Ervaringen

Lees de ervaringen van onze consulentes!

Danielle | Consulentenervaring

Daniëlle (45)

Happy single, werkt fulltime op kantoor en ziet het consulente zijn als hobby

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

In mijn belevenis is het motto van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie vaak; “Hoeven ze niet te doen maar ze doen het toch!”. Zo wordt er jaarlijks een personeelsmeeting gehouden en regelmatig maken we als consulente kans op leuke uitstapjes of cadeaus. Over het hele bestel- en verzendproces is ook goed nagedacht. Als consulente voer je de bestellingen in en uiteindelijk verzorg je de betaling maar het inpakken en verzenden wordt je allemaal uit handen genomen.

Lees hier het hele verhaal van consulente Daniëlle

Mandy | Consulentenervaring

Mandy (34)

Getrouwd, moeder van 2 prachtige dochters, eigenaresse van een fotografiebedrijf

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Ik vind het heel erg fijn dat we veel vrijheid krijgen met betrekking tot het plannen van je eigen agenda. Hier kan je helemaal zelf je eigen invulling aan geven. De ene maand heb ik namelijk wat meer tijd dan de andere maand.

En uiteraard de korting die je krijgt op de toys/producten. Hoe leuk is dat! We kunnen ook deelnemen aan super leuke opleidingsdagen, waaronder: trainingen die gegeven worden door seksuologe Kaat Bollen. Zo word je een nog betere Sexperte en kan je de dames op de party’s nog beter helpen.

Lees hier het hele verhaal van consulente Mandy

Consulentenervaring Esmee

Esmee (25)

Moeder van 2 kattenkinders, werkend op Amsterdam bij een klantenservice

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Doen, doen, doen! Je hoeft weinig tot niets zelf te investeren, behalve jouw tijd. En ik weet het, iedereen is druk en heeft weinig tijd tegenwoordig, maar echt, je krijgt er zoveel voor terug! Dit is de leukste (bij)baan die je kunt hebben! Je krijgt er gezelligheid, een LadiesNight familieliefde, heeeeel veel kennis en zoveel fun voor terug!

Daarnaast, al die kennis die je dus opdoet tijdens de opleidingsdag EN tijdens de EduKaaties kun je ook mooi thuis toepassen… snap je 😉 Win, win en nog eens win!

Lees hier het hele verhaal van consulente Esmee

Marijke | Consulentenervaring

Marijke (39)

Sphynxmom, doordeweeks Financial Executive en in het weekend LadiesNight consulente

Vul vooral aan met iets wat voor jou leuk is of typeert aan LadiesNight…

Voor mij is het contrast met mijn reguliere baan en de energie die ik uit de LadiesNight party’s haal het allerleukst. Ik heb 1 klant die sinds mijn consulente zijn bij mij is, en die zie ik groeien en opleven.

Een dame met een verleden, een lijf wat niet altijd doet wat zij wil of verwacht en daardoor wat uitdagingen in de slaapkamer heeft. Ruim een jaar zat ze als vriendin op de bank bij een gastvrouw, en nu afgelopen mei heeft ze haar eigen party gegeven en is haar nachtkastje inmiddels aardig gevuld! Het gevoel dat je andere dames helpt, op een gebied wat soms nog zo taboe is, dat is zo fijn. En natuurlijk mijn eigen seks leven, maar daar wijd ik niet over uit 😉

Lees hier het hele verhaal van consulente Marijke

Anna | Consulentenervaring

Anna (27)

Moeder van twee kindjes, werkt doordeweeks in een kledingwinkel en geeft in de weekenden parties! 

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Er zijn ontzettend veel redenen waarom ik het alle dames aan raad om dit werk te gaan doen. Elke avond ‘werken‘ is een feestje voor mij en mijn gasten. Lachen, gieren, brullen. Hapje en drankje erbij. Veel humor en natuurlijk hetgeen wat me zo aanspreekt, ons fantastische assortiment met veel keuze! Je wordt in de omgeving toch een soort van Icoon voor mensen, een voorbeeld. Je leert alles over het lichaam, wat is weggelegd voor wie en je gaat op pad met een royaal gevulde koffer! Win-win voor mij!

Twijfel je? Absoluut niet langer doen en stap in een fantastisch nieuw avontuur!

Lees hier het hele verhaal van consulente Anna

Consulentenervaring | Joyce

Joyce (33)

Getrouwd, moeder van twee zoontjes, administratief medewerkster

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Wat is er nou leuker om een avond over te praten dan over seks en alles wat daarbij hoort? Ik moet er niet aan denken om met andere producten bij dames thuis te komen! Het is echt zo ontzettend leuk om te doen, omdat je nooit weet waar je komt, maar wel altijd bij dames die geïnteresseerd zijn in onze mooie producten. Je wordt nooit zomaar op pad gestuurd, zelfs als je al op de party bent, is altijd wel iemand die jou hulpvraag ziet en jou kan helpen. De kennis die je meekrijgt kan je gelijk in de praktijk gebruiken! Wat ik het fijnste vind bij LadiesNight is de openheid en de ondersteuning van alle andere consulentes plus ook de dames van kantoor! I Love It!

Lees hier het hele verhaal van consulente Joyce

Froukje | Consulentenervaring

Froukje (23)

Filiaalmanager in de retail, wil met haar parties iets betekenen voor andere vrouwen 

Waarom ben je uiteindelijk consulent geworden bij LadiesNight?

Er heerst (helaas) nog steeds veel taboe om vrouwelijk genot. Ook heb ik gemerkt dat veel vrouwen ook weinig kennis over hun eigen lichaam hebben. Wat mij juist heeft laten inspireren is de openheid en eerlijkheid op zo’n party. Natuurlijk zijn de verdienste leuk maar voor mij is een party pas echt geslaagd als ik weet dat ik een aantal dames wat heb geleerd. Niks is te gek en je zal je verbazen hoeveel jij voor iemand kan betekenen in de tijd dat je bij hen bent. Het helpen en het bewust maken over hoe je lichaam werkt en wat de verschillen zijn is voor mij de grootste motivatie om elke keer weer met een lach en bom vol humor gemixt met educatie op pad te gaan.

Lees hier het hele verhaal van consulente Froukje

Desiree (29)

Vrijgezelle Zuid-Limburger en fulltime bedrijfsleidster in een restaurant

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

“Ik probeer eigenlijk altijd een deel te sparen van het geld dat ik verdien. Ik heb nu voor het eerst sinds 2 á 3 jaar weer een vakantie geboekt en kan ik met een vriendin gaan genieten in Ibiza! Het verdiende geld van mijn party’s heeft hier natuurlijk aan meegeholpen. Ook wil ik volgend jaar gaan beginnen met mijn motorrijbewijs, dus het doel is om daar lekker voor te gaan sparen en heerlijk uit te kunnen waaien!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Desiree

Maartje (42)

Moeder van twee, vrouw, gek op toneelspelen én op 18+ speelgoed

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Voordat ik me heb aangemeld om consulente te worden, had ik al een aantal party’s gehad en gegeven. Iedere keer wilde ik heel graag het vakje aankruisen om me aan te melden. Helaas had ik toen nog geen rijbewijs. 9 jaar geleden had ik weer eens een party en wél een rijbewijs, dus toen heb ik me gelijk aangemeld. Nog geen maand later zat ik in Duiven op de opleidingsdag en nu werk ik er al die jaren nog steeds met veel plezier.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Maartje

Ervaring Naomi

Naomi (42)

Vrolijke, getrouwde, Limburgse moeder én cliëntbegeleider in de gehandicaptenzorg

Wat zijn volgens jou de voordelen om consulente van Ladies Night te zijn? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Er zijn voor mij persoonlijk heel veel voordelen. Je behoort tot de leukste familie van Nederland. Je mag oneindig pratenover seks, over leuke weetjes en over allemaal leuke toys. Verder verdien je er een aardig zakcentje mee, wat ook erg fijn is. Als je eventjes iets niet weet, kan je altijd terecht bij jouw collega consulentes of jouw manager. Je krijgt een boost in je sociale contacten en sommige collega’s zien je zelfs als een stukje familie, als je weer bij hen over de vloer komt. Het werk is vrij divers, omdat een party nooit hetzelfde is.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Naomi

Ervaring Maudy

Maudy (29)

Getrouwd, moeder van een dochter en pedagogisch medewerker in de kinderopvang

Hoe gaat het jou af om jouw consulentschap te combineren met werk?

Ik vind dat mijn werk als consulente prima te combineren is met mijn huidige baan in de kinderopvang. Ik werk tot 26 uur per week bij de kinderopvang. Elke vrijdagmiddag ben ik vrij en dan kan ik alle administratie verwerken of contact opnemen met de gastvrouwen. Ik heb daar eigenlijk mijn vaste dagen voor om contact op te nemen met de gastvrouwen. En meestal ben ik één avond per weekend weg voor een party. Zo zie ik mijn kleine meid ook nog lekker in het weekend. Ik vind het ideaal om zo te mogen werken.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Maudy

Britt (25)

Zangeres met plankenkoorts en toch werkzaam als Ladies Night consulente

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

“Je moet het vooral doen omdat je het héél leuk vindt. Dit is écht het enige werk waarbij het niet voelt alsof je werkt. Iedereen hoort zich veilig te voelen tijdens een party om alles aan je te vragen wat ze normaal niet kunnen of durven vragen. Ik vind het belangrijk dat niemand zich buitengesloten voelt op een party door bijvoorbeeld een fetish. Als iedereen hetzelfde fijn zou vinden dan zouden er maar vier speeltjes op tafel staan.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Britt

Consulente Astrid

Astrid (50)

Getrouwd, moeder, werkzaam in de catering en bij de lokale bakker

Hoe vind je het om met Ladies Night samen te werken?

“Ik noem Ladies Night ook wel eens de gezelligste familie van Nederland, en dat is het ook. Ze zijn heel fijn om mee samen te werken. Mocht er eens iets zijn (ziekte, overlijden, etc.), dan komt er altijd wel een berichtje of een bloemetje jouw kant op. Dat doet me goed. Je bent als consulente onderverdeeld bij verschillende managers die altijd voor je klaar staan. Mocht je even iets niet weten of mocht er iets in je agenda niet goed zitten, bel je even je manager en het komt weer goed! Regelmatig belt mijn manager mij ook op om te vragen hoe het met me gaat. Altijd fijn die betrokkenheid. Ook de speciale acties voor consulentes zijn altijd leuk, waardoor je voelt dat je gewaardeerd wordt.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Astrid

Consulente Daphne

Daphne (29)

Overdag werkzaam in het onderwijs, ’s avonds Ladies Night consulente

Dit voelt helemaal niet als werk:

“Een super gezellige avond met een groep dames en lekker over seks praten, spelletjes spelen en super mooie producten laten zien. Wat leuk! De avond vloog voorbij. Maar ik had geluk, want de volgende dag mocht ik alweer! Ik had mijn vuurdoop met 3 party’s achter elkaar. Donderdag de eerste party, vrijdag de tweede en zaterdag de derde. En het leuke ervan is: geen enkele party is hetzelfde. Dames van verschillende leeftijden, een groep vriendinnen, zussen, moeders en andere familieleden of een groep collega’s. Alles komt voorbij!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Daphne

Ervaringen Femke Kaat

Femke (35)

Samenwonend, werkzaam in de gehandicaptenzorg en heeft een kleinschalig bloemenbedrijf

Hoe Femke’s Ladies Night avontuur begon:

“Ongeveer 2,5 jaar geleden was ik zelf te gast op een party bij een vriendin en blijkbaar ben ik daar opgevallen bij de consulente die toen, op deze zondagmiddag, aanwezig was. Aan het eind van de party vroeg ze mij of ik interesse had om haar collega te worden, omdat ik een open uitstraling en vlotte babbel had. Ik vroeg haar: ‘Heb je het over mij?’ ‘Ja’, zei ze. Denk er maar eens over en welkom bij Ladies Night! Ik bestelde mijn spulletjes en ging naar huis, maar de vraag of ik haar collega wilde worden liet mij niet los. Niet heel veel later heb ik mij aangemeld bij Ladies Night. Ik werd direct daarna gebeld voor een kennismakingsgesprek. Ik ben op sollicitatiegesprek geweest en heb de opleidingsdag gevolgd. Daar ging ik dan: op naar mijn eerste party. Zo snel kan het dus gaan!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Femke

Ervaring Sophie Kaat

Sophie (29)

Afgestudeerd criminologe en in opleiding tot rechercheur

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Ik vind de samenwerking met Ladies Night heel prettig en ook erg gezellig! Tijdens mijn opleidingsdag op het kantoor in Duiven werd ik warm ontvangen en voelde ik me meteen thuis. Ladies Night ondersteunt jou persoonlijk als consulente. Het is een hele grote organisatie, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad om ‘een nummer’ te zijn.

Als consulente kom je met een groep andere consulentes onder een manager te vallen. Het grootste deel van het contact met Ladies Night verloopt via je manager. Alle managers zijn hele gezellige, spontane en lieve dames! Je manager denkt graag met je mee over situaties of problemen waar je tegenaan loopt. Ik vind het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is voor vragen, ook in het weekend. Je manager steunt je en dat is erg motiverend!

Lees hier het hele verhaal van consulente Sophie

Benieuwd naar Kia’s ervaring als Ladies Night consulente?

Benieuwd wat Rebecca het leukste vindt als consulente?

Joyce consulente Ladies Night Homeparties Kaat Bollen

Joyce (31)

Verloofd, vrijwilliger en vooral consulente!

Mijn proefkonijnen:

“Vanuit mijn eigen vriendinnen en familie had ik zoveel mogelijk dames opgetrommeld om mijn proefkonijnen te zijn. Ik was mega zenuwachtig, maar wat was het gezellig! Niks dan lof kreeg ik achteraf terug van de dames. Hierdoor kon ik met meer zekerheid de daarop volgende party’s in.

Ladies Night Homeparties voelt voor mij niet als een baan, maar als een uitlaatklep voor al mijn creativiteit. Nu, 1,5 jaar later, ben ik over mijn angst voor autorijden heen, doordat ik door de hele regio ben gegaan om party’s te verzorgen bij dames thuis. Bij Ladies Night Homeparties kom je terecht in een familie. Ik kan mezelf geen toekomst indenken zonder Ladies Night Homeparties.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Joyce

ervaring consulente ladies night

Priscille (35)

Getrouwd, moeder van twee dochters en woont in het mooie Brabant

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Ik had een super gezellige Ladies Night bij een vriendin van mij. Dit was niet de eerste voor mij, maar deze consulente deed het zo leuk vol passie en met zo’n enorme glimlach op haar gezicht. Daar alleen werd je al heel vrolijk van! En dan ook nog al het leuke 18+ speelgoed. Ik was erg enthousiast, dus vroeg ik aan de consulente wat informatie. Dat klonk me goed in de oren en dus heb ik mezelf aangemeld om consulente te worden. Ik kreeg al snel reactie en kon, na een telefonische kennismaking, meteen op gesprek komen. En nu ben ik al consulente sinds april 2018!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Priscille

Ervaring Natascha de Boer

Natascha (41)

Samenwonend en moeder, werkzaam als vertegenwoordiger bij een haaraccessoires bedrijf

Hoe heb je jouw start bij Ladies Night ervaren?

“Op 5 november 2016 had ik mijn opleidingsdag van Ladies Night en zaterdag 12 november had ik mijn eerste party. Vóór de opleidingsdag ben ik ook nog een paar keer met andere consulenten mee geweest op “stage”. Dat was zeer leerzaam en leuk om te zien dat iedereen haar eigen draai aan de party’s geeft.

De opleidingsdag was ook geweldig. Wat een warm bad waar je in komt! Mijn eerste party had ik met mijn vriendinnen. Een soort van proefparty. Ik heb de dames ook na afloop gevraagd of ze nog op- of aanmerkingen hadden. En kort daarna had ik mijn eerste echte party. Wauw, wat was ik zenuwachtig, niet normaal. Met zweet tussen de billetjes de party gedaan. Hier en daar kwam ik niet uit mijn woorden, ik ben hier een daar wat vergeten, maar dames wat smaakte dat naar meer! En het leuke is dat nog niet heel lang geleden ik weer een bericht kreeg van deze gastvrouw en daar weer een party heb mogen geven. Wat wederom weer een super avond was!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Natascha

Gréanne (29)

Samenwonend in Oud Gastel en werkt fulltime in een bloemenzaak

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Ongeveer vier jaar geleden had ik zelf voor het allereerst een Ladies Night party. Geen idee wat ik kon verwachten… Maar het was zo leuk! En ik was zo enthousiast dat de consulente die avond vroeg: “Zou dit niet wat voor jou zijn?!” Lacherig schudde ik van niet. “Ik heb een fulltimebaan in een bloemenzaak, dat is veel te druk!” legde ik uit. Drie jaar later kwam ik per toeval weer in gesprek met een andere consulente. De consulente kwam via Marktplaats iets bij mij ophalen. Ze vertelde met zoveel passie en plezier over het consulentschap bij Ladies Night en zei: “Jij bent er ook echt een type voor!” Dat was de tweede al die dit tegen me zei! Het bleef lang in mijn hoofd hangen…”

Lees hier het hele verhaal van consulente Gréanne

Wat vind Consulente Caressa over Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Wat vind Consulente Joy het leukste aan haar (bij)baan bij Ladies Night?

Ervaring Juliska

Juliska (50)

Samenwonend en fulltime werkzaam naast Ladies Night

Juliska’s ervaring met Ladies Night als samenwerkingsorganisatie:

“Super fijn, je wordt goed begeleid en geholpen door je manager en door al je medeconsulenten. In de Back Office staan veel filmpjes met uitleg over de party’s en de producten. De filmpjes kan je rustig bekijken en alle informatie opslaan voor jezelf. Eén keer per jaar organiseert Ladies Night een meeting. Alle consulenten zijn aanwezig dus het is super gezellig. Eén groot kippenhok!

Daarnaast mag je meebeslissen over de nieuwe producten die in het nieuwe pakket komen. Consulenten worden in het zonnetje gezet en wensen worden vervuld. Alles is goed geregeld en als iets niet goed loopt dan zoeken ze naar oplossingen.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Juliska

Nanda (56)

Woont samen met haar zoon van 17 jaar in Oostvoorne en heeft een eigen praktijk

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

Omdat dit hun leven op heel veel manieren gaat verrijken en dan heb ik het niet alleen over geld! Omdat het je ontzettend veel zelfvertrouwen geeft om voor een groep dames te staan en te praten over seks. Omdat je er als mens altijd van groeit om iets te doen wat misschien net een beetje buiten je ‘comfortzone’ ligt. Omdat je ontzettend veel en hard lacht op iedere party. Omdat het prachtig is om anderen een heerlijke avond te bezorgen. Omdat je er een betere chauffeur van wordt ;). Omdat je in de leukste huizen of andere locaties komt en mag genieten van de zorg en aandacht die de gastvrouwen hebben besteed aan de (voorbereidingen) van de party. Omdat je de prachtigste gastvrouwen, gasten en collega’s mag leren kennen. En last but not least: omdat je meer feestjes mag meemaken dan ooit!

Lees hier het hele verhaal van consulente Nanda

Consulente Mandy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Benieuwd hoe Celicia bij Ladies Night terecht is gekomen?

Fabienne (38)

Getrouwd, moeder van twee dochters en werkt bij een kledingwinkel

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

Ladies Night is een heel fijn bedrijf om voor te werken. We praten meer over een grote familie dan een bedrijf, want dat zijn we. Het voelt al snel als een warm bad. Als er vragen zijn, werken we samen. Er zijn extra acties om het nog leuker te maken en we krijgen trainingen waardoor we nog meer vragen kunnen beantwoorden op de party’s. Vier keer per jaar is er een pakketwissel en we mogen soms zelfs meedenken hoe we onze toys gaan noemen! We worden dus nauw betrokken bij veel dingen in het bedrijf. En dat door heel Nederland en België vanuit onze eigen huis. Geweldig toch!

Lees hier het hele verhaal van consulente Fabienne

Ervaringen Caro

Caro (22)

Thuiswonend, meerdere banen en studeert Toegepaste Psychologie

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Laat ik eens beginnen bij het voordeel dat het super flexibel is. Dit is voor mij heel fijn, omdat ik nogal veel doe naast werk. Zo ben ik penningmeester van het bestuur van een studievereniging, heb ik een voltijd studie, twee baantjes en volleybal ik. Daarnaast heb ik ook ergens nog wat tijd voor vrienden en vriendinnen, haha. Dan vervolgens het voordeel dat ik heel de avond over het leukste onderwerp kan praten met dames die er soms heel veel vanaf weten (waar ik dus weer wat van kan leren) en soms dames die er nog eigenlijk helemaal niks van weten (waar ik dus veel aan kan leren). Daarnaast is het ook wel prettig om de feitjes mee te krijgen op het gebied van seks en natuurlijk de speeltjes.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Caro

Vertel me meer!

Chat openen
Welkom bij Ladies Night, waarmee kan ik je helpen? Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden, ik ben actief tijdens kantooruren. ^Klantenservice Ladies Night.