Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4171 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Michelle uit Schoonhoven

  Voor de 2e keer kwam Astrid bij mij thuis, Weer erg gelachen en die eed blijft een ijsbreker! Sommige meiden waren verrast door de info die ze erbij kregen. Dus zowel een leuke avond als leerzaam! Tot volgend jaar! X

  Beantwoorden
 2. Eugenie uit Maartensdijk

  Onze Ladies Night werd gehost door Claudia. Voor mij was het mijn eerste party en ik vond het super leuk! Claudia was heel gezellig! Grapjes maken, dingen uitbeelden, sensatie opzoeken maar ook goede uitleg en theorie over de producten. Zou ik het nog een keer doen? Jazeker!

  Beantwoorden
 3. Mariella Dullaart uit poortvliet

  Wij hebben een zeer leuke en gezellige avond gehad. Veel gelachen en zelfs nog dingen geleerd haha! Zeker voor herhaling vatbaar. Desiree was een gezellige consulente.

  Beantwoorden
 4. Stefanie uit Utrecht

  Onze Ladies Night was top, mede dankzij Claudia die alles erg leuk brengt. Een en al gezelligheid en heerlijk gelachen.

  Beantwoorden
 5. Yvonne van son uit Tilburg

  Het was heel gezellig, veel gelachen!

  Beantwoorden
 6. Denise uit Driebergen

  Voor de 2e keer een Ladies Night georganiseerd. De eerste keer met vriendinnen, nu met collega’s! Ik dacht dat het weer allemaal hetzelfde zou zijn, maar dat was het zeker niet! Erg leuke en gezellige avond gehad met een leuke consulente!

  Beantwoorden
 7. Ria uit Haarlem

  De party was geweldig, iedereen vind dat Kim het leuk en goed doet. Goede uitleg, leuke spullen, ja top!

  Beantwoorden
 8. Saskia uit Oss

  Het was weer een top avond! Erg gezellig

  Beantwoorden
 9. Chalini uit Amsterdam

  Super gezellige avond gehad dankzij MaCherie! Heel veel gelachen en veel geleerd Haha. Dit is echt een aanrader voor alle vrouwen!

  Beantwoorden
 10. Mirjam uit Haaksbergen

  Wat hebben wij ontzettend gelachen met de meiden. Onze consulente Nicol heeft een gezonde dosis humor en weet alles op een hilarische manier en toch duidelijk uit te leggen. Een top avond en voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 11. Monique uit Alkmaar

  Super gezellige avond gehad! Minthe onze consulente deed het onwijs leuk en super enthousiast! Ze luisterde goed naar onze wensen, speelde daar op in en gaf ons goed en eerlijke uitleg. 100% tevreden!

  Beantwoorden
 12. Suzanne uit Diemen

  Het was een super gezellige meiden avond, en wat hebben we heerlijk gelachen! Alle produkten werden op een leuke manier uitgelegd, we hebben een top avond gehad en veel nieuwe items gekocht om uit te proberen!
  Thanks voor een toffe, relaxte, gezellige maar vooral hylarische avond!

  Beantwoorden
 13. Rafaella uit Zeist

  Mijn Ladies Night was geweldig! We hebben ontzettend hard gelachen de dames hebben het ook heel erg naar hun zin gehad. Inclusief de homo’s! Dankje wel Astrid voor deze top avond! We gaan hem zeker nog een keer over doen! Een dikke knipoog van mij en de Ladies 😉

  Beantwoorden
 14. Keisha uit Almere

  Ik had Claudia bij mij 3nov en ze was super gezellig we hebben er met dr kunnen lachen en ze heeft alles tip top uitgelegd. Ze had ook nog leuke welkoms drankjes en leuke draai aan de ladiesnight gegeven….

  Beantwoorden
 15. Simone uit SonenBreugel

  Wij hebben op
  13 oktober een ladys night gehad. Het was een super leuke en vooral “grappige” avond waar we van hebben genoten! Onze consulente Nicole Jansen heeft ervoor gezorgd dat het een avond om Niet te vergeten was! Een Leuke en enthousiaste dame! Voor herhaling vatbaaar 🙂

  Beantwoorden
 16. Daphne uit Zaandam

  Een heerlijk avond met een top consulente, Natascha. Was niet te lang dradig, leuke spelletjes tussendoor en veel genies.

  Beantwoorden
 17. Lianne uit Hilversum

  Het was een super gezellige avond. Veel verhalen, veel lol gehad. Veel gezien en alles werd super uitgelegd. Leuke dingen gescoord. Ik zeg top!

  Beantwoorden
 18. Raveena uit Utrecht

  6 september was Astrid bij mij voor een party. Wat was het weer ouderwets gezellig! We hadden veel Ladies Night maagden in ons midden die zich hartstikke goed vermaakt hebben! Astrid weet op een laagdrempelige, humoristische manier iedereen erbij te betrekken, waardoor de zenuwen bij de nieuwe dames snel verdwenen waren. As, Nogmaals hartstikke bedankt voor de fijne avond en tot gauw. ❤

  Beantwoorden
 19. Lianne Van Schalkwijk uit Hilvereum

  Ik heb het enorm gezellig gehad maar vond het iets te lang duren… Maar dat is ook weer heel dubbel, want uitleg is altijd fijn.
  De consulente was super gezellig en behulpzaam.

  Beantwoorden
 20. Joyce Adriaens uit Landgraaf

  Op mijn verjaardag maandag 22 Oktober een party by Leentje bij mij thuis gehad. Was de 3e x dat ik een party by Leentje had en iedere keer doet ze het zó leuk. Hysterisch, hilarisch, ondeugend… Zelfs m’n ma was onder de indruk. Klein groepje maar mooie omzet gemaakt. Thanks Dushi. XXX een verjaardag om nooit meer te vergeten.

  Beantwoorden
« Oudere Reacties