Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4682 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Quinty uit Wassenaar

  Super leuke party gehad met consulente Cecilia. Neemt echt de tijd voor je party, niets is te gek en communiceert fantastisch. Ook door omstandigheden vaak moeten wisselen van datum en tijd en Cecilia bleef hier maar flexibel in! Echt mijn complimenten voor de producten maar ook zeker de consulente die dit zo leuk heeft gedaan. Als ik weer een party geef bel ik Cecilia zeker weer!

  Beantwoorden
 2. Dianca uit Hoogerheide

  Was weer een super gezellig avondje.

  Beantwoorden
  • Bianca uit Oostsouburg

   Was een hele gezellige avond, leuk om jullie nog een keer te zien dankzij 2 hethalingparties

   Beantwoorden
 3. Claziena uit Rotterdam

  Gisteren is Barbara langs geweest. Superleuke avond gehad mede dankzij de gezelligheid en openheid van deze consulente. Tot de volgende keer Barbara 😜

  Beantwoorden
 4. Amy uit CapelleadIjssel

  Afgelopen zaterdag een party gehad onder leiding van consulente Quinta. Hebben een super leuke avond gehad, dankjewel hiervoor!

  Beantwoorden
 5. Bianca van der velden uit Rhoon

  Wij hebben zaterdag de 18e een party gehad, die werd gegeven door Bianca. Wij hebben echt een super leuke avond gehad. Veel nog geleerd en hele leuke producten besteld! 2 dames gaan ook een party thuis laten geven dus dezelfde groep en nog wat extra mensen doen het dan weer over. We hebben er nu al zin in, en complimenten aan Bianca! Bedankt nogmaals.

  Beantwoorden
 6. Baccha uit Rotterdam

  Bianca is een topper! Jaarlijkse party was weer heel leuk. Volgende keer weer!

  Beantwoorden
 7. Anouk uit Groningen

  Wederom echt een top avond gehad door onze consulente Stefanie. Niks is te gek bij haar, ze zorgt er voor dat het een erg interactieve gezellig avond word. Er werd veel gelachen, gekriebeld en geniest. Stef als je dit leest, Ladies Night is een traditie die we er graag in willen houden, tot volgend jaar en bedankt!! 🙂

  Beantwoorden
 8. Manon uit Zoetermeer

  We hebben een gezellige, kriebelende en smaakvolle avond gehad met de meiden. Ik ging de avond in met de gedachte ‘ik heb niks nodig, we zien wel’. Maar door de uitleg van Juliska, die overigens heel leuk over de speeltjes kan praten, kreeg ik genoeg interesse om bijna het hele assortiment te willen hebben! Dit viel natuurlijk niet binnen mijn budget, maar ik heb wel echt hele leuke speeltjes gekocht; vooral speeltjes die je samen kan gebruiken. Naast het proeven, voelen en niesen hebben we ook nog een leuk spel gedaan. We hebben de avond dansend afgesloten en nu kan ik natuurlijk niet wachten op mijn bestelling! In het najaar geef ik zelf een party en ik ben benieuwd wat ze dan weer voor nieuws hebben!

  Beantwoorden
 9. Elenor uit Spijkenisse

  We hadden gister de party met Caro, wat een mega lieve en leuke meid. Het was super gezellig en ze is zeker een aanwinst voor jullie bedrijf, een echte topper. Het was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste, voor de zomer staat namelijk de volgende al gepland.

  Beantwoorden
 10. Laura uit Kaatsheuvel

  Wat heeft consulente Pricille ervoor gezorgd dat wij een super leuke, gezellige avond hebben gehad! Echt een aanrader!!

  Beantwoorden
 11. Sonja de Wit uit Utrecht

  Opnieuw lopen giechelen samen met mijn vriendinnen om de geweldige speeltjes die tevoorschijn getoverd werden! Het was een erg leuke avond die Juliska organiseerde!

  Beantwoorden
 12. L. van Erve uit Oss

  Op 8 januari 2020 een Party gehad. We hebben een geweldige avond gehad. Mede namens de consulente Petra. Wat een leuke en enthousiaste meid! Perfecte uitleg van alles. Mogen jullie trots op zijn! Als er in de toekomst weer een Party komt dan graag weer Petra! Perfecte avond! 😜

  Beantwoorden
 13. Lennart Westra uit Apeldoorn

  Was erg leuk.

  Wil even Patricia in het zonnetje zetten. Wat een leuke consulente een echte aanwinst voor jullie bedrijf. Heb erg genoten en iedereen vond het leuk. Dit mag Patricia zeker lezen wat een topper❤️

  Beantwoorden
 14. Julie van pamel uit Ruisbroek

  Het was een gezellige avond waar veel we veel bijgeleerd en gelachen hebben!

  Beantwoorden
 15. Jorien uit Heemskerk

  Gisteren een super leuke party gehad met consulente Sanne. Ze deed het echt heel leuk en de uitleg was ook goed. Grappige spelletjes tussendoor gedaan en vooral veel lol gehad. Nu nog wachten op de bestelling…

  Beantwoorden
 16. Lisanne uit Mierlo

  De party was super tof! Mirthe was onze consulente, ze was echt leuk, legde alles op een leuke manier uti! Leuk spel gedaan, met de piemelkroon als reward voor de winnaar die avond. We waren met jong en oud. Echt een aanrader voor iedereen!!!

  Beantwoorden
 17. Amber uit Utrecht

  Juliska heeft ons echt een fantastische avond bezorgd, zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 18. Suze uit Tilburg

  Gisteren weer een hartstikke leuke Ladies Night gehad van Priscille! Zij heeft deze al eerder bij mij thuis en bij vriendinnen georganiseerd en elke keer hebben we allemaal een super toffe avond gehad! Thanks Priscille!

  Beantwoorden
 19. Kim uit Papendrecht

  Zondag 8 december een Ladies Night bijgewoond voor de 2e keer. Deze avond was super leuk. De party is gegeven door Wilma. Leuke vrouw heel open en eerlijk en ze legde alles duidelijk uit! Echt een aanrader om zo’n avond te laten geven door Wilma!

  Beantwoorden
 20. Leontine van zundert uit Stwillebrord

  Hartelijk dank Desiree voor de gezellige avond! Alle vrouwen hebben het naar hun zin gehad. 😊

  Beantwoorden
 21. Charmaine uit Almere

  De consulente heeft het geweldig gedaan.

  Beantwoorden
 22. Priscilla uit Wijchen

  Het was een super avond met veel lol en gezelligheid. Dat kwam zeker mede door de fantastische consulente van Ladies Night, Desiree. Door haar openheid was het ijs snel gebroken en kwamen de bestellingen. Wat een top avond die snel weer herhaald wordt.

  Beantwoorden
 23. Quincy uit NOORBEEK

  Een hele leuke party gehad! Maartje is een top consulente. Zou geen andere meer willen. Al met al een hele leuke avond gehad, voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 24. Emma kwakkel uit Nijmegen

  Mega leuke avond gehad. Zoey paste perfect bij de groep en was super enthausiast. We raakten allemaal mega enthausiast door haar en de attributen. Erg genoten met z’n allen. Ik raad het nu al aan heel veel vriendinnen aan dat ze dit echt een keer MOETEN doen!

  Beantwoorden
  • Zoey uit Zutphen

   Emma, wat een gave recensie! De avond was echt heel erg gezellig, leuke groep meiden en het enthousiasme spatte ervan af!

   Beantwoorden
 25. Hanne uit Arnhem

  We hebben een super gezellige en leerzame ladies Night gehad! Bedankt Zoey, je was een top gastvrouw! Erg de moeite waard.

  Beantwoorden
  • Zoey uit Zutphen

   Hanne, je had de avond tot in de puntjes verzorgd! En wat een onwijs leuke gezellige en mooie vriendengroep heb je. Hopelijk geniet je lekker van al de mooie producten die je hebt gekocht! Tot de volgende keer!

   Beantwoorden
 26. Sharylice uit Almere

  Ladies night was erg gezellig. Een leuke avond met je goede vriendinnen en om samen te lachen. Marianne Koot presenteert de speeltjes op een leuke manier en is een aardige en gezellige dame.

  Beantwoorden
 27. Liesbeth uit Apeldoorn

  Het was een super avond. Veel lol en leuke spelletjes. En een spontane en lieve vrouw die de party begeleidde. In 1 woord: geslaagd. Bedankt Kim!

  Beantwoorden
 28. Angelique Beckers uit Julianadorp

  Wij hebben een erg gezellige en lachwekkende avond beleefd, bedankt Ladies Night.

  Beantwoorden
 29. Marijon uit Leem

  Het was een super avond met veel lol en gezelligheid. Dat kwam zeker mede door de fantastische consulente van Ladies Night, Marianna. Door haar openheid was het ijs snel gebroken en kwamen de bestellingen. Was een top avond die snel weer herhaald wordt.

  Beantwoorden
 30. Rebecca uit Amsterdam

  Een ontzettend leuke en leerzame avond gehad. Natasja heeft ons meteen goed in de sfeer gebracht en wist goed af te tasten met wat voor meiden er aanwezig waren. Al met al een echte aanrader om een leuke en weer eens een ander soort avondje te hebben!

  Beantwoorden
 31. Selina uit middelburg

  Een hele leuke avond, die werd verzorgd door Priscilla. We hebben zelfs veel dingen geleerd. 😜 En leuke producten besteld, zodat we die is kunnen uitproberen. Zeker een herhaling waard. ❤ Leuke meidenavond.

  Beantwoorden
 32. Maritza uit Rotterdam

  Dankzij Nanda van Ladies Night Homeparties hadden we een geweldige avond. Nanda is zeer vriendelijk, spontaan, gezellig en legt alles heel erg goed uit. Ik zal zeker nog een party bij Nanda inplannen.

  Beantwoorden
 33. Shanna van dijken uit Woltersum

  Gisteren een enorme leuk avond party gehad met onze gastvrouw Wendy wij hadden er ook mannen bij en die vonden het ontzettend leuk echt voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 34. Shiva uit OOST-SOUBURG

  22-11 had ik mijn party. We hadden een leuke groep mensen. En Bianca heeft de avond geweldig verzorgd. We hebben gelachen en gehuild, van het lachen. Ik kijk uit naar de volgende party.

  Beantwoorden
 35. Bibi uit Hoogezand

  Vanavond een hele leuke party gehad met consulente Marian.

  Beantwoorden
 36. Celina uit Hoogezand

  Vreselijk leuk!

  Beantwoorden
 37. Robin Drent uit Hoogezanda

  Super gezellig avond gehad. Was echt leuk. Leuke consulente.

  Beantwoorden
 38. Chantal uit Hoogezand

  Super gezellige avond gehad! Leuke, gezellige enthousiaste consulente.

  Beantwoorden
 39. Kimberley uit Hoogezand

  Een erg gezellige en leuke party gehad. Bedankt Marian! Top gedaan.

  Beantwoorden
 40. Vera S uit Herkenbosch

  Robin B heeft een gezellige avond bezorgd aan ons! Duidelijke informatie en een prettige presentatie. 🍑

  Beantwoorden
 41. Richelle uit Herkenbosch

  Gezellige avond mede dankzij Robin B

  Beantwoorden
 42. Lau uit Roermond

  Gezellige Ladies Night gehad met vriendinnen dankzij Robin B.

  Beantwoorden
 43. Mar-Jenna uit Melick

  Een super leuke en gezellige avond met consulente Robin B, echt een aanrader!

  Beantwoorden
 44. Felice Oost uit Herkenbosch

  Vanavond Ladies Night gehad van Robin B. Dit was erg leuk omdat Robin enthousiast en duidelijk uitlegde! Het was erg gezellig en Robin zorgde voor een gezellige en vertrouwde sfeer! We hebben onderling alles kunnen bespreken! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 45. Simone uit Herkenbosch

  FAN-TAS-TISCH!! Echt zeker de moeite waard. Dankjewel Robin B.

  Beantwoorden
 46. Judith uit Oosterwolde

  We hebben genoten! Jessica is een kundige dame, die de informatie op een leuke manier overbrengt… Omdat we een aantal party-maagden in de groep hadden startten we met de vragen uit 1 van de beschikbare spellen, iedereen werd gelijk wat losser! Daarna alles tot in de puntjes uitgelegd, bedankt voor de geweldige service Jessica!

  Beantwoorden
 47. Denise uit Helmond

  Super leuke en gezellige party… Veel gelachen en de consulente was een leuke meid: Mirthe. De party voelde totaal niet ongemakkelijk en was goed georganiseerd. Super bedankt!

  Beantwoorden
  • Mirthe uit Veghel

   Hey Denise,
   Dankjewel voor deze leuke reactie! Ik vond het kei gezellig 😉
   Groetjes, Mirthe

   Beantwoorden
 48. Florien uit Helmond

  Opnieuw een fantastische avond gehad dankzij Mirthe! Tweede avond met grotendeels dezelfde groep meiden maar Mirthe heeft daar goed op ingespeeld en er voor gezorgd dat we met de nodigde humor bijna alleen maar nieuwe info hebben gekregen, dankjewel!

  Beantwoorden
  • Mirthe uit Veghel

   Hey Florien 😉
   Wat een leuke reactie! Ik kijk uit naar de volgende keer dat ik jullie zie!
   Groetjes, Mirthe

   Beantwoorden
 49. Stephina uit Stadskanaal

  Vind het gezellig om te doen! Gaan we zeker nog een x doen!

  Beantwoorden
 50. patricia uit denhaag

  Super leuke leerzame avond gehad!!! Verzorging van Fabienne was echt een aanrader. Veel gelachen en gekocht. 😉 Bedankt.

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »