Spelletjesavond

Spannende spelletjesavond

Deze spelletjes kennen geen verliezers

In vele huishoudens worden spelletjesavonden georganiseerd. Logisch! We moeten wat. Maar Ladies Night zou Ladies Night niet zijn als wij niet onze eigen spelletjesavond introduceren.

In deze blog vertellen we je met welke spelletjes jij het spannend maakt in de slaapkamer! Niet geheel onbelangrijk: deze spelletjes kennen geen verliezers. 😉

En ook leuk komt te weten: hoewel de party’s tijdelijk niet doorgaan kan je deze spelletjes gemakkelijk bestellen via de webshop van Ladies Night (www.nachtkastje.nl).

What Couples Want

We trappen af met een favoriet onder de Nederlandse en Belgische stellen: What Couples Want (29,99). Twee keer 52 spannende opdrachten voor elkaar! 52 van hem voor haar en 52 van haar voor hem! Bedacht door seksuologe Kaat Bollen! Door deze kaartjes te gebruiken, daag je je partner uit om je seksueel opnieuw te verleiden en dat te doen op een manier die jij opwindend vindt. Bovendien is het natuurlijk een stuk gemakkelijker om je partner te vertellen wat je graag wilt, als het al op een kaartje geschreven staat! Kortom, een laagdrempelige manier om elkaar (nog) beter te ontdekken.

Let’s Talk About Sex!

Een spel (opnieuw) ontworpen door de bekende seksuologe Kaat Bollen! Het spel bestaat uit 52 uitdagende vragen die allemaal bedacht zijn door Kaat. Hoe open durven jullie te zijn? Let’s Talk About Sex! (14,99) helpt jullie een handje, dankzij de uiteenlopende en verrassende vragen. Deze vragen zullen zorgen voor spannende antwoorden, hilarische momenten en serieuze ontdekkingen over elkaar! Tip: speel het spel samen met vriendinnen via Zoom of Houseparty.

Hart Vol Lust & Liefde

Hart Vol Lust & Liefde (15,99) zorgt voor ondeugende nachten! Wekelijks kunnen jullie een briefje met daarop een opdracht pakken om elkaar te verrassen, te ontdekken en elkaar beter te leren kennen. De opdrachten zijn teder, intiem en soms zelfs vurig! Het zijn 100 opdrachten, zo kun je bijna een jaar lang, twee keer per week een spannende uitdaging pakken voor een ondeugende nacht. 

Roze opdracht voor de vrouw:

 • Smeer jouw borsten en buik in met massageolie en masseer hiermee zijn schouders, rug en billen. Kortom, geef hem een echte body to body massage.

Witte opdracht voor de man:

 • Je maakt nu een heerlijke ontdekkingsreis over het lichaam van je partner. Ga op sensuele wijze met een veertje, je nagels, je vingertoppen of met het puntje van je tong haar hele lichaam af.

Please Me

Ontmoet een van de ondeugendste spellen uit de XXX-Me serie: Please Me! Dit spel is bedoeld voor twee romantische lovers. Met dit spel kunnen jullie seksuele opties ontdekken die jullie misschien nog nooit eerder hebben overwogen. 

Het spel bestaat uit een plaagveer, satijnen oogmasker en handboeien. Deze attributen zullen jouw zintuigen op een speelse manier verwennen. Het spel bevat zes taakboekjes in tien verschillende talen.

De taken zullen wisselen tussen ‘ondergaan’ en ‘uitvoeren’. Je zintuigen worden geprikkeld, vooral wanneer je de verschillende attributen gebruikt bij het spel. Nieuwsgierig? Bestel Please Me (24,99) op Nachtkastje.nl.

Love Yourself

Zit thuis alleen op de bank en Het nieuwste spel van seksuologe Kaat Bollen: Love Yourself! Dit kaartspel bestaat uit 31 bewustwordingskaartjes die allemaal om vrouwelijkheid draaien. Als vrouw moet je tegenwoordig zoveel dat je snel aan jezelf voorbij gaat. Sta dus weer eens iets vaker bij jezelf en je vrouwelijkheid stil! In een (lange) relatie en met kinderen verliezen veel vrouwen de sensuele vrouw in zich. Doodzonde!

Om van iemand anders te houden moet je eerst van jezelf houden. Love Yourself (14,99) helpt je graag op weg naar een meer-ontspannen-jij!

Voel je weer meer vrouw in 1 maand. Voor elke dag, gedurende 1 maand lang, pak je een opdrachtkaartje. Vind je sexyness terug! 

Sexpert

Test jullie seksuele kennis met behulp van dit spel: Sexpert (13,99)! Je pakt om de beurt een kaart en stelt de vraag aan je tegenspeler. Bij bijna elke vraag staat een antwoord met een uitgebreide toelichting. Sexpert vergroot jullie kennis over seks! De vragen bestaan uit open vragen, waar/niet waar vragen en meerkeuzevragen. Sommige vragen moet je alleen beantwoorden en bij andere vragen mogen je medespelers meedoen.

Nieuwsgierig? Snappen we… Hier vind je alvast wat voorbeeldvragen

Er zijn nog veel meer spellen die jij en je geliefde(n) kunnen introduceren in de slaapkamer. Of tijdens een hilarische (virtuele) vriendinnenavond. Check nachtkastje.nl en ontdek onze “wij doen niet aan de sleur en verveling – spellen.”

Blog erotische massage

Leer de fijne kneepjes van een erotische massage

Een erotische intieme massage. Heerlijk toch? We zijn na een aantal dagen thuisisolatie immers wel op zoek naar een verzetje. Maak jezelf maar alvast warm voor een ontspannende massage die jouw, of je partner’s erogene zones opwindt!

In de vorige blog heb ik je uitgelegd wat je kan doen voor een ontspannende massage. Eerst bezorg je je partner een ontspannen gevoel en daarna komt de stimulatie. Maar hoe maak je van een ontspannende massage een erotische massage? Trek je volledige arsenaal aan aanrakingen en bewegingen uit de kast. Gebruik je vingertoppen, knijp en trek zachtjes aan huid en lichaamshaar of pak er eens een massager bij. En niet geheel onbelangrijk… Plaag je partner ook eens door af en toe te stoppen.

Dit resulteert in een hogere kans op langere, krachtigere en meerdere orgasmes dan normaal.

Even terug naar de voordelen. Tijdens en na een massage kan een vrouw meer ontspannen zijn. Dit resulteert in een hogere kans op langere, krachtigere en meerdere orgasmes dan normaal. Een man kan de massage gebruiken om zijn eigen orgasme uit te stellen om het genot van zijn partner te vergroten. Wanneer je de man masseert resulteert dat in een geweldig orgasme met veel energie.

Hoe geef je de man een erotische massage?

Wanneer de man op zijn rug ligt neem je zijn penis in een hand. De hand laat je op zijn buik rusten. Knijp zachtjes met duim en wijsvinger in de huid van zijn scrotum (ook wel balzak) om deze wakker te maken. Pas op dat je niet aan lichaamshaar trekt.

Leg bijvoorbeeld een speeltje met een trilling tegen de perineum aan.

De meeste aandacht gaat uit naar zijn perineum (tussen scrotum en anus). Hiervoor gebruik je het kussentje van je duimen. Zoek het punt waar de penis begint, onder zijn ballen. Hier maak je draaiende bewegingen. Beweeg beide duimen paralel omhoog terwijl je elke centimeter even stopt om de beweging te maken. Of pak er eens een speeltje bij. Leg bijvoorbeeld een speeltje met een trilling tegen het perineum aan. Dit geeft een erg stimulerend gevoel! Wat je daarna doet? Start met hem te verwennen zoals hij en jij graag wilt!

Hoe geef je de vrouw een erotische massage?

Je begint met het masseren van de vagina. De vrouw licht op haar rug. Buig tussen haar benen en duw haar benen zachtjes uit elkaar. Begin met het masseren van haar buik en de binnenkant van haar dijen. Maak een kommetje van je handen en beweeg zacht heen en weer over de vulva. Knijp zachtjes en rol de gevoelige binnenste en buitenste schaamlippen tussen je duim en wijsvinger. Masseer beide zijden tegelijk wanneer je langzaam van beneden naar boven gaat.

Met een massager of een speeltje voor de clitoris kan je het gevoel nog intenser maken en spannender!

Beweeg beide duimen zacht langs de zijden van de clitoris en helemaal naar beneden naar de binnenste schaamlippen. Wrijf zachtjes met een duim net aan de binnenkant van het gebied dat wordt in ingesloten door de binnenste schaamlippen. Wil je een ultieme ervaring? Draai zachtjes met beide duimtoppen en masseer elke centimeter van de vagina. Laat één wijsvinger in de vaginaopening glijden en maak een kleine draaiende beweging over de binnenste rand. Wil je een extra stimulerend gevoel aan de massage toevoegen? Met een massager of een speeltje voor de clitoris kan je het gevoel nog intenser maken en spannender! Let goed op wat er met geliefde gebeurd. Let op de spanningen en gevoelens die loskomen. Wat je daarna doet? Start met haar te verwennen zoals zij en jij graag wilt!

Voor een heerlijke (erotische) massage raden wij Ladies Glide aan; dit is een massage- en glijmiddel in één! Nu even niet op de party’s verkrijgbaar, maar wel op de webshop! Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis. Zodra het weer kan, hopen we jullie snel terug te zien op de party’s!

tips voor massage technieken

Tijd voor een massage… Hoe geef ik een ontspannende massage?

Een massage geven? Wie, wat, waar en vooral hoe?! In deze blogreeks over massages vertel ik je alles wat je moet weten over sensuele, ontspannende en erotische massages. In de vorige blog heb ik je verteld hoe je je voorbereid op een massage. In deze blog leg ik je stapsgewijs uit welke technieken je kan gebruiken voor een ontspannende massage.

De massage

Leg je handen op het lichaam van je geliefde. Masseer telkens één deel van het lichaam. Start pas aan een ander lichaamsdeel wanneer je klaar bent. Start bijvoorbeeld met de schouders, armen en nek en ga verder met de rug, heupen, billen, dijen en kuiten. Je handen en voeten dragen veel fysieke spanning en kunnen dus zeker wat liefde van jouw handen gebruiken. Vergeet deze dus niet!

Warming up: effleurages

Effleurages zijn de eerste strijkingen bij een massage. Dit is een techniek die je gebruikt om massageolie over het lichaam te verspreiden, spieren aan de oppervlakte van je lichaam te ontspannen en om de spanningsgebieden op te sporen. Vervolgens begin je met de echte massage.

Knijpen vond je partner nog nooit zo lekker

Hou je vast, want nu komt de schouder-, been- en bilpartij aan bod! Drukkende en knijpende bewegingen helpen de spanning los te laten en de spieren te ontspannen. Knijpen helpt vooral om om knopen, die ontstaan door emotionele onrust, stress en onevenwichtigheden in je leven, los te maken. Gebruik hiervoor je duimen en je vingers en doe net of je deeg aan het kneden bent. Knijp in huidplooien en rol deze tussen je vingers. Langzame en diepe knijpbewegingen helpen de spanning los te laten en afvalstoffen af te voeren. Sneller kneden helpt daarentegen weer om te stimuleren en geeft het lichaam energie. Squeeze it, baby!

Trommelen maar

Trommelen is goed voor het afbreken van vet en afvalstoffen. Ook kan je het lichaam ermee wakker schudden. Let op: dit is veilig voor grotere delen van spierweefsel. Denk bijvoorbeeld aan: billen, dijen, monnikskapspier, de spier als juk over de bovenkant van je schouders loopt en waar velen spanning vasthouden. Je kan trommelen op verschillende manieren:

 • Perfect voor gevoelige delen met minder en spier en de schedel: tik/trommel lichtjes met je vingertoppen.
 • Open je handen en maak karate-achtige bewegingen met de onderkant van je handen. Volg de richting van de schouders, billen of benen.
 • Bal je vuisten losjes en sla omlaag op grotere delen (met meer spier). Gebruik het zachte gedeelte van je polsen, de hielen van je palmen en je vingers. Tip: wissel af door af en toe diep te knijpen.

Van trommelen naar trrrrillen

Trillende massages? Ja, ze bestaan! Maar dan met gebruik van massagers. Met een massager kan je vermoeide spieren laten ontspannen én intieme plekjes stimuleren. Naast een fijne massage kan je een massager ook gebruiken om de clitoris en het perineum te stimuleren. Hoeveel vliegen in één klap zijn dat? Ja, inderdaad meerdere! Het maakt het namelijk ook nog veel gemakkelijker voor de persoon die masseert. Ben je op zoek naar een goede massager? Bekijk het aanbod massagers van nachtkastje.nl. We selecteren het aanbod op onze 15 jaar lange ervaring van Ladies Night.

Niet vergeten: ben je klaar met een lichaamsdeel? Leg dan een handdoek over dit deel om de warmte vast te houden. Meer van deze tips? Lees dan de vorige blog: Tijd voor een massage… Maar waar begin je?

Mag het voor jou wel wat spannender? In de volgende blog vertel ik je meer over hoe je met een massage de erogene zones opwindt. Ook leg ik je uit welke massagers je hier heel goed bij kan gebruiken!

Hornyscoop: wat staat er in de sterren?

Hornyscoop Voorjaar 2020

Wat hebben de sterren deze lente voor jou in petto?

 

Hornyscoop Waterman

Kans op seks: Groot, heel groot
Kans op een orgasme: Doe-het-zelf

Heerlijk hè, die lentekriebels? Of zijn het stiekem fanny-flatters? Tot aan de maan en weer terug in dit geval want jeetje, jij straalt! Pluto staat versteld van die heerlijke zelfverzekerdheid. Self-service past helemaal bij je, zo lekker onafhankelijk. ‘’To the left, to the left, Beyoncé, move please! Geen water is jou als Waterman te diep. Probeer alleen je vriendinnen niet te vergeten, lieve Waterman. Doe-het-zelf geldt ook voor het organiseren van jullie hilarische vriendinnenavond. Dus: plan die datum, regel die cocktails, regel die nachos én regel die vriendinnenavond. Tot slot, gaat de liefde rechts- of linksom? De sterren kunnen het niet voorspellen lieve Waterman, net zoals het onbekend is welk pad jij zelf gaat nemen. Vergeet niet: ook naar Rome zijn meer wegen te bewandelen en zolang je onderweg bent en blijft is dat een goed teken, toch? Succes met zoeken!

 

Hornyscoop Vissen

Kans op seks: Uiteraard
Kans op een orgasme: Dito

Ding Dong… Orgasme-bezorgservice… Opendoen! Jij voelt je als een Vissen in het water als het aankomt op sexy tijd in de slaapkamer. Pssst, wat zat er in dat pakketje? Ik denk dat ik het stiekem wel kan raden, ondeugende Vissen. Maar wat het ook was, die brede glimlach staat je goed! Luister mooi mens, Jupiter voorspelt de komende tijd veel positiviteit. Go for it. Pak het in en neem het mee naar huis. Dit keer wil jij echt niet achter het net Vissen. Bestaat er eigenlijk iets wat nog beter is dan intense verliefdheid? Doe gerust een beetje extra moeite en de liefde van je leven blijft forever en eeuwig aan jouw zijde. Precies wat je wil, toch? Venus klapt in haar handjes en geniet vanuit het zonnestelsel stiekem met je mee.

 

Honyscoop Ram

Kans op seks: Zonder twijfel
Kans op een orgasme: Zelf doen 

Geven en nemen, onweerstaanbare Ram. Geef liefde en ontvang het terug. Tijd voor jezelf is ontzettend belangrijk, maar pas op dat je je focus én interesse blijft behouden. Als je het niet meer trekt, moet je duwen. Spice it up: doe-het-zelf, maar pak gerust een klein beetje hulp. Jupiter en Venus hebben zojuist overlegd en bedacht dat jij vanaf vandaag om de dag je best gaat doen om te stralen van geluk en sexyness! Verbaas jezelf én de rest van dit sexy universum, jij verlangt stiekem altijd naar vernieuwing. Welke basisingrediënten je hiervoor nodig hebt? Kaarsen (een massagekaars rekent Venus ook goed, Ram), rozenblaadjes, een goed glas Gin-Tonic en een DailyKaatesse. Voer dit succesvol uit en lust en liefde zullen je omarmen. Beloofd.

 

Hornyscoop Stier

Kans op seks: Sunday Funday 
Kans op een orgasme: 125%

Stier, ben jij een Sexperte in de Dop? Mars denkt van wel! Spring in de armen van Mars, hij neemt je de komende tijd mee naar de leukste afspraakjes. Pak die nieuwe bijbaan dus met beide handen aan. Waag die sprong in het diepe, reageer als een Stier op een rode lap. Verdien dat (extra) geld én ontmoet nieuwe mensen. Jouw onafhankelijkheid werkt aanstekelijk. Eén van je beste vriendinnen wordt zelfs jaloers op de aantrekkingskracht die jij uitstraalt en de sterren kunnen haar geen ongelijk geven. Miss Independent! Laat je niet van de wijs brengen knap ding, je kan haar niet helpen. Of toch wel? Wanneer was jullie laatste vriendinnenavond? P.S. Zondag kronen tot we tot Zoendag, goed? Sensuele kus van Mars!

 

Hornyscoop Tweelingen

Kans op seks: Het antwoord op je vraag is JA
Kans op een orgasme: Om de dag 

Venus vraagt zich af hoe jij aan dat heerlijk zachte perzikhuidje komt, lieve Tweelingen. Jij en ik weten het antwoord natuurlijk allebei. Maar probeer ook eens buiten de lijntjes te denken… Er zal een wereld voor je openen. Dromen is leuk, het waarmaken van je dromen nog leuker. Gelukkig vergeet jij het niet om altijd aan jezelf te denken, heel belangrijk. Maar blijf nieuwsgierig en blijf in beweging mooierd. Na al dat harde werken mag jij jezelf écht wel belonen met dat ene speeltje die jij al maanden op jouw wishlist hebt staan. Of plan je toch die date met die ene verrukkelijke womanizer? Met of zonder welkomstdrankje? Thuis of uit? Jij bepaald. Altijd.

 

Hornyscoop Kreeft

Kans op seks: Altijd
Kans op een orgasme: Vooral op vrijdag 

Als casanova een zus zou hebben… dan was jij dat, verleidelijke Kreeft. Heb jij Mr(s) Right al verteld van jouw stiekeme dagdromen? Valsspelen is geen optie in dit geval, tenzij je dat ondeugende spelletje al in huis hebt gehaald. Niet verder vertellen dat Mercurius je een handje heeft geholpen… Sst! Tijd voor elkaar, tijd voor de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer… Met je verleidelijke moves weet jij Mr(s) Right in elke kamer te betoveren. Lekker recht door zee, als een vis uhhh kreeft in het water. Glitter, glamour, onweerstaanbaar. De kunst van het verleiden is jouw tweede natuur. P.S. Geef je je vriendinnen af en toe ook nog wat aandacht? Wens hen veel liefs van Venus!

 

Hornyscoop Leeuw

Kans op seks: Om de dag
Kans op een orgasme: Zolang je het vluggertje maar skipt…

Ja wilde Leeuw, je leest het goed. Skip. Dat. Vluggertje! Haastige spoed is zelden goed in dit geval. Wanneer heb jij nou eens écht de tijd genomen voor een hete slaapkamersessie? Precies. Het sexy universum steekt daar nu dus mooi een stokje (of cockring) voor. Stiekem kan je namelijk best wel romantisch zijn. Trek die leeuwehuid dus maar even uit en haal die liefdevolle en gepassioneerde Leeuw in jezelf eens tevoorschijn, ook al moet je ‘m even goed zoeken. Maar, eerlijk is eerlijk, zorg wel dat je wintervachtje is verdwenen voor je dit avontuur start. Belangrijk! Oh, ik krijg van Jupiter door dat je het beste kan beginnen met een ontspannende massage. Graag gedaan!

 

Hornyscoop Maagd

Kans op seks: Zelf zin maken!
Kans op een orgasme: Self-service.

Miss-please-you-very-much, even rustig alsjeblieft… Jouw perfectionisme loopt een beetje uit de hand nu. Volgens Venus mag jij soms best wel eens wat meer aan jezelf denken, en wel nú. Waar heb je zin in? Seks op woensdag? Woensdag it is. Orgasme op zaterdag? Go get it! Vergeet alles en iedereen om je heen: maak tijd voor jezelf in de slaapkamer. Pak die ultieme must-have erbij en r e l a x. Venus stuurt de rest van lust en liefde pas echt weer retour als je bovenstaande met succes hebt voltooid. Soms heb je even een tik op je billen nodig van het universum, Maagd, voel je ‘m? 😉 P.S. Hangt er nog een sexy outfit in de kast? Trek ‘m aan, al is het enkel voor jezelf. Love Yourself, lieve maagd. Liefs van Venus.

 

Hornyscoop Weegschaal

Kans op seks: Als jij het initiatief maar neemt
Kans op een orgasme: Meervoudig!

Ja ondeugende Weegschaal, dat lees je goed. Er staat jou een meervoudig orgasme te wachten. Met wie ga je ‘m delen? Of hou je ‘m helemaal voor jezelf? De keuze is aan jou. De sterren voorspellen voor 75% dat je ‘m deelt met Mr(s) Handsome. Maar jij bent uiteraard niet afhankelijk van een ander willen ze je helpen herinneren. Hoe gaat het met de inhoud van jouw nachtkastje? Blijf in beweging, dan komt de rest vanzelf. Dat is dus ook als je danst, kust, masseert, streelt, likt, lacht óf een kussengevecht opent. Pas op dat je in je enthousiasme je evenwicht niet verliest lieve Weegschaal, blijf in balans. Achteraf zal je je zo licht als een veertje voelen, euforisch. Zin in? Snappen de sterren helemaal, zelfs zíj hebben er zin in. Whoop whoop!

 

Hornyscoop Schorpioen

Kans op seks: 75%
Kans op een orgasme: 100%

Schorpioen, lieve Schorpioen… Ben jij de sleutel van je nachtkastje verloren? Het kan wel een paar stijlvolle luxe nieuwe items gebruiken fluistert Jupiter hier op rechts. Ga snel weer eens shoppen voor jezelf vrouw, ga voor 99% orgasmegarantie! Die overgebleven 1% laten de sterren aan jou over. Wat ben je toch heerlijk intens in de slaapkamer, als een vis uhhh Schorpioen in het water. Verder hebben de sterren eigenlijk geen nieuws. Geintje! Je bent toe aan vakantie, het wordt een reis om nooit te vergeten! Tot aan de maan en weer terug, of toch dat tropische oord? Boek die reis, eet ijs en drink die cocktail. P.S. Tip van Mars: neem enkel mee wat je echt nodig hebt. De rest is bijzaak. Geniet, knapperd!

 

Hornyscoop Boogschutter

Kans op seks: Jij wel.
Kans op een orgasme: Ja!

Boogschutter, zelfs Cupido is jaloers op jou. Je bent onafhankelijk (sexy), jij weet 100% wat je wil (dubbel sexy), jij lacht om jezelf (onweerstaanbaar sexy) en je kust als de beste (forever sexy). Hoe is het mogelijk? Venus hoort graag van je, met de groetjes van Cupido! Sta je open voor dat spannende experiment? Jouw zintuigen in elk geval wel, die staan continue op scherp. Mr(s) Grey will see you now, ondeugende Boogschutter. Dus maak gerust nog een pirouetje extra voor zijn (haar) ogen terwijl je dat sexy setje aan (of juist uit) gaat trekken. Laat je bewonderen en beminnen. Die glimlach op je gezicht staat je onwijs goed, je vriendinnen hebben het al lang door! Laat jij je door de magische pijlen raken in je hart of ga je voor pure lust? De tijd zal het leren.

 

Hornyscoop steenbok

Kans op seks: Ja!
Kans op een orgasme: Zelf doen

Zo, dat heb jij mooi even voor elkaar ge(Steen)bokst. Een prachtige verschijning ben je. Jij weet precies waar Mercurius het over heeft. Net zoals een goede wijn duurt het bij jou soms ook even voor jij je openstelt. Geduld wordt beloond. Het leven lacht je toe net zoals jij naar het leven lacht. Dit jaar verschijnen er zelfs twee nieuwe liefdes. De ene komt van Neptunus, de andere van Ladies Night. Die laatste is te herkennen aan haar donkerroze kleur, stijlvolle vormgeving, oplaadbaarheid en een jaar garantie. Euforisch! Het universum ziet onwijs veel plezier in de avonduren bij jou thuis, Steenbok. Wat een feestje is het toch elke keer in jouw woonkamer met die grote roze koffer! Hoe is het mogelijk om toch altijd zo’n leuke gastvrouw te zijn? Staat de volgende eigenlijk alweer gepland? Je vriendinnen zeggen dat het jouw beurt is.


I.v.m. Corona zijn in elk geval t/m 6 april de party’s van Ladies Night gecanceld. Natuurlijk kan je wel alvast voor een later moment een Ladies Night aanvragen. De webshopbestellingen pakken we gewoon in en worden verzonden zoals jullie van ons gewend zijn. Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis. Hopelijk tot snel!

 

Tijd voor een massage

Tijd voor een massage… Maar waar begin je?

24/7 op elkaars lip, de komende weken staan in het teken van zelfvermaak. Wat is daarvoor de oplossing? Door elkaar aan te raken, bevrijden we onze geest en kunnen we ons lichaam ontspannen. En hoe kan je nu beter van iemands aanraking genieten dan tijdens een goede en sensuele massage. In deze blogreeks lees je alles wat je moet weten over een goede massage.

Cut the crap… Wel of geen happy ending?

Allereerst, bespreek de ‘aard’ van de massage met je partner. Een sensuele massage kan zowel therapeutisch als erotisch zijn. Als jullie niet hetzelfde doel hebben kan de massage in een teleurstelling eindigen. Dezelfde golflengte is dus belangrijk. Hou je vast, want het volgende wat ik ga vertellen is leuk om te weten wanneer een van de partijen twijfelt over de happy ending… Als de man na een sensuele massage klaarkomt, ontdekt hij dat het orgasme langer duurt en intenser is. Stimulatie van het lichaam van de vrouw, g-spot of clitoris brengt lange, meervoudige orgasmes. Het fijne is: ze komende over een langere periode terug. En, wat wordt het? Ach, jij en ik weten het antwoord al.

Be prepared

Voordat we praten over het eindstation, gaan we het hebben over de voorbereiding. Die is namelijk erg belangrijk. Voordat je begint:

 • Zorg voor een warme omgeving. Letterlijk, omdat de temperatuur daalt wanneer jij of je partner stil ligt. En kou kan het lichaam gespannen maken. Figuurlijk, bijvoorbeeld door sfeerverlichting. Fel licht wekt namelijk spanning op. Denk bijvoorbeeld aan kaarsjes?
 • Een stevige ondergrond en voldoende ruimte om de ledematen te kunnen strekken.
 • Houd handdoeken bij de hand om delen van het lichaam warm te houden na massage. Ook kan je er de druppels van jouw massageolie mee opvangen.
 • Wil je graag wat muziek aan? Wereldmuziek staat erom bekend de ademhaling en het hartritme te vertragen.
 • Leg een kussen of een opgerolde handdoek onder de knieën en/of het hoofd van je partner (wanneer hij met het gezicht naar boven licht). Sommige vrouwen vinden het prettiger om een kussen onder de heupen te hebben liggen.

Massagetips

 • Maak langzame bewegingen. Zorg dat deze gelijkmatig zijn en niet gehaast.
 • Oefen druk uit bij je partner. Maar blijf luisteren naar de geluiden die je partner maakt. Stel daarnaast vragen en ontdek wat voor de ander goed voelt.
 • Houd je handen (zo veel mogelijk) op het lichaam van je partner. Ook wanneer je de aandacht naar een ander lichaamsdeel verplaatst. Wanneer je de beweging onderbreekt vraagt je partner zich af wat je gaat doen. Hiermee onderbreek je het ontspannen gevoel.
 • Focus je telkens op een lichaamsdeel en maak de massage af voordat je naar een andere lichaamsdeel gaat.
 • Verbreek je het contact? Leg dan een handdoek over het lichaamsdeel als vervanging. Je partner blijft lekker warm.
 • Pas je eigen ademhaling aan die van je partner aan. Dit draagt bij om je voor, tijdens en na de sensuele massage nauw te verbinden met elkaar.

Essentieel voor een goede massage: glij- en massagemiddel

Voor een massage is het prettig om een massagemiddel te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je druk wil uitoefenen op dieper gelegen spieren die in de knoop zitten. Verwen jezelf of je geliefde met de massagekaars Bourbon en de massagekaars Bloodorange, gemaakt van puur natuurlijke oliën. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, geurige en hydraterende massageolie die direct op jouw huid kan worden aangebracht. Pure verwennerij!

Ga je voor een erotische massage? Kies dan voor een glij- en massagemiddel in één. Glijmiddel is immers belangrijk bij een erotische massage. Zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsdelen voelen prettiger aan dankzij glijmiddel. Probeer dan onze bestseller. Verkrijgbaar bij Ladies Night, Ladies Night Lingerie en op de webshop Nachtkastje.nl: de Ladies Glide. Nu mét ruim 15%, helemaal gratis: de Ladies Glide Exclusive.

Volgende blog: massagetechnieken

In tijden van crisis, zien we toch vaak dat intimiteit met elkaar een fijne afleiding is. Denken jullie ook niet dat er een orgasmegolf plaats vindt in deze tijden? Ladies Night hoopt van wel. Dat betekent dat deze ontzettend vervelende situatie, die ons allen raakt, ook iets moois brengt. In de volgende blog lezen jullie meer over massagetechnieken! Maar voor nu? Eerst even lekker ontspannen.

Liefs,

Ladies Night

Belangrijk bericht Corona VIrus

Corona Virus Update

zondag, 15 maart, 11.30 uur

Lieve dames,

Zojuist hebben wij de volgende beslissing genomen:
Wij vinden het ethisch onverantwoord om vanaf dit moment nog namens Ladies Night parties te geven. Wij vinden dat we best wel een voorbeeldfunctie hebben met onze honderden dames die bij groepen vriendinnen thuis komen. Wij zouden niet willen dat besmetting van of via onze dames zou plaatsvinden. De regering wil de beslissing van het helemaal plat leggen van scholen, sociale contacten en handel nog niet nemen, maar wij willen die beslissing niet meer afwachten en hebben dus de beslissing genomen om vanaf vandaag tot het bericht komt dat alles weer doorgang kan vinden GEEN parties meer te doen om zo bij te dragen aan de gezondheidstoestand in Nederland.

Wanneer jij de komende weken een party geboekt hebt staan zal de consulente contact met je opnemen over het verzetten van jullie party. Er blijven momenteel gewoon behoorlijk wat aanvragen voor parties via de website binnen komen. Die blijven we vanzelfsprekend ook gewoon behandelen, maar plannen ook die naar de eerstvolgende mogelijkheid.

Heb jij een afspraak staan om eventueel consulente worden of was je van plan je daarvoor aan te melden? Dat doen we (zoals we meestal al doen) via Skype of iets dergelijks met beeldbellen en dat gaat dus gewoon door.

We zien jullie heel graag weer op onze gezellige avondjes zodra dit allemaal voorbij is. Blijf veilig en gezond allemaal en denk aan de kwetsbare groepen. We worden niet allemaal ziek, maar kunnen wel iedereen besmetten!

Liefs van het Ladies Night team.

Nieuw product: Daydream

NU: 7 nieuwe producten!

YES! Het nieuwe assortiment is er! Vanaf NU zijn er 7 nieuwe producten te bewonderen en te bestellen op de party’s. Één van die producten is de Daydream. Wat je hier allemaal mee kunt? Jullie consulente legt het je graag uit!

Ook is er een Limited Edition Ladies Glide te bestellen! Ladies Night bestaat 15 jaar en dat vieren we met jou. Ruim 15% Ladies Glide krijg je gratis van ons als je kiest voor de Ladies Glide 150 ml Limited Edition! 🎉

Limited Edition Ladies Glide 15% gratis

Nieuwsgierig naar deze en de andere nieuwe producten?

Boek nu jullie vriendinnenavond en een van onze consulentes komt met het complete pakket bij je thuis. Een hilarische avond gegarandeerd!

Nieuw VIP producten; Euphoria

20% VIP korting

Met jouw persoonlijke VIP-kaart krijg je 20% korting op één van de volgende VIP-producten:
 • Euphoria [nieuw]
  Deze multifunctionele topper brengt jou naar euforische hoogtepunten. Ze is voorzien van trillingen aan de ene kant en van een zuigfunctie aan de andere kant! Ben jij klaar voor jouw moment in ze 7e hemel met Euphoria?
 • Flexible G
  Ontdek deze flexibele topper snel, want op=op!
 • Bodypaint Boobylicious [nieuw]
  Oeh-la-la: een nieuwe smaak bodypaint: Boobylicious. Proef en bestel op een party!

Boek nu Ladies Night en bestel jouw VIP product met 20% korting!
Vergeet niet je VIP kaart mee te nemen!

Boek een party!

Clitorisketting Ladies Night 15 jaar

Hiep, Hiep, Hoera: Ladies Night 15 jaar!🥳

De 15 gastvrouwen met de hoogste totale bestelbedragen van januari ontvangen deze speciale Ladies Night ketting. 😍 Gefeliciteerd dames:
E uit Cuijk
C uit Hellevoetsluis
R uit Apeldoorn
L uit Sluiskil
F uit Voorthuizen
A uit Losse
N uit Zaandam
A uit Houten
J uit Leiderdorp
L uit Heeswijk-Dinther
D uit Winschoten
S Wijchen
L uit Vlaardingen
L uit Nieuwe Niedorp
W uit Veldhoven
 
Jullie hebben een mail ontvangen en zullen de Ladies Night ketting deze week toegestuurd krijgen.
Ladies Night heeft meer leuke acties voor gastvrouwen. Bekijk meer acties!
Clitorisketting Ladies Night 15 jaar

🌟 15 JAAR LADIES NIGHT

De afgelopen 15 jaar hebben wij heel veel leuke vriendinnenavonden met jullie mogen meemaken, veel gepraat, gelachen, gehuild van het lachen, unieke musthaves aan jullie mogen presenteren én niet te vergeten: heel veel huiskamers laten trillen! En dat doen we met heel veel plezier én een ondeugende knipoog. 😉

Om dat te vieren verrassen we jullie komend jaar met een aantal spetterende acties in het teken van 15. We trappen af met deze fantastische clitorisketting. De 15 gastvrouwen met de hoogste totale bestelbedragen in januari ontvangen deze speciale Ladies Night ketting. 😍

Ladies Night heeft meer leuke acties voor gastvrouwen. Bekijk meer acties!