Alles wat niet mag ontbreken aan jouw wensenlijstje

Tips voor je wensenlijstje

We kennen het fenomeen van het verlanglijstje allemaal wel… “Wat moet ik nu dan toch weer vragen?” Elk jaar neemt zo’n verlanglijstje toch wel weer wat tijd in beslag. Of jij dit jaar jezelf verwent of je partner, dat is aan jou! Wij hebben in ieder geval een mooi verlanglijstje voor jou gemaakt. Een verlanglijstje met cadeaus waar jij en eventueel je partner de koude en witte decembermaand wel mee doorkomen!?

Nora

Krijg je ook altijd zoveel stress van de feestdagen? Begrijpelijk! Je hebt vast al veel opgezocht over hoe je aan de stress kan ontkomen, gespeurd in boeken, internetfora… Niks gevonden?‍? Een absolute aanrader is de Nora! Nora is een felroze wandvibrator. Met haar masseer je eenvoudig jouw vermoeide spieren én stimuleer je jouw gevoelige plekjes. Deze wandvibrator is dus goed voor zowel een heerlijke massage als clitorale stimulatie. Wat wil een vrouw nog meer tijdens de feestdagen? Oké… wat we willen is geen kilo’s aankomen en oneindig kunnen blijven eten. Maar tijdens een spannende avond verbrand je natuurlijk ook heel wat calorieën!?.  uitverkocht!

Ladies Glide

Een absolute aanrader is de Ladies Glide. De bestseller van Ladies Night wil je namelijk om heel veel verschillende redenen aanschaffen. Het wordt niet voor niets het wondermiddel genoemd. Naast dat de Ladies Glide goed is voor huishoudelijke klusjes, schurende benen, doffe koplampen en pluizend haar, kan je de glide gebruiken als massage- en glijmiddel! Wil je meer weten over de Ladies Glide? Lees de blog! De Ladies Glide, bekend van Ladies Night Homeparties, is ook te verkrijgen op Nachtkastje.nl.

Feromonen Parfum Seductive

Wat mag nog meer niet ontbreken? De Feromonen Parfum Seductive! Ja… dan heb je het goed bekeken! De feromonen uit deze parfum van Ladies Night zorgen er namelijk voor dat jij onbewust wordt beïnvloed, je voelt je extra sexy! ?‍ Met een flesje van 100ml ben jij (hopelijk) tot de volgende Sinterklaasavond of Kerst weer voorzien! Wil jij het effect van feromonen zelf ervaren? Bestel de Feromonen Parfum Seductive via Nachtkastje.nl.

Let’s Talk About Sex!

?Gezelschapsspel 18+ ? – Let’s talk about sex! is een gezelschapsspel ontwikkeld door Seksuologe Kaat Bollen. Het kaartspel bestaat uit 52 uitdagende vragen. Deze vragen zorgen voor spannende antwoorden, hilarische momenten en serieuze ontdekkingen over elkaar. Een perfect cadeau om leuke avonden mee te beleven met vriendinnen of met je partner!

What Couples Want

Een andere variant op het kaartspel is What Couples Want. Twee keer 52 spannende opdrachten voor elkaar! 52 van hem voor haar en 52 van haar voor hem! Bedacht door Seksuologe Kaat Bollen! Door deze kaartjes te gebruiken, daag je je partner uit om je seksueel opnieuw te verleiden en dat te doen op een manier die jij opwindend vindt. Bovendien is het natuurlijk een stuk gemakkelijker om je partner te vertellen wat je graag wilt, als het al op een kaartje geschreven staat! Het is een laagdrempelige manier om elkaar dus (nog) beter te ontdekken. Als dat geen spannend 2⃣0⃣1⃣9⃣ wordt?!

Glam

De Glam is een G-spot en clitorale stimulator in één. Door de twee motoren in combinatie met de tien standjes is deze stimulator een absolute aanrader voor jouw verlanglijstje. Naast haar glamorous look is ze namelijk ook ontzettend krachtig. We hebben het over een beauty and the beast in één! ? Bekijk de Glam op Nachtkastje.nl!

Giftset ?

Kan je niet kiezen en houd je wel van verassingen? Dan hebben we wat leuks in petto! Met deze luxe Giftset for Her in de vorm van een 7-daagse adventskalander haal je een feestje in huis. In deze box zitten maar liefst zeven erotische artikelen. De artikelen variëren van spannende trrrrrillers tot heerlijk fijne liquids.

Net als de Giftbox for Her is er ook een Giftbox for Couples. Ook in de Giftbox for Couples zitten zeven verassingen voor zeven dagen, speciaal voor koppels! Perfect om de laatste dagen van 2018 mee af te sluiten! Dat zorgt pas écht voor wat vuurwerk! ?

Het is natuurlijk een verassing wat er in de giftbox zit. Een verassing waar je niet op wil en kan wachten. Oké… een kleine tip van de sluier: je ontvangt gegarandeerd twee luxe USB-oplaadbare speeltjes. Wil je weten wat er nog meer in de giftbox zit? Er is maar één manier om daarachter te komen! ?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag jouw verlanglijstje aanvullen of wil je jezelf nu alvast verwennen met een cadeautje? Neem dan een kijkje op www.nachtkastje.nl. Bestel je voor 22:00? Dan is je bestelling de volgende werkdag in huis.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!