• FUNPAGE

    Pre-party informatie en tips voor gastvrouwen

    Welkom
Aankleding

GEEF DE PARTY EXTRA SFEER

Sfeertips

Er zijn verschillende mogelijkheden om de beleving tijdens jullie avond te vergroten. Geef de avond wat extra sfeer mee door bijvoorbeeld kaarsjes, geurolie, wierook en bijpassende hapjes en drankjes. Inspiratie nodig voor wat lekkers? Kijk dan bij “eten en drinken” voor het recept van een chocolade piemelcake bijvoorbeeld.

TIP:

Fun producten met 20% korting

KORTINGSCODE

Om de hilariteit van de avond te versterken hebben wij allerlei fun artikelen voor je uitgezocht. Als bedankje voor het boeken van een Ladies Night geven we jou 20% korting op alle sfeerproducten in de webshop.

Let op: jouw persoonlijke kortingscode krijg je via je mail (o.a. in de mail met de datum bevestiging).

> Nachtkastje.nl/fun

Party snacks Ladies Night vriendinnenavond
Aankleding

Serveer jouw hapjes of sausjes eens in onze piemelvormige (dipsaus) schaaltjes! Deze felroze eyecatchers zullen niemand ontgaan. Ook hebben we verschillende ballonnen om jouw huiskamer mee op te leuken. Hoe verrast zullen jouw vriendinnen zijn wanneer er allemaal grote opblaaspiemels door de huiskamer hangen?

Tijdens de avond zal voor jullie er een verassing op het toilet staan. Wil je jouw kleinste kamertje helemaal in thema aankleden? Steek dan wat sensuele geurkaarsen aan.

Dresscode

Wie houdt er nu niet van om zich heerlijk op te tutten voor een avondje uit? Spreek een dresscode af met je vriendinnen! Leuke ideeën voor de dresscode zijn bijvoorbeeld:
– Helemaal in één kleur (wij adviseren natuurlijk roze!)
– Dress to impress
– Pyjamaparty
– Cocktail
– Gala
– Stout / sexy
– Romantisch

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.