• FUNPAGE

    Pre-party informatie en tips voor gastvrouwen

    Welkom
Partytime

DE LADIES NIGHT PARTY

Presentatie

Een Ladies Night presentatie duurt van begin tot eind ongeveer 2,5 uur. Meestal beginnen we rond 8 uur ’s avonds, maar er worden ook wel Ladies Night Homeparties overdag gegeven, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje.

Aan het eind van de presentatie krijgen jullie ruim de tijd om vragen te stellen, adviezen in te winnen en de bestelformulieren in te vullen.

Cadeautjes

Voor jouw als gastvrouw:

  • Als gastvrouw krijg je, afhankelijk van de omzet, een cadeau voor jouw enthousiasme en voor het gastvrij aanbieden van jouw woonkamer. Bekijk het gastvrouwcadeau van de maand.
  • Daarnaast hebben we nog een verassing voor jou. Als gastvrouw geven we jou namelijk ook 10% van de gemaakte omzet (bij een minimale omzet van €100,-), die je mag besteden aan de spullen die je die avond voorbij hebt zien komen. Jij zoekt dus zelf aan het eind van de avond gratis wat leuks uit!

Voor jou en je gasten:

Elke deelneemster die meer dan €100,- besteedt krijgt een verrassend cadeautje meegestuurd bij haar bestelling. Ook vindt er een leuke verloting plaats wanneer er in totaal voor minimaal €200,- wordt besteld!

Vriendinnenavond Ladies Night Homeparties
TIP:

ONZE SPOTIFY PLAYLIST

SPOTIFY

Muziek is altijd een goede sfeermaker. Heb je Spotify? Speciaal voor tijdens de party hebben wij namelijk een Spotify playlist samengesteld die jij kan gebruiken om alvast heerlijk in de stemming te komen of als achtergrondmuziek tijdens de party.

Let op! Zet de muziek niet te hard zodat je de consulente goed verstaat. Je wil natuurlijk niks missen van haar verhaal.

Playlist: Ladies Night Preparty
Dé Spotify lijst om alvast heerlijk in de stemming te komen.

Assortiment

Wij vinden dat het een verrassing moet zijn wat we aanbieden op een party, maar neem van ons maar aan dat het vrouwvriendelijke artikelen zijn die vrijwel iedere vrouw aanspreken.

Van voorspel tot naspel

Een breed scala aan spannende, grappige en ondeugende artikelen zal de revue passeren. Van voorspel tot naspel… aan alles is door ons gedacht.

Bang dat niet al jouw gasten op zoek zijn naar erotische speeltjes? Geen zorgen, er komen niet alleen maar vibrators voorbij tijdens de avond. Om voor ieders wensen wat beschikbaar te stellen hebben wij een breed assortiment met allerlei verschillende producten. We verklappen jullie natuurlijk nog niet wat jullie allemaal te zien krijgen op de avond, maar om ook je vriendinnen die het allemaal wat spannend vinden gerust te stellen: ons assortiment varieert van zowel verzorgingsproducten (waar niets erotisch aan hoeft te zijn) tot vibrators en meer.

Nieuwe producten

We updaten 4 keer per jaar ons assortiment met de allernieuwste trends. Bij party’s voor nieuwe gasten wordt ons hele assortiment gepresenteerd. Hebben jullie al vaker een party gehad? Dan worden voornamelijk alle nieuwe artikelen gepresenteerd, met nog meer dan de gebruikelijke individuele aandacht.

Scheercreme Femme Intime DNA
Hilarische vriendinnenavond
NIET VERGETEN:

VIP KAART

VIP VOORDEEL

Ben je – of zijn jouw gasten – al in het bezit van een Ladies Night VIP-kaart? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar de party! Op vertoon van jouw persoonlijke VIP-kaart krijg je 20% korting op het speciale VIP product.

Hoe kom je aan een V.I.P. kaart? Als gastvrouw ontvang je jouw V.I.P. kaart automatisch en als gast ontvang je gratis een persoonlijke V.I.P. kaart bij een bestelling vanaf € 75,-.

vipkaart

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.