Consulente Gréanne over haar (bij)baan bij Ladies Night

Hi Gréanne, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Gréanne, 29 jaar en ik woon in Oud Gastel. Hier woon ik samen met mijn lieve vriend en een leuke hond!”

Dat was de tweede al die dit tegen me zei! Het bleef lang in mijn hoofd hangen…

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Ongeveer 4 jaar geleden had ik zelf voor het allereerst een Ladies Night Party. Geen idee wat ik kon verwachten… Maar het was zo leuk! En ik was zo enthousiast dat de consulente die avond vroeg: “Zou dit niet wat voor jou zijn?!” Lacherig schudde ik van niet. “Ik heb een fulltimebaan in een bloemenzaak, dat is veel te druk!” legde ik uit.”

“3 jaar later kwam ik per toeval weer in gesprek met een andere consulente. De consulente kwam via Marktplaats iets bij mij ophalen. Ze vertelde met zoveel passie en plezier over het consulente zijn bij Ladies Night en zei: “Jij bent er ook echt een type voor!” Dat was de tweede al die dit tegen me zei! Het bleef lang in mijn hoofd hangen…”

Het voelt helemaal niet als werken! En alle collega’s zijn zo lief, gezellig en behulpzaam!

“Mijn vriend heeft een eigen bedrijf, is daar erg druk mee en ik zat steeds vaker alleen op de bank. Dan kan ik beter geld gaan verdienen, toch?! Even zoeken in mijn telefoon! Yesss! Gevonden! Het telefoonnummer van de consulente stond nog in mijn telefoon! Ik heb een afspraak met haar kunnen maken om eens even meer te weten te komen over Ladies Night. En voor ik het wist begon ik vol goede moed aan de opleidingsdag!”

“Nu ben ik inmiddels 1,5 jaar werkzaam als consulente. Nou ja… Werk? Het voelt helemaal niet als werken! En alle collega’s zijn zo lief, gezellig en behulpzaam! Dit had ik niet verwacht. Ik dacht eigenlijk: “Dat wordt wat met zo veel vrouwen…” Maar niets is minder waar! Ladies Night voelt als één grote familie.”

Hoeveel party’s geef jij in de maand?

“De hoeveelheid party’s die ik geef, is per maand verschillend. In combinatie met een bloemenwinkel is het bijvoorbeeld te begrijpen dat ik rond feestdagen minder party’s geef dan in de rest van het jaar. Maar dat is juist ook zo fijn aan consulente zijn bij Ladies Night. Je bent baas over je eigen agenda! En in de loop van de tijd bouw je helemaal je eigen netwerk op, superleuk!”

Je wordt met alles heel goed begeleid, maar mag wel heel zelfstandig werken.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulente zijn bij Ladies Night?

“De voordelen bij Ladies Night zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Je wordt met alles heel goed begeleid, maar mag wel heel zelfstandig werken. Het voelt dus eigenlijk best een beetje als je eigen bedrijf. Maar er is dan ook wel altijd iemand om op terug te vallen! Het werken op je eigen manier en de avonden naar eigen inzicht invullen is ook super!”

“Er worden veel interessante dagen georganiseerd waarvoor je je als consulente kan inschrijven. Bijvoorbeeld een opleidingsdag van bekende seksuologe Kaat Bollen die samenwerkt met Ladies Night. Door deze samenwerking kunnen wij haar ook altijd alles vragen. Superfijn natuurlijk wanneer je echt geen antwoord hebt op een vraag van een dame. Dat vind ik echt een hele rijke toevoeging van Ladies Night! Professioneel op hoog niveau.”

“Als consulente word je overal bij betrokken. Van opnames tot fotoshoots. En natuurlijk een supergaaf, jaarlijks bedrijfsfeest! Wat ik het allermooiste vind van Ladies Night als organisatie is dat er zoveel waardering is. Bij Ladies Night ben je geen nummer!

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Waarom jij ook consulente moet worden?! Dat kan ik niet uitleggen… Dat is een gevoel dat je moet ervaren 😉 Dit is nou écht van je hobby je werk maken. En je wordt nog rijker door alle liefde vanuit Ladies Night zelf!”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Gréanne!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!