Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4383 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Amy blokker uit Wormerveer

  Gisteravond een party gehad die werd gegeven door Jane. Wat een super leuk mens en wat doet zij het leuk! Super gelachen met zijn allen en natuurlijk goed besteld, daar gaan we nog lang van nagenieten. 😂👌 Super bedankt Jane en tot snel weer natuurlijk!

  Beantwoorden
 2. Petra uit ALKMAAR

  Super gezellig met Macherie gehad! Top avond!!

  Beantwoorden
 3. Lotte uit Leeuwarden

  Wat hebben we weer een leuke Ladies Night achter de rug. Voor onze vriendinnengroep een jaarlijkse terugkomer en ditmaal voor het eerst met Stefanie. Zij was goed opgewassen tegen ons groepje, nam geen blad voor de mond en deelde/lachte lekker met ons mee. We hebben weer genoten, en nog steeds… :-).

  Beantwoorden
 4. Marlieke uit Noordwijk

  Erg gezellige en leuke avond gehad met onze consulente Jane! Doordat Jane zo leuk in omgang was hebben we een hele ontspannen en vooral grappige avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 5. Wilke uit Geldermalsen

  Op 26-7 heeft Juliska bij mij een party gehouden. Ondanks de hitte hebben we een heerlijke avond gehad, ze maak het echt leuk met een bingo. Ze weet ook erg veel van alle artikelen en geef hierbij ook tips. Dank je wel Juliska

  Beantwoorden
 6. Yvonne uit Leeuwarden

  Het was een fijne en gezellige avond met Stefanie! Ze was heel open en geen vraag of opmerking van ons was te gek, dus je voelt je snel op je gemak bij haar. Echt een leuke avond.

  Beantwoorden
 7. Maria uit Rotterdam

  Super leuke consulente Astrid gehad. Iedereen heeft zich vermaakt en de volgende afspraken zijn alweer gemaakt! Thnx voor de leuke avond en tot december!

  Beantwoorden
  • Astrid uit DeMeern

   Ja was een heel gezellige avond en uiteraard zien we elkaar in december weer… groetjes Astrid

   Beantwoorden
 8. Lisa Buijtendijk uit Hoofddorp

  Wat een geweldige middag hebben wij gehad! Wendy legt alles goed uit en het was erg gezellig. Als jullie binnenkort weer nieuwe producten hebben boeken wij sowieso nog een keer een middag!

  Beantwoorden
 9. Eline uit Hoofddorp

  We hebben weer een geweldige avond gehad met Natascha. 3 jaar geleden hebben wij ook een avond gehad met haar als consulente en dit weekend weer. Enorm gelachen, open gesprekken en veel informatie!! Bedankt, en tot de volgende keer 🙂

  Beantwoorden
  • Natascha uit Hoofddorp

   Hoi Eline,
   Jaaa was super gezellig. Ik vond het ook weer leuk om bij jullie te zijn. De eerste blijft altijd speciaal. 😉
   Groetjes Natascha 🎀

   Beantwoorden
 10. Anitra van der Kraan uit Amsterdam

  Gisteravond een hele gezellige avond gehad onder leiding van Ladies Night consulente Jane. Mooie producten, voor ieder wat wils, leuke en nuttige informatie, een ongedwongen, open sfeer en vooral veel gezelligheid. Bedankt!

  Beantwoorden
 11. Inge uit Heel(limburg)

  10 juli hadden we een Ladies Night verzorgt door Rebecca, wat was zij een leuke meid zeg! Ze vertelde duidelijk en goed over alle producten, ze zorgde echt voor een ontspannen sfeer, vertelde ook over eigen ervaringen en had ook tijd voor een beetje smalltalk. Super party gehad, met veel gezelligheid en plezier! Nogmaals enorm bedankt!

  Beantwoorden
 12. Wendy uit Liessel

  Een super gezellige Ladies Night gehad. Veel gelachen, maar ook veel geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 13. Melissa uit Eindhoven

  Ik heb zaterdag een super gezellige Ladies Night gehad. En Petra was heel gezellig en deed het super goed. We kregen goed advies en ze was in voor een geintje. Het was echt een top avond. Petra bedankt, je bent een topper.

  Beantwoorden
 14. Anne-Roos uit Zwolle

  Gister avond een onwijs leuke party gehad met mijn vriendinnen. Kim deed het top en het was erg gezellig! Zeker een aanrader!!

  Beantwoorden
 15. Marije uit DenHaag

  Gisteren een onwijs leuke party gegeven met vriendinnen. Iedereen heeft het naar haar zin gehad en we hebben onwijs gelachen. Sophie presenteerde alles op een hele leuke manier en lachte gezellig mee! Kortom, een hele geslaagde avond! Heel erg bedankt!

  Beantwoorden
 16. Jessica uit vlissingen

  Altijd super gezellig. Maken er echt altijd een feestje van. Jolien, bedankt weer voor deze gezellige avond!! Liefs Jessica

  Beantwoorden
« Oudere Reacties