Blozen met Bo | Zomerkriebels

Blozen met Bo Zomerkriebels

Met mijn tenen in het zand, mijn billen op een ligbed en mijn bekkie in de zon ben ik weer terug (nou ja, half dan – want die andere helft is in ultieme relax-modus). Ik ben namelijk op vakantie! Potjandorie wat was ik hieraan toe. Even helemaal niks, noppes, nada. Heerlûk.

Vakantiestress

Ik zal wel eerlijk zijn; deze ‘Dalai Lama’ mood kwam niet zomaar aanwaaien. Ik weet niet of ik de enige ben die altijd zulke stress ervaart voor vakanties? Maar jeetje, ik kan er wat van hoor. Het start al bij het maken van een keuze voor het verblijf. Waar ga ik heen dan? Frankrijk – ja, daar zijn die mensen zo nors. Spanje? – daar doen ze aan siësta’s, lekker wel maar helemaal niet praktisch wanneer ik in de middag iets wil ondernemen. Vakantie in eigen land? – Nee, we gaan zéker wel de grens over. Jij kosmopoliet!

Wat nemen we mee? Veel te veel natuurlijk. Extreem veel ondergoed, want stel je eens voor? Je menstruatie start te vroeg, je niest net iets te hard op een vervelend moment (hoef je, je niet voor de schamen meid – hebben meerdere last van!) of je scheurt uit je slip. Klinkt wellicht gek, maar geheel uitgesloten is het nooit. Kleding voor alle weersomstandigheden, want je weet maar nooit hè. Plensbui met 35 graden – niks is te gek. Oh! Niet vergeten Bo, toys! Wanneer er geen man mee gaat dan nemen we mijn beste vriendinnen wel mee. Lief zijn voor jezelf, remember?

Vakantietypetjes

Terwijl ik hier heerlijk als een speklap in de zon bruin lig te bakken, rust mijn oog op diverse vakantietypes.
De meest voorkomende en gemakkelijk herkenbare vakantieganger van allemaal is toch echt ‘de grijze badmuts’. We zijn er eigenlijk allemaal een beetje jaloers op. Ze hebben hun tijd op de arbeidsmarkt al doorgebracht, het ouderlijk huis gedegradeerd en nu besteden ze de erfenis van de kinderen aan het rondreizen door het land. Sandalen die matchen, te bruin gekleurd voor hun afkomst én het type dat even de snelle duik neemt in het water. Want; tijd is kostbaar, mensen!

De stelletjes; zoetsappige koppels. Samen op vakantie gaan kan een stel maken óf breken. En geloof mij; bij beide resultaten zijn oordoppen vereist. Ze vallen erg in de smaak op vakantie want ze zijn zo verliefd, zo mooi om te zien en zo heerlijk vol levenslust nog. Er moet wel iets in de lucht hangen hier dat deze twee tortelduifjes bedwelmt, waardoor alleenstaande toeschouwers vol afschuw hun caravan of vouwwagen willen omkiepen. Mij niet gezien hoor, ik geniet hier intens van. Voyeurisme … wellicht heb ik een nieuwe fetisj ontdekt?

Het type: de gezinnen

Dan hebben we nog de gezinnen. Deze worden onderverdeeld in twee categorieën. De feestgangers, deze roepen altijd net iets te vaak en te hard; ‘Oh jongens, wat is het hier genieten’ en ‘Wat hebben we het toch goed, ja toch – niet dan!’. En dan heb je de gezinnen die (in tegenstelling tot mijn voorgaande vakantiestress) de stress meenemen op vakantie. Zij komen veelal met jonge kinderen. Staan geamuseerd toe terwijl ze de hele dag verwoed bezig zijn met het achtervolgen van peuters of het verschonen van een miljoen luiers in de loop van een paar uur.

Het hoogte punt van dit laatste gezin is toch wel de nacht. Wanneer het nageslacht eindelijk slaapt en ze buiten kunnen zitten drinken en kaarten. Zijn ze uitgehongerd voor interactie met volwassenen, dus ze zullen je graag uitnodigen, maar wees voorbereid om ‘gesjoooesht’ te worden als je te luidruchtig wordt. Heaven forbid, dat je de kinderen wakker maakt!

En dan heb je mij. De eenzame reiziger. De ‘alleenstaande moeder zonder kind’ vakantie. Met een hele koffer vol toys, in de hoop een leuke buitenlandse man te scoren en een paar zwoele zomeravonden te beleven. Prima vakantietypetje wel. Dagdromen, boekje lezen, bruin bakken, ‘tafeltje voor één, graag’ én niks moet alles mag mentaliteit. Zit je, jezelf nou te verheven Bo? Ja, uiteraard. Anders denkt men nog dat ik zielig ben. Ben je mal!

Een zwoele zomerse blunder

Over dagdromen gesproken; vorig jaar zomer ging ik voor een kleine week met een erg leuk mannelijk gezelschap op vakantie. O, wat hadden we het fijn! Wij waren net zoals dat verliefde stelletje dat ik eerder aan het zwembad zag. Op een erg hete namiddag in het betoverende Italië, besloten wij te gaan zwemmen. Een bekende van ons gaf een locatie waar we heerlijk, ongestoord konden genieten van het natuurwater en elkaar. Say no more – off we go. 

Het was een best stuk lopen op een onverhard pad en door het bos, maar uiteindelijk kwamen we aan op de locatie. Adembenemend mooi! Helemaal aan het uiteinde van de plas, met z’n tweeën. Er zou hier ook nooit iemand komen, aldus onze betrouwbare bron. Hoe intiem is dit! Precies wat we op dat moment nodig hadden. Na even in de zon te hebben gelegen, hangend tegen elkaar – verliefd, klam en veel te bronstig besloten we ‘afkoeling’ te zoeken in het water. Er moet wel iets in het water hebben gezeten wat zorgde voor een gigantische aantrekkingskracht, want van afstand was totaal geen sprake.

De zwemkleding ging uit

Mijn fijne wederhelft zijn zwembroek werd iets krapper. Hij besloot zich ervan te ontdoen. Begrijpelijk ook; vakantie is voor vrijheid – we willen niet dat iets of iemand zich beknelt voelt. Eenmaal dichterbij elkaar zat mijn zuurstokroze badpak toch wat in de weg. Ik besloot deze uit te trekken en met één subtiele beweging naar de kant te slingeren. God, wat voelde ik mijzelf zelfverzekerd en sexy!

We friemelen wat onder water, we ‘bedreven de liefde’ (Gatverdamme wat zoetsappig, maar hey; op vakantie is alles ineens anders hè. Dan voel je kriebels op plekken waarvan je het bestaan niet eens wist), steeds dichter kwamen we bij ons hoogtepunt. Maar ineens in mijn ooghoek zag ik dat er een stel hun handdoekje naast die van ons neerlegde. Vlak naast zijn zwembroek én mijn badpak. Reminder: die we NIET meer aan hadden. Sh.. shi…. Shit! Geen ramp, Bo. Het is maar een stel. Waarschijnlijk met dezelfde intenties. Adem in, adem uit. Zij ziet er overigens erg gretig uit, dus die zijn vast en zeker zo klaar. Net wanneer de rust wat wederkeert in mijn hoofd, stroomt in twee minuten tijd, dit hele plekje vol. Gezinnen, stelletjes, boten die dichterbij komen varen en volk met viervoeters.

Draag het met trots!

De man des vakantie probeerde mij nog enigszins gerust te stellen; ‘komt goed meisje, die vertrekken zo wel weer – waar waren we sexy?’. Nou ik ben hier kan ik je zeggen én heel bewust. Ik ben naakt! Poedeltje naakt. Naakter dan naakt kan niet. En jij? Jij wilt hier nog een potje van bil gaan terwijl er, ik weet niet hoeveel mensen om ons heen zwemmen? Weet je wat ik wil? Ik wil mijn badpak!

Hij gaf aan, als een échte gentleman, dat hij best mijn badpak wilde pakken. (euh, ja daar ging ik ook vanuit). Echter gaf hij ook aan dat ik ‘eventjes’ moest wachten. Want zijn derde been, méga toverstaf en mijn lievelingsslurf was nog in volle extase aanwezig. Eventjes duurde wel verdomd lang en dit lag volgens hem geheel aan mij. Ik was namelijk naakt. Ja, hallo! Ik kan moeilijk mijn lichaam met een stuk drijvend boomschors bedekken. Niet mogelijk – er is te veel aanwezig. Dus, nu graag – jawel!

En daar ging hij, zelfverzekerd als hij was. Rechtop lopend met alles nog in volle glorie staande richting de handdoek. Op het moment dat zijn onderlichaam boven water kwam, zag ik een herenkoppel met openmond staren. Die mij later zelfs nog een duim omhoog en een ‘well-done-girl’ knikje gaven. Vrouwen rolde van buikligging naar zitstand en het leek even of alle ogen op mijn beste vriend, tussen zijn benen, gericht waren. (dit was ook zo…) Toen ik mijzelf eenmaal, al watertrappelend in een nat badpak had gewurmd, zijn we snel vertrokken. Om het elders maar af te maken, want goddomme wat is een zelfverzekerde man aantrekkelijk!

Deel het met mij

Zo, wakey wakey Bo! Terug uit deze heerlijke dagdroom. Ik begin het overigens veel te warm te krijgen en vertrek met deze fijne flashback zo richting mijn goed gevulde koffer om even wat ‘druk van de ketel’ te halen. Maar niet voordat ik jou iets gevraagd heb. Wie ik? Ja, jij ja .. leuk mens! Heb jij nou ook wel eens zo’n zelfde blunder gehad? Of een veel te goed, zoetsappig, heet – vakantieverhaal, wat eigenlijk zonde is om voor jezelf te houden? Niet doen dan! Deel dit met mij. Ik lees jullie verhalen graag.

Hit me up: blozenmetbo@ladiesnight.nl

Ik zit klaar voor nieuw leesvoer.

Tot de volgende!

Liefs, Bo

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!