BLOG Zimra | Ladies Glide

Ladies Glide Zimra

Yes, ik ben weer lekker aan de haal gegaan met één van de beste producten van Ladies Night Homeparties! Een lekker simpel product zou je denken, zo’n glijmiddel, maar deze glijmiddel is zoveel meer…

Een goede glijmiddel is zeer belangrijk

Ten eerste wil ik even kwijt, dat ik vind dat het uitzoeken van een goede en fijne glijmiddel echt niet onderschat moet worden.. Het is toch super belangrijk dat je een glijmiddel hebt die echt fijn te gebruiken is in bed. 
Ik zal geen merknamen noemen maar ik denk dat zoveel mensen nog altijd voor die standaard glijmiddel gaan die in een hoop winkels gewoon ‘easy’ te halen is, terwijl daar juist vaak in mijn ervaring enorme plakspul tussen zit.
 Voor een echt goede glijmiddel moet je je toch echt iets meer verdiepen om die ene te kunnen vinden die gewoon helemaal perfect is..

Waarom de Ladies Glide?

Maar een hoop mensen blijven het toch niet zo fijn vinden om even een sexshop in te lopen of nog wat verdere research te doen online naar een echt goede glijmiddel.. 
En dat kan ik hartstikke goed begrijpen hoor, dus bij dezen help ik jullie graag een handje uit.. No need to look any further! Ik zal jullie hier eens goed proberen uit te leggen wat nu een goede glijmiddel maakt en waarom de Ladies Glide dus een topper is die je niet meer gaat kunnen missen in de slaapkamer! En ook zelfs nog in andere delen van je huis….

Alsof je een dun laagje zijde over je huis smeert

Ten eerste is het ALLER belangrijkste aan een goede glijmiddel dus dat die niet plakt!!! Eigenlijk zou het bijna helemaal niet zo moeten voelen alsof je überhaupt glijmiddel gebruikt.. Het moet eigenlijk bijna zo aanvoelen alsof je een heel dun laagje zijde over je huid heen smeert. Een lekkere, subtiele gladheid die voor extra sensualiteit & genot zorgt tijdens de sex! En dat is de Ladies Glide dus absoluut! Het is niet dik, drappig of plakkerig.. Je voelt bijna niet dat het er zit. 
Maar dat is niet het enige fijne aan de Ladies Glide.. Hij is ook nog eens onwijs multifunctioneel!!

Zo heb ik de Glide ook nog voor de volgende dingen gebruikt:

– Het geven & ontvangen van een heerlijke sensuele massage.
– Geloof het of niet, maar voor piepende deuren in het huis!! Dit geloofde ik eerst ook niet, maar de deuren zijn compleet helemaal gefixt, we hebben er echt totaal geen last meer van sinds we de Ladies Glide over de scharnieren hebben gesmeerd!
– Een serum voor je haar.. Ja ook hier was ik wel even benieuwd naar toen ik erover hoorde en het kan dus ook nog eens heerlijk verzorgend zijn voor je haar. Mijn haar is er super zacht & glanzend van geworden!
– En nogmaals, geloof het of niet maar onze afzuigkap is bijvoorbeeld ook weer glimmend schoon.. Ook helemaal dankzij de Ladies Glide!

Ladies Glide

Dus echt waar ladies, weg met al dat vervelende plakspul en probeer eens een ECHT goede glijmiddel die ook nog eens mega multifunctioneel is. Ik stap in ieder geval niet meer van deze af, hij heeft al een speciaal plekje helemaal vooraan in onze kast! 🙂

Foto Zimra: Hans-Peter van Velthoven

– – –

Ladies Glide is exclusief verkrijgbaar bij Ladies Night en op Nachtkastje.nl.

Boek een Ladies Night Homeparty op www.ladiesnight.nl en een consulente komt met het complete Ladies Night assortiment (incl. de Ladies Glide) bij je thuis! Een hilarische vriendinnenavond met een dikke knipoog. Je kunt de allerleukste speeltjes en gadgets bekijken, betasten, ruiken en proeven.

Of bestel de Ladies Glide in de webshop Nachtkastje.nl!
Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Achteraf betalen mogelijk.
Geen verzendkosten (vanaf € 35,-)
Sparen voor geweldige kortingen

> Ladies Glide 120 ml

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!