Consulente Britt over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulente Britt

Hi Britt, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Britt, 25 lentes jong en ik woon samen met mijn vriend in Noord-Brabant. Momenteel ben ik 36-40 uur per week werkzaam op kantoor bij een distributiecentrum, maar ik wil eigenlijk véél liever zingen. Er is alleen één probleem: ik heb ontzettend plankenkoorts. Presenteren en in het middelpunt staan, vind ik een beetje eng. Daar helpt mijn werk als Ladies Night consulente natuurlijk erg goed bij. De enige manier om het te overwinnen is door het te doen!”

“De dames keken mij aan: Britt, dit is écht iets voor jou. Ik heb mij diezelfde avond nog aangemeld als consulente.”

Hoe begon jouw Ladies Night avontuur eigenlijk?

“Toen ik een relatie kreeg met mijn vriend, leerde ik zijn vriendengroep kennen. De meiden daarin hadden al vaker een Ladies Night party gehad en vroegen of ik er ook eens bij zou willen zijn. Het was een hartstikke gezellige, maar ook zeker een leerzame avond. De dames keken mij aan: Britt, dit is écht iets voor jou. Ik heb mij diezelfde avond nog aangemeld als consulente.

Helaas, ik had het toch echt te druk om 4 party’s per maand te geven. Een half jaar laten kwam er een consulente bij mij thuis een Ladies Night party geven. Ik had het nog steeds druk, maar wel iets minder dan daarvoor. Ik wilde zó graag consulente worden, dat ik mij gewoon weer aangemeld heb. Met mijn enthousiasme en een beetje meer ruimte in mijn agenda, heb ik toen de kans gekregen om mijzelf te mogen bewijzen. En inmiddels zijn we 2 jaar verder!”

“Alle speeltjes dienen ook opgeladen te worden, maar dat doet mijn vriend eigenlijk altijd omdat hij eerder thuis is van het werk!”

Hoeveel party’s geef je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Als Ladies Night consulente geef je minimaal 4 party’s per maand. Ik vind het zó leuk, dat ik er eigenlijk altijd meer draai: zeg 6-8 party’s per maand. Gelukkig kan ik altijd mijn eigen agenda bijhouden en valt het perfect te combineren. Ik probeer de administratie altijd direct na de party te doen, zodat de gastvrouw direct alle informatie heeft. Ik ben ongeveer per party 6-8 uur bezig: reizen, de party zelf en de administratie. Alle speeltjes dienen ook opgeladen te worden, maar dat doet mijn vriend eigenlijk altijd omdat hij eerder thuis is van het werk!”

“En ik vind de gezelligheid op de party’s zó fijn, het voelt alsof ik elke avond nieuwe vriendinnen maak!”

Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen om consulente te zijn bij Ladies Night? En waarom?

“Bij Ladies Night leer ik om mezelf te presenteren zoals ik dat op het podium zou moeten. Het voelt voor mij echt alsof ik me aan het voorbereiden ben op een optreden. Zo comfortabel als ik ben tijdens het draaien van de party’s, zo wil ik me dan ook voelen! En ik vind de gezelligheid op de party’s zó fijn, het voelt alsof ik elke avond nieuwe vriendinnen maak!”

Hoe ervaar jij het om jouw consulentschap te combineren met jouw werk?Ladies Night Homeparty

“Omdat ik mijn eigen agenda inplan, is het heel goed te combineren met mijn werk. Ondanks dat ik werk, vele hobby’s heb, regelmatig moet repeteren én optredens geboekt krijg: ik plan uiteindelijk alles zelf. Ik ben dus ook een voorstander van party’s geven op doordeweekse avonden en bijvoorbeeld zaterdagmiddag én zaterdagavond. Vaak probeer ik de zondag voor mijzelf vrij te hebben om bij te komen. Lukt dat niet? Dan geef ik mijzelf op maandagochtend vrij.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Het is zo’n warm bad waar je in terecht komt! Mijn opleidingsdag voelde direct heel erg vertrouwd! Via WhatsApp had ik een aantal dames al leren kennen, maar om ze in het echt te ontmoeten is zó leuk. Je kan dan altijd op iemand terugvallen als je even iets niet meer weet en bij spoed is er altijd een manager die je kan bellen! Ik vond het zelf ook heel erg prettig dat er zoveel aandacht wordt besteed aan kennis. Niets is zo fijn als de dames op de party écht iets te kunnen leren. Door Kaat Bollen word je echt opgeleid als sexpert. Zo kan je een duidelijke uitleg geven en ben je zelfverzekerd, want je weet uiteindelijk waar je over praat!”

“Iedereen herkent het overigens wel: je houdt aan het eind van je salaris opeens een stukje maand over. Ik heb daar sinds Ladies Night nooit meer last van, omdat je ook gedurende de maand nog steeds salaris ontvangt. Zó veel chiller!”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt en wat voor doelen heb je met je verdiensten?

“Wij hebben begin 2021 onze eerste koopwoning gekocht. Wij hadden het een en ander begroot en dachten écht dat we het daarvan zouden halen. Natuurlijk kom je altijd dingen tegen die je anders wilt. Zo zijn wij tóch gaan slopen.. Maar is er nu wel ruimte voor zowel een opnamestudio als een inloopkast. Nouja, die komen er dus allebei! Iedereen herkent het overigens wel: je houdt aan het eind van je salaris opeens een stukje maand over. Ik heb daar sinds Ladies Night nooit meer last van, omdat je ook gedurende de maand nog steeds salaris ontvangt. Zóveel chiller!”

“Dit is écht het enige werk waarbij het niet voelt alsof je werkt.”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Je moet het vooral doen omdat je het héél leuk vindt. Dit is écht het enige werk waarbij het niet voelt alsof je werkt. Iedereen hoort zich veilig te voelen tijdens een party om alles aan je te vragen wat ze normaal niet kunnen of durven vragen. Ik vind het belangrijk dat niemand zich buitengesloten voelt op een party door bijvoorbeeld een fetish. Als iedereen hetzelfde fijn zou vinden dan zouden er maar vier speeltjes op tafel staan.”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Britt!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!