Consulente Hanneke over haar (bij)baan bij LadiesNight

Ervaring Consulente Hanneke

Wil je jezelf kort voorstellen?

Ik ben Hanneke, 37 jaar, woonachtig in Bilthoven en hartstikke single. Overdag ben ik kapster en visagiste met een eigen salon, in het gezellige Breukelen. En by night dus LadiesNight consulente. Thuis ben ik van de ‘1001 hobby’s’: van lezen tot kostuums maken en van fotografie tot schrijven (en echt nog heel veel meer). Inmiddels werk ik nu zo’n 2 jaar bij LadiesNight, waarvan 1 jaar bij de ’toys afdeling’. Het is écht een van de leukste dingen om te doen.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

In 2020 ben ik begonnen bij de lingerie tak van LadiesNight, met het geven van lingerieparty’s. Toen deze tak minder populair bleek dan de speeltjes, heb ik de overstap gemaakt en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Met mijn vriendinnen had ik ongeveer elk half jaar een party. Dat was altijd super gezellig en mijn vriendinnen vonden wel dat het wat voor mij was. Toen heb ik mij, na wat denkwerk, aangemeld.

Hoeveel party’s geef je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

Omdat ik volledig voor mezelf werk, is het erg goed te combineren met mijn dagelijkse bezigheden. Tussendoor kan ik even bellen met mijn gastvrouwen, dat scheelt veel tijd. Hierdoor heb ik mijn avonden vaak redelijk vrij, tenzij ik een party heb natuurlijk. Mijn streven is om gemiddeld 4 á 5 party’s per maand te doen. Met de voorbereiding en de party zelf ben ik ongeveer 5 uurtjes kwijt en dat is best ruim gerekend.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen vrij spreken over deze onderwerpen, want zo halen we alle vooroordelen, onzekerheden en taboes van tafel.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Een van de grootste voordelen van het consulentschap vind ik de rol die ik heb tijdens de party’s. Ik ben nog nooit op een party geweest waar het niet gezellig was. Als consulente creëer je een veilige plek, waar alle dames vrij kunnen spreken over hun eigen seksualiteit, over hun relatie en over hun eventuele problemen. Zonder oordeel, zonder schaamte, met veel humor, maar ook met advies of een oplossing. Dat maakt deze avonden uniek. Ik vind het belangrijk dat vrouwen vrij spreken over deze onderwerpen, want zo halen we alle vooroordelen, onzekerheden en taboes van tafel.

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

Ladies Night Homeparties is echt een hele fijne organisatie om mee te werken. Vooral het feit dat je achter de schermen een manager hebt, die je in alles kan begeleiden als je ergens tegenaan loopt. Daarnaast zit je met een aantal collega’s in een team. Deze dames staan altijd voor je klaar met antwoorden of advies, mocht je er even niet uitkomen.

Ondanks dat het een grote organisatie is, heb ik altijd het gevoel dat iedereen weet wie je bent en dat zorgt voor een fijn “familie” gevoel. Dus wanneer je op kantoor komt voor een training, een EduKaatie of op het jaarlijkse personeelsfeest, voelt het altijd vertrouwd. Ook word je heel goed opgeleid en dat is echt een grote plus. Vooral tijdens de EduKaaties leer je een hoop en met die kennis kan je anderen weer helpen.

Je mag heel veel dames een leuker en spannender seksleven bezorgen!

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

Zoals ik al vertelde heb ik 1001 hobby’s en hobby’s zijn duur. Dus het extra geld dat via LadiesNight binnenkomt, heeft meestal wel een doel en ik zet er ook wat van opzij. De afgelopen jaren met corona en een eigen salon waren niet echt leuk, vooral financieel niet. Dus ik probeer ook wat meer te sparen, zodat ik wat achter de hand heb, mocht er weer een soortgelijke situatie komen. Komt deze er niet, ga ik lekker op vakantie.

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Waarom zou je je niet aanmelden? Je mag heel veel dames een leuker en spannender seksleven bezorgen! Hierdoor worden mensen gelukkiger. Wat willen we nog meer? Je leert heel veel, je komt te werken voor een erg leuk bedrijf en je krijgt ontzettend lieve collega’s en je verdient er ook nog aan. En niet te vergeten: op sommige party’s kan je toch altijd even (gratis) meekijken naar de stripper. 😉 Kortom: een bijbaan zonder nadelen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!