Consulente Esmee over haar (bij)baan bij LadiesNight

Esmee | Consulentenervaring

Stel jezelf kort voor; wie ben je, waar woon je, hoe ziet je gezinssamenstelling eruit?

Mijn naam is Esmee, 25 jaar, alleenwonend in Lelystad samen met mijn twee kattenkinders, werkend in Amsterdam op een klantenservice en nu net een jaar (bij)baan als consulente van Ladiesnight.

Wat is het eerste waar je aan denkt bij LadiesNight?

Als ik aan LadiesNight denk, denk ik aan; Gezelligheid en familie! Dat is echt het eerste wat er in mij op komt. Daarnaast denk ik ook aan het bespreekbaar maken van seks en seksspeeltjes op een laagdrempelige manier. Je komt bij de gastvrouwen thuis, in hun eigen veilige omgeving om ze helemaal wegwijs te maken in de wereld van sekstoys en alles wat daarbij hoort. Ook problemen betreft seksleven kunnen dus allemaal besproken worden. Het doorbreekt taboe’s en je leert van elkaar. Ook ik leer nog elke keer van verhalen van gastvrouwen en hun ervaringen.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Ik heb begin vorig jaar zelf een party georganiseerd. Heel wat jaren ervoor was ik een keer op een party aanwezig van een vriendin en toen dacht ik al ‘dit zou ik ook wel willen doen’. Ik zat toen nog midden in mijn studie en had geen auto, dus ik liet het aan mij voorbij gaan. Maar, afgelopen jaar tijdens mijn eigen georganiseerde LadiesNight party wist ik het zeker; dit MOET ik doen! Na heel de website te hebben afgestruind naar ervaringen van andere consulentes werd ik over de streep getrokken. Contactformulier ingevuld en voor ik het wist mocht ik op gesprek! Aaaaa!

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

Ik geef gemiddeld tussen de 4 en 6 party’s per maand. Ik werk naast LadiesNight dus nog 40 uur in de week, dus 4 tot 6 party’s is voor mij perfect!

Want eerlijk waar… party’s geven voelt echt niet als werken. Ik krijg er altijd zo’n energie van! Echt!

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Het fijne van LadiesNight is, en dat heeft mij ook echt over de streep getrokken om mij aan te melden, is dat je echt je eigen agenda beheert. Je moet minimaal 4 party’s per maand geven, maar je kunt deze helemaal zelf samen met de gastvrouwen inplannen. Je bent en blijft dus altijd baas over jouw eigen agenda. Is dat niet top?! Prima te combineren met een studie, werk en/of thuissituatie met kinderen. Daarnaast krijg je ook nog eens een leuke commissie over de gemaakte omzet.

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

Naast dat je energie krijgt van de party’s geven, hebben ze het bij LadiesNight echt goed geregeld voor ons als consulentes. Je krijgt de mogelijkheid om extra cursussen te volgen omtrent seksualtiteit en werkelijk alles wat daar mee te maken heeft. Ook wordt er jaarlijks een hele grote meeting gehouden met ALLE consulentes van LadiesNight. Het is waanzinnig! Daarnaast staat jou eigen manager altijd voor je klaar. Net als jouw eigen team collega consulentes, maar ook vanuit andere teams. Je kunt altijd over je vragen stellen, ervaringen delen en successen vieren! Daarnaast is er veel waardering voor de consulentes vanuit LadiesNight. Vanuit het hoofd van de organisatie blijft er geen belangrijk moment ongezien en wordt er aandacht aan geschonken.

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Van het geld dat ik tot nu toe al heb verdiend met LadiesNight laat ik maandelijks mijn nagels, wimpers en wenkbrauwen mooi maken. Je kent het wel de typische ‘me-time’  momentjes worden er van betaald 😉 De rest gaat lekker op de spaarrekening voor een motorrijbewijs volgend jaar en ik kan je zeggen; dat zit wel goed!

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Doen, doen, doen! Je hoeft weinig tot niets zelf te investeren, behalve jouw tijd. En ik weet het, iedereen is druk en heeft weinig tijd tegenwoordig, maar echt, je krijgt er zoveel voor terug! Dit is de leukste (bij)baan die je kunt hebben! Je krijgt er gezelligheid, een LadiesNight familie, liefde, heeeeel veel kennis en zoveel fun voor terug! Daarnaast, al die kennis die je dus opdoet tijdens de opleidingsdag EN tijdens de EduKaaties kun je ook mooi thuis toepassen… snap je 😉 Win, win en nog eens win! Ook is het zo leuk dat je bij allemaal verschillende gastvrouwen terecht komt. De ene keer heb je een groep voor je die weinig tot geen ervaring hebben met sekstoys, waarbij je hun dus mag helpen met het wegwijs en vertrouwd worden hierin. De volgende keer kom je bij een groep waarvan ze denken dat ze alles al hebben uitgevonden en weet je ze toch nog te verbazen met alle informatie en kennis die jij hebt opgedaan tijdens de opleidingsdag en EduKaaties! Het is echt zo onwijs leuk.

Wat is (tot nu toe) jouw allerleukste LadiesNight-herinnering?

Mijn allerleukste LadiesNight herinnering was afgelopen meeting in mei. Wat een onwijs feest was dat. Alle consulentes bij elkaar + de hele organisatie. Iedereen was in het thema gekleed en had uitermate zijn best gedaan. Daarnaast, heb ik me nog nooit zo welkom en geliefd (echt waar) gevoeld tussen zoveel mensen waarvan ik er zeker 95% nog nooit had gezien of gesproken. Het is echt een grote familie waarin je terecht komt. Een warm bad. Maar ook de beursdagen waarop je mag helpen met een scoren van aanvragen zijn echt een feest. Je staat daar dus met collega consulentes die buiten de opleidingsdag, EduKaaties en andere cursussen, niet ziet. Ik vind het dan altijd heel leuk om deze vrouwen te ontmoeten en er een gezellige dag van te maken!

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!