Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4372 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Eline uit Hoofddorp

  We hebben weer een geweldige avond gehad met Natascha. 3 jaar geleden hebben wij ook een avond gehad met haar als consulente en dit weekend weer. Enorm gelachen, open gesprekken en veel informatie!! Bedankt, en tot de volgende keer 🙂

  Beantwoorden
  • Natascha uit Hoofddorp

   Hoi Eline,
   Jaaa was super gezellig. Ik vond het ook weer leuk om bij jullie te zijn. De eerste blijft altijd speciaal. 😉
   Groetjes Natascha 🎀

   Beantwoorden
 2. Anitra van der Kraan uit Amsterdam

  Gisteravond een hele gezellige avond gehad onder leiding van Ladies Night consulente Jane. Mooie producten, voor ieder wat wils, leuke en nuttige informatie, een ongedwongen, open sfeer en vooral veel gezelligheid. Bedankt!

  Beantwoorden
 3. Inge uit Heel(limburg)

  10 juli hadden we een Ladies Night verzorgt door Rebecca, wat was zij een leuke meid zeg! Ze vertelde duidelijk en goed over alle producten, ze zorgde echt voor een ontspannen sfeer, vertelde ook over eigen ervaringen en had ook tijd voor een beetje smalltalk. Super party gehad, met veel gezelligheid en plezier! Nogmaals enorm bedankt!

  Beantwoorden
 4. Wendy uit Liessel

  Een super gezellige Ladies Night gehad. Veel gelachen, maar ook veel geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 5. Melissa uit Eindhoven

  Ik heb zaterdag een super gezellige Ladies Night gehad. En Petra was heel gezellig en deed het super goed. We kregen goed advies en ze was in voor een geintje. Het was echt een top avond. Petra bedankt, je bent een topper.

  Beantwoorden
 6. Anne-Roos uit Zwolle

  Gister avond een onwijs leuke party gehad met mijn vriendinnen. Kim deed het top en het was erg gezellig! Zeker een aanrader!!

  Beantwoorden
 7. Marije uit DenHaag

  Gisteren een onwijs leuke party gegeven met vriendinnen. Iedereen heeft het naar haar zin gehad en we hebben onwijs gelachen. Sophie presenteerde alles op een hele leuke manier en lachte gezellig mee! Kortom, een hele geslaagde avond! Heel erg bedankt!

  Beantwoorden
 8. Jessica uit vlissingen

  Altijd super gezellig. Maken er echt altijd een feestje van. Jolien, bedankt weer voor deze gezellige avond!! Liefs Jessica

  Beantwoorden
« Oudere Reacties