Ervaringen

Lees de ervaringen van onze consulenten!

Sabrina Ervaring

Sabrina (21)

Werkt parttime en studeert fiscaal recht en Arabische taal & cultuur

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Je bent ontzettend vrij om je party’s in te plannen. En mocht je onverhoopt niet kunnen, zijn er gelukkig andere dames die de party van je willen overnemen. Je ontmoet ontzettend leuke, interessante dames en hallo: je hebt eigenlijk zelf ook een party waar je evenveel plezier beleeft als de dames!

Ik heb geen enkele keer op de klok gekeken en voor mij is dat een teken dat ik iets doe wat ik leuk vind. Zie het als een avondje vol gezelligheid en even wat anders dan de rest van je week. Je luistert naar de wensen en struggles van anderen en probeert ze te helpen net zoals ik toen geholpen ben bij mijn eerste party. Kortom: je kan een ander echt héél blij maken en dat motiveert mij heel erg.”

Ervaring Sophie Kaat

Sophie (29)

Afgestudeerd criminologe en in opleiding tot rechercheur

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Ik vind de samenwerking met Ladies Night heel prettig en ook erg gezellig! Tijdens mijn opleidingsdag op het kantoor in Duiven werd ik warm ontvangen en voelde ik me meteen thuis. Ladies Night ondersteunt jou persoonlijk als consulente. Het is een hele grote organisatie, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad om ‘een nummer’ te zijn.

Als consulente kom je met een groep andere consulentes onder een manager te vallen. Het grootste deel van het contact met Ladies Night verloopt via je manager. Alle managers zijn hele gezellige, spontane en lieve dames! Je manager denkt graag met je mee over situaties of problemen waar je tegenaan loopt. Ik vind het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is voor vragen, ook in het weekend. Je manager steunt je en dat is erg motiverend!

Ladies Night is een flexibele organisatie die erg betrokken is bij haar consulentes. Gebeurt er bij jou thuis iets goeds of iets wat minder leuk is, dan kan je een berichtje verwachten. Er wordt achter de schermen door iedereen hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en gezelligheid. Digitaal, via Facebook of WhatsApp, en wanneer we elkaar allemaal zien op de jaarlijkse Ladies Night consulenten meeting of op andere events, zoals de workshop voor consulentes van seksuologe Kaat Bollen.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Sophie

Consulente Mandy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Benieuwd hoe Celicia bij Ladies Night terecht is gekomen?

Ervaringen Caro

Caro (22)

Thuiswonend, meerdere banen en studeert Toegepaste Psychologie

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?
“Laat ik eens beginnen bij het voordeel dat het super flexibel is. Dit is voor mij heel fijn, omdat ik nogal veel doe naast werk. Zo ben ik penningmeester van het bestuur van een studievereniging, heb ik een voltijd studie, twee baantjes en volleybal ik. Daarnaast heb ik ook ergens nog wat tijd voor vrienden en vriendinnen, haha.

Dan vervolgens het voordeel dat ik heel de avond over het leukste onderwerp kan praten met dames die er soms heel veel vanaf weten (waar ik dus weer wat van kan leren) en soms dames die er nog eigenlijk helemaal niks van weten (waar ik dus veel aan kan leren). Daarnaast is het ook wel prettig om de feitjes mee te krijgen op het gebied van seks en natuurlijk de speeltjes.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Caro

Ervaring Juliska

Juliska (50)

Samenwonend en fulltime werkzaam naast Ladies Night

Juliska’s ervaring met Ladies Night als samenwerkingsorganisatie:

“Super fijn, je wordt goed begeleid en geholpen door je manager en door al je medeconsulenten. In de Back Office staan veel filmpjes met uitleg over de party’s en de producten. De filmpjes kan je rustig bekijken en alle informatie opslaan voor jezelf. Eén keer per jaar organiseert Ladies Night een meeting. Alle consulenten zijn aanwezig dus het is super gezellig. Eén groot kippenhok!

Daarnaast mag je meebeslissen over de nieuwe producten die in het nieuwe pakket komen. Consulenten worden in het zonnetje gezet en wensen worden vervuld. Alles is goed geregeld en als iets niet goed loopt dan zoeken ze naar oplossingen.”

Wat vind Consulente Caressa over Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Wat vind Consulente Joy het leukste aan haar (bij)baan bij Ladies Night?

Britta

Britta (30)

Samenwonend en fulltime moeder van twee kinderen (8 en 2 jaar) en haar bonuszoon (8 jaar)

Waarom Britta jou het consulentenschap zou aanraden:

“Eigenlijk zou elke dame consulente bij Ladies Night moeten worden. Want dit is het leukste werk wat je werk mag noemen. Voor de tijd die je overhoudt, de super leuke cadeaus, verdiensten en je bezorgt op elke party op ieder gezicht een glimlach.  Je bent er ook voor dames die het even niet meer weten in hun relatie op seksgebied. Je helpt hun door kleine tips, die je leert, hun seksleven weer een boost te geven.”

Daisy Ervaring

Daisy (31)

Getrouwd, moeder van twee jongens en parttime werkzaam op een boerderij

Hoe Daisy het consulentenschap combineert met haar huidige baan:

“Of Ladies Night goed te combineren is met mijn andere werkzaamheden? Ja zeker! Ik werk 24 uur en ben daardoor wat andere uren vrij. Bij Ladies Night kan je zelf alles indelen: draai je graag een keer een party overdag? Dan doe je dat. Plan je een party in de avond? Prima! Dat is het fijne van Ladies Night. Je kan het helemaal zelf indelen. Overdag is mijn man aan het werk en ben ik thuis bij de kinderen. ‘S avonds werk ik en is hij bij de kinderen.”

Ervaringen Femke Kaat

Femke (35)

Samenwonend, werkzaam in de gehandicaptenzorg en heeft een kleinschalig bloemenbedrijf

Hoe Femke’s Ladies Night avontuur begon:

“Ongeveer 2,5 jaar geleden was ik zelf te gast op een party bij een vriendin en blijkbaar ben ik daar opgevallen bij de consulente die toen, op deze zondagmiddag, aanwezig was. Aan het eind van de party vroeg ze mij of ik interesse had om haar collega te worden, omdat ik een open uitstraling en vlotte babbel had. Ik vroeg haar: heb je het over mij? Ja, zei ze. Denk er maar eens over en welkom bij Ladies Night! Ik bestelde mijn spulletjes en ging naar huis, maar de vraag of ik haar collega wilde worden liet mij niet los. Niet heel veel later heb ik mij aangemeld bij Ladies Night. Ik werd direct daarna gebeld voor een kennismakingsgesprek. Ik ben op sollicitatiegesprek geweest en heb de opleidingsdag gevolgd. Daar ging ik dan: op naar mijn eerste party. Zo snel kan het dus gaan!”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Femke

Ervaring Natascha de Boer

Natascha (41)

Samenwonend en moeder, werkzaam als vertegenwoordiger bij een haaraccessoires bedrijf

Hoe heb je jouw start bij Ladies Night ervaren?

“Op 5 november 2016 had ik mijn opleidingsdag van Ladies Night en zaterdag 12 november had ik mijn eerste party. Vóór de opleidingsdag ben ik ook nog een paar keer met andere consulenten mee geweest op “stage”. Dat was zeer leerzaam en leuk om te zien dat iedereen haar eigen draai aan de party’s geeft. De opleidingsdag was ook geweldig. Wat een warm bad waar je in komt! Mijn eerste party had ik met mijn vriendinnen. Een soort van proefparty. Ik heb de dames ook na afloop gevraagd of ze nog op- of aanmerkingen hadden. En kort daarna had ik mijn eerste echte party. Wauw, wat was ik zenuwachtig, niet normaal. Met zweet tussen de billetjes de party gedaan. Hier en daar kwam ik niet uit mijn woorden, ik ben hier een daar wat vergeten, maar dames wat smaakte dat naar meer! En het leuke is dat nog niet heel lang geleden ik weer een bericht kreeg van deze gastvrouw en daar weer een party heb mogen geven. Wat wederom weer een super avond was!”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Natascha

Daniëlle (45)

Happy single, werkt fulltime op kantoor en ziet het consulente zijn als hobby

Wat heb je al gedaan met jouw verdiensten?

“Dankzij mijn extra verdiensten ben ik inmiddels de trotse eigenaresse van een splinternieuwe e-bike, heb ik een mooie rondreis door Andalucía gemaakt, loop ik op eigenlijk veel te dure Dr. Martens en ben ik al aardig op weg met het sparen voor een nieuwe auto. Naast het feit dat elke avond een feestje is, kun je ook dames met problemen adviseren dankzij de opleiding die je hiervoor krijgt. Dat geeft ook een goed gevoel. Ik raad het iedereen aan!”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Daniëlle

Gréanne (29)

Samenwonend in Oud Gastel en werkt fulltime in een bloemenzaak

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Ongeveer 4 jaar geleden had ik zelf voor het allereerst een Ladies Night Party. Geen idee wat ik kon verwachten… Maar het was zo leuk! En ik was zo enthousiast dat de consulente die avond vroeg: “Zou dit niet wat voor jou zijn?!” Lacherig schudde ik van niet. “Ik heb een fulltimebaan in een bloemenzaak, dat is veel te druk!” legde ik uit. 3 jaar later kwam ik per toeval weer in gesprek met een andere consulente. De consulente kwam via Marktplaats iets bij mij ophalen. Ze vertelde met zoveel passie en plezier over het consulente zijn bij Ladies Night en zei: “Jij bent er ook echt een type voor!” Dat was de tweede al die dit tegen me zei! Het bleef lang in mijn hoofd hangen…”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Gréanne

Jonica (41)

Zuster bij dementerende ouderen en woont met haar kat in Arnhem

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Op Facebook zag ik een bericht dat Ladies Night op zoek was naar consulentes. Toen heb ik via de website mijn sollicitatie verstuurd naar Ladies Night. Daarna werd ik al gauw gebeld ter kennismaking en vroegen ze of ik op gesprek wilde komen. Ik heb een superleuk gesprek gehad en werd aangenomen. In oktober 2020 werk ik 2 jaar bij Ladies Night.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Jonica

Vertel me meer!

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.
Chat openen
Welkom bij Ladies Night, waarmee kan ik je helpen? Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden, ik ben actief tijdens kantooruren. ^Ingrid van klantenservice