Consulente Daniëlle over haar (bij)baan bij Ladies Night

Wil je jezelf kort voorstellen?

Hallo, ik ben Daniëlle en ik woon in een knus appartement in het centrum van het mooie Berlicum waar ik ben geboren en getogen. Hier geniet ik van de rust als ik niet aan het werk of op pad ben.

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

Vriendinnen vonden het echt iets voor mij om een keer een LadiesNight Party bij mij thuis te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Ik trommelde mijn vriendinnen en collega’s op en we hebben zo’n leuke avond beleefd dat ik kort daarna besloot om eens te informeren wat het werk als consulente nou precies inhoudt. Ik werd meteen uitgenodigd voor een gesprek en inmiddels mag ik alweer 5 jaar deel uitmaken van het LadiesNight team.

Hoeveel party’s geef jij in de maand?

Afhankelijk van de drukte en agenda van mijn fulltime job plan ik mijn party’s in. Het aantal party’s die ik geef varieert per maand. Gemiddeld geef ik zo’n 5 á 6 party’s per maand. Per party ben ik inclusief reistijd, voorbereiding en het verwerken van de bestellingen zo’n 5 uur bezig

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Het consulentenschap bij LadiesNight heeft vele voordelen. De grootste voordelen van het consulentenschap bij LadiesNight zijn voor mij de vrijheid om zelf te bepalen welke avonden je wilt werken en hoe ver je daarvoor wilt reizen. Ik geef mijn party’s het liefst op doordeweekse avonden zodat ik de weekenden vrij heb voor familie en vrienden. De afstand die ik afleg naar een party is maximaal een half uur rijden. Als er een party buiten mijn straal wordt aangevraagd dan kan ik er altijd voor kiezen om die zelf te doen of door te schuiven naar een collega uit die buurt. Ik werk altijd in een gezellige huiselijke omgeving (met af en toe een uitstapje naar een andere locatie zoals een café of sportkantine).

Daarnaast wordt je goed opgeleid en begeleid. Regelmatig organiseert LadiesNight workshops verzorgd door Kaat Bollen en zijn er altijd hulplijnen beschikbaar voor als je op de meest vreemde tijden nog met vragen zit (te denken aan de back office, een groepsapp met andere consulentes en natuurlijk je manager die altijd voor je klaar staat). Naast het feit dat het een hele gezellige (bij)baan is en het altijd lachen gieren brullen op zo’n avond is, worden er ook weleens serieuze onderwerpen zoals seksuele ongemakken aangesneden en het geeft een voldaan gevoel als dames dankbaar zijn voor de tips die je hun mee kunt geven om hun seksuele ongemakken te verminderen of zelf verhelpen. Vaak heb ik voordat ik thuis arriveer al een appje van de gastvrouw om me te bedanken voor de leuke avond. Dan duik ik met een glimlach mijn bed in. En last but not least; je houdt er ook nog een mooi zakcentje aan over.

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

In mijn belevenis is het motto van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie vaak; “Hoeven ze niet te doen maar ze doen het toch!”. Zo wordt er jaarlijks een personeelsmeeting gehouden en regelmatig maken we als consulente kans op leuke uitstapjes of cadeaus. Over het hele bestel- en verzendproces is ook goed nagedacht. Als consulente voer je de bestellingen in en uiteindelijk verzorg je de betaling maar het inpakken en verzenden wordt je allemaal uit handen genomen.

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Ik gebruik het geld wat ik bij LadiesNight verdien voor de extraatjes die het leven nog mooier maken. Zo heb ik naast de aanschaf van nieuwe spullen (auto, e-bike, huisinrichting) ook al veel mooie herinneringen mogen maken (reizen en concerten). Ik hoop nog vele dromen met mijn verdiensten te kunnen realiseren. De bucketlist is nog lang niet afgewerkt! 😉

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!