Consulente Froukje over haar (bij)baan bij Ladies Night

Froukje | Consulentenervaring

Wil je jezelf kort voorstellen?

Hello Ladies! Ik ben Froukje en consulent bij LadiesNight Homeparties. Ik ben 23 jaar en kom uit het prachtige Nijmegen. Inmiddels ben ik al ruim 3 jaar samen met mijn partner en een trotse plantenmama. Mijn carrière wisselde nog met regelmaat. Begonnen in de muziekindustrie, daarna belandt in de Marketing om vervolgens anno 2023 te eindigen als filiaalmanager van een Retail winkel. Gelukkig valt alles heerlijk te combineren met LadiesNight en is dat 1 ding wat stabiel blijft.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Wat is nou het leukste kado als je beste vriendin net 18 wordt? Magic Mike natuurlijk! 😍 Zo zijn wij meteen met onze neus in de boter gevallen want LadiesNight had daar een complete avond omheen gebouwd. Vanaf dat moment waren wij eigenlijk vaste partygangers van de homeparties. Dit leek mij in 2018 al een geweldige baan om te hebben maar omdat je 21 jaar moest zijn kon ik op dat moment alleen nog maar genieten van de avonden bij ons thuis.

Waarom ben je uiteindelijk consulent geworden bij Ladies Night?

Het was lang wachten om uiteindelijk met mijn koffer op pad te gaan voor Ladies Night, maar geloof mij dat het al het wachten waard is. Er heerst (helaas) nog steeds veel taboe om vrouwelijk genot. Ook heb ik gemerkt dat veel vrouwen ook weinig kennis over hun eigen lichaam hebben. Wat mij juist heeft laten inspireren is de openheid en eerlijkheid op zo’n party. Natuurlijk zijn de verdienste leuk maar voor mij is een party pas echt geslaagd als ik weet dat ik een aantal dames wat heb geleerd. Niks is te gek en je zal je verbazen hoeveel jij voor iemand kan betekenen in de tijd dat je bij hen bent. Het helpen en het bewust maken over hoe je lichaam werkt en wat de verschillen zijn is voor mij de grootste motivatie om elke keer weer met een lach en bom vol humor gemixt met educatie op pad te gaan.

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

In totaal geef ik tussen de 4 en 8 partijen in de maand. Dit verschilt enorm per maand. Het beste is natuurlijk dat je baas bent over jouw eigen agenda, dus wanneer ik op privé vlak een drukke maand heb, hou ik het bij de 4 tot 6 parties. Het is voor mij toch echt wel het meest ideale plaatje wat je kan hebben.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij Ladies Night?

De kennis en kunde! Natuurlijk zijn er ontzettend veel voordelen aan dit werk maar persoonlijk voor mij zijn de grootste voordelen dat je oprecht goed wordt geïnformeerd hoe alles werkt voordat je op pad gaat als consulent. Voor mij is de educatie heel belangrijk en met alle gratis cursussen die worden gegeven heb ik altijd het gevoel dat ik weet waar ik over praat.

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Hoewel dit een groot bedrijf is, voel ik mij altijd welkom. Of dat nou is op een EduKaatie, op een beurs of als je gezellig even langs kantoor komt. Iedereen kent je en je voelt je altijd gewaardeerd.

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Ik ben  momenteel alles aan het sparen om hopelijk later een prachtig huis te kopen met natuurlijk een groot nachtkastje voor de grote verzameling ondertussen 😉

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!