8 trucs voor de perfecte blowjob

8 tips voor een perfecte blowjob

Wanneer het op seks aankomt houden we allemaal van iets anders. De één houdt van een beetje ruw, terwijl de ander van langzaam en romantisch houdt. Sommigen hebben gevoelige tepels waar anderen weer gevoelige liezen hebben. Plezierige plekjes ontdek je in de praktijk. Eén van de leukste dingen aan iemand leren kennen, is om te ontdekken wat hem of haar opwindt. Ondanks we allemaal verschillend zijn, is vrijwel iedereen dol op orale seks. Wil jij tips om jou blowjob level wat op te krikken? Hieronder 8 tips:

1. Ga niet overdrijven

Mannen vinden het heerlijk als ze zien dat je het naar je zin hebt daar beneden. Geef hem het gevoel dat hij het lekkerste lid heeft wat je ooit hebt mogen aanschouwen, maar pas op: ga niet acteren! Wanneer je er niet van geniet, doe jullie beiden een plezier en doe het dan ook niet. Heb je eigenlijk niet zo’n zin in seks en loopt meneer aan te dringen op een blow’ie? Probeer het dan toch eventjes; vaak kom je vanzelf in the mood als je de ander ziet (en voelt!) genieten.

2. Handen, tong, lippen, wangen, borsten – throw it all in there!

Gebruik je handen, tong, lippen en/of al het bovenstaande. Streel hem langs je wang, beweeg hem zachtjes lang je tepels; laat hem zien dat je er van geniet en laat hem kronkelen van opwinding. Je mag zelfs heel zachtjes je tanden gebruiken (NIET bijten!) voor een klein knabbeltje om zijn zenuwen te prikkelen. Wees hier voorzichtig mee. Veel mannen zijn nogal beschermend wanneer het op dit gebied aankomt, dus pijl zijn reactie of hij dit prettig vindt. Remember: zachtjes, zachtjes, zachtjes!

3. Hoe natter hoe beter

Glijmiddel is niet alleen fijn voor penetratie, maar kan ook een heerlijke toevoeging zijn voor een BJ. Onze Ladies Glide is een super gladde glij- en massagemiddel in 1 die niet plakt. Je eigen speeksel is vaak ook al genoeg, maar als je bijvoorbeeld dronken- of net wakker bent, wil het soms een beetje droogjes zijn daarbinnen. Gebruik in zo’n geval wat lekker smakend glijmiddel zoals de Oral Pleasures Likeur 43. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils. Hierdoor wordt orale seks (nog) lekkerder!

4. Vergeet zijn ballen niet

Zijn ballen zijn heel gevoelig. Je kan je handen gebruiken terwijl je mond de rest verwent, of zachtjes op zijn ballen zelf sabbelen. Verander af en toe van stijl zodat je ontdekt wat hij het lekkerst vindt.

5. Squeeze!

Piemels kunnen een stuk meer hebben dan wij soms denken. De twee meest gevoelige plekjes zijn het topje en de basis. Gebruik je handen om zijn basis te masseren of zachtjes te knijpen wanneer je op zijn dop aan het zuigen bent. Wanneer je druk wil toepassen moet je dit eens proberen in het gebied boven en onder de schacht. Dit is vooral fijn voor mannen die groter geschapen zijn.

6. Span ‘m strak

De spanning verhogen met jouw gewoonlijke enthousiasme zonder je kaken te verkrampen? Speel een beetje vals en gebruik je duim en wijsvinger om je lippen op elkaar te knijpen. Zo creëer je een strakkere greep zonder de kans dat je kaken op slot schieten. Succes gegarandeerd!

7. Maak een tunneltje

Knijp hem tussen je tanden, maar niet mét je tanden. Vouw je bovenlip (gebruik glijmiddel voor meer comfort!) om je bovenste tanden en je tong over je ondertanden zodat je mond voelt als een strakke natte tunnel.

8. Deel je enthousiasme

Natuurlijk zijn er honderden fancy trucjes die kan proberen, maar je hoeft echt niet met allerlei moves te komen die hij nog nooit heeft gezien. De sleutel tot een epische blowjob is enthousiasme. Zijn hoofd slaat meer op hol wanneer jij oprecht verlangend naar zijn zaakje kijkt dan van enig andere “deep throat” fantasie. Kijk hem aan met een blik waarin hij ziet dat je naar hem hunkert. Ga langzaam, dan snel, dan weer langzaam. Onderdruk vooral geen geluidjes waaruit blijkt dat je geniet. Laat hem zien dat het niet voelt als een verplichting, maar dat je echt op de plek bent waar je wilt zijn. Hij zal zich gewild voelen. Score!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!