CONSULENTE WORDEN?

Ervaringen

Marion (52)

Getrouwd, moeder van twee zoons (20 en 25 jaar) en fulltime werkzaam bij de gemeente

Hoe Marion bij Ladies Night terecht kwam.

“Ladies Night hoe kom je daarbij, néé hoe kom je er van af! Nou gewoon niet, ik werk nu al 13 jaar, yep hoor bij het meubilair! Dus weet dat je een nieuwe liefde erbij krijgt! Maar goed, even terug, 13 jaar geleden stond er een artikel in de Viva over een nieuwe spannende organisatie genaamd Ladies Night Homeparties daar werd uitgebreid verteld dat dames via een nieuw concept op een leuke, ontspannen manier kennis konden maken met allerlei leuke dingen op toy en aanverwante artikelen gebied.

Als ik nu zie hoe groot maar vooral professioneel Ladies Night is geworden en wat er nu allemaal mogelijk is op het gebied van technologie zoals de Back Office. Ik heb nog net niet de Excel sheet meegemaakt waar je de bestelling op in moest vullen, Wat ik nog wel een aantal jaren heb gedaan is dat wij zelf, de bestellingen moesten inpakken. Elke week kwam er echt een grote doos binnen (party van + 2 weken geleden), besteltijd was heel lang en er was geen magazijn, zoals wij dat nu hebben. Eric, Yvonne en toen ook al Veronique werkten vanuit huis. De zolder was dan het “magazijn”. Mijn jongens moesten dan verplicht buiten spelen. Vervolgens ging de salontafel aan de kant, de doos werd omgekeerd en dan ging ik van elke gast het bekende roze tasje inpakken, nietjes erin en een kaartje eraan. Dan moest de gastvrouw weer worden gebeld om een bezorgafspraak te maken en reed ik bijvoorbeeld naar Den Haag, om het pakket met een vriendelijke lach af te leveren. Heftig, maar het woog niet op tegen de gezelligheid op de party’s.

Hedendaags is er een kantoor in Duiven gevestigd met een magazijn! Wij voeren de bestellingen in, in de Back Office en vanaf hier pakt het kantoor het over.”

Nienke (27)

Fulltime masterstudent

Wat volgens studente Nienke de voordelen zijn aan het consulentenschap bij Ladies Night.

“Allereerst en misschien wel het belangrijkst, werken bij Ladies Night voelt totaal niet als werken! Je hebt gewoon een aantal keer per maand een gezellige avond met een aantal vriendinnen die je, soms, nog nooit eerder hebt ontmoet. Ik heb veel bijbaantjes gehad (horeca, callcenter, schoonmaak) maar nog nooit heb ik met zo veel plezier ergens gewerkt”.

De andere voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night zijn heel uiteenlopend. Voor mij zijn de meest belangrijke voordelen dat je volledige controle hebt over je eigen werkagenda, jij bepaalt wanneer je wil werken. Zoals ik eerder al zei, dit helpt mij enorm omdat ik hierdoor tentamenweken minder kan werken maar rustigere periodes weer meer. Als student is een ander voordeel dat je geen investeringskosten hebt, je hoeft geen producten en toys in te kopen voorafgaand aan een party. Het kantoor regelt de levering van de producten en toys direct bij de gastvrouw. Dit scheelt mij enorm veel geld en maakte starten bij Ladies Night nog aantrekkelijker. Zijn er dan helemaal geen kosten? Je kan er natuurlijk wel voor kiezen zelf dienbladen, manden en andere spullen om de tafel mooi aan te kleden aan te schaffen. Dit helpt met de producten mooier te presenteren (tip: de Action heeft leuke maar ook goedkope spulletjes hiervoor).
Wat ik tot slot een leuk voordeel vind van het consulentenschap is dat je als eerst op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op het gebied van toys. En nog mooier als er iets leuks bij zit kan ik dit ook nog eens met mijn consulentenkorting aanschaffen!”

Consulente Mandy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Benieuwd hoe Celicia bij Ladies Night terecht is gekomen?

Naomi (39)

Samenwonend, werkzaam in de zorg en in het weekend samen met haar tienerdochters

Hoeveel tijd Naomi besteedt aan haar (bij)baan bij Ladies Night

Ik probeer meestal minimaal 1 party (max. 2 a 3 party’s) per week te draaien. Dit ligt er ook een beetje aan of ik mijn kinderen heb en hoe ik met mijn andere werk zit. Daarnaast ben ik ongeveer iedere dag een half uurtje/uurtje bezig. Deze tijd besteed ik aan gastvrouwen bellen, appjes sturen maar ook even mijn koffertje poetsen, alle spulletjes opladen en nakijken. Daarnaast klets ik natuurlijk met andere consulentes door het land, wat ik ook super gezellig vind!

Juliska (50)

Samenwonend en fulltime werkzaam naast Ladies Night

Juliska’s ervaring met Ladies Night als samenwerkingsorganisatie.

Super fijn, je wordt goed begeleid en geholpen door je manager en door al je medeconsulenten. In de Back Office staan veel filmpjes met uitleg over de party’s en de producten. De filmpjes kan je rustig bekijken en alle informatie opslaan voor jezelf. Eén keer per jaar organiseert Ladies Night een meeting. Alle consulenten zijn aanwezig dus het is super gezellig. Eén groot kippenhok!

Daarnaast mag je meebeslissen over de nieuwe producten die in het nieuwe pakket komen. Consulenten worden in het zonnetje gezet en wensen worden vervuld. Alles is goed geregeld en als iets niet goed loopt dan zoeken ze naar oplossingen.

Wat vind Consulente Caressa over Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Wat vind Consulente Joy het leukste aan haar (bij)baan bij Ladies Night?

Britta (30)

Samenwonend en fulltime moeder van twee kinderen (8 en 2 jaar) en haar bonuszoon (8 jaar)

Waarom Britta jou het consulentenschap zou aanraden.

Eigenlijk zou elke dame consulente moeten worden. Want dit is het leukste werk wat je werk mag noemen. Voor de tijd die je overhoudt, de super leuke cadeaus, verdiensten en je bezorgt op elke party op ieder gezicht een glimlach.  Je bent er ook voor dames die het even niet meer weten in hun relatie op seksgebied. Je helpt hun door kleine tips, die je leert, hun seksleven weer een boost te geven.

Jill (28)

Parttime werkzaam als communicatieprofessional in de bouwbranche

Hoe Jill het consulentenschap combineert met haar huidige baan

Het grootste voordeel voor mij is dat je zelf jouw party’s inboekt. Met andere woorden: je hebt de totale controle over jouw eigen agenda. Daarbij staat een party geven voor mij gelijk aan een hilarische en gezellige avond! En oh ja, wanneer ik een party geef in het weekend, verdien ik een zakcentje in plaats van het uit te geven in de kroeg. Dubbele winst dus!

Ik ga met een glimlach naar huis wanneer ik weet dat ik de dames een leuke avond heb bezorgd, maar ook zeker wanneer ik weet dat ik één of meerdere dames heb kunnen voorzien van advies. Ondanks dat het praten over seks steeds minder een taboe is, zitten dames toch vaak met specifieke vragen. De meeste vragen kan ik beantwoorden en zo iemand helpen om bijvoorbeeld onzekerheid over iets weg te nemen is toch geweldig?

Eerlijk is eerlijk, soms is het even goed plannen. Ik werk ongeveer 32 uur naast Ladies Night, dus je kunt je voorstellen dat het best druk kan zijn. Het mooie is dat het contact onderhouden met de dames makkelijk tussendoor kan. Appen tijdens de pauze van een film, bellen terwijl de lasagne in de oven staat, etc. Het enthousiasme van de dames waar je contact mee hebt, geeft je weer nieuwe energie!

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.
Welkom bij Ladies Night, waarmee kan ik je helpen? Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden, ik ben actief tijdens kantooruren. ^Ingrid van klantenservice
Powered by