Contact

Klantenservice (09:00-17:00)
Telefoon: 0316 – 25 15 70
WhatsApp: 0316 – 25 15 70

office@ladiesnight.nl

Spoed (buiten kantooruren):
06 – 20 25 81 71

Adres
Ladies Night Homeparties
Spoorallee 2a
6921 HZ Duiven

kantoorpand-2021

Contact via formulier

  Vraag / opmerking:

  Garantie

  Heb je vragen over de garantie of retourenprocedure? Neem contact op met de klantenservice.

  Wij bieden ruim garantie op de geleverde artikelen. Sommige artikelen worden zelfs verkocht met een garantie van 1 jaar. Ondanks onze scherpe kwaliteitscontroles kan door een productiefout een artikel veel te snel kapot gaan. Als enige in onze branche ruilen wij binnen 3 maanden (bij sommige artikelen zelfs nog binnen een jaar) ook gebruikte artikelen om, mits aangeleverd in de originele verpakking.

  We mogen stellen dat het aantal defecte artikelen bijzonder laag is, maar wij bieden graag een extra service wanneer dit zich toch mocht voordoen met één van uw producten:

  • Wanneer een artikel bij levering defect blijkt te zijn zorgen wij kosteloos voor een nieuw exemplaar. Je dient dit dan wel binnen maximaal 5 dagen (na de aflevering bij de gastvrouw) te melden via RETOUREN. Alleen daar kun je jouw defecte artikel aanmelden. Je logt daar in met de codes die op jouw garantiekaartje staan. Wij nemen contact met je op en zorgen dat je het defecte artikel kosteloos kunt retourneren.
  • Is het artikel later defect geraakt, dan kun je het defecte artikel aanmelden via RETOUREN. Wij dienen het defecte artikel dan binnen 1 week na aanmelding van je retour te ontvangen. Bij je bestelling heb je een garantiekaart ontvangen waarop de voorwaarden vermeld staan.

  BESTELLING & LEVERING

  Verzending

  Wij leveren jullie bestelling zeer discreet, per persoon verpakt, bij jullie gastvrouw af. Je moet er toch niet aan denken dat de postbode je pakje met een brede grijns aan je overhandigt?!?! Niemand ziet wie precies wat heeft besteld, tenzij jullie dat gewoon tegen elkaar vertellen natuurlijk.
  Er zijn geen verzendkosten wanneer de bestelling bij de gastvrouw wordt afgeleverd.

  Je kunt er echter voor kiezen jouw eigen bestelling tegen een meerprijs bij jezelf te laten leveren:

  • Zending thuis ontvangen (+ €7,50)
  • En de zending mag niet bij de buren worden afgeleverd (+ €0,50)
  • En ik wil de zending tussen 18:00 uur en 21:30 uur ontvangen (+ €2,50)

  Levertijd

  Wij leveren de bestelling bij de gastvrouw uiterlijk 3 werkdagen nadat jullie consulente de betaling van de bestelde artikelen heeft ontvangen. Meestal is dit zelfs binnen 2 werkdagen.

  RESERVERING

  Party aanvragen

  Een Ladies Night Homeparty aanvragen doe je eenvoudig online door het party-formulier in te vullen. Een Ladies Night party is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor minimaal 7 aanwezigen. Als gastvrouw krijg je zelfs een cadeau voor jouw enthousiasme waarmee je jouw vriendinnen hebt uitgenodigd en het gastvrij aanbieden van jouw woonkamer.

  Is jullie party een speciale avond, zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of dispuutfeest? Dan gelden er andere voorwaarden. Vermeld bij je partyaanvraag altijd dat het om een speciale party gaat.

  Afspraak maken

  Na je aanmelding word je altijd binnen 48 uur gebeld door één van onze consulentes. Zij maakt dan met jou de afspraak voor een datum waarop ze bij jullie zal komen voor een gezellige avond. De datum staat dan definitief en gegarandeerd vast. Nadat de afspraak is vastgelegd, ontvang je een bevestiging van de afspraak. Daarin staat o.a. de naam en het telefoonnummer van de Ladies Night Consulente vermeld, dus als je nog vragen hebt over de party kun je die rechtstreeks aan haar stellen. Enkele dagen voor de party zal zij nogmaals contact met je opnemen om te vragen of jullie evt. nog vragen hebben en of er voldoende dames (minimaal 7) aanwezig zullen zijn.

  Voorkeursdatum

  Bij je reservering kun je een voorkeursdatum opgeven. Deze voorkeursdatum proberen we wel zoveel mogelijk in te willigen. Dit is afhankelijk van de agenda’s van de consulentes. Een datum is pas definitief als de consulente deze heeft vastgelegd!