Blozen met Bo | Anale seks

BMB - anaal

Bil-licious

Weten jullie nog dat ik enige tijd geleden in een blog inzage gaf in een bladzijde van het wonderbaarlijke boek genaamd: ‘De achterdeur’? Ja? Nou, we zijn er hoor. Een nieuw jaar is begonnen en laten we met de eerste blog van dit jaar gelijk maar aftrappen met goed leesvoer! Zit je lekker? Mooi! Tijd om te praten over billen! (en wat we daar allemaal mee kunnen doen).

I like (big) butts & I cannot lie!

Ik ben gek op billen! De derrière van een vrouw is zo onwijs aantrekkelijk én omvat zoveel sexappeal. En nee, dan hoef je echt geen méga reet te hebben hoor. Elk kontje heeft zo z’n charme, als je het mij vraagt.
Een goed zittende spijkerbroek, zwierige heupen en een zelfverzekerd loopje, zorgen er al gauw voor dat ik een ‘double take’ doe (dit doe ik overigens echt niet onopvallend, je mag best kijken!)

De kneedbare zachte huid die wij ook wel billen, kont of achterwerk noemen, beschermt een heus genotsplekje namelijk: het poepgaatje (is dit vies om te zeggen? – Vast wel een beetje maar hey het is tenslotte ook gewoon het gaatje waar je uit poept, dus laten we nu niet ‘heilig’ doen).

De andere ‘vagina’

Waar is dat genotsplekje nou allemaal goed voor? Laten we het beestje vooral een naam geven. Ik heb het hier uiteraard over anale seks. Anale seks is heet, maar tegelijkertijd rust er ook een zeker taboe op. Het kan een bron van vreugde zijn voor zowel de ontvanger als de gever. Niet zo gek dus dat veel mensen genieten of fantaseren over/van anale penetratie. Het komt in vele soorten en maten; met het mannelijk geslachtsdeel, een strap-on, vingers of andere toys. De keuze is reuze!

Nothing says ‘i love you’ more, like anal.

Ik had vroeger altijd een hele stellige mening omtrent anale seks; De achterkant is een uitgang en dit blijft een uitgang!’ (little did I know, dat een anaal orgasme adembenemend kan zijn). Tuurlijk is er ooit wel een periode geweest dat mijn interesse werd gewekt en ik graag op ontdekking ging. Echter kwam ik er al gauw achter dat wanneer je samen ‘tot het naadje gaat’, daar een zeker vertrouwen en liefde bij komt kijken. Dus heeft dit een lange tijd geduurd, tot nu – nu is die juiste er (de klik, het gevoel, het vertrouwen en de liefde). Dus ga je samen op ontdekking! De remmen zijn er nu vanaf.

Eerlijk is eerlijk. Er heerst een zeker ‘taboe’ op anale seks, wat het spannend maakt. Zo van; ‘Dit mag en hoort eigenlijk niet, maar we doen het toch!’ Dus het is een soort geheimpje die je samen hebt. En samen iets intiems delen is heel bijzonder. Wanneer je achterom mag, zit het – als je het mij vraagt – wel goed. Dan ben je echt gek op elkaar. Deze kwetsbaarheid deel je niet zomaar met Jan en allemaal.

Eerlijkheid duurt het langst.

Over kwetsbaar gesproken. Zoals ik al eerder hierboven schreef. Ons intieme genotsplekje is ook gewoon een uitgang. (moet ik dit nader toelichten? Nee toch? – dank!). Waardoor niet élke dag geschikt is voor een speelsessie. Of je moet gebruik maken van wat handige ‘tools’. Maar soms kan je er beter even voor kiezen om een dagje over te slaan. Waarom? Nou dat ga ik jullie nu vertellen. Waarschijnlijk heb ik direct spijt wanneer dit ‘live’ gaat, maar ik ga het toch doen.  Waarom? – Omdat ik ook maar een mens ben. Omdat er wellicht vrouwen zijn die herkenning zoeken. You know what? I got you, girls.

Enige tijd geleden (pak ‘m beet – de eerste maand van mijn kersverse dating contact met mijn huidige partner) waren wij op een avond fijn aan het rampetampen. Waarbij zij het idee kreeg om er meerdere ‘gaatjes’ bij te betrekken. Ik gaf nog erg soepel aan; ‘Joh, ik weet niet of dit vandaag zo’n goed idee is’. En voor ik het wist kwam ik klaar met een flinke druk van vingers op mijn G-spot en door een toy die zijn debuut maakte in het andere gaatje.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Wat. Een. Orgasme. WOW! Ik lag nog wat na te beven, te trillen en te kreunen tot ik ineens vliegensvlug uit dit genot werd gehaald. ‘Lieverd, niet schrikken maar we hebben een klein ongelukje gehad. Is helemaal niet erg schat, overkomt iedereen wel eens’. Wat? WAT? Ongelukje? Wat bedoel je? WE? Huh? Ben ik kapot? Ik snap het niet – dacht ik door het hijgen heen. Ik probeerde mijzelf omhoog te krijgen vanuit een liggende positie en toen zag ik het. Een grote bruine vlek in mijn lakens. WITTE LAKENS! Heb ik zojuist…? Is dit echt gebeurd? O Nee, nee, nee.

Terwijl ik met mijn lichaam de ‘crime scene’ probeerde bedekken, was ik aan het bedenken hoe ik dit het beste zo subtiel mogelijk kon verhullen. Oké Bo, je pakt het hoeslaken en rolt jezelf erin als een burrito. Zogezegd, zo gedaan. Niks aan het handje. Ik stond met een verbaasde blik haar aan te gapen terwijl zij nog wat lieve, geruststellende woorden toefluisterden. Maar het enige wat ik kon bedenken was: ‘Ik heb zojuist een nummer twee in bed gedaan, terwijl ik klaarkwam!’. Ik gaf aan dat ik even een momentje voor mijzelf nodig had en op zoek ging naar een schep. Wat ik met die schep ga doen? Ja een gat graven in mijn achtertuin en er minstens een jaar in liggen. Mega seksblunder!

Laat het los, laat het gaan!

Na 5 minuten een ‘momentje’ te hebben gehad, was ik eroverheen. Haar humor, woorden en erover praten deed genoeg om het te vergeten. 9 van de 10 keer gaat het tenslotte gewoon goed, deze keer was gewoon vette pech. Shit Happens! (ja hoor, hebben we weer zo’n ambiguïteit).

De keren die volgden waren vaak nog wat spannend. Wat als het nog een keer gebeurt? Maar door samen te blijven communiceren en het goed te ‘evalueren’ kan je het makkelijker loslaten. Tuurlijk is er af en toe nog sprake van een ongelukje, maar deze wordt al gauw bestempeld met: ‘Hé, is dat nou een poepje?’ en ‘stond je nou serieus met je voet erin?’. En dan lachen we er samen om en genieten we intens van het mega orgasme dat we zojuist gehad hebben.

Ik wil eenieder geruststellen. Indien het je overkomt tijdens anale seks; laat het los, laat het gaan! (niet letterlijk dan hè, krijgen we nog meer rotzooi). We zijn allemaal maar gewoon mens. En ook de ‘blunders’ horen erbij. Moeten we onszelf daarom maar laten beperken tot genot? Hell no!

Geniet mooi mens! (ook van de plekjes die wat spannend zijn)

Liefs, Bo

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!