Consulente Juliska over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaringen van consulente Juliska

Ervaringen van een consulente

Consulente: Juliska

“Aloha, mijn naam is Juliska Rigó, 50 jaar en woon alleen in het centrum van Utrecht. Ik heb een relatie met Nico maar we wonen ieder apart.

Wij hebben gehoord dat jouw dagen er gevarieerd uit zien. We zijn nieuwsgierig! Hoe zit dat?

Ik werk 33 jaar bij het Ministerie van Defensie en werk de hele dag tussen de mannen. In de avonden geef ik Ladies Night party’s en sta dan voor de vrouwen.”

Dat is nogal een verschil! Hoe kwam je van het Ministerie van Defensie bij Ladies Night terecht?

“Na een relatie van 7 jaar, wat een beetje uitgeblust was, zag ik een advertentie in de Viva. Een leuk logo van een ondeugend eendje, Ladies Night Homeparties een hilarische vriendinnenavond! Ik dacht: ‘dat moet leuk en ondeugend zijn.’ Meteen heb ik een party geboekt en mijn vriendinnen uitgenodigd. We hebben een superleuke avond gehad, alles gevoeld, geproefd, opgesmeerd en veel besteld.

Binnen twee maanden had ik gesolliciteerd, had ik een kennismakingsgesprek, een opleiding dag en stond ik trillend voor een groep giechelende meiden. Dit is nu al elf jaar geleden. In die elf jaar ben ik met Ladies Night meegegroeid. Van een klein naar een groter pakket met verschillende producten. Siliconen viebjes (vibrators) naar soft touch viebjes. Viebjes met batterijen naar oplaadbare viebjes.”

Hoe ziet jouw week als consulente eruit?

“Je agenda kan je zelf beheren, dat is zo fijn. Wanneer je gestructureerd werkt ben je weinig tijd aan de administratie kwijt. Vroeger belden we veel, nu WhatsApp je meer en is een afspraak zo gemaakt. Van iedere avond bellen, ben ik nu maar drie uur per week bezig om party’s te boeken en contact te houden met de gastvrouwen. Met je mobieltje kan je ook makkelijk alles regelen in de Back Office van Ladies Night. Ik boek meestal rond de tien party’s per maand in. Dat kan in het weekend zijn of door de weeks. Zo hou ik ook nog tijd over voor mezelf en Nico.”

Hoe combineer je jouw (bij)baan bij Ladies Night met je fulltime job?

Het is makkelijk te combineren met mijn fulltime baan. Administratief kan je veel al via je mobiel regelen.
Ik heb WhatsApp op mijn laptop om grote stukken tekst en plaatjes sneller en makkelijker te verzenden. Het plannen van partyavonden heb je zelf in de hand, je kan het aantal party’s zelf bepalen. Je boekt er zoveel in als jij er kan en wil geven in die maand.”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night?

“De voordelen zijn dat het goed verdiend en je zelf je agenda bij kan houden. Je betaalt eenmalig een borg voor het demopakket en alles wordt daarna vervangen als het defect of op is. Bij andere bedrijven moet je producten zelf inkopen en dan proberen te verkopen. Daarnaast werk je alleen, maar we staan er niet alleen voor. Je bent ingedeeld in een groep en die wordt geleid door een manager. We hebben een babbelapp [groepsapp] zodat we elkaar helpen met tips & trucks, informatie uitwisselen en elkaar steunen als het thuis niet goed gaat en feliciteren elkaar als je jarig bent of een goed omzet hebt behaald. Ook in onze Facebookgroep waar alle consulentes in zitten en heb je veel contact met elkaar. In de afgelopen 11 jaar heb ik er ook goede vriendinnen aan over gehouden.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Superfijn! Je wordt goed begeleid en geholpen door je manager en door al je mede-consulenten. In de Back Office staan veel filmpjes met uitleg over de party’s en de producten. De filmpjes kan je rustig bekijken en alle informatie opslaan voor jezelf voor de party’s.

Eén keer per jaar hebben we een themameeting, alle consulente zijn dan aanwezig en dat is supergezellig. Een grote kippenhok! Daarnaast mag je meebeslissen over de nieuwe producten die in het nieuwe pakket komen. Consulentes worden in het zonnetje gezet en wensen worden vervuld. Alles is goed geregeld en als iets niet goed loopt dan zoeken ze naar oplossingen.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Mijn grootste dromen zijn uitgekomen: een Harley Davidson gekocht en een maand rond gereisd in California en Hawaii.”

Wat wil je nog graag kwijt?

“Als consulente heb je eigenlijk een beetje je eigen bedrijf en maak je veel vrouwen blij. Iedere party is anders, de ene avond sta je voor zeventien giechelde studentes en de andere avond sta je voor een groep dames die net moeder zijn geworden en die zichzelf en hun partner weer willen (her)ontdekken.
Het is aan jou, ga je op de bank hangen en niks doen of ga je er op uit als Ladies Night consulente en maak je iedere vrouw in Nederland vrolijker.”

Meer lezen? Lees meer ervaringen op www.ladiesnight.nl/ervaringen of bekijk de vacature op www.ladiesnight/vacature
Word jij de nieuwe collega van Juliska?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!