Logo Ladies Night Homeparties

Sfeertje wel!

Eerlijk is eerlijk, jij en jouw vriendinnen gaan natuurlijk voor het grootste deel van de sfeer zorgen. Zet daar de nieuwste, erotische musthaves naast en succes is gegarandeerd! Ga jij liever nog nét iets verder voor de ultieme Ladies Night beleving? Dan is onze Fun pagina zeker iets voor jou!

Ladies Night 20% korting Fun

Jij krijgt nu 20% korting op alle fun artikelen, bij het invullen van jouw unieke kortingscode! Je vindt deze kortingscode in de bevestigingsmail van jouw Ladies Night party.

Let’s dance

Een lekker deuntje doet het altijd goed. Daarom hebben we speciaal voor jullie een playlist gemaakt!

Ladies Night Spotify

Het kan niet gek genoeg

Serveer jij jouw hapjes in piemel schaaltjes? En jouw taart op piemel bordjes? Hang je slingers op of ga je voor de lampjes? Zelfs jouw toiletpapier kan in thema!

Over thema’s gesproken: heb je al aan een dresscode gedacht? Pyjama-party, lingerie, pink of cowgirl. Alles kan en alles mag tijdens jouw Ladies Night party.

Vrijgezellenparty!

Advies over vibrators, hilarische spelletjes doen en praten over seks, seks en nog meer seks! Een geweldige invulling van een vrijgezellenfeest. Geef bij jouw consulente aan dat het om een vrijgezellenfeest gaat! Zij gaat namelijk enkele voorwaarden met je bespreken, maar ze gaat vooral ideeën bedenken om er een onvergetelijke dag van te maken!

Cadeautje voor de bruid

Willen jullie de bruid op de dag van de party al een spannend cadeau geven? Dan kun je tot een week voor de party een bestelling plaatsen bij jouw consulente, zij neemt het dan voor jullie mee.

Heb je trouwens onze Bachelorette Giftset al gezien? Ook een dikke cadeautip!

Bride to be

De bride to be moet natuurlijk wel in het middelpunt staan. Hoe? Met een spelletje ringwerpen op haar hoofd! Beter nog: een piemel dwars door haar hoofd! Wacht…  Misschien past een piemel sluier en boeketje beter bij haar? We laten de keuze aan jou!

Ladies Night Homeparty

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.