Blozen met Bo | Seks op de camping

BMB - op de camping

 

Het vakantie en camping seizoen is weer begonnen! Yay! Vakantie doet vaak iets bijzonders met mensen. Ze lijken ineens allemaal in een soort gigantische positieve bubbel te zitten. (Op die zeiksnor na, die overspannen is van al het werk en zijn welverdiende bouwvak wel iets te serieus neemt). Het leven lijkt ineens ook een stuk mooier in de zomer, so who is gonna blame them? De zon schijnt, de jurkjes worden korter, de nachten langer én zelfs de buurman van 5 deuren verderop die ziet er ineens appetijtelijk uit. Ja. Zomer doet iets met de mens en haar libido. Zo ook met mij. Eerlijk is eerlijk. Ik word altijd een stuk bronstiger in de zomerdagen dan op een winterse dag. Ik houd van bruin gekleurde lijven, zwetende koppies én een boel nattigheid!

Een gezellig weekendje weg

Enige tijd geleden ging ik met mijn partner en onze vrienden een weekendje naar de camping. Er was een festival gaande vlakbij en wij vonden het een uitgelezen kans om samen eens heerlijk er even tussenuit te gaan. Je weet wel: ‘even lekker uitwaaien!’

side note: ik heb zo’n ontzettende grafhekel aan mensen die dit zeggen! Wat is er nou lekker aan uitwaaien? Een bak wind in je bek, je haar helemaal naar de getverderrie en een loopneus van heb ik jou daar. Nee, lekker uitwaaien hoor. Bah! Houd daar eens mee op! Dank is groot.

Goed. Even gezellig weg. Tijdens de voorbereiding hadden we al een hoop voorpret. Want oh, oh, oh, wat moet er een boel mee wanneer je gaat kamperen. Het was voor ons de eerste keer samen. Ja, dit kon een Tiny en Lautje worden, of een succes! – Uiteraard is dit alles gewoon goed gekomen. Zonder gemopper. We hebben de relatietest doorstaan. (Nu volgt alleen de Ikea kast monteren nog en dan gaan we trouwen). Alles was geregeld. We hadden een tent geleend, een luchtbed en hoop andere zooi ingepakt en we gingen zelfs voor de all-in-ANWB-ervaring met een fietsdrager. (Ooit twee lesbiennes een fietsendrager zien monteren? Zo begint elke goede mop toch?).

Deze ook inpakken, schat?

In mijn relatie ben ik altijd de persoon die verantwoordelijk is voor de koffer. Ik zorg dat alles erin zit. Dat we niks missen. Is dit iets wat mij is opgelegd? Nee joh! Ik heb een lichtelijke vorm van OCD als het gaat om reizen. Ik moet gewoon zeker weten dat ik alles heb. Drie keer raden wie er daarom ook altijd teveel meeneemt? Want ja, je weet maar nooit hè? De koffer zat bijna helemaal vol, tot mijn partner ineens de hoek om kwam kijken en zei: ‘Deze ook inpakken, schat?’. Ze hield ons strap-on harnas omhoog. Ik lachte ietwat ondeugend en knikte ja. En zo maakte ik nog een klein plekje vrij in onze koffer. Nu zijn we écht klaar voor ons kampeerweekend! Lets go!

Daar zijn we dan!

Na een kleine 30 minuten reizen kwamen we aan. Een veldje speciaal voor ons gereserveerd waar we met 4 tenten konden vertoeven. – Wat zijn we lekker uit hè? – Een ander stel en een vriendin van ons waren al helemaal gesetteld. Wij moesten alleen de tent nog opbouwen en dan konden, ook wij, heerlijk op onze bips gaan zitten en genieten van het zonnetje en het camping leven. Die tent die stond snel! Hop, haring hier, scheerlijn daar, binnententje en luchtbed en we konden gaan. (Ik laat dit allemaal zo makkelijk klinken hè .. maar eerlijk: was best nog een opgave met mijn inschattingsvermogen van een goudvis, dus mijn partner heeft deze taak op haar genomen, thanks babe!).

Goed. De tent stond! Trots als we waren, bewonderde we hem. Ik ook, voor maar liefst 3 seconden lang, want daarna stond ik te geilen op mijn partner, die bedolven was in het zweet en goddomme sexy die tent even gefixt had. Ja. Deze meid haar libido was gestegen door de zomerse zonnestraaltjes en het heerlijke gevoel van ‘samen uit’ zijn.

Bloedje heet

Ik seinde naar haar dat ik het luchtbed wel even wilde uitproberen. (Ik bedoel: lekker lullig wanneer je in het midden van de nacht op de grond bent beland met een boel vieze campingbeesten tussen je anjer). Ze volgde gehoorzaam. Ik gaf aan dat ze maar even moest gaan liggen en dat hard werken beloond wordt. Gretig als ze was daalde ze vrij snel neer op ons kingzise luchtbedje. Heb je ooit seks gehad in een tent met bijna 30 graden buiten? (Lees: minimaal 35+ in die stomende tent!) Nee? Nou ik kan je vertellen dat het bloed niet alleen door geilheid naar je onderste delen wordt getrokken maar ook door de hitte verdwijnt elk stukje zuurstof uit je hersenstam.

Wat had ik het heet! Mondjeu. Ik voelde het zweet langs mijn ruggengraat druppen terwijl ik daarbeneden bij haar bezig was. Vermoedelijk had ik een hele nieuwe look van schaamrood gecreëerd. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Schat, ik hou van je, ik vind je bloedgeil en je windt mij gigantisch op maar kan je ALSJEBLIEFT een beetje vaart maken want ik klap zo kapot neer naar de grond van deze bloedhitte!’ (Dit heb ik natuurlijk niet gezegd hè, nee joh. Ik gaf aan dat ze lekker rustig aan moest doen en moest focussen op mij. Maar ondertussen…). Eenmaal bijna daar probeerde ze zachtjes te kreunen – want ja, een tent is niet gemaakt van een beton muur hè – en was na een heerlijk zachtjes hijgend orgasme het luchtbed van mijn ouders (sorry mam en pap!) officieel ingewijd.

De eerste nacht …

Na ons hete avontuurtje in de tent kwam ook het laatste stel aan, we waren compleet! De eerste avond hebben we heerlijk kneuterig bij de tent gezeten. Wat muziekjes aangehad, de vlam in de BBQ gestoken en uren gepraat en gelachen met elkaar. Echt even samen zijn. Terug naar de simpele, fijne momenten in het leven. (Sentimenteel dramatisch liedje op de achtergrond nu, alsjeblieft). Een tent opbouwen, reizen naar een onbekende camping en 24/7 sociaal doen, vergt toch een boel energie van de mens. Dus we lagen er allemaal lekker op tijd in. Om klokslag 00.00 uur gingen alle ritsen dicht en vonden we het mooi geweest.

De bloedhitte van de middag was snel verdwenen. Het was koud, ijskoud in de tent. Met onze naakte lijven zijn we tegen elkaar aangekropen onder een dubbeldekbed en vrij vlot in slaap gevallen. Mijn ogen gingen de volgende ochtend al vrij vroeg open, nou ja – niet vanuit zichzelf hoor – nee, ik werd gewekt door een of andere vogel die om de 3 seconden: ‘OE, OE’ jakkerde naast onze tent. Dramatisch! Mijn vriendin opperde nog om deze af te schieten – ‘Het interesseert mij geen hol, al is het een Portugese blauwvink, ik maak hem af, Bo!’. Ik draaide mijn hoofd ietwat omhoog om vervolgens gezwaffeld te worden door een binnentent bedolven met condens, om haar aan te kijken. O, die is geprikt door een of ander beest op haar ooglid. Goedemorgen stumpert en stumpert! Ja, we zijn wakker hoor.

De spannende avontuurtjes

De middag bracht de nodige activiteiten met zich mee. We gingen op de fiets naar het festival, waar we ietwat te vroeg aankwamen. We besloten daarom om met de groep nog even een stukje terug te fietsen en ergens op een terrasje te vertoeven. Twee heerlijke borrelplanken en een paar Pornstar Martini’s verder was deze meid weer in een erg hitsig buitje terecht gekomen. (Jup, ik heb het gezegd – de zomer doet iets bijzonders met mijn libido). Mijn partner zat tegenover mij aan de tafel, ik besloot om er een vunzig appje uit te gooien.

Blozen met Bo | Screenshot

Bucketlist!

Ze keek enthousiast op vanuit haar telefoon en kondigde aan dat ze even naar het toilet moest. Al onze vrienden weten dan dondersgoed wat er gaande is. Wij hebben namelijk een erg ondeugend ‘bucket-listje’ samen. (Nee, niet onze vrienden en wij – maar ik en mijn partner). En we winden er geen doekjes omheen en zijn altijd open naar de mensen die ons lief zijn. Wij hebben een wc-seks bucketlist. – Klinkt dit smerig nu ik dit zo neerzet?  – Nee, ik vind dit nog steeds een van onze leukste bucketlisten. ‘Wat houdt het in, Bo?’ – hoor ik je nu denken. Nou, gewoon zo simpel als het is. Elke plek die wij samen bezoeken, nemen we even een intiem momentje op het toilet.

Samen in één hokje. (Voordeel als je beide vrouw bent hè, dan heb je dezelfde sanitair voorziening). En vaak resulteert dit er dus in dat een van ons zegt: ‘Hey mop, deze toilet hebben we nog niet gezien hè’ – en daar gaan we weer. Dus, onze vrienden wisten maar al te goed waar wij heen gingen, met wat voor intenties. Het toilet! Eenmaal daar, wachten we even tot iedereen de ruimte heeft verlaten en vervolgens duiken we beide samen het hokje in. Dan vervolgt er een vluchtig, maar ó zo sexy, potje geflikflooi in een veel te kleine ruimte. Ditmaal met maar liefst 2 orgasmes, 1 voor haar, 1 voor mij. Twee gelukkige vrouwen verlaten vervolgens het toilet met blosjes en een ‘I-just-got-fucked’ hoofd. Klaar om richting het festival te gaan.

Vieze foto’s en openbare sanitair gebouwen

Ooit op een fiets gezeten nadat je bent klaargekomen? Nee? Dat is de moeite waard kan ik je vertellen. Ik kwam gewoon bijna nog een keer door alleen al de stimulatie op mijn opgezwollen …. (Oké, te veel detail Bo!) Goed. Zeker een aanrader. Dus rondje om het huis op de fiets na de daad. Jawel!

Eenmaal op het festival aangekomen was het feestje al gaande. Een goede band, vrolijke mensen en een heerlijk zomers zonnetje. Wat wil je nog meer? Ja, je raad het al? Nog meer geilheid. Ik besloot om op het dixie toilet (Ik heb trouwens een trauma aan dixies! Ooit hoorde ik een paar herhaaldelijke knallen naast mij terwijl ik mijn nummer 1 daarop aan het doen was en vervolgens kiepte mijn dixie op de kant. Een of andere klojo besloot dat het wel leuk was om die hele rij om te duwen) een vies fotootje van mijzelf te maken en naar mijn partner te sturen.

Terug in de danstent waren we allemaal al ietwat aangeschoten en zat het sfeertje er goed in. Mijn foto was nog ongezien gebleven, zag ik. Dus tegen het einde van het feestje besloot ik even een ‘hintje’ erin te gooien. ‘Liefje, kan je even op je telefoon kijken?’. Met wat bijna leek op een beroerte stamelde ze uit: ‘Wij naar de camping gaan zo!’.

En ja hoor, met 1 klein vies fotootje vanuit een dixie eindigde onze laatste nacht op de camping met een sekssessie in het openbare sanitair gebouw. Met een tasje vol ‘hulpmiddelen’ – lees hier: die ingepakte strap-on  – vertrokken we. Voorovergebogen bij de wasbak, met haar hand op mijn mond, en een vloer vol nattigheid (nee niet van het douchen…) kwam er een eind aan onze laatste avond.

Voor herhaling vatbaar?

Na nog een nacht beroerd geslapen te hebben in die veel te koude tent met overal muggen, condens en gekke geluiden van beesten waar we de naam niet van weten, was ik het kamperen wel weer zat. De hele ervaring is leuk. Het brengt je dichter bij de natuur, nee grapje … veel te zweverig dit voor mij. Ik wilde zeggen: Het brengt je dichter bij elkaar en je seksuele drang tot buiten de hokjes denken. Weegt deze ervaring en al deze ondeugende avontuurtjes op tegen de beroerde nachten? Ja zeker! Het was het dubbel en dwars waard. Ik heb genoten van elke ondeugende minuut die wij samen hadden, die getriggerd werd door het warme weer, maar zeker ook door de entourage (Zo klinkt kamperen ineens heel sjiek hè) waar wij ons in bevonden.

Mocht een van onze vrienden dit lezen: wij zullen ons nooit verontschuldigen voor ons konijnengedrag en willen jullie bedanken dat jullie altijd het geduld en het respect hebben om ons te laten zijn wie wij zijn.
Wij zijn gek op jullie! Volgend jaar weer? Zelfde plaats, zelfde tijd?

Liefs, Bo

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!