Consulente Angelique over haar (bij)baan bij Ladies Night

Hi Angelique, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Hai! Ik ben Angelique, 33 jaar jong en kom uit Culemborg. Ik ben getrouwd en heb 2 jonge kinderen: Een zoon van 4 en een dochter van 2. Naast mijn baan als consulente bij Ladies Night, werk ik doordeweeks 3 ochtenden bij een thuiszorg organisatie.”

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Mijn schoonzus gaf een party en vroeg of ik ook wilde komen, eerst twijfelde ik, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan! Wat was dat een leuke avond en wat hadden we een hoop lol met de consulente. Ik dacht: Dat wil ik ook! Dus ik vinkte het vakje ‘Ik heb interesse om ook consulente te worden bij Ladies Night‘ aan op het bestelformulier. Diezelfde week had ik nog een mega leuk gesprek met Jill (Werving en Selectie) en was ik helemaal overtuigd! Helaas kon ik niet aanwezig zijn op de eerstvolgende opleidingsdag en moest ik 3 maanden wachten, wat duurde dat lang… Maar het was het wachten waard. 11 januari 2020 was mijn opleidingsdag en een week later al mijn eerste party.”

Dit kost natuurlijk wel wat tijd, maar ik vind het zo leuk dat het voor mij niet als werk voelt.

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Ik geef bijna iedere vrijdag en zaterdag een Ladies Night Party en soms ook nog doordeweeks. Je kunt zelf je planning maken en dat bevalt mij uitstekend. Wil je een weekend vrij houden, dan kan dat. Je hebt natuurlijk ook nog het bellen met de gastvrouw, je spreekt elkaar dan kort om even kennis te maken, maar vaak heb ik in de 2 á 3 weken voor de party nog gezellig app contact met de gastvrouw. Soms word ik zelfs toegevoegd in de groepsapp van de vriendinnen, super leuk! Dit kost natuurlijk wel wat tijd, maar ik vind het zo leuk dat het voor mij niet als werk voelt.”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night?

“Je eigen planning in de hand hebben is voor mij een heel groot voordeel. Ik heb een druk gezin en alles moet om de planning van de kinderen heen worden gepland. Ik kan nu moeder zijn én werken! Wie wil dat nou niet. Voor mij voelt het niet als werk, maar als een passie, ik voel me thuis bij Ladies Night. Het is dus super goed te combineren. Ik plan het zo dat ik moeder kan zijn, mijn kinderen zelf van school en de peuterspeelzaal kan ophalen en ook mijn andere werk kan doen. Het vergt wel een stukje planning en ik heb het geluk met mijn man die mijn te allen tijden ondersteunt.”

Wanneer wij een ander huis hebben gevonden, wil ik met de Ladies Night verdiensten het huis naar onze smaak maken.

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Je bent hier welkom zoals je bent, dat is zó fijn. Nog nooit heb ik mezelf ergens zo thuis gevoeld. Ze zijn bij Ladies Night erg duidelijk en eerlijk in de communicatie. Dit is voor mij erg belangrijk, je weet waar je aan toe bent.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Ik heb een tablet gekocht, dit wilde ik al jaren, maar vond het altijd te duur. De rest van de verdiensten worden gespaard, aangezien ik de wens heb om binnen een jaar te verhuizen. Wanneer wij een ander huis hebben gevonden, wil ik met de Ladies Night verdiensten het huis naar onze smaak maken. We willen al een langere tijd een huis te kopen in een bepaalde wijk waar wij erg fan van zijn. Met deze verdiensten kunnen we dit dan ook volledig naar onze smaak maken.”

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

“Omdat het gewoon de aller leukste baan is die je je kunt voorstellen. Je maakt je eigen planning, leert leuke mensen kennen en je komt bij de leukste groepen dames. Daarnaast leer je er zelf ook nog eens een hoop van, als je begrijpt wat ik bedoel…. ;-)”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Angelique!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!