Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4827 antwoorden
« Oudere reacties
 1. Eefje uit Enter

  Een super leuke, gezellige en geslaagde party gehad! Met grote dank aan Kia die alles super geregeld had en alles goed uitlegde. Ook gaf ze haar eerlijke mening en deelde eigen ervaringen wat ook de wat meer verlegen meiden zeer fijn vonden! Iedereen is super tevreden naar huis gegaan en nog steeds zijn we aan het na genieten/lachen van deze top avond! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 2. Annemieke uit RUCPHEN

  De Ladies Night op zaterdag 16 oktober bij mij thuis was een enorm succes! Ik had 16 dames die supergoed begeleid werden door jullie consulente Desiree. Mede door haar enthousiasme, fijne vertrouwde voorkomen en goede uitleg is er een fantastische omzet gemaakt en zijn 16 dames met een big smile naar huis gegaan ❤️

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel Annemieke. Je bent een geweldige gastvrouw en ik zal nog vaak aan jouw gezellige party terug denken. Top geregeld allemaal! Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 3. Monique uit Rucphen

  We hebben een hele leuke en interessante avond gehad. De consulente (Desiree) legde alles goed uit en op z’n tijd wat humor tussendoor. Zeker een aanrader.
  Zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel Monique. Wat hebben we toch gelachen met z’n allen. Ik zie jullie graag weer terug! Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 4. Diana Peeters uit Rucphen

  Was een super leuke party!!! Gedaan door consulente Desiree. Omdat we nog niet echt alles hebben gehoord en gezien, geef volgend jaar ook een party.

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel Diana. Leuk dat we elkaar volgend jaar weer terug gaan zien. We hebben dan ook weer mooie pakketwissels gehad. Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 5. Edwina uit Moerdijk

  Gisteren een party gehad van Desiree. Een ontzettend leuke, gezellige consulente. Geweldig dat je toch nog altijd dingen kunt leren. Ik kijk ernaar uit om thuis ’n keer een party te hebben maar dan zeker weer door Desiree.

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel, wat lief! We zien elkaar binnenkort weer op jouw eigen party. Ik heb er al zin in! Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 6. Jilke uit Hengelo

  Super leuke party gehad! Kia vertelde alles wat we wilden weten, maar zorgde vooral voor een gezellige, open avond met veel gelach!

  Beantwoorden
 7. Bianca uit Hoogvlietrotterdam

  Waanzinnig gezellige avond! Consulente Joyce geeft heel veel informatie, doet dit met de nodige humor. Daarnaast zorgt ze voor een goede veilige sfeer. Echt een topavond en wat een geweldige spulletjes (en veel!!)
  Aanrader!!

  Beantwoorden
 8. Laura uit Doetinchem

  Gisteravond een hele leuke avond gehad met de vriendinnen! Kia verzorgde de avond op en top en zorgde voor een fijne en gezellige sfeer! Volgende Ladies Night bij mij samen met Kia!

  Beantwoorden
 9. Lisa uit Stein

  Onze Ladies Night was een enorm succes! De consulente heeft het super leuk gedaan en een fijne, ontspannen en vooral niet genante sfeer gecreëerd.
  Met ruiken, proeven en voelen hebben we veel verschillende producten gezien. Geen vraag was te gek en op alles kregen we een duidelijk en uitgebreid antwoord!
  De manier van bestellen was ook heel fijn. Een voor een konden we bij haar langs om door te geven wat we wilde. De meeste van ons waren open over wat we gingen bestellen maar de paar dames die het privé wilde houden hebben dit als enorm prettig ervaren!
  Iedereen wil de volgende keer gastvrouw zijn want al die leuke extra’s wil iedereen wel hebben haha.
  Ontzettend bedankt voor deze onvergetelijk gezellige avond!!

  Beantwoorden
 10. Wendy uit ‘s-Gravenzande

  Gisterenavond een superleuke Ladies Night gehad met consulente Joyce!
  Het was een geweldige avond, we hebben echt dubbel gelegen van het lachen, maar ook nog veel geleerd!
  Joyce heeft het echt heel leuk gedaan en wist ook antwoord te geven op al onze vragen…meteen weer een party geboekt voor volgend jaar 😃

  Beantwoorden
 11. Nadine uit Rijssen

  Demi viel op het allerlaatste moment in voor een zieke collega. Echt super tof. Ze was lief, geduldig en respectvol. We willen haar snel weer zien

  Beantwoorden
 12. Charon uit Beetsterzwaag

  Tip Ladies Night.. lekker vrolijk en open wijfie.
  Leuk vertelt! Stephanie is een aanrader!

  Beantwoorden
 13. Marjolein uit Utrecht

  Hilarische en gezellige avond gehad met consulente Shawn! Veel gelachen, maar ook veel ruimte voor vragen. Een gemengde groep met groentjes en ervaren meiden: voor ieder wat wils. Shawn vertelde vol enthousiasme, maar met respect voor ieders wensen.
  Zeker aan te raden!

  Beantwoorden
 14. Tanja uit DenHaag

  Een onwijze gezellige avond gehad met consulente Joyce! Omdat we een gemixte groep hadden hield ze goed rekening met de dames voor wie het de eerste keer was. De sfeer was goed daar zorgde zei ook wel voor. Vertelde goed over de producten en wanneer er vragen waren wist ze deze te beantwoorden.
  Super bedankt voor de geslaagde avond en tot een volgende keer!

  Beantwoorden
 15. Mellyyy uit Zoeterwoude

  Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Onze eerste party maar Joy heeft er voor gezorgd dat het zeker niet de laatste is. Wat een super avond, en een enorm fijne sfeer! Bedankt Joy!

  Beantwoorden
 16. Charina uit DeSteeg

  Gister een Ladies Night gehad met de superleuke consulente Kim Westers! Ze heeft het echt ontzettend leuk gedaan, het was heel erg gezellig!

  Als je een leuke, gezellige Ladies Night wilt, is zij zeker aan te raden als consulente! 😃😉

  Beantwoorden
 17. antal uit zeddam

  Op 19 september was het dan eindelijk zo ver onze party was er! Met Kim als consulente hadden we het echt supergoed en leuk voor elkaar. Contact en alles vooraf was super, ook op de middag/avond zelf.
  We hebben met de groep echt gelachen en plezier gehad. Kim legt alles goed en duidelijk uit, ook op alle vragen heeft zij wel een antwoord.
  We gaan over een jaar zeker weer een party bij haar boeken. Kim bedankt voor alles, je bent een topper!

  Een knipoog van A en N 😘

  Beantwoorden
 18. Joyce Vroemen uit BergenTerblijt

  Wat een geweldige avond hebben we gehad met consulente Maartje. Ze is zo goed met mimiek en uitbeelden dat het lastig was niet lachend de grond op te rollen. We hebben een top avond gehad!! Dikke 10 🤩

  Beantwoorden
 19. Bianca uit Eindhoven

  Dit was de tweede Ladies Night met consulente Anne.
  Het was wederom lachen, gieren, brullen.
  Anne legt alles op een leuke manier uit en neemt de tijd.
  Ze speelt goed in op de samenstelling van de groep.
  Echt een toppertje!

  Beantwoorden
 20. Iris uit Utrecht

  Joy kan zich goed aanpassen aan de sfeer! Hele leuke avond gehad. Joyfull

  Beantwoorden
  • Ladies night uit Duiven

   Wat leuk om te horen, en wat een goede uitspraak Joyfull 😉

   Bedankt voor jullie bericht!

   Beantwoorden
 21. Chantal uit Doetinchem

  Super leuke en gezellige avond gehad.
  Kia kan super enthousiast vertellen over de producten van lady’s night.

  Beantwoorden
  • Ladies night uit Duiven

   Fijn dat jullie samen met Kia zo’n leuke avond hebben gehad!
   Bedankt voor deze leuke reactie, tot de volgende keer 🙂

   Beantwoorden
« Oudere reacties