Ervaringen

Lees de ervaringen van onze consulenten!

Ervaring van een Consulente

Marion (52)

Getrouwd, moeder van twee zoons (20 en 25 jaar) en fulltime werkzaam bij de gemeente

Hoe Marion bij Ladies Night terecht kwam.

“Ladies Night hoe kom je daarbij, néé hoe kom je er van af! Nou gewoon niet, ik werk nu al 13 jaar, yep hoor bij het meubilair! Dus weet dat je een nieuwe liefde erbij krijgt! Maar goed, even terug, 13 jaar geleden stond er een artikel in de Viva over een nieuwe spannende organisatie genaamd Ladies Night Homeparties daar werd uitgebreid verteld dat dames via een nieuw concept op een leuke, ontspannen manier kennis konden maken met allerlei leuke dingen op toy en aanverwante artikelen gebied.

Als ik nu zie hoe groot maar vooral professioneel Ladies Night is geworden en wat er nu allemaal mogelijk is op het gebied van technologie zoals de Back Office. Ik heb nog net niet de Excel sheet meegemaakt waar je de bestelling op in moest vullen, Wat ik nog wel een aantal jaren heb gedaan is dat wij zelf, de bestellingen moesten inpakken. Elke week kwam er echt een grote doos binnen (party van + 2 weken geleden), besteltijd was heel lang en er was geen magazijn, zoals wij dat nu hebben. Eric, Yvonne en toen ook al Veronique werkten vanuit huis. De zolder was dan het “magazijn”. Mijn jongens moesten dan verplicht buiten spelen. Vervolgens ging de salontafel aan de kant, de doos werd omgekeerd en dan ging ik van elke gast het bekende roze tasje inpakken, nietjes erin en een kaartje eraan. Dan moest de gastvrouw weer worden gebeld om een bezorgafspraak te maken en reed ik bijvoorbeeld naar Den Haag, om het pakket met een vriendelijke lach af te leveren. Heftig, maar het woog niet op tegen de gezelligheid op de party’s.

Hedendaags is er een kantoor in Duiven gevestigd met een magazijn! Wij voeren de bestellingen in, in de Back Office en vanaf hier pakt het kantoor het over.”

Ervaring Sophie

Sophie (29)

Afgestudeerd criminologe en in opleiding tot rechercheur

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Ik vind de samenwerking met Ladies Night heel prettig en ook erg gezellig! Tijdens mijn opleidingsdag op het kantoor in Duiven werd ik warm ontvangen en voelde ik me meteen thuis. Ladies Night ondersteunt jou persoonlijk als consulente. Het is een hele grote organisatie, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad om ‘een nummer’ te zijn.

Als consulente kom je met een groep andere consulentes onder een manager te vallen. Het grootste deel van het contact met Ladies Night verloopt via je manager. Alle managers zijn hele gezellige, spontane en lieve dames! Je manager denkt graag met je mee over situaties of problemen waar je tegenaan loopt. Ik vind het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is voor vragen, ook in het weekend. Je manager steunt je en dat is erg motiverend!

Ladies Night is een flexibele organisatie die erg betrokken is bij haar consulentes. Gebeurt er bij jou thuis iets goeds of iets wat minder leuk is, dan kan je een berichtje verwachten. Er wordt achter de schermen door iedereen hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en gezelligheid. Digitaal, via Facebook of WhatsApp, en wanneer we elkaar allemaal zien op de jaarlijkse Ladies Night consulenten meeting of op andere events, zoals de workshop voor consulentes van seksuologe Kaat Bollen.”

Consulente Mandy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Benieuwd hoe Celicia bij Ladies Night terecht is gekomen?

Ervaringen consulentes

Naomi (39)

Samenwonend, werkzaam in de zorg en in het weekend samen met haar tienerdochters

Hoeveel tijd Naomi besteedt aan haar (bij)baan bij Ladies Night

Ik probeer meestal minimaal 1 party (max. 2 a 3 party’s) per week te draaien. Dit ligt er ook een beetje aan of ik mijn kinderen heb en hoe ik met mijn andere werk zit. Daarnaast ben ik ongeveer iedere dag een half uurtje/uurtje bezig. Deze tijd besteed ik aan gastvrouwen bellen, appjes sturen maar ook even mijn koffertje poetsen, alle spulletjes opladen en nakijken. Daarnaast klets ik natuurlijk met andere consulentes door het land, wat ik ook super gezellig vind!

Ervaring Juliska

Juliska (50)

Samenwonend en fulltime werkzaam naast Ladies Night

Juliska’s ervaring met Ladies Night als samenwerkingsorganisatie.

Super fijn, je wordt goed begeleid en geholpen door je manager en door al je medeconsulenten. In de Back Office staan veel filmpjes met uitleg over de party’s en de producten. De filmpjes kan je rustig bekijken en alle informatie opslaan voor jezelf. Eén keer per jaar organiseert Ladies Night een meeting. Alle consulenten zijn aanwezig dus het is super gezellig. Eén groot kippenhok!

Daarnaast mag je meebeslissen over de nieuwe producten die in het nieuwe pakket komen. Consulenten worden in het zonnetje gezet en wensen worden vervuld. Alles is goed geregeld en als iets niet goed loopt dan zoeken ze naar oplossingen.

Wat vind Consulente Caressa over Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Wat vind Consulente Joy het leukste aan haar (bij)baan bij Ladies Night?

Britta

Britta (30)

Samenwonend en fulltime moeder van twee kinderen (8 en 2 jaar) en haar bonuszoon (8 jaar)

Waarom Britta jou het consulentenschap zou aanraden.

Eigenlijk zou elke dame consulente moeten worden. Want dit is het leukste werk wat je werk mag noemen. Voor de tijd die je overhoudt, de super leuke cadeaus, verdiensten en je bezorgt op elke party op ieder gezicht een glimlach.  Je bent er ook voor dames die het even niet meer weten in hun relatie op seksgebied. Je helpt hun door kleine tips, die je leert, hun seksleven weer een boost te geven.

Ervaring Jill

Jill (28)

Parttime werkzaam als communicatieprofessional in de bouwbranche

Hoe Jill het consulentenschap combineert met haar huidige baan

Het grootste voordeel voor mij is dat je zelf jouw party’s inboekt. Met andere woorden: je hebt de totale controle over jouw eigen agenda. Daarbij staat een party geven voor mij gelijk aan een hilarische en gezellige avond! En oh ja, wanneer ik een party geef in het weekend, verdien ik een zakcentje in plaats van het uit te geven in de kroeg. Dubbele winst dus!

Ik ga met een glimlach naar huis wanneer ik weet dat ik de dames een leuke avond heb bezorgd, maar ook zeker wanneer ik weet dat ik één of meerdere dames heb kunnen voorzien van advies. Ondanks dat het praten over seks steeds minder een taboe is, zitten dames toch vaak met specifieke vragen. De meeste vragen kan ik beantwoorden en zo iemand helpen om bijvoorbeeld onzekerheid over iets weg te nemen is toch geweldig?

Eerlijk is eerlijk, soms is het even goed plannen. Ik werk ongeveer 32 uur naast Ladies Night, dus je kunt je voorstellen dat het best druk kan zijn. Het mooie is dat het contact onderhouden met de dames makkelijk tussendoor kan. Appen tijdens de pauze van een film, bellen terwijl de lasagne in de oven staat, etc. Het enthousiasme van de dames waar je contact mee hebt, geeft je weer nieuwe energie!

Vertel me meer!

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.
Welkom bij Ladies Night, waarmee kan ik je helpen? Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden, ik ben actief tijdens kantooruren. ^Ingrid van klantenservice
Powered by