Black Friday Deals 2018

Black Friday?! Tell me all about it!

Het is Black Friday en dat betekent: mega fantastisch leuke cadeautjes kopen voor een spotprijs! Black Friday is namelijk de dag dat er in heel Nederland en België veel hoge kortingen worden weggegeven. Vandaag (vrijdag 23 november) is het opnieuw ‘Zwarte Vrijdag’. Maar wat is Black Friday en waarom geven winkeliers op zo’n willekeurige dag zoveel korting weg? De naam geeft al enigszins aan dat ‘Black Friday’ niet door Nederlanders is bedacht. Black Friday is namelijk vanuit Amerika naar Nederland overgewaaid. En één ding is zeker, wij en onze zuidelijke buren konden niet achterblijven! 

“Allemaal leuk en aardig dat ‘Black Friday’, maar wat zijn jullie acties?!” Yes, we hebben weer iets leuks bedacht voor de producten op Nachtkastje.nl. Wat dacht je van de Womanizer Pro van 189 euro voor 120 euro?!  In combinatie met de Waaaaaanzinnige Weggeef Weken betekent dat: DUBBEL FEEST! En ook zijn er leuke acties tijdens de Ladies Night Homeparties dit weekend! Verras jezelf of je partner daarom met iets extra’s tijdens de feestdagen.

Onze Black Friday Deals lopen van 23 november tot en met 26 november. Geldig in Nederland én België. Kijk voor alle producten en acties op www.nachtkastje.nl