Consulente Daphne over haar (bij)baan bij Ladies Night

Daphne consulente ervaring Kaat Bollen Ladies Night

Review van consulente Daphne over het consulente zijn bij Ladies Night Homeparties: 5 sterren!

Zoek je de leukste (bij)baan? Zoek niet verder en kom bij Ladies Night werken!

Voor mij begon het Ladies Night avontuur met een mailtje wat voorbij kwam. Met daarin de oproep dat Ladies Night op zoek was naar nieuwe consulentes. Ik was toen net (parttime) werkzaam in het onderwijs en had op zaterdag nog een bijbaantje bij de supermarkt. Maar wees eerlijk: 3 uurtjes per week achter een kassa zitten, is nou niet echt droombaan. Dus ik trok mijn stoute schoenen aan en gaf me op als consulente. Binnen een dag had ik een berichtje terug en een uitnodiging ontvangen voor een videobelgesprek. Ik was blij verrast! Wat een leuk bedrijf is dit! Een opleidingsdag en stages volgden en voor ik het wist gaf ik mijn eerste party.

Dit voelt helemaal niet als werk

Een super gezellige avond met een groep dames en lekker over seks praten, spelletjes spelen en super mooie producten laten zien. Wat leuk! De avond vloog voorbij. Maar ik had geluk, want de volgende dag mocht ik alweer! Ik had mijn vuurdoop met 3 party’s achter elkaar. Donderdag de eerste party, vrijdag de tweede en zaterdag de derde. En het leuke ervan is: geen enkele party is hetzelfde. Dames van verschillende leeftijden, een groep vriendinnen, zussen, moeders en andere familieleden of een groep collega’s. Alles komt voorbij!

Ladies Night voelt echt als een warm bad. Je hebt superleuke collega’s die altijd voor je klaar staan en je wordt ook nog eens bijgestaan door seksuologe Kaat Bollen! Ik zie Ladies Night echt als mijn tweede familie. En je hebt ook nog 1 keer per jaar een feest met alle consulentes. Super leuk! Maar naast de leuke collega’s, werk je ook nog eens met mooie en fijne producten. Van verzorgingsproducten tot toys, Ladies Night heeft het allemaal. Inmiddels is mijn privécollectie dan ook al flink uitgebreid.

Juf én consulente: kan gewoon!

Gemiddeld geef ik 4 party’s per maand. Dus ongeveer elk weekend één party, soms zijn het er twee. Het fijne van werken bij Ladies Night is dat je zelf je party’s kan inplannen. Geef je liever doordeweeks party’s? Of liever een keer in de middag? Dan kan dat ook! Je plant ze in, in overleg met de gastvrouwen.

Ik vind het een erg leuke afwisseling met mijn werk in het onderwijs. ‘’Overdag is zij juf en ’s avonds is ze consulente bij Ladies Night..’’ Het is een veelvoorkomende zin op de party’s die ik geef en dit geeft leuke reacties. Het bijbaantje bij de supermarkt heb ik inmiddels niet meer, want werken bij Ladies Night is veel leuker! En ik ben zeker nog lang niet van plan om te stoppen!

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Daphne!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!