Clone jouw boy met de Cloneboy Clone-Kit!

Cloneboy

Is jouw lief vaak van huis? Lange afstandsrelatie? Met de Cloneboy heb je een deel van hem altijd binnen handbereik!

– Geschreven door een Ladies Night klant –

Een hilarisch en creatief project

Mijn lief is dus vaak van huis en dat is precies dé belangrijkste reden waarom ik de Cloneboy Clone-Kit heb gekocht. Alleen het maken is al een groot dol avontuur. Hilarische momenten met je partner zijn gegarandeerd, geloof me!

Met de Cloneboy Clone-Kit van Ladies Night kan je, zoals de naam al zegt, jouw boy klonen. Samen met je partner ga je aan de slag om van zijn ‘boy’ jouw nieuwe favoriete dildo, vibrator of zelfs een kaars te maken. Een creatief projectje voor als jullie een avond alleen thuis zijn.

De Cloneboy Clone-Kit

In de Clone-Kit van Ladies Night zitten alle benodigdheden om je gepersonaliseerde dildo te maken, inclusief twee zakjes 3D-gel. Op de gebruiksaanwijzing staat al aangegeven dat het niet altijd in één keer lukt. Vandaar dat er twee zakjes bijgevoegd zijn. Beter! 😉 Bij ons lukte het wel in één keer, maar we kunnen ons voorstellen dat dat niet voor alle stellen is weggelegd. *Best wel gestuntel, oeps!*
Wees creatief! Maak de kloon rood, blauw, roze, zwart of zelfs glow-in-the-dark. Na het vullen van de mal alleen nog eventjes 24 uur wachten en dan kan je van je unieke Cloneboy gaan genieten.

Cloneboy accessoires

Voor ieder wat wils met drie super gave accessoires die je online kan bestellen om jouw dildo compleet te maken, of te transformeren… 😉

Vibrator

Wil jij meer dan alleen een dildo en houd je van trillingen? Maak dan een vibrator van jouw Cloneboy! Door middel van een klein motortje in de siliconen te plaatsen creëer jij een trillende sensatie van je lover zijn heer. Hoe dan?! Dat staat duidelijk beschreven op de gebruiksaanwijzing die Ladies Night meestuurt met het motortje:

  1. Schroef de dop van de vibrator op zijn plaats met het kartonnen centreerstuk ertussen.
  2. Giet de mal ¾ vol.
  3. Plaats de vibrator voorzichtig in de mal zodat de vibrator en het centreerstuk bovenop de mal rusten.

Dit vibrator motortje is een absolute aanwinst voor mijn Cloneboy. Nu kan hij zelfs nog meer dan mijn eigen boy. 😉 Oeps… Guilty!

De vibrator bestel je op Nachtkastje.nl.

Zuignap

Handsfree liefhebbers opgelet! Als jij met je lief graag zelf de touwtjes in handen hebt dan is de zuignap het perfecte accessoire voor jou. Bemin je kloon precies zoals je dat bij je lief doet. Door de zuignap kan je hem bijna overal aan bevestigen: in de douche, op de grond, aan de deur etc.

Om de zuignap in te bouwen giet je de mal helemaal vol en plaats je vervolgens de zuignap in het middel van de mal. Zelf heb ik hier geen ervaring mee qua eindresultaat, omdat ik meer fan ben van de vibrator.

De zuignap bestel je op Nachtkastje.nl.

Kaars

We kijken allemaal graag naar wat onze lover ons te bieden heeft, nietwaar? Ontkennen heeft geen zin, geloof me. Nou, nu kan dat dus eindeloos en als bonus: bij romantisch kaarslicht. Voor degenen die liever kijken dan doen: maak een kaars van jouw Cloneboy! Hoe dan?! Wederom heel eenvoudig!

  1. Prik met een stokje een gaatje door de mal.
  2. Rijg de lont er doorheen.
  3. Breng de paraffine in het zakje aan de kook.
  4. Wanneer de paraffine gesmolten is kan je deze in je mal gieten.

De benodigdheden voor een kaars bestel je op Nachtkastje.nl.

Zelf heb ik gekozen voor de vibrator en de kaars als accessoires.

Cloneboy koker


 

Het eindresultaat? Die zijn allebei voor mijzelf, sorry. 😉 Jij zou jouw Cloneboy ook niet willen delen, toch?!

Je kunt Ladies Night’s Cloneboy Clone-Kit bestellen op de webshop.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!