Ladies Night Dildoparty: de ultieme meidenavond

Ladies Night Homeparties staat bekend om de thuisparties die we al meer dan 15 jaar organiseren. Ladies Night is een party voor vrouwen, door vrouwen. We streven ernaar om je een hilarische meidenavond te bezorgen. Gewoon bij je thuis. Jij nodigt jouw vriendinnen uit en wij zorgen met een leuke dildoparty voor de fun!

Ja! ik wil een Ladies Night Dildoparty!

Party Ladies Night

Wat houdt een dildoparty in?

Een dildoparty van Ladies Night is een leuke workshop voor vrouwen. De voorwaarden zijn dat jij minimaal zes vriendinnen uitnodigt die allemaal 18+ zijn. Eén van onze consulentes uit jouw regio komt bij je thuis om het feestje te verzorgen. De consulente heeft een heel assortiment aan leuke speeltjes bij zich. Tijdens de party geeft ze uitleg over de producten en jullie kunnen ze bekijken, voelen, ruiken en proeven. Een Ladies Night duurt ongeveer 2,5 uur.

Zitten er kosten verbonden aan de Ladies Night meidenavond?

Een Ladies Night meidenavond is helemaal gratis, met uitzondering van de speciale avonden.  Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij als gastvrouw de hapjes en drankjes verzorgd voor jouw gasten. Hieronder nog even de voordelen van de gastvrouw op een rij:

  • Je krijgt 10% van de partyomzet om iets leuks uit te zoeken bij Ladies Night
  • Bij een bestelbedrag van €500,- krijg jij het gastvrouwcadeau van de maand
  • Je hebt gegarandeerd een gezellige meidenavond met je vriendinnen

Waarom Ladies Night?

Wij organiseren jouw meidenavond door heel Nederland! Het maakt niet uit waar je woont, een consulente bij jou in de buurt komt je altijd een hilarische dildoparty bezorgen. Vier keer per jaar hebben wij ook weer nieuwe producten bij ons, waardoor groepjes vriendinnen er ook wel eens een terugkerende meidenavond van maken.

Onze consulentes zijn bovendien echte sexperts, omdat zij een seksuologie opleiding hebben gehad van onze seksuologe Kaat Bollen! Ze kunnen jou dus niet alleen een leuke avond bezorgen, maar ook jouw serieuze vragen over seksualiteit beantwoorden (mocht je die hebben).

Ja, ik wil graag een een gratis Ladies Night Dildoparty!

De consulente van een Ladies Night

Het assortiment van Ladies Night

Het assortiment van Ladies Night bestaat uit erotische artikelen. Onze consulentes laten je kennismaken met veel verschillende speeltjes; inwendige en uitwendige vibrators, dildo’s, speeltjes om samen met jouw partner te gebruiken en bondage artikelen. Deze producten kun je uitsluitend op de Ladies Night dildoparty verkrijgen.

Ook heeft Ladies Night drogisterijartikelen in het assortiment, zoals scheercrèmes, glijmiddelen en lustopwekkende producten. De drogisterijartikelen van Ladies Night verkopen we ook online op onze webshop. Bekijk de producten online!

Alle producten ruiken, voelen, proeven?

Reviews

Reacties:

  • Joëlle 28 juni 2020 at 23:15 on ReactiesMijn vriendinnen en ik hebben afgelopen donderdag een super leuke avond gehad. Voor veel was dit de eerste keer, er ging een wereld voor ze open! 🙂 Mirthe heeft de hele avond verzorgd. Dit is de derde avond die Mirthe heeft verzorgd die ik heb meegemaakt. Naast dat ze heel lief is, doet ze het zo ontzettend leuk! Ook voor de meiden die het wat spannender vinden, Mirthe stelt iedereen gerust en neemt echt de tijd voor je. Wij raden
  • Lisanne 28 juni 2020 at 13:51 on ReactiesEcht een super leuke party gehad! Consulente Annika was ook erg gezellig en heeft het op een erg leuke manier gepresenteerd allemaal. Voor herhaling vatbaar!
  • Alissa 28 juni 2020 at 12:54 on ReactiesEnorm gezellige party gehad. Ook de consulente, Suzanne, deed het heel erg leuk. Zeker aan te raden!
  • Charlot 28 juni 2020 at 12:38 on ReactiesIn januari was ik als gast op een LN party en dat beviel zo goed dat ik zelf een party boekte. Gisteren heeft Vera (Eindhoven) mijn vriendinnen en mijzelf een leuke avond bezorgd. Vol enthousiasme, met kennis van zaken en wat humor heeft ze ons laten kennismaken met het uitgebreide assortiment van Ladies Night. We hebben leuke dingen besteld en ik heb erg leuke cadeaus uit mogen kiezen. We kunnen niet wachten deze te gaan uitproberen. De volgende party staat