Consulente Femke over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaringen Femke

Hi Femke, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Femke, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriend in Capelle aan den IJssel. Ook hebben wij een hond (Mexx). Ze is net 1 jaar, dus een echte actieve dame.

In het dagelijks leven werk ik in de gehandicaptenzorg en ik heb een klein bedrijfje in de bloemen. Hierbij werk ik alleen op bestelling en heb ik dus geen winkel met vaste openingstijden. Daarnaast werk ik nu 2 jaar met heel veel plezier bij Ladies Night!”

Ik bestelde mijn spulletjes en ging naar huis, maar de vraag of ik haar collega wilde worden liet mij niet los.

Vertel eens Femke; hoe begon jouw Ladies Night avontuur?

“Ongeveer 2,5 jaar geleden was ik zelf te gast op een party bij een vriendin en blijkbaar ben ik daar opgevallen bij de consulente die toen, op deze zondagmiddag, aanwezig was. Aan het eind van de party vroeg ze mij of ik interesse had om haar collega te worden, omdat ik een open uitstraling en vlotte babbel had. Ik vroeg haar: heb je het over mij? Ja, zei ze. Denk er maar eens over en welkom bij Ladies Night! Ik bestelde mijn spulletjes en ging naar huis, maar de vraag of ik haar collega wilde worden liet mij niet los.

Niet heel veel later heb ik mij aangemeld bij Ladies Night. Ik werd direct daarna gebeld voor een kennismakingsgesprek. Ik ben op sollicitatiegesprek geweest en heb de opleidingsdag gevolgd. Daar ging ik dan: op naar mijn eerste party. Zo snel kan het dus gaan! En ik doe het met heel veel plezier. Ik krijg energie van de party’s, maar ook de EduKaatie van seksuologe Kaat Bollen is er één die ik niet snel zal vergeten! Daarnaast zorgt Ladies Night ook voor de leukste winacties voor haar consulentes!”

Je wordt opgenomen in het leukste team, met de leukste collega’s en je beheert je eigen agenda.

Welke rol speelt Ladies Night in jouw dagelijks leven?

“Het fijne van werken bij Ladies Night is dat je met open armen wordt ontvangen bij de beste Homeparty Company van Nederland. Je wordt opgenomen in het leukste team, met de leukste collega’s en je beheert je eigen agenda. Zo kun je dus heel flexibel je eigen party’s draaien wanneer jou dat uitkomt! Per party ben ik ongeveer 5 uur bezig. Dat is de party zelf en de administratie. Ik draai 4 tot 6 party’s per maand.

Van het geld wat ik verdien bij Ladies Night heb ik de afgelopen jaren mijn glucosesensor kunnen betalen, er staat een mooie scooter voor de deur en ik leid Mexx op voor diabeteshulphond. Ik heb al 29 jaar diabetes type 1 en Mexx leert nu mijn hypo’s te herkennen op basis van geur, zodat zij mij dan signaal kan geven. Helaas wordt deze opleiding niet vergoed, dus het is super fijn dat ik hier mijn verdiensten van Ladies Night voor kan inzetten! Nu ga ik weer sparen… Word jij mijn nieuwe collega? Tot snel!”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Femke!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!