Ervaringen

Lees de ervaringen van onze consulentes!

Consulente Astrid

Astrid (50)

Getrouwd, moeder, werkzaam in de catering en bij de lokale bakker

Hoe vind je het om met Ladies Night samen te werken?

“Ik noem Ladies Night ook wel eens de gezelligste familie van Nederland, en dat is het ook. Ze zijn heel fijn om mee samen te werken. Mocht er eens iets zijn (ziekte, overlijden, etc.), dan komt er altijd wel een berichtje of een bloemetje jouw kant op. Dat doet me goed. Je bent als consulente onderverdeeld bij verschillende managers die altijd voor je klaar staan. Mocht je even iets niet weten of mocht er iets in je agenda niet goed zitten, bel je even je manager en het komt weer goed! Regelmatig belt mijn manager mij ook op om te vragen hoe het met me gaat. Altijd fijn die betrokkenheid. Ook de speciale acties voor consulentes zijn altijd leuk, waardoor je voelt dat je gewaardeerd wordt.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Astrid

Consulente Daphne

Daphne (29)

Overdag werkzaam in het onderwijs, ’s avonds Ladies Night consulente

Dit voelt helemaal niet als werk:

“Een super gezellige avond met een groep dames en lekker over seks praten, spelletjes spelen en super mooie producten laten zien. Wat leuk! De avond vloog voorbij. Maar ik had geluk, want de volgende dag mocht ik alweer! Ik had mijn vuurdoop met 3 party’s achter elkaar. Donderdag de eerste party, vrijdag de tweede en zaterdag de derde. En het leuke ervan is: geen enkele party is hetzelfde. Dames van verschillende leeftijden, een groep vriendinnen, zussen, moeders en andere familieleden of een groep collega’s. Alles komt voorbij!”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Daphne

Ervaringen Femke Kaat

Femke (35)

Samenwonend, werkzaam in de gehandicaptenzorg en heeft een kleinschalig bloemenbedrijf

Hoe Femke’s Ladies Night avontuur begon:

“Ongeveer 2,5 jaar geleden was ik zelf te gast op een party bij een vriendin en blijkbaar ben ik daar opgevallen bij de consulente die toen, op deze zondagmiddag, aanwezig was. Aan het eind van de party vroeg ze mij of ik interesse had om haar collega te worden, omdat ik een open uitstraling en vlotte babbel had. Ik vroeg haar: heb je het over mij? Ja, zei ze. Denk er maar eens over en welkom bij Ladies Night! Ik bestelde mijn spulletjes en ging naar huis, maar de vraag of ik haar collega wilde worden liet mij niet los. Niet heel veel later heb ik mij aangemeld bij Ladies Night. Ik werd direct daarna gebeld voor een kennismakingsgesprek. Ik ben op sollicitatiegesprek geweest en heb de opleidingsdag gevolgd. Daar ging ik dan: op naar mijn eerste party. Zo snel kan het dus gaan!”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Femke

Ervaring Sophie Kaat

Sophie (29)

Afgestudeerd criminologe en in opleiding tot rechercheur

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Ik vind de samenwerking met Ladies Night heel prettig en ook erg gezellig! Tijdens mijn opleidingsdag op het kantoor in Duiven werd ik warm ontvangen en voelde ik me meteen thuis. Ladies Night ondersteunt jou persoonlijk als consulente. Het is een hele grote organisatie, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad om ‘een nummer’ te zijn.

Als consulente kom je met een groep andere consulentes onder een manager te vallen. Het grootste deel van het contact met Ladies Night verloopt via je manager. Alle managers zijn hele gezellige, spontane en lieve dames! Je manager denkt graag met je mee over situaties of problemen waar je tegenaan loopt. Ik vind het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is voor vragen, ook in het weekend. Je manager steunt je en dat is erg motiverend!

Ladies Night is een flexibele organisatie die erg betrokken is bij haar consulentes. Gebeurt er bij jou thuis iets goeds of iets wat minder leuk is, dan kan je een berichtje verwachten. Er wordt achter de schermen door iedereen hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en gezelligheid. Digitaal, via Facebook of WhatsApp, en wanneer we elkaar allemaal zien op de jaarlijkse Ladies Night consulenten meeting of op andere events, zoals de workshop voor consulentes van seksuologe Kaat Bollen.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Sophie

Benieuwd naar Kia’s ervaring als Ladies Night consulente?

Benieuwd wat Rebecca het leukste vindt als consulente?

ervaring consulente ladies night

Priscille (35)

Getrouwd, moeder van twee dochters en woont in het mooie Brabant

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

Ik had een super gezellige Ladies Night bij een vriendin van mij. Dit was niet de eerste voor mij, maar deze consulente deed het zo leuk vol passie en met zo’n enorme glimlach op haar gezicht. Daar alleen werd je al heel vrolijk van! En dan ook nog al het leuke 18+ speelgoed. Ik was erg enthousiast, dus vroeg ik aan de consulente wat informatie. Dat klonk me goed in de oren en dus heb ik mezelf aangemeld om consulente te worden. Ik kreeg al snel reactie en kon, na een telefonische kennismaking, meteen op gesprek komen. En nu ben ik al consulente sinds april 2018!

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Priscille

Ervaring Natascha de Boer

Natascha (41)

Samenwonend en moeder, werkzaam als vertegenwoordiger bij een haaraccessoires bedrijf

Hoe heb je jouw start bij Ladies Night ervaren?

“Op 5 november 2016 had ik mijn opleidingsdag van Ladies Night en zaterdag 12 november had ik mijn eerste party. Vóór de opleidingsdag ben ik ook nog een paar keer met andere consulenten mee geweest op “stage”. Dat was zeer leerzaam en leuk om te zien dat iedereen haar eigen draai aan de party’s geeft. De opleidingsdag was ook geweldig. Wat een warm bad waar je in komt! Mijn eerste party had ik met mijn vriendinnen. Een soort van proefparty. Ik heb de dames ook na afloop gevraagd of ze nog op- of aanmerkingen hadden. En kort daarna had ik mijn eerste echte party. Wauw, wat was ik zenuwachtig, niet normaal. Met zweet tussen de billetjes de party gedaan. Hier en daar kwam ik niet uit mijn woorden, ik ben hier een daar wat vergeten, maar dames wat smaakte dat naar meer! En het leuke is dat nog niet heel lang geleden ik weer een bericht kreeg van deze gastvrouw en daar weer een party heb mogen geven. Wat wederom weer een super avond was!”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Natascha

Joyce consulente Ladies Night Homeparties Kaat Bollen

Joyce (31)

Verloofd, vrijwilliger en vooral consulente!

“Vanuit mijn eigen vriendinnen en familie had ik zoveel mogelijk dames opgetrommeld om mijn proefkonijnen te zijn. Ik was mega zenuwachtig, maar wat was het gezellig! Niks dan lof kreeg ik achteraf terug van de dames. Hierdoor kon ik met meer zekerheid de daarop volgende party’s in.

Ladies Night Homeparties voelt voor mij niet als een baan, maar als een uitlaatklep voor al mijn creativiteit. Nu, 1,5 jaar later, ben ik over mijn angst voor autorijden heen, doordat ik door de hele regio ben gegaan om party’s te verzorgen bij dames thuis. Bij Ladies Night Homeparties kom je terecht in een familie. Ik kan mezelf geen toekomst indenken zonder Ladies Night Homeparties.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Joyce

Britta

Britta (30)

Samenwonend en fulltime moeder van twee kinderen (8 en 2 jaar) en haar bonuszoon (8 jaar)

Waarom Britta jou het consulentenschap aanraadt:

Wie mag er nou ongegeneerd de hele avond over glijmiddel, dildo’s, vibrators en seks praten? Het begint al met de voorpret. Die partyaanvraag van je vriendin, die ene leuke vriendinnen groep waar je elk jaar komt of een aanvraag van dames die nog ‘Ladies Night maagden’ zijn.

Als consulente is elk telefoontje, appje en party een groot feest. Hoe vriendinnen uitkijken naar jouw komst om een top avond te hebben is geweldig. Natuurlijk werk ik ook om een goed zakcentje te verdienen, maar het mooiste is om dames te helpen en te adviseren. Want hoe weet je nou welke toy het beste bij jou en/of je partner past? Ik spreek dames die nog nooit een orgasme hebben gehad, een nieuwe liefde hebben of iets anders willen uitproberen. Als consulente mag jij de vraagbaak zijn. Consulente zijn is niet alleen het verkopen van leuke toys en een gezellige avond verzorgen. Je bent op die avond een luisterend oor, raadgever en haar vriendin. Dat de dames met een brede glimlach vertrekken en je soms nog persoonlijk bellen of appen met vragen en complimenten, dan weet je dat je het mooiste werk doet wat er is.
Waar halen we al die kennis dan vandaan? Die krijg je gewoon van Ladies Night! Een opleidingsdag, online training of een training van seksuologe Kaat Bollen, het zit er allemaal bij. Zo kan je je als consulente blijven ontwikkelen en ben je beter in je werk. Het leukste aan het consulente zijn, is dat je de dames vaker ziet en een band opbouwt. Ik ben alweer vijf jaar terug bij de gezelligste familie van Nederland (hoezo de tros?!). Ik heb beloofd nog minimaal tien jaar te blijven, maar ik denk dat hier nog vele jaren bij komen. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van Ladies Night Homeparties.

Wat vind Consulente Caressa over Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Wat vind Consulente Joy het leukste aan haar (bij)baan bij Ladies Night?

Ervaring Juliska

Juliska (50)

Samenwonend en fulltime werkzaam naast Ladies Night

Juliska’s ervaring met Ladies Night als samenwerkingsorganisatie:

“Super fijn, je wordt goed begeleid en geholpen door je manager en door al je medeconsulenten. In de Back Office staan veel filmpjes met uitleg over de party’s en de producten. De filmpjes kan je rustig bekijken en alle informatie opslaan voor jezelf. Eén keer per jaar organiseert Ladies Night een meeting. Alle consulenten zijn aanwezig dus het is super gezellig. Eén groot kippenhok!

Daarnaast mag je meebeslissen over de nieuwe producten die in het nieuwe pakket komen. Consulenten worden in het zonnetje gezet en wensen worden vervuld. Alles is goed geregeld en als iets niet goed loopt dan zoeken ze naar oplossingen.”

Nanda (56)

Woont samen met haar zoon van 17 jaar in Oostvoorne en heeft een eigen praktijk

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

Omdat dit hun leven op heel veel manieren gaat verrijken en dan heb ik het niet alleen over geld! Omdat het je ontzettend veel zelfvertrouwen geeft om voor een groep dames te staan en te praten over seks. Omdat je er als mens altijd van groeit om iets te doen wat misschien net een beetje buiten je ‘comfortzone’ ligt. Omdat je ontzettend veel en hard lacht op iedere party. Omdat het prachtig is om anderen een heerlijke avond te bezorgen. Omdat je er een betere chauffeur van wordt ;). Omdat je in de leukste huizen of andere locaties komt en mag genieten van de zorg en aandacht die de gastvrouwen hebben besteed aan de (voorbereidingen) van de party. Omdat je de prachtigste gastvrouwen, gasten en collega’s mag leren kennen. En last but not least: omdat je meer feestjes mag meemaken dan ooit!

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Nanda

Daniëlle (45)

Happy single, werkt fulltime op kantoor en ziet het consulente zijn als hobby

Wat heb je al gedaan met jouw verdiensten?

“Dankzij mijn extra verdiensten ben ik inmiddels de trotse eigenaresse van een splinternieuwe e-bike, heb ik een mooie rondreis door Andalucía gemaakt, loop ik op eigenlijk veel te dure Dr. Martens en ben ik al aardig op weg met het sparen voor een nieuwe auto. Naast het feit dat elke avond een feestje is, kun je ook dames met problemen adviseren dankzij de opleiding die je hiervoor krijgt. Dat geeft ook een goed gevoel. Ik raad het iedereen aan!”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Daniëlle

Gréanne (29)

Samenwonend in Oud Gastel en werkt fulltime in een bloemenzaak

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Ongeveer 4 jaar geleden had ik zelf voor het allereerst een Ladies Night Party. Geen idee wat ik kon verwachten… Maar het was zo leuk! En ik was zo enthousiast dat de consulente die avond vroeg: “Zou dit niet wat voor jou zijn?!” Lacherig schudde ik van niet. “Ik heb een fulltimebaan in een bloemenzaak, dat is veel te druk!” legde ik uit. 3 jaar later kwam ik per toeval weer in gesprek met een andere consulente. De consulente kwam via Marktplaats iets bij mij ophalen. Ze vertelde met zoveel passie en plezier over het consulente zijn bij Ladies Night en zei: “Jij bent er ook echt een type voor!” Dat was de tweede al die dit tegen me zei! Het bleef lang in mijn hoofd hangen…”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Gréanne

Consulente Mandy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Benieuwd hoe Celicia bij Ladies Night terecht is gekomen?

Daisy Ervaring

Daisy (31)

Getrouwd, moeder van twee jongens en parttime werkzaam op een boerderij

Hoe Daisy het consulentenschap combineert met haar huidige baan:

“Of Ladies Night goed te combineren is met mijn andere werkzaamheden? Ja zeker! Ik werk 24 uur en ben daardoor wat andere uren vrij. Bij Ladies Night kan je zelf alles indelen: draai je graag een keer een party overdag? Dan doe je dat. Plan je een party in de avond? Prima! Dat is het fijne van Ladies Night. Je kan het helemaal zelf indelen. Overdag is mijn man aan het werk en ben ik thuis bij de kinderen. ‘S avonds werk ik en is hij bij de kinderen.”

Ervaringen Caro

Caro (22)

Thuiswonend, meerdere banen en studeert Toegepaste Psychologie

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?
“Laat ik eens beginnen bij het voordeel dat het super flexibel is. Dit is voor mij heel fijn, omdat ik nogal veel doe naast werk. Zo ben ik penningmeester van het bestuur van een studievereniging, heb ik een voltijd studie, twee baantjes en volleybal ik. Daarnaast heb ik ook ergens nog wat tijd voor vrienden en vriendinnen, haha.

Dan vervolgens het voordeel dat ik heel de avond over het leukste onderwerp kan praten met dames die er soms heel veel vanaf weten (waar ik dus weer wat van kan leren) en soms dames die er nog eigenlijk helemaal niks van weten (waar ik dus veel aan kan leren). Daarnaast is het ook wel prettig om de feitjes mee te krijgen op het gebied van seks en natuurlijk de speeltjes.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Caro

Fabienne (38)

Getrouwd, moeder van twee dochters en werkt bij een kledingwinkel

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

Ladies Night is een heel fijn bedrijf om voor te werken. We praten meer over een grote familie dan een bedrijf, want dat zijn we. Het voelt al snel als een warm bad. Als er vragen zijn, werken we samen. Er zijn extra acties om het nog leuker te maken en we krijgen trainingen waardoor we nog meer vragen kunnen beantwoorden op de party`s. 4 keer per jaar is er een pakketwissel en we mogen soms zelfs meedenken hoe we onze toys gaan noemen! We worden dus nauw betrokken bij veel dingen in het bedrijf. En dat door heel Nederland en België vanuit onze eigen huis. Geweldig toch!

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Fabienne

Sabrina Ervaring

Sabrina (21)

Werkt parttime en studeert fiscaal recht en Arabische taal & cultuur

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Je bent ontzettend vrij om je party’s in te plannen. En mocht je onverhoopt niet kunnen, zijn er gelukkig andere dames die de party van je willen overnemen. Je ontmoet ontzettend leuke, interessante dames en hallo: je hebt eigenlijk zelf ook een party waar je evenveel plezier beleeft als de dames!

Ik heb geen enkele keer op de klok gekeken en voor mij is dat een teken dat ik iets doe wat ik leuk vind. Zie het als een avondje vol gezelligheid en even wat anders dan de rest van je week. Je luistert naar de wensen en struggles van anderen en probeert ze te helpen net zoals ik toen geholpen ben bij mijn eerste party. Kortom: je kan een ander echt héél blij maken en dat motiveert mij heel erg.”

Vertel me meer!

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.
Chat openen
Welkom bij Ladies Night, waarmee kan ik je helpen? Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden, ik ben actief tijdens kantooruren. ^Klantenservice Ladies Night.