Consulente Joyce over haar (bij)baan bij LadiesNight

Consulentenervaring | Joyce

Wil jij jezelf kort voorstellen?

Ik ben Joyce en ik kom uit Ede. Daar woon ik samen met mijn man, onze twee zonen en onze Duitse herder, Nora! Sinds 2020 ben ik werkzaam bij LadiesNight, daarnaast ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij een bouwbedrijf.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Ik ben zelf een aantal keer bij een party aanwezig geweest en op een dag kreeg ik een e-mail dat ze nog collega’s zochten. Dus ik dacht waarom niet? Ik had alles voor elkaar, maar dat werd een beetje eentonig dus ik dacht bij mezelf “ik ga het gewoon proberen en dan zie ik wel wat eruit komt”. Met het hart in mijn keel voor een groep staan, my god! Hoe zal dat gaan? Maar gelukkig kan ik met recht zeggen dat dat elke party nog steeds de eerste 3 minuten zo is, maar daarna helemaal niks meer van te merken. 😉

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

Ik probeer 1 party per week, maar als ik naar mijn agenda kijk zijn dat er vaak wel 2 of zelfs 3, oeps! Maar, dat vind ik geen probleem, het werk is namelijk ontzettend leuk om te doen. Ik plan vaak 1 of 2 delen per week in dat ik contact heb met de dames die nog een party willen inplannen en daarnaast duurt een LadiesNightavond ongeveer 2,5 tot 3 uur inclusief invoeren van de bestellingen.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Het is lekker wat extra’s verdienen, ik kan zoveel leuke dingen doen met mijn kinderen! Ook kan ik vaker voor mezelf iets leuks kopen, denk aan kleding en mijn nagels laten doen. En alle parties zijn natuurlijk super gezellig. En ook niet onbelangrijk is dat mijn eigen seksleven ook vooruit is gegaan. 😉

“Ik ben super blij dat ik bijna 4 jaar geleden de stap heb genomen om me aan te melden bij LadiesNight. Ik heb de afgelopen jaren zoveel geleerd en ook aan mezelf gewerkt, ik kan het iedereen aanraden!”

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

Ik vind LadiesNight een hele fijne organisatie. Vooral de extra leermomenten zijn erg fijn. De Sexpert dagen van Kaat Bollen zijn top! En ook binnen het team helpen we elkaar wanneer dat nodig is. Ook de managers zijn echt heel toegankelijk. Als we ergens zijn met collega’s is de sfeer ook altijd top! Een warm bad waar je in komt!

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Ik heb een hele fijne grote mooie bank gekocht. Deze is veel te groot voor onze woonkamer, maar zo lekker! En dit jaar heb ik een nieuwe auto kunnen kopen! Zonder LadiesNight was dit niet mogelijk geweest!

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Wat is er nou leuker om een avond over te praten dan over seks en alles wat daarbij hoort? Ik moet er niet aan denken om met andere producten bij dames thuis te komen! Het is echt zo ontzettend leuk om te doen, omdat je nooit weet waar je komt, maar wel altijd bij dames die geïnteresseerd zijn in onze mooie producten. Je wordt nooit zomaar op pad gestuurd, zelfs als je al op de party bent, kan je nog om hulp vragen, er is altijd wel iemand die jou hulpvraag ziet en jou kan helpen. Zodra je op je op je eerste party staat ben jij de sexpert op gebied van seks. Jij bent degene voor de groep die de dames kan adviseren en degene die het meeste weet. De kennis die je meekrijgt kan je gelijk in de praktijk gebruiken! Wat ik het fijnste vind bij LadiesNight is de openheid en de ondersteuning van alle andere consulentes plus ook de dames van kantoor! I Love It!

 

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!