Consulente Maartje over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaring Consulente Maartje

Wil je jezelf kort voorstellen?

“Ik ben Maartje, 42 jaar, getrouwd, moeder van 2 kinderen (van 13 en 10 jaar) en sinds kort ook eigenaar van een hond. Mijn kinderen weten allebei dat mama 18+ speelgoed verkoopt en dat zij daar nog een tijdje niet mee mogen spelen ?. Naast Ladies Night ben ik vooral fanatiek lid van een lokale toneelvereniging, die vorig jaar 100 jaar bestond. Overdag ben ik dus een hele nette, vrome huisvrouw en ’s avonds verkoop ik vibrators.”

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Voordat ik me heb aangemeld om consulente te worden, had ik al een aantal party’s gehad en gegeven. Iedere keer wilde ik heel graag het vakje aankruisen om me aan te melden. Helaas had ik toen nog geen rijbewijs. 9 jaar geleden had ik weer eens een party en wél een rijbewijs, dus toen heb ik me gelijk aangemeld. Nog geen maand later zat ik in Duiven op de opleidingsdag en nu werk ik er al die jaren nog steeds met veel plezier.”

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

“Gemiddeld geef ik 6 tot 8 party’s per maand. Je denkt misschien dat dit veel is, maar eigenlijk betekent dit 1 á 2 party’s per week en ik vind het heerlijk! Voor het inplannen van de party’s met de gastvrouwen, ben ik ongeveer een half uurtje per week bezig. Daarnaast bel ik mijn gastvrouwen van die week ook nog even, om het een en ander door te nemen. Mijn pakket moet natuurlijk fris en fruitig gepoetst en opgeladen zijn, dus daar hebben we een speciaal plekje voor in huis.

Mijn party’s duren ongeveer 2,5 uur en ik ben altijd een half uurtje van tevoren aanwezig. De ochtend na de party zet ik de bestellingen in het systeem. Al met al ben ik dus nog geen 4 uur per party bezig.”

Mijn grootste voordeel is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Ik bepaal zelf wanneer ik de party’s geef.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij Ladies Night?

“Mijn grootste voordeel is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Ik bepaal zelf wanneer ik de party’s geef. Daarom is het goed te combineren met mijn gezin. Sowieso is het fijn dat ik overdag gewoon thuis ben voor mijn kinderen en toch een lekkere boterham kan verdienen in de avonduren. Zeker toen mijn kinderen nog veel jonger waren.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Vanaf dag één voelde het als een warm bad. Al die vrouwen bij elkaar, dat kan nooit goed gaan, zou je denken. Maar juist omdat we allemaal vrouwen zijn met hetzelfde doel, komen we tot ‘grote hoogtes’ in onze samenwerking. In de 9 jaar dat ik voor Ladies Night werk, zie ik dat ze ook achter de schermen steeds bezig zijn om onze party’s te blijven verbeteren. Ze maken de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets beschikbaar, streven ernaar de party’s laagdrempelig te houden en verbreden onze kennis door onder andere de samenwerking met Kaat Bollen. Alles bij elkaar maakt dat Ladies Night een organisatie is waar ik hoop nog vele jaren voor te blijven werken.”

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

“Pfoeh! Daar vraag je me wat… Nou, in ieder geval hebben we hierdoor een overkapping kunnen plaatsen, diverse vakanties gevierd en een tweede auto kunnen kopen. Maar bovenal geeft het toch extra financiële vrijheid. Je kan bijvoorbeeld wat vaker met de kinderen een dagje de deur uit, gezellig met het gezin uit eten, de verjaardagen wat ruimer vieren, etc. Het eerst volgende project is toch echt wel om onze tuin grondig aan te pakken en opnieuw in te richten.

Ik ben in mijn tijd bij Ladies Night enorm gegroeid en dat gun ik elke vrouw!

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Houd jij van een avond vol gezelligheid, smeuïge anekdotes en praten over seks met een hele dikke knipoog? Dan is het bijna een ‘must’ om je aan te melden als consulente. Want dan is deze bijbaan echt iets voor jou! Ik ben in mijn tijd bij Ladies Night enorm gegroeid en dat gun ik elke vrouw! Je leert zo veel! Over je eigen seksualiteit, seksualiteit in het algemeen, mensenkennis en hoe je een open sfeer creëert in een groep. Het maakt niet uit of ik voor een groep van vijf of vijftig vrouwen sta, ik krijg ze allemaal met de neus dezelfde kant op. Hier verdien ik ook nog eens geld mee! Dat is toch geweldig!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!