KAAT | It’s Ladies Night!

Yes, It's Ladies Night

Door seksuologe Kaat Bollen

‘Ik ben twee en zeg neen’

En huppake, je knippert eens met je ogen en er is alweer een maand voorbij gevlogen! Zeker sinds ik kindjes heb, heb ik het gevoel dat de tijd nog sneller gaat…  Juni was voor mij de maand waarin we een laatste sprintje trokken naar de trouw van mijn zusje, maar ook waarin mijn twee schatjes twee werden. En wat doen ze het goed. Ze lopen uiteraard, beginnen te praten en kunnen vooral al heel goed het woordje Neen! Zeggen. Tja, ‘ik ben twee en ik zeg neen’, ook hier ontsnappen we er niet aan. Maar heel erg vind ik dat niet, je hebt tegenwoordig toch ook wat pit nodig om ergens te raken in het leven? Dus hoewel het soms erg vermoeiend is, kan ik het alleen maar aanmoedigen dat ze echt karaktertjes worden!

Variatie

Verder presenteerde ik op de valreep van juni ook de inhuldiging van de nieuwe prosecco van L’Uno Coll Altro. Dat is het restaurant waar we getrouwd zijn en waar mijn kindjes ook gedoopt zijn. En nu hebben ze dus ook nog een eigen drankje op de markt gebracht, dat ik officieel aan het publiek mocht voorstellen. Wat een eer! En wat een afwisseling ook!

Mijn hoofdberoep is natuurlijk mijn praktijk waarin ik koppels help met (seksuele) problemen, maar daarnaast ben ik overtuigde blogster en ambassadrice voor Ladies Night (maar vermits je deze blog aan het lezen bent, wist je dat al. Weet je ook nog dat je me hiervoor altijd vragen mag doormailen? Dat kan op kaat@ladiesnight.nl), geef ik les op de UCCL op het postgraduaat seksuologische hulpverlening én doe ik dus af en toe presentaties, zoals nu van de prosecco van L’Uno Coll Altro. En die afwisseling heb ik echt nodig. Ik zeg altijd: mijn lievelingseten is spaghetti bolognese (niet bijster origineel neen), maar als ik dat twintig dagen aan een stuk moet eten, ben ik het halverwege ook al kotsbeu. Hetzelfde geldt voor mijn werk: ik heb behoefte aan variatie, dat houdt het interessant! En ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor een boeiend seksleven het allerbelangrijkste is: voldoende afwisseling!

Fan van Ladies Night

En laat dat nu net een van de redenen zijn waarom ik zo fan ben van Ladies Night Homeparties: het zorgt hoe dan ook voor meer variatie. Maar er zijn meer voordelen hoor… Ik zet ze, naar goede gewoonte, weer graag op een rijtje voor jullie!

  1. Tijdens een Ladies Night maak je kennis met de nieuwste producten op erotisch vlak. De mensen van Ladies Night houden de laatste erotische trends (want jawel, die zijn er!) goed in de gaten en stemmen het aanbod hier ook steevast op af. Voor iets een hype wordt, heeft Ladies Night het al in het assortiment zitten. En soms creëren we ook gewoon zelf een hypewaardig product, denk bijvoorbeeld aan mijn eigen DailyKaat en DailyKaatesse.
  2. De Ladies Night wordt steevast gegeven door een ware sexperte. En dat is fijn, want zo krijg je meteen de juiste uitleg bij de toys, maar kan je ook vragen stellen waar je misschien mee rond zou lopen. Ik weet uit ervaring dat de drempel om naar een seksuologe te gaan (helaas) erg hoog is. Daardoor raken veel mensen met seksuele vragen niet tot bij mij of een collega van mij. Gelukkig is de drempel tot een erotische homeparty lager. Gelukkig, want meer juiste informatie zorgt ook voor een beter seksleven!
  3. Je hebt de gelegenheid om open met je vriendinnen over seks te praten. Want hoe vaak gebeurt dit echt? Vaak is hier toch niet zoveel ruimte voor in onze (preutse) maatschappij. Ja, op een terrasje, na wat wijntjes, zal het misschien wel eens gaan over de kwaliteiten van je laatste lover. Maar veel dieper wordt er niet altijd op ingegaan. Omdat dat ook niet altijd zo gemakkelijk is. Maar bij een Ladies Night Homeparty heb je de perfecte aanleiding om het gesprek aan te gaan én is er iemand bij die ook nog eens de juiste vragen stelt om het gesprek te modereren. Dat helpt. Geloof mij, na een Ladies Night vriendinnenavond weet je een stuk meer over je vriendinnen….
  4. Om de drie maanden krijgt Ladies Night de allernieuwste producten in het assortiment. Hierdoor is het aanbod nooit hetzelfde, en daardoor is geen enkele Ladies Night hetzelfde. Want nieuwe producten, dat vraagt om een nieuwe uitleg en/of nieuwe spelletjes! Hierdoor weet je nooit helemaal wat je te wachten staat en net dat maakt het nog verrassender! Bovendien is dit ook heel goed voor je seksleven: seks is en blijft een werkwoord. Je moet er mee bezig zijn en het heeft regelmatig een nieuwe impuls nodig. Wel, die nieuwe impuls, daar zorgen we met Ladies Night dus ongetwijfeld voor!
  5. Er wordt gewoon heel veel gelachen op een Ladies Night Homeparty. En lachen is nog altijd de allerbeste ontspanning, iets wat we, eerlijk is eerlijk, in de deze drukke, prestatiegerichte maatschappij allemaal kunnen gebruiken! Even het verstand op nul en een fijne tijd hebben met mensen die je nauw aan het hart liggen…

Ambassadrice

Ohh, ik weet het, dit klinkt echt als een reclamepraatje, hoewel dat niet eens de bedoeling was. Maar ik ben als seksuologe nu eenmaal echt overtuigd van het concept van Ladies Night Homeparties. Anders was ik natuurlijk ook niet hun ambassadrice geworden! Als je je seksleven op een laagdrempelige en vooral heel leuke manier een boost wil geven, is een party dus ideaal. Ik zeg: inboeken die handel! 😉

Boek een party: Nederland / België

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!