Consulente Joyce over haar (bij)baan bij Ladies Night

Joyce ervaring Kaat Bollen ladies night

In 2019 zag ik mijn kans om te solliciteren bij Ladies Night Homeparties, nadat ik mijn eigen auto kocht. Dit was het laatste ingrediënt dat ik nodig had om aan de vacature te voldoen. Vrij vlot kwam ik in contact met Anne (van Werving en Selectie) en ondanks dat Anne mijn plafond meer heeft mogen bewonderen dan mijzelf tijdens ons WhatsApp videogesprek, ben ik aangenomen.

Na wat een eeuwigheid leek te duren, mocht ik naar de opleidingsdag op het hoofdkantoor. Waar ik liefdevol werd ontvangen door mijn nieuwe manager. Met een hoop nieuwe kennis op zak en vol enthousiasme begon ik de volgende dag al aan mijn allereerste Ladies Night party.

Mijn proefkonijnen

Vanuit mijn eigen vriendinnen en familie had ik zoveel mogelijk dames opgetrommeld om mijn proefkonijnen te zijn. Ik was mega zenuwachtig, maar wat was het gezellig! Niks dan lof kreeg ik achteraf terug van de dames. Hierdoor kon ik met meer zekerheid de daarop volgende party’s in.

Ladies Night Homeparties voelt voor mij niet als een baan, maar als een uitlaatklep voor al mijn creativiteit. Nu, 1,5 jaar later, ben ik over mijn angst voor autorijden heen, doordat ik door de hele regio ben gegaan om party’s te verzorgen bij dames thuis. Bij Ladies Night Homeparties kom je terecht in een familie. Ik kan mezelf geen toekomst indenken zonder Ladies Night Homeparties.

Het kan alle kanten op

Geen party is hetzelfde, dit houdt het spannend. In wat voor mooie woonkamer kom ik vanavond terecht? Wat voor groep dames? Studenten tot en met zestig plussers of een mengeling van vriendinnen, familie en kennissen, het kan alle kanten op. Soms zijn de dames vanaf het begin al lekker aan het babbelen, maar op andere momenten komen de stillere dames later op de avond los. Wanneer dit gebeurt, voelt het als de kers op de taart.

Joyce consulente laptop online ladies nightNu we ook online party’s aanbieden, heb ik mezelf nog verder kunnen ontwikkelen en ben ik uit mijn comfortzone gekomen. Videobellen en voice apps waren allemaal nieuw voor mij. Ondertussen heb ik al meerdere online party’s verzorgd via Zoom en maak ik ook regelmatig filmpjes voor mijn sociale media kanalen.

Wat begon als een bijbaan is voor mij uitgegroeid tot mijn hoofdbaan. Een baan waarin het niet voelt als werken, maar waar ik met meer energie thuis kom.

Zie ik jou binnenkort online of wil je mijn collega worden? Lijkt me gezellig!
Veel liefs en hopelijk tot snel!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!