CIJFERS: Intimiteit in de Coronatijd

,
Cijfers: intimiteit in de coronatijd

Hoe gaat het tussen de lakens?

Hebben we meer seks? Of juist minder? En wat is er verder veranderd tussen de lakens tijdens deze Coronatijd? Ladies Night Homeparties en Nachtkastje.nl zochten het voor je uit!

Hoeveel seksspeeltjes hebben we gemiddeld?

In de Nachtkastjes liggen over het algemeen zes speeltjes. Seksspeeltjes zijn dus ontzettend populair!

Favoriete speeltje

Het populairste zijn de Clitorale vibrator (32%) en Duo-vibrator (clitoraal én G-spot/vaginaal) (22%). Verrassend is om te zien hoe hoog de vibrators met zuig/luchtdrukstimulatie zijn geëindigd. Deze luchtdrukstimulatie, waarbij de clitoris door middel van zuigeffect of luchtdrukpulsen (‘pufjes’) op een unieke manier wordt gestimuleerd, is bij ruim 18% van de dames favoriet. Daarmee komt deze categorie direct op een derde plek in de top 10. Deze top 3 steekt met kop en schouders uit boven de rest en de speeltjes kunnen daarom met recht de populairste seksspeeltjes genoemd worden!

Favoriete seksspeeltjes

Is er in deze Coronatijd meer behoefte aan seksspeeltjes?

Jazeker! 23% heeft in de Coronatijd een seksspeeltje gekocht en ruim de helft (55%) is van plan de komende weken nog een nieuw seksspeeltje te kopen! En zijn dit dan alleen de singles? Zeker niet! 68% van deze dames heeft een relatie (44% samenwonend en 24% niet samenwonend) en 32% van deze dames is single.

Hoe vaak worden seksspeeltjes gebruikt?

32% gebruikt nu al vaker seksspeeltjes dan voor de Coronatijd en 45% is van plan na de Coronatijd meer seksspeeltjes te gaan gebruiken.
Voor de Coronatijd werd een seksspeeltje voornamelijk wekelijks (37%) of enkele keren per maand (34%) gebruikt. Tijdens de Coronatijd is het gebruik van seksspeeltjes enorm toegenomen! Het dagelijkse gebruik van seksspeeltjes is zelfs bijna verdubbeld: van 7,7% naar 14,9%!

Seks

En hebben we nu meer seks? JA! Ruim een derde van de respondenten (35%) heeft inderdaad meer seks tijdens de Coronatijd.

Kinderen die je seksleven belemmeren? No way! Wanneer we kijken naar de antwoorden van dames met en dames zonder kinderen zijn de resultaten namelijk hetzelfde.

Variëren en experimenteren

Men zorgt ook voor wat meer variatie in het seksleven. 50% is van plan om na de Coronatijd meer variatie aan te brengen in/aan haar seksleven en 16% varieert nu al meer in/aan haar seksleven dan voor de Coronatijd. Ook experimenteren is populair: 20% experimenteert nu al meer in haar seksleven dan voor de Coronatijd en ruim de helft (55%) is van plan om dit na de Coronatijd te gaan doen! Laat die fantasie maar gaan!

Masturbatie

Wie heeft er nou een partner nodig? Tijd voor soloseks! 45% heeft in de Coronatijd meer behoefte aan masturbatie. En nu we meer thuis zijn, is het tijdstip op de dag waarop we masturberen dan ook veranderd? Jazeker! Er wordt nog steeds het meest in de avond gemasturbeerd, maar dames zijn toch ook meer in de ochtend, middag en nacht “bezig”. De ochtend en middag zijn populairder geworden en de avond minder populair. Ook de plaats waar we masturberen is veranderd: de badkamer is veel populairder geworden. En dit geldt niet alleen voor masturbatie, dit geldt ook voor seks!

Relaties

Hoe gaat het met de relaties in Coronatijd, zo op elkaars lip? Ruim de helft (53%) van de koppels ziet elkaar namelijk nu veel meer. Maar over het algemeen hebben de koppels minder ruzie dan dat ze vooraf verwacht hadden! Sterker nog, voor 51% heeft de Coronatijd geen effect gehad en voor 36% zelfs een positief effect. Het positieve effect komt voornamelijk door het feit koppels nu meer tijd voor elkaar hebben en zij bewust meer tijd voor elkaar nemen.

Single & Friends with benefits: Masturberen

Ook voor de singles is het een bijzondere tijd. 84% van de singles/friends with benefits mist lichamelijk contact erg. Ze moeten nu, meer dan ooit, zichzelf zien te vermaken… Ruim 83% van de singles/friends with benefits masturbeert nu dan ook vaker dan voorheen.

Single & Friends with benefits: Daten

Ook het daten wordt erg gemist. Daten wordt het meeste gemist in de leeftijdscategorie 25 – 34 jaar. Opvallend feitje: daten wordt het meest gemist in Noord-Brabant.

Het merendeel van de singles/friends with benefits spreekt virtueel af om op date te gaan. Van de dames die wel op date gaan woont 56% in de stad en zijn de meesten tussen de 25 en 34 jaar oud.

Vriendinnenavond

Wat missen we nou het meest? Onze vrienden! Ruim 82% mist haar vrienden. Dat is nog meer dan dat we onze familie missen, die ruim de helft ook al veel/heel veel mist (57%). Onze collega’s missen we wat minder! Wellicht doordat je ze nog ziet, of zijn ze gewoon niet zo leuk? 😉

82% mist haar vriendinnen

 

Net als het missen van de vrienden, missen de dames (81%) ook enorm hun vriendinnenavonden: zeker 38% mist de vriendinnenavonden en zelfs 43% mist deze avonden heel veel! Goed nieuws dus dat vanaf 1 juni in ieder geval de Ladies Night vriendinnenavonden weer kunnen starten! Oh Yes!

Ladies Night Homeparties

Ladies Night organiseert al 15 jaar de allerleukste vriendinnenavonden. Boek je een Ladies Night Homeparty, dan boek je een avond vol gezelligheid en natuurlijk erotiek met een dikke knipoog. Het assortiment bestaat uit de allernieuwste erotische speeltjes en musthaves, van voorspel tot naspel. De aard van de producten zorgt vaak al voor een giechelige stemming en smeuïge anekdotes.

Vanaf 1 juni start Ladies Night i.v.m. Corona met 3 alternatieve, veilige party opties. Je kunt kiezen uit een Private Party, Online Party of Party Please. Alle 3 de party opties voldoen natuurlijk aan de RIVM-richtlijnen.

De cijfers komen uit de enquête ‘Tussen de Lakens’ (april/mei 2020), gehouden door Ladies Night Homeparties en webshop Nachtkastje.nl onder haar klanten. De respondenten (1366) zijn bijna allemaal vrouwen (98%). Meer informatie of specifieke cijfers opvragen kan via office@ladiesnight.nl o.v.v. Tussen de Lakens.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!