Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4392 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Joyce uit Zwijndrecht

  Afgelopen zaterdag een superleuke Ladies Night gehad met Quinta als consulente. Wat een leuke lieve meid, die alles heel fijn uitlegt en zelf ook heel open is. Ze geeft overal eerlijk antwoord op en vind niks gek. Hele fijne energie ook! Hopelijk snel weer een party met Quinta!

  Beantwoorden
 2. Maike uit Heteren

  Superleuke avond gehad met de leuke en lieve consulente Diana!
  Dames die kwamen (en ikzelf) waren/zijn super positief, leuke spullen, leuke spellen en heel veel gezelligheid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Beantwoorden
 3. Anastasia Trachana uit Bilthoven

  Weer een gierende avond gehad met alle meiden.
  En de leukste gastvrouw Astrid!
  Heerlijk mens ben je, Astrid😘🍀

  Beantwoorden
 4. Anja Jekel uit Amersfoort

  We hebben een heel gezellige avond gehad met Astrid als consulente volgende party staat al gepland voor Astrid bij mijn.
  En ook nieuwe producten die ook leuk gepresenteerd waren

  Gr Anja

  Beantwoorden
 5. Lizeth uit Dongen

  Netjes gedaan, veel leuke accesoires. Veel kennis van Joyce.

  Beantwoorden
 6. Sharon uit Oost-Souburg

  Het was een super gezellige avond! Heel benieuwd hoe Bianca dit zou doen want die ken ik persoonlijk! Het was echt super! Het was heel relaxed waardoor we ook veel gelachen hebben..! alles kon gevraagd worden! En dat dan door de dames ook nog zoveel uitgegeven werd dat ik de bonus kreeg maakte het nog leuker natuurlijk 😉

  Beantwoorden
 7. Kitty uit Gilze

  Het was weer een leuke, gezellige avond. Complimenten aan Priscille, onze consulente, die met haar enthousiasme er een echte knipoog aan geeft.

  Beantwoorden
 8. Amy blokker uit Wormerveer

  Gisteravond een party gehad die werd gegeven door Jane. Wat een super leuk mens en wat doet zij het leuk! Super gelachen met zijn allen en natuurlijk goed besteld, daar gaan we nog lang van nagenieten. 😂👌 Super bedankt Jane en tot snel weer natuurlijk!

  Beantwoorden
 9. Petra uit ALKMAAR

  Super gezellig met Macherie gehad! Top avond!!

  Beantwoorden
 10. Lotte uit Leeuwarden

  Wat hebben we weer een leuke Ladies Night achter de rug. Voor onze vriendinnengroep een jaarlijkse terugkomer en ditmaal voor het eerst met Stefanie. Zij was goed opgewassen tegen ons groepje, nam geen blad voor de mond en deelde/lachte lekker met ons mee. We hebben weer genoten, en nog steeds… :-).

  Beantwoorden
 11. Marlieke uit Noordwijk

  Erg gezellige en leuke avond gehad met onze consulente Jane! Doordat Jane zo leuk in omgang was hebben we een hele ontspannen en vooral grappige avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 12. Wilke uit Geldermalsen

  Op 26-7 heeft Juliska bij mij een party gehouden. Ondanks de hitte hebben we een heerlijke avond gehad, ze maak het echt leuk met een bingo. Ze weet ook erg veel van alle artikelen en geef hierbij ook tips. Dank je wel Juliska

  Beantwoorden
 13. Yvonne uit Leeuwarden

  Het was een fijne en gezellige avond met Stefanie! Ze was heel open en geen vraag of opmerking van ons was te gek, dus je voelt je snel op je gemak bij haar. Echt een leuke avond.

  Beantwoorden
 14. Maria uit Rotterdam

  Super leuke consulente Astrid gehad. Iedereen heeft zich vermaakt en de volgende afspraken zijn alweer gemaakt! Thnx voor de leuke avond en tot december!

  Beantwoorden
  • Astrid uit DeMeern

   Ja was een heel gezellige avond en uiteraard zien we elkaar in december weer… groetjes Astrid

   Beantwoorden
 15. Lisa Buijtendijk uit Hoofddorp

  Wat een geweldige middag hebben wij gehad! Wendy legt alles goed uit en het was erg gezellig. Als jullie binnenkort weer nieuwe producten hebben boeken wij sowieso nog een keer een middag!

  Beantwoorden
 16. Eline uit Hoofddorp

  We hebben weer een geweldige avond gehad met Natascha. 3 jaar geleden hebben wij ook een avond gehad met haar als consulente en dit weekend weer. Enorm gelachen, open gesprekken en veel informatie!! Bedankt, en tot de volgende keer 🙂

  Beantwoorden
  • Natascha uit Hoofddorp

   Hoi Eline,
   Jaaa was super gezellig. Ik vond het ook weer leuk om bij jullie te zijn. De eerste blijft altijd speciaal. 😉
   Groetjes Natascha 🎀

   Beantwoorden
 17. Anitra van der Kraan uit Amsterdam

  Gisteravond een hele gezellige avond gehad onder leiding van Ladies Night consulente Jane. Mooie producten, voor ieder wat wils, leuke en nuttige informatie, een ongedwongen, open sfeer en vooral veel gezelligheid. Bedankt!

  Beantwoorden
 18. Inge uit Heel(limburg)

  10 juli hadden we een Ladies Night verzorgt door Rebecca, wat was zij een leuke meid zeg! Ze vertelde duidelijk en goed over alle producten, ze zorgde echt voor een ontspannen sfeer, vertelde ook over eigen ervaringen en had ook tijd voor een beetje smalltalk. Super party gehad, met veel gezelligheid en plezier! Nogmaals enorm bedankt!

  Beantwoorden
 19. Wendy uit Liessel

  Een super gezellige Ladies Night gehad. Veel gelachen, maar ook veel geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 20. Melissa uit Eindhoven

  Ik heb zaterdag een super gezellige Ladies Night gehad. En Petra was heel gezellig en deed het super goed. We kregen goed advies en ze was in voor een geintje. Het was echt een top avond. Petra bedankt, je bent een topper.

  Beantwoorden
 21. Anne-Roos uit Zwolle

  Gister avond een onwijs leuke party gehad met mijn vriendinnen. Kim deed het top en het was erg gezellig! Zeker een aanrader!!

  Beantwoorden
 22. Marije uit DenHaag

  Gisteren een onwijs leuke party gegeven met vriendinnen. Iedereen heeft het naar haar zin gehad en we hebben onwijs gelachen. Sophie presenteerde alles op een hele leuke manier en lachte gezellig mee! Kortom, een hele geslaagde avond! Heel erg bedankt!

  Beantwoorden
« Oudere Reacties