V.I.P. VOORDEEL

Met jouw persoonlijke Ladies Night V.I.P. kaart krijg je veel voordeel. Hoe kom je aan een V.I.P. kaart? Als gastvrouw ontvang je jouw V.I.P. kaart automatisch en als gast ontvang je gratis een persoonlijke V.I.P. kaart bij een bestelling vanaf € 75,-.

Actuele acties:

  • VIP-PRODUCT

    20% korting op het speciale Ladies Night V.I.P. product.

  • WEBSHOP

    Eénmalig 10% korting op Nachtkastje.nl en een gratis extraatje.

Ladies Night VIP kaart

VIP PRODUCTEN

20% korting

VIP: Undercover Lover

Met jouw persoonlijke VIP-kaart krijg je 20% korting op één van de volgende VIP-producten:

  • Euphoria 
  • Allure (op=op)
  • Undercover Lover (nieuw)

De Undercover Lover is een zachte, maar ontzettend krachtige en veelzijdig speeltje en is vanaf nu beschikbaar op de Ladies Night Homeparties! En dat niet alleen, want tijdelijk is de Undercover Lover te bestellen met 20% korting als jij in het bezit bent van een VIP-kaart. Waar wacht je nog op? Boek jouw Ladies Night Homeparty!

WEBSHOP

Nachtkastje.nl is de webshop van Ladies Night. Hier vind je o.a. producten die niet (meer) in het Ladies Night assortiment zitten en natuurlijk de geweldige liquids.

Op de achterkant van jouw VIP-kaart, onder de streepjescode, staat de code die jij in je winkelmandje van de webshop kunt invullen, voor eenmalig 10% korting.

Tevens krijg je bij élke bestelling een gratis extraatje! Vergeet dan alleen niet je V.I.P. nummer in te vullen tijdens het bestellen.

 

V.I.P. nummer