Consulente Jonica over haar (bij)baan bij Ladies Night

Hi Jonica, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

Ik ben Jonica, 41 jaar en woon samen met mij kat in Arnhem. Als hoofdbaan ben ik zuster bij dementerende ouderen in een zorgcentrum/verpleeghuis voor 24 á 32 uur per week.

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

Op Facebook zag ik een bericht dat Ladies Night op zoek was naar consulentes. Toen heb ik via de website mijn sollicitatie verstuurd naar Ladies Night. Daarna werd ik al gauw gebeld ter kennismaking en vroegen ze of ik op gesprek wilde komen. Ik heb een superleuk gesprek gehad en werd aangenomen. In oktober 2020 werk ik 2 jaar bij Ladies Night.

Per maand geef ik 5 á 6 party’s. Hiernaast ben ik in totaal ongeveer 6 uur per maand bezig met voorbereidingen. Zo kan ik de party goed geven als de datum daar is.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night?

De voordelen van consulente zijn bij Ladies Night is dat jij je eigen tijd kan indelen en zelf kan bepalen wanneer je de party geeft bij een Gastvrouw. Je hebt veel contact (bellen en/of appen) met de Gastvrouw en dat maak het leuk. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en die moet je zelf in de gaten houden. Dit alles is erg goed te combineren met mijn andere baan door goed te plannen. Dan kan ik prima goed contact onderhouden met mijn Gastvrouwen en mijn party’s voorbereiden.

Met veel liefde werk ik al 25 jaar in de zorg en ik vind dat werk ook heel erg leuk. Daarom vind ik het super om daarnaast consulente te zijn bij Ladies Night. Het brengt heel veel gezelligheid en ik verdien er ook nog een extra zakcentje mee!

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Het is een gezellige en warme familie die je erbij krijgt. Ze zijn bij Ladies Night attent, ze helpen je waar nodig en je krijgt genoeg mogelijkheden om te groeien en om jezelf te ontwikkelen. Tevens heb ik veel geleerd tijdens een workshop van seksuologe Kaat Bollen, waar ik ook een certificaat voor heb ontvangen.

Wat heb je tot nu toe al gedaan met jouw verdiensten?

Dankzij mijn verdiensten bij Ladies Night ben ik op vakantie geweest en heb ik mijn auto laten maken. Nu ben ik aan het sparen voor een nieuwe auto en voor mijn volgende vakantie!

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Jonica!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!