldige tips en uitleg

  Beantwoorden
 22. Genairis uit Rotterdam

  Het was heel erg leuk, heel veel gelachen.☺️ Bedankt Astrid voor alles, zij is echt een topper🥰💖

  Beantwoorden
 23. Miriam uit Asten

  Het was weer gezellig, veel gelachen, veel geleerd!😉 Thnx Nicole, fijne afsluiter van ons 6-kamp clubje.

  Beantwoorden
 24. Jessica Dijkhuizen uit AnnaPaulowna

  Het was weer een feestje 🍾🎉🎉🎉🍾 bedankt Natasja

  Beantwoorden
 25. Chemeyca uit Zoetermeer

  Wat was het een leuke, gezellige, top avond ! ❤ Consulente was Astrid ❤ Zij is echt een topper ! Groetjes van : * Fab*Ladies*Club* 😘

  Beantwoorden
 26. Maaike uit Breda

  Enorm gezellige avond gehad met de meiden! Heel veel gelachen, maar ook veel opgestoken, met als resultaat, veel besteld! 😉

  Beantwoorden
 27. Robin uit Waddinxveen

  Afgelopen weekend een super leuk avond gehad. Consulente was Astrid. Zij doet het onwijs leuk😊

  Beantwoorden
 28. Lieke uit DenHaag

  In september voor het eerst een onwijs leuke party gehad met Esther, zojuist voor maart een nieuwe party geboekt. Benieuwd naar de nieuwe speeltjes. 😉

  Beantwoorden
 29. Simone uit Maarssen

  Wederom een gezellige, humoristische en leerzame avond! Claudia is en blijft een top consulente! De nieuwe party is al geboekt!

  Beantwoorden
 30. Anastasia Trachana uit Bilthoven

  Super, leuke, gezellige gierende avond gehad.
  Dankjewel Astrid🍀💋

  Beantwoorden
 31. Samantha uit Sittard

  Het was een hele gezellige avond met een hele goeie gastvrouw en goede uitleg

  Beantwoorden
 32. Kelly uit Veenendaal

  Het was echt een onwijs gezellige avond! Claudia had alles goed voor elkaar.. Ze legt alles heel goed en duidelijk uit. Geen vraag is te gek! Het is echt een topper die Claudia!!

  Beantwoorden
 33. Kimberly uit Amsterdam

  Ik vond mijn Ladies Night wederom super leuk! Dit is de 4de keer dat consulente Claudia bij ons de party kwam geven, het is altijd super gezellig!! Dus weer een nieuwe party geboekt bij Claudia!

  Beantwoorden
 34. Majorie uit Heerlen

  Gezellige en leuke avond gehad. Echt geweldig.

  Beantwoorden
 35. Miranda uit borne

  Dit was de alle eerste x dat ik een Ladies Night gehad heb. Ik en mijn vriendinnen hebben een leuke avond en een hele leuke consulente gehad (Anita Brouwer). Op naar de volgende avond!

  Beantwoorden
 36. Magda uit Hilversum

  Shirley was fantastisch en heel gezellig! Ze legt alles netjes uit en gaf ons de ruimte om alles te bekijken. We hebben ons kostelijk vermaakt!! Ik zou haar zeker nog een keer boeken!! Dank je wel Shirley!!

  Beantwoorden
 37. Kaylee uit Emmeloord

  Hoi, wij hadden een Ladies Night van Rianne en wat had ze een geduld met ons, haha. Super leuke avond gehad! Gr Kaylee

  Beantwoorden
 38. Angelique uit Almere

  Was de 3e keer denk dat dat al genoeg zegt. Een super leuke avond. Met duidelijke uitleg over de producten.
  Volgend jaar weer en zeker weer met Claudia

  Beantwoorden
 39. Yvonne uit Arbhem

  Gisteravond een party gegeven en deze was super gezellig. Consulente Kim heeft een gezellige avond er neer gezet waarin goed verkocht is en 2 nieuwe party’s uit gekomen zijn. Bedankt Kim, het was echt een topavond!

  Beantwoorden
 40. Samantha uit Vlissingen

  Super gezellige avond gehad!! Jolien doet het ook super!!! Een aanrader!! En zeker voor herhaling!!

  Beantwoorden
 41. Sharina uit Groningen

  Wow Wow Wow, afgelopen zaterdag hadden wij en meiden avond. En Annette was onze consultant. Super leuk gedaan, top uitleg, en ook super gezellig.
  Heel erg bedankt alweer Annette, van mij en alle dames🤗😁

  Beantwoorden
 42. Colinda uit Berkelenschot

  Gisterenavond een super avond gehad mede door onze consulente, thanks Angelique!! Op naar de volgende Ladies Night party

  Beantwoorden
 43. Fiona uit DenHelder

  Echt een gezellige leuke ervaring, met een zeer enthousiaste consulente die Goed weet waar ze het over heeft…
  Echt een aanrader!

  Beantwoorden
 44. Rachel van den berg uit Bussum

  Super leuke avond gehad,met Claudia! Gezellige sfeer,alles op en top voorbereid,leerzaam,en veel gelachen! Claudia is een toppertje.. volgende x party,bij vriendin van mij. En ben er zeker weer bij! Thx dikke kus rachel

  Beantwoorden
 45. Annet uit Deventer

  Super fijne avond gehad met onze consulente Jill! Je bent een topper! Pinky rules..

  Beantwoorden
 46. Michella adams uit Lelystad

  Het was ontzettend gezellig, vol humor maar ook weer leerzaam. Bedankt Marianne

  Beantwoorden
 47. Liza uit Zaandam

  Gisteravond een ontzettend leuke party gehad dankzij Claudia. Lekkere babbel, alles goed voorbereid, goede sfeer weten te creëeren en heel veel goede adviezen gegeven. Zeker voor herhaling vatbaar! Onwijs bedankt Claudia.

  Beantwoorden
 48. Chantal uit Velp

  Vond het super gezellige avond met Jeanette. Leuke en duidelijke uitleg, toch knap met kakkelende vrouwen de aandacht er op te weten houden. Hierdoor ook weer 2 feestjes op de planning staan dit jaar uiteraard met Jeanette !

  Beantwoorden
 49. Demelsa uit Kudelstaart

  Geweldige avond gehad met consulente Marianne! Allemaal verschillende vriendinnen maar stuk voor stuk vonden ze het super leuk en ontspannen. Er zijn alweer 3 party’s in de planning haha!

  Beantwoorden
 50. I uit Denbosch

  Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad. Consulente Caressa is een aanrader!! Het contact was eigenlijk meteen al prettig vanaf de aanvraag van de avond. Op de avond zelf wist ze meteen een relaxte sfeer te creëren en heeft ze ons veel geleerd. Al met al een Toppertje!

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »