Consulente Anna over haar (bij)baan bij LadiesNight

Anna | Consulentenervaring

Wil jij jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Anna! Ik ben 27 lentes jong en woonachtig in Kootstertille, Friesland. Het hoge Noorden. Ik ben moeder van 2 prachtige kinderen en net opnieuw verliefd mogen worden op een fantastische man met wie ik graag mijn vrije tijd doorbreng. Ik werk doordeweeks in een kledingwinkel bij mij in de buurt en elk weekend ben ik een bezig bijtje met de party’s van LadiesNight.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik zelf als gast een party bijwoonde bij een vriendin van mij. Zo enthousiast en blij ik van deze avond werd heb ik kort gebabbeld met de consulente die avond. Het leek mij ook erg leuk om dit werk te gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan. Een hele vlotte leuke sollicitatie achter de rug, en vervolgens kennis gemaakt met mijn fantastische manager. Na de opleidingsdag kon ik eindelijk zelf aan de slag!

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

Ik zelf haal heel veel voldoening en plezier uit het werk. Ik werk sommige maanden dan ook echt volop en draai dan gemiddeld 6 tot 12 party’s in een drukke maand. Als ik het in mijn privéleven wat drukker heb dan doe ik ongeveer 4 tot 6 party’s per maand. Zo leuk als ik het vind, sta ik dan wel ongeveer 6 tot 8 maanden vol vooruit gepland! Ik geniet momenteel enorm van het herhaaldelijk terug mogen komen bij vaste groepen. Gemiddeld ben ik met de voorbereiding, party zelf en afronding ongeveer 6 uurtjes bezig.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Het werken bij LadiesNight ervaar ik alleen maar als 1 groot feest. Nog nooit ben ik bestempeld als werknemer. Je wordt echt onderdeel van een enorm grote familie, waar je iedereen persoonlijk leert kennen. We hebben een hele fijne manager, zoals eerder benoemd. Fijne collega’s, en ik heb zelfs vriendinnen gemaakt! En dan heb ik nog niet eens gesproken over de ‘bazen’ van het bedrijf en alle andere managers. Wat een team is dit!

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

Natuurlijk geniet ik als consulente van alle extraatjes, wie niet? We hebben een knaller van een personeelsfeest elk jaar, we hebben mooie opleidingsdagen. Je bent nooit uitgeleerd bij LadiesNight, want we hebben veel educatieve dagen en trainingen. Dit is ook een leuk moment om iedereen weer even lekker te knuffelen en spreken!

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Er zijn ontzettend veel redenen waarom ik het alle dames aan raad om dit werk te gaan doen. Elke avondwerken‘ is een feestje voor mij en mijn gasten. Lachen, gieren, brullen. Hapje en drankje erbij. Veel humor en natuurlijk hetgeen wat me zo aanspreekt, ons fantastische assortiment met veel keuze! Je wordt in de omgeving toch een soort van Icoon voor mensen, een voorbeeld. Je leert alles over het lichaam, wat is weggelegd voor wie en je gaat op pad met een royaal gevulde koffer! Win-win voor mij!

Twijfel je? Absoluut niet langer doen en stap in een fantastisch nieuw avontuur!

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Wat ik natuurlijk vergeet te vermelden en wat niet mag ontbreken zijn de verdiensten die enorm fijn zijn. Als consulente bij LadiesNight krijg je natuurlijk een hele afwisselende leuke baan, namelijk: geld verdienen door dames voor te lichten en te voorzien van de nieuwste toys en extra’s op de markt. Je betekent echt een hoop voor de meesten wanneer ze voldaan naar huis gaan. Of ze hebben een leuk, leerzaam of fijn gesprek met je gehad. Je krijgt echt veel waardering van dames. Daarnaast krijg je korting op ons assortiment! 😉

Van mijn verdiensten heb ik al een hoop leuke dingen kunnen doen in elk geval! Zo kan ik vaak net even de extraatjes met mijn kinderen doen en lekker vaak uit eten. Ik heb net een splinternieuwe airco laten ophangen met de hete temperaturen… En mijn vakantie staat geboekt voor volgend jaar. Kortom: genieten!

Ik geniet nu al bijna 2 jaar van de meest mooie (bij)baan die ik in mijn leven gehad heb. Ik blijf ook altijd naar iedereen vermelden hoe erg ik het naar mijn zin heb en hoe leuk ik het vind dat ik weer een avond mag gaan werken! Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de vele dames die ik al heb leren kennen en voor alle dames die ik nog mag gaan ontmoeten in mijn volle agenda.

Wie weet ontmoet ik jou ook, als je nu niet na mijn 3de alinea al enthousiast was geworden! Hopelijk tot snel!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!