LADIES NIGHT DILDOPARTY

De ultieme meidenavond

Ladies Night Homeparties staat bekend om de thuisparties die we al meer dan 15 jaar organiseren. Ladies Night is een party voor vrouwen, door vrouwen. We streven ernaar om je een hilarische meidenavond te bezorgen. Gewoon bij je thuis. Jij nodigt jouw vriendinnen uit en wij zorgen met een leuke dildoparty voor de fun!

Ja! ik wil een Ladies Night Dildoparty!

Wat houdt een dildoparty in?

Een dildoparty van Ladies Night is een leuke workshop voor vrouwen. De voorwaarden zijn dat jij minimaal zes vriendinnen uitnodigt die allemaal 18+ zijn. Eén van onze consulentes uit jouw regio komt bij je thuis om het feestje te verzorgen. De consulente heeft een heel assortiment aan leuke speeltjes bij zich. Tijdens de party geeft ze uitleg over de producten en jullie kunnen ze bekijken, voelen, ruiken en proeven. Een Ladies Night duurt ongeveer 2,5 uur.

Zitten er kosten verbonden aan de Ladies Night meidenavond?

Een Ladies Night meidenavond is helemaal gratis, met uitzondering van de speciale avonden.  Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij als gastvrouw de hapjes en drankjes verzorgd voor jouw gasten. Hieronder nog even de voordelen van de gastvrouw op een rij:

  • Je krijgt 10% van de partyomzet om iets leuks uit te zoeken bij Ladies Night
  • Bij een bestelbedrag van €500,- krijg jij het gastvrouwcadeau van de maand
  • Je hebt gegarandeerd een gezellige meidenavond met je vriendinnen

Waarom Ladies Night?

Wij organiseren jouw meidenavond door heel Nederland! Het maakt niet uit waar je woont, een consulente bij jou in de buurt komt je altijd een hilarische dildoparty bezorgen. Vier keer per jaar hebben wij ook weer nieuwe producten bij ons, waardoor groepjes vriendinnen er ook wel eens een terugkerende meidenavond van maken.

Onze consulentes zijn bovendien echte sexperts, omdat zij een seksuologie opleiding hebben gehad van onze seksuologe Kaat Bollen! Ze kunnen jou dus niet alleen een leuke avond bezorgen, maar ook jouw serieuze vragen over seksualiteit beantwoorden (mocht je die hebben).

Ja, ik wil graag een een gratis Ladies Night Dildoparty!

Het assortiment van Ladies Night

Het assortiment van Ladies Night bestaat uit erotische artikelen. Onze consulentes laten je kennismaken met veel verschillende speeltjes; inwendige en uitwendige vibrators, dildo’s, speeltjes om samen met jouw partner te gebruiken en bondage artikelen. Deze producten kun je uitsluitend op de Ladies Night verkrijgen.

Ook heeft Ladies Night drogisterijartikelen in het assortiment, zoals scheercrèmes, glijmiddelen en lustopwekkende producten. De drogisterijartikelen van Ladies Night verkopen we ook online op onze webshop. Bekijk de producten online!

Alle producten ruiken, voelen, proeven?

Reviews

Reacties:

  • Juliska 18 maart 2023 at 14:38 on ReactiesGraag gedaan en wie weet tot gauw!!!
  • Joyce 16 maart 2023 at 20:53 on ReactiesWe hebben een super gezellige avond gehad. Flink gelachen en goed geadviseerd geworden! Niet alleen maar flauwekul, maar ook nuttige en interessante info. Lenara bedankt voor de leuke avond!
  • Sandra Sobevska 15 maart 2023 at 22:25 on ReactiesJuliska heeft ons een prachtige party gegeven! Alles goed uitgelegd en alle laten zien! Heel erg bedankt voor deze ervaring!
  • Consulente Froukje 14 maart 2023 at 17:28 on ReactiesWat een leuke club meiden zijn jullie! Super gezellige avond en tot de volgende keer! ❤️

Een Ladies Night dildoparty wordt begeleid door een Ladies Night consulente. Of sexpertes, zoals wij ze graag noemen. Ze bezorgen jou namelijk niet alleen een hilarische vriendinnenavond, maar hebben daarnaast ook een cursus met basis seksuologie gehad van onze eigen sexuologe Kaat Bollen. Ook met serieuze(re) vragen kan je dus bij de dildoparty sexpertes terecht.

Waar je ook maar in Nederland woont: een consulente bij jou in de buurt komt je altijd een hilarische dildoparty van Ladies Night bezorgen. Onze dildoparty consulentes wonen door het hele land.

Een dildoparty van Ladies Night vraag je eenvoudig online aan. Binnen 48 uur na jouw aanvraag neemt één van de dildoparty consulentes contact met je op voor het inboeken van de party op de door jou gewenste datum.

Een Ladies Night dildoparty duurt zo’n 2,5 uur. De dildoparty consulente laat producten uit het assortiment zien, jullie spelen een spelletje, er wordt geproost… Deze hilarische vriendinnenavond vliegt voorbij. Hier zal zeker nog lang over worden nagepraat!

Een dildoparty van Ladies Night is geheel gratis, m.u.v. de speciale avonden. Jij als gastvrouw regelt de drankjes en hapjes voor jouw vriendinnen, maar daar belonen wij jou dan ook graag voor met onze gastvrouwvoordelen.

Een Ladies Night dildoparty is een erotische thuisparty voor vriendinnengroepen. Voor vrouwen, door vrouwen. De Ladies Night consulente die bij jullie thuis komt neemt alle erotische musthaves van voor- tot naspel mee. Tijdens de dildoparty kunnen jullie alle producten bekijken, voelen, ruiken en proeven.