Consulente Jill over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaringen van consulente Jill

Hi Jill, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Jill, 27 jaar oud en ik kom uit het ‘oh, zo mooie Enschede’. Hier woon ik in een appartementje in het centrum. Overdag ben ik werkzaam als communicatieprofessional in de bouwbranche en in de avonduren ben ik Ladies Night Consulente. Overdag ben ik dus omringd door mannen en ’s avonds door dames.”

Vertel eens Jill; hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Mijn eerst Ladies Night Homeparty had ik op mijn 19de. Toen leek het me al écht iets voor mij, maar pas jaren later, toen een studiegenoot consulente bleek te zijn bij Ladies Night, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd. In totaal nu inmiddels langer dan twee jaar. Ik ben er even tussenuit geweest wegens privé omstandigheden. Ik moet er wel bij zeggen dat het voelt alsof ik al 10 jaar onderdeel ben van het team!”

Hoeveel party’s heb je per maand en hoeveel tijd besteed je daaraan?

“Ik geef ongeveer 4 tot 6 party’s per maand. Dames vragen wel eens hoe lang mijn party’s duren, maar daar is moeilijk antwoord op te geven. Ik begin altijd om 20.00 uur, maar ben om 19.30 uur aanwezig om alles klaar te zetten. Hoe laat ik weer naar huis ga? Ergens tussen 23.00 uur en 01.00 uur… Dit ligt aan de groep, de sfeer, het aantal vragen en nog veel meer factoren. Ik check altijd wel even van tevoren bij de gastvrouw of er een eindtijd aan de avond zit voor haar en/of haar vriendinnen, zodat ik hier zo nodig rekening mee kan houden.”

Het enthousiasme van de dames waar je contact mee hebt, geeft je weer nieuwe energie!”

Wat vind je zo leuk aan het consulentenschap bij Ladies Night?

“Ik ga met een glimlach naar huis wanneer ik weet dat ik de dames een leuke avond heb bezorgd, maar ook zeker wanneer ik weet dat ik één of meerdere dames heb kunnen voorzien van advies. Ondanks dat het praten over seks steeds minder een taboe is, zitten dames toch vaak met specifieke vragen. De meeste vragen kan ik beantwoorden en zo iemand helpen om bijvoorbeeld onzekerheid over iets weg te nemen. Dat is toch geweldig?”

Op een party bij consulente Jill

 

 

Is het werk goed te combineren met je andere baan?

“Eerlijk is eerlijk, soms is het even goed plannen. Ik werk ongeveer 32 uur naast Ladies Night, dus je kunt je voorstellen dat het best druk kan zijn. Het mooie is dat het contact onderhouden met de dames makkelijk tussendoor kan. Appen tijdens de pauze van een film, bellen terwijl de lasagne in de oven staat, etc.

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Dit is de meest bijzondere organisatie waar ik ooit kennis mee heb gemaakt. En dat bedoel ik positief! Collega’s staan bijna 24/7 klaar voor support op welke manier dan ook. Onze managers zijn heel toegankelijk en ook de directie en het overige kantoorpersoneel mengt zich graag tussen de consulentes. We zijn dus echt één groot team!”

Het grootste voordeel voor mij is dat je zelf jouw party’s inboekt. Met andere woorden: je hebt de totale controle over jouw eigen agenda. Daarbij staat een party geven voor mij gelijk aan een hilarische en gezellige avond! En oh ja, wanneer ik een party geef in het weekend, verdien ik een zakcentje in plaats van het uit te geven in de kroeg. Dubbele winst dus!

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Boodschappen halen, biertjes drinken op het terras en dagjes weg. In het begin waren de verdiensten bedoelt om mijn maandelijkse lasten te kunnen betalen. Nu is het een fijne bijverdienste waar ik extra leuke dingen mee kan doen!”

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden volgens jou?

“Consulente zijn bij Ladies Night Homeparties verveelt nooit! Iedere avond is weer een nieuw avontuur met nieuwe redenen voor tranen over je wangen van het lachen. Je hebt alles zelf in de hand: jouw planning, jouw werkwijze (naast enkele logische richtlijnen) en jouw succes! Je bent omringt door collega’s die allemaal met de neus dezelfde kant op staan en je voelt je echt gewaardeerd als consulente. Dus ben jij een beetje prettig gestoord, wil je een zakcentje verdienen door jezelf én anderen een gezellige avond bezorgen? Word dan mijn collega!”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Jill!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!