Consulente Daniëlle over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaring consulente Danielle

Hi Daniëlle, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Daniëlle, 45 jaar, happy single en woonachtig te Berlicum. Ik heb een hele leuke fulltime kantoorbaan die prima te combineren is met mijn “hobby” als Ladies Night consulente.”

De dames waren positief verrast toen ik ze achteraf pas vertelde dat ik nogal zenuwachtig was, omdat het mijn eerste party was. Ze dachten dat ik het al jaren deed.

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Jaren geleden heb ik zelf een Ladies Night Homeparty gegeven en kreeg toen al van mijn vriendinnen te horen dat ze het baantje als consulente ook echt iets voor mij vonden. Ik besloot te informeren naar mogelijkheden om als consulente aan de slag te gaan en was meteen om, na het prettige sollicitatiegesprek met de dames op kantoor. In maart 2018 heb ik mijn opleidingsdag gehad, daarna een aantal stages met ervaren consulentes en in mei ging ik met knikkende knieën mijn eerste echte party geven. De dames waren positief verrast toen ik ze achteraf pas vertelde dat ik nogal zenuwachtig was, omdat het mijn eerste party was. Ze dachten dat ik het al jaren deed.”

Hier en daar kwam ik niet uit mijn woorden, ik ben hier een daar wat vergeten, maar dames wat smaakte dat naar meer!

Hoeveel party’s geef jij in de maand?

“Ik verzorg ongeveer 6 party’s per maand (de ene maand wat meer dan de andere). Dat is ook afhankelijk van de drukte op mijn werk. Wat ik als een groot voordeel ervaar bij Ladies Night is dat je je eigen tijd kunt indelen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je op stap gaat. In de maanden dat het op het werk rustiger is, kan ik bijvoorbeeld meer party’s plannen. Vooral tuin- en zomerparty’s zijn favoriet bij mij.

Ladies Night blijft vernieuwen door elke 3 maanden een pakketwissel in te voeren en geeft een stuk ondersteuning middels filmpjes in ons online systeem. Regelmatig verzorgt Kaat Bollen (seksuologe en psychologe) een educatief programma voor de consulentes. Daarnaast staat er altijd een team van collega’s voor je klaar als er toch nog een vraag op de party langs komt waar je zelf niet direct een antwoord op hebt. Je staat er dus nooit alleen voor! Leuke bijkomstigheid is dat er regelmatig leuke acties zijn zowel voor de dames op de party’s als voor de consulentes.”

Ik loop op (eigenlijk veel te dure) Dr. Martens en ik ben al aardig op weg met het sparen voor een nieuwe auto.

Wat heb je al gedaan met jouw verdiensten?

“Dankzij mijn extra verdiensten ben ik inmiddels de trotse eigenaresse van een splinternieuwe e-bike, heb ik een mooie rondreis door Andalucía gemaakt, loop ik op eigenlijk veel te dure Dr. Martens en ben ik al aardig op weg met het sparen voor een nieuwe auto. Naast het feit dat elke avond een feestje is, kun je ook dames met problemen adviseren dankzij de opleiding die je hiervoor krijgt. Dat geeft ook een goed gevoel. Ik raad het iedereen aan!”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Daniëlle!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!