Ervaringen

Lees de ervaringen van onze consulenten!

Sabrina Ervaring

Sabrina (21)

Werkt parttime en studeert fiscaal recht en Arabische taal & cultuur

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Je bent ontzettend vrij om je party’s in te plannen. En mocht je onverhoopt niet kunnen, zijn er gelukkig andere dames die de party van je willen overnemen. Je ontmoet ontzettend leuke, interessante dames en hallo: je hebt eigenlijk zelf ook een party waar je evenveel plezier beleeft als de dames!

Ik heb geen enkele keer op de klok gekeken en voor mij is dat een teken dat ik iets doe wat ik leuk vind. Zie het als een avondje vol gezelligheid en even wat anders dan de rest van je week. Je luistert naar de wensen en struggles van anderen en probeert ze te helpen net zoals ik toen geholpen ben bij mijn eerste party. Kortom: je kan een ander echt héél blij maken en dat motiveert mij heel erg.”

Ervaring Sophie

Sophie (29)

Afgestudeerd criminologe en in opleiding tot rechercheur

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Ik vind de samenwerking met Ladies Night heel prettig en ook erg gezellig! Tijdens mijn opleidingsdag op het kantoor in Duiven werd ik warm ontvangen en voelde ik me meteen thuis. Ladies Night ondersteunt jou persoonlijk als consulente. Het is een hele grote organisatie, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad om ‘een nummer’ te zijn.

Als consulente kom je met een groep andere consulentes onder een manager te vallen. Het grootste deel van het contact met Ladies Night verloopt via je manager. Alle managers zijn hele gezellige, spontane en lieve dames! Je manager denkt graag met je mee over situaties of problemen waar je tegenaan loopt. Ik vind het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is voor vragen, ook in het weekend. Je manager steunt je en dat is erg motiverend!

Ladies Night is een flexibele organisatie die erg betrokken is bij haar consulentes. Gebeurt er bij jou thuis iets goeds of iets wat minder leuk is, dan kan je een berichtje verwachten. Er wordt achter de schermen door iedereen hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en gezelligheid. Digitaal, via Facebook of WhatsApp, en wanneer we elkaar allemaal zien op de jaarlijkse Ladies Night consulenten meeting of op andere events, zoals de workshop voor consulentes van seksuologe Kaat Bollen.”

Consulente Mandy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Benieuwd hoe Celicia bij Ladies Night terecht is gekomen?

Ervaringen consulentes

Naomi (39)

Samenwonend, werkzaam in de zorg en in het weekend samen met haar tienerdochters

Hoeveel tijd Naomi besteedt aan haar (bij)baan bij Ladies Night:

Ik probeer meestal minimaal 1 party (max. 2 a 3 party’s) per week te draaien. Dit ligt er ook een beetje aan of ik mijn kinderen heb en hoe ik met mijn andere werk zit. Daarnaast ben ik ongeveer iedere dag een half uurtje/uurtje bezig. Deze tijd besteed ik aan gastvrouwen bellen, appjes sturen maar ook even mijn koffertje poetsen, alle spulletjes opladen en nakijken. Daarnaast klets ik natuurlijk met andere consulentes door het land, wat ik ook super gezellig vind!

Ervaring Juliska

Juliska (50)

Samenwonend en fulltime werkzaam naast Ladies Night

Juliska’s ervaring met Ladies Night als samenwerkingsorganisatie:

Super fijn, je wordt goed begeleid en geholpen door je manager en door al je medeconsulenten. In de Back Office staan veel filmpjes met uitleg over de party’s en de producten. De filmpjes kan je rustig bekijken en alle informatie opslaan voor jezelf. Eén keer per jaar organiseert Ladies Night een meeting. Alle consulenten zijn aanwezig dus het is super gezellig. Eén groot kippenhok!

Daarnaast mag je meebeslissen over de nieuwe producten die in het nieuwe pakket komen. Consulenten worden in het zonnetje gezet en wensen worden vervuld. Alles is goed geregeld en als iets niet goed loopt dan zoeken ze naar oplossingen.

Wat vind Consulente Caressa over Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Wat vind Consulente Joy het leukste aan haar (bij)baan bij Ladies Night?

Britta

Britta (30)

Samenwonend en fulltime moeder van twee kinderen (8 en 2 jaar) en haar bonuszoon (8 jaar)

Waarom Britta jou het consulentenschap zou aanraden:

Eigenlijk zou elke dame consulente moeten worden. Want dit is het leukste werk wat je werk mag noemen. Voor de tijd die je overhoudt, de super leuke cadeaus, verdiensten en je bezorgt op elke party op ieder gezicht een glimlach.  Je bent er ook voor dames die het even niet meer weten in hun relatie op seksgebied. Je helpt hun door kleine tips, die je leert, hun seksleven weer een boost te geven.

Daisy Ervaring

Daisy (31)

Getrouwd, moeder van twee jongens en parttime werkzaam op een boerderij

Hoe Daisy het consulentenschap combineert met haar huidige baan:

Of Ladies Night goed te combineren is met mijn andere werkzaamheden? Ja zeker! Ik werk 24 uur en ben daardoor wat andere uren vrij. Bij Ladies Night kan je zelf alles indelen: draai je graag een keer een party overdag? Dan doe je dat. Plan je een party in de avond? Prima! Dat is het fijne van Ladies Night. Je kan het helemaal zelf indelen. Overdag is mijn man aan het werk en ben ik thuis bij de kinderen. ‘S avonds werk ik en is hij bij de kinderen.

Vertel me meer!

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.
Welkom bij Ladies Night, waarmee kan ik je helpen? Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden, ik ben actief tijdens kantooruren. ^Ingrid van klantenservice
Powered by