5 vriendinnenweekend tips voor een onvergetelijk weekend!

5 tips voor een vriendinnenweekend

Er even uit met je vriendinnen, heerlijk! Een Ladies Night of misschien zelfs een heel vriendinnenweekend. Alles van het dagelijks leven even loslaten, genieten van elkaars gezelschap en natuurlijk oneindig roddelen over het thuisfront. Maar wat kan je allemaal plannen om te doen met je vriendinnen? Van alles! Om jullie te inspireren geven we jullie hier 5 vriendinnenweekend tips voor het ultieme weekendje met vriendinnen:

Vriendinnenweekend tip 1: liefde gaat door de maag

Vaak begint het vriendinnenweekend zo ergens rond etenstijd. De laatste werkdag van de week zit erop, de wijnfles mag open en er is HONGER! Vraag 1 of 2 vriendinnen om beiden een voorgerecht mee te nemen, andere vriendinnen zijn verantwoordelijk voor het hoofdgerecht en zoals je waarschijnlijk al verwacht: de anderen maken het toetje.

En vergeet de drankjes niet! Als gastvrouw zorg je voor heerlijke cocktails, jullie favoriete wijntje en het perfecte ‘afzakkertje’. En geen paniek hoor: het maakt werkelijk niets uit voor de gezelligheid of de gerechten van top tot teen vers gemaakt zijn of uit de vriezer komen van die ene goedkope supermarkt.

Optie 2: jullie bestellen gewoon sushi. Dat is natuurlijk altijd goed 😉

Vriendinnenweekend tip 2: een heel klein beetje ondeugend

Dingdong! Al giechelend wachten jullie op de Ladies Night consulente die langskomt met haar grote roze koffer. De allernieuwste erotische spelletjes en gadgets, van voorspel tot naspel worden uit de koffer getoverd en samen proosten jullie op een gezellige, trillende avond. Jullie gaan de producten bekijken, voelen, ruiken en proeven. Lachbuien gegarandeerd! En psst, de trillers probeer je op het puntje van je neus en als je moet niesen… weet je genoeg!

Deze perfecte invulling voor tijdens jullie vriendinnenweekend kan in de avond, maar eventueel ook overdag. Het mooiste is misschien nog wel: de Ladies Night consulente komt gratis tijdens jullie vriendinnenweekend langs, mag kleinigheidjes verloten én de gastvrouw blij maken met 10% van het totale bestelbedrag. Zij zoekt dus aan het eind van de avond wat leuks uit!

Boek hier jouw Ladies Night Homeparty

Party Ladies Night Vriendinnenweekend Tips

Vriendinnenweekend tip 3: the morning after…

Uitslapen is er vaak doordeweeks niet bij. En heb je kids? Dan is dit ook in het weekend een zeldzaam fenomeen. Waarschijnlijk zijn er dus vroege vogels in de vriendinnengroep en nachtbrakers. Dat ontbijt hoeft dus niet per se gezamenlijk. Jullie zorgen er gewoon voor dat er kwark, muesli, broodjes en eitjes aanwezig zijn, zodat iedereen op z’n gemakje kan ontbijten. Klaar!

Extra tip: Spreek wel van tevoren even een tijd af dat iedereen klaar is voor de middag activiteit.

Vriendinnenweekend tip 4: alle crea bea’s verzamelen!

We weten het… Een creatieve middaginvulling klinkt suf, maar geloof ons: stiekem is dit echt wel leuk en houd je er vaak ook nog iets gaafs aan over. Veel kleinere accessoirewinkeltjes hebben tegenwoordig tassenworkshops. Je kan er ter plekke dus je eigen tas maken! Zo groot of klein als je wilt, met panterprint of felrood, it’s up to you! Zie je jullie al paraderen over de straat met jullie unieke, custom made tassen?

Vriendinnenweekend tip 5: hoe gekker, hoe beter

Uiteindelijk is het idee van een vriendinnenweekend dat je er nog jaren over kan napraten, toch? Zorg dan dat je iets vreselijk onnozels gaat doet! Hoewel we zeker weten dat jullie ook zeker zullen napraten over de Ladies Night Homeparty, zijn het ook dikke vriendinnenweekend tips om koeien te gaan knuffelen, een maisdoolhof te bezoeken of te gaan wandelen met alpaca’s. Hier worden natuurlijk 100% Instagramwaardige foto’s gemaakt!

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met deze vijf leuke vriendinnenweekend tips!
Wil je meer weten over Ladies Night Homeparties of meteen een party boeken (voor jullie vriendinnenweekend)?
Vraag dan hier direct vrijblijvend een party aan!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!